Kiwi, merupakan salah satu dari buah-buahan yang disarankan untuk dikonsumsi setiap hari. Dokter yang tergabung dalam Pengurus PDGKI (Perhimpunan Dokter Gizi Klinik Indonesia) itu juga menjelaskan, buah kiwi mengandung vitamin dan serat yang tinggi sehingga bisa memperlancar saluran pencernaan, meningkatkan daya tahan tubuh, hingga mencegah lingkar pinggang membesar "Wanita yang ingin langsing makan serat yang banyak karena serat dari buah itu kalorinya tidak tinggi. Dalam buah kiwi tidak hanya serat tapi juga memiliki vitamin C yang dua kali lebih tinggi daripada jeruk dan vitamin E yang lima kali lebih tinggi dibanding apel makanya bagus buat tubuh," Buah kiwi memang kami gunakan semasa snacking. Lepas nih,kalau lapar jugak sebelum tidur,boleh makan dalam sebiji . Tag kawan2 yang nak diet untuk follow @coa@coa@coa@coach_rebecca8 @coach_rebecca8 @coach_rebecca8 . Untuk detail Online Fatloss Program boleh klik link bio IG @coach_rebecca8 . #jomkurus #jomsihat #kesihatan #sihat #diet#obesiti#gemuk#cara#tips #lelaki #turunberatbadan #loseweight #losefat#onlinecoaching #healthylifestyle #mealplan #cantik #kalori #lemak#nakkurus #kurusihat #kuruscantik #tidur #kualalumpur #kuruscepat #sabah #ibu #wanita #bajusaizbesar #ofis
0 0
šŸŒ“šŸŒ“šŸŒ“ . Belum cuba belum tau kan? Dah cuba tak berhenti2 nak selfie šŸ¤³ . Hebatkan penangan #ddc##ddcushionfoundation dari @khaibahacosmetics_hq ni? . Terima kasih sahabat lama yang terpisah bertahun2 @razinus untuk masa dan keinginan untuk mencuba sesuatu yang baru . Code Guzel (light) pilihan hati . #khaibahacosmetics #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionfoundation #cantik #beautiful #belle #guzel #mooi #pulchra # KCfamily #KCstokist #KCagent #KCdropship #nashsatriateam #nashsatriateammeroket #crystalrichresources
1 0