TESTIMONI BERJAYA 🎉 . . WOW produk baru dari AS Legacy 💃🏻 Bizzi Flush 🙌🏼 . . . Sesuai digunakan untuk merawat masalah kurang lawas dan susah nak berry-berry tu. . Bukan je boleh merawat usus tapi boleh kuruskan badan korang sekali! Bila lagi nak dapatkan produk Bizzi Flush ni? 🥳 . . . . Dapatkan sekarang! . . . . . #aslegacy #aliffsyukri #Teamfanina #bizzyboddy #kurus #sihat
0 0
Dapatkan produk kesihatan terlajak kurus Bizzy Boddy.... . . . Tak perlu nak diet dan sakitkan diri untuk kurus! . . Cuba guna Bizzy Boddy confirm korang boleh kurus macam @fashasandha tau . . . dapatkan skrg.. . . . . . . #aslegacy #bizzyboddy #Teamfanina #aliffsyukri #kurus #sihat
2 0
#Repost @as.@as.legacymalaysia (with @report.for.insta) ... siapa pernah rasa rimas dgn suami sendiri?? . penangan makan GENTEL HARUMNITA @as.legacymalaysia sampai rimas dgn suami sendiri lol...pantang nampak asyik panggil je yang yang....naik jemu telinga dengar...tapi kalau yg suami x panggil2 tu pun susah hati juga kan......sebab tu kita kena ambik GENTEL HARUMNITA ni bagus utk dalaman,terutama wanita yg dah bersalin maklumla otot2 vagina semakin longgar,tenaga pun kurang,dalaman pun x semantap dulu....tapi bila makan harumnita ni silap2 lebih mantap dari zaman anak dara😜😜 . . Produk tgh panas sampai je habis...sampai je habis!! tu tandanya wanita semua dah pandai jaga diri dan sayang diri sendiri kan!! makan 2 hari je dah rasa lain mcm tau....nak tau rasa apa kena cuba😍 . . . . . . #aslegacy #bizzyboddy #Teamfanina #aliffsyukri #harumnita
2 0
READY STOCK ONLY AT aslegacy(dot)online · . TESTIMONI BERJAYA FEMININE WASH HARUMNITA 💃🏻 Terdapat pelbagai khasisat daripada produk Harumnita yang khususnya dibuat untuk para wanita diluar sana. . Harumnita Feminine Wash dapat membantu untuk menyelesaikan pelbagai masalah dalam wanita yang boleh membantu anda secepat mungkin. Tak rugi kalau anda guna sampai 10 botol. Nanti encik suami bertambah sayang 💗 . Dapatkan Harumnita Feminine Wash sekarang 🙌🏼 . . #orimallsg #aliffsyukri #shahidadherbs #asbeauty #aslegacy #aslegacysingapore #aslegacysg #aslegacyspore #aslegacyjbsingapore #teamchampionaslegacy #harumnita #gentelharumnita #bizzyboddy #bidarashowergel #mandianbidara #puffysmooch #eczemacream #harumnitafemininewash #juspucukharumnita #pucukharumnita #bizzyflush #bizzyboddycontourcream #teamsingapore
1 0
😊 *BizzyBody*😊 🍃Jangan ambil:- ❌ Minuman Bergas ❌ Air Kelapa ❌ Ais 🍃 Pastikan ambil: ✅ Air Putih (2L) 🍃Cara Bancuhan 🍃 1 sachet, bancuh dengan 150ml air suam. Kacau hingga sebati dan enjoy ur drink. Sedap tau rasa BB. 😋 Lemak2, kurang manis dan just nice green tea 🍵 🍃Kaedah Pengambilan🍃 ❌ Gastrik - ambil sebelum makan. ✅ Gastrik - ambil selepas makan. 🍃Siapa boleh consume?🍃 Semua org yg berumur 17 tahun ke atas, KECUALI: ❌ Pesakit Jantung ❌ Pesakit Buah Pinggang ✅ Darah Tinggi (bacaan 120 ⬇️) ✅ Kencing Manis (yg tidak serius) Bagaimanapun, bagi pelanggan yg mempunyai masalah kesihatan, dicadang utk mendapatkan nasihat doktor terlebih dahulu. 😍 KEBAIKAN UTAMA - mengawal selera makan, meningkatkan metabolism & menurunkan kadar kolestrol 😍 Wasap 0133991394 #bizziboddycontourcream #bizzyflush #bizzyboddy
0 0
Kenapa ladiess perlu ada Makeup Kit dari Carya Cosmetics nie? . . Sebab dalam 1 palete lengkap dengan color dan keperluan makeup harian ladies. 1 item yang ringan dan senang je nk masuk dalam handbag, boleh pakai bila bila masa kat mana jua.. Last sekali yang paling penting semua colour dalam carya palete ni sangat PIGMENTED! . . Jadi ladies 💃🏼 tak perlu bazirkan duit banyak2 untuk beli makeup item yang lain ok. Grab je #car#caryacosmetics. . . Nak order⤵️ Klik di link profile @ 📲 0183847964 . . #bazarpaknil #muamelaka #muakl #muaklang #muasemenyih #caryacosmeticsmelaka #caryacosmeticseremban #caryacosmeticssemenyih #caryacosmeticskl #caryacosmeticsselangor #caryacosmeticsshahalam #caryacosmeticsklang #babyiqy #caryamelaka #caryakedah #caryasemenyih #sisfel #FLwarriors #teamfl #teamikais #caryacosmetics #sendayutinggi #bizzyboddy #ainaaserum #aslegacy #sephoramalaysia #makeupmurah #tipsmakeup #tipseyeshadow
10 0
Gabungan mantap. . Bizzi Boddy + Bizzi Boddy Contour Cream + Bizzi Flush... Confirm kurussss👍👍👍👍👍TERBUKTI BERKESAN👍👍👍👍👍 . NAK CUBA??? Click je link bwh ni 👇👇 www.wasap.my/60192685913/sayanakASLegacy . #aslegacy #bizzyboddy #kurussihat #bestseller #kurusdgnselamat #bizziboddycontourcream #bizziflush
8 0
========== Mandian Bidara Shower Gel ========== . SUCI LAGI MENYUCIKAN Dengan ekstrak essential oil Daun Bidara dalam Mandian Bidara Shower Gel ni, ianya mampu menyerap ke dalam kulit dan seterusnya ke dalam aliran darah jika disapu secara urutan dan pemakaian berterusan. Efek ini mampu mencegah sihir dan jin dari memasuki badan manusia 😊 serta membekalkan tenaga positif untuk badan selain mengekalkan kebersihan tubuh badan. . . . Cepat-ii grab sebelum kehabisan stock 😘 . . http://wasap.my/+60197247764 http://wasap.my/+60197247764 http://wasap.my/+60197247764 . . "Jgn lambat krn stocks selalu cepat habis" 😀 . . #harumnitafemininewash #bizzyboddy #Bizzybodycontourcream #gelmandianbidara #Melalucacream #aslegacybyaliffsyukri #sayajualonline @alifsyukriterlajaklaris @shahidadherbs
0 0