Don't let it break you. No matter how hard it gets, life goes on. #mondayselfie #beU #BeInspiredNoMatterWhat 🙏🏻☝️🙂
1 0
TIROID BERTAHUN2 SEMAKIN MENGECIL ASBAB BIO EVER PLUS (Testimoni full kredit to kak Juzana Rahiman) Teruja bila menerima berita gembira daripada kak ju..Tiroid semakin mengecil asbab sapuan Krim Bio Ever Plus selama sebulan. Kak ju mula sapu Bio Ever Plus pada 23/8/2016. Gambar terkini kak ju ambil pada 25/9/2016. Dia pun bagaikan tak percaya penyakit yang bertahun2 bersarang ternyata ada penawarnya.nak meleleh airmata dengar luahan hati kak ju.tapi saya sangat bersyukur kerana dapat membantu sahabat saya untuk kembali sihat. Kak ju kata "sharing la dik testimoni akak kalau ianya dapat membantu lebih ramai sahabat diluar sana untuk kembali sihat". Yakinlah kalau setiap penyakit pasti ada penawarnya.keberanian dan keyakinan untuk mencuba pasti akan membuahkan hasilnya. Bagaimana nak dapatkan krim BIO EVER PLUS? Meh klik sini 👇 www.wasap.my/60182774439 #ProjekRM1000seMinggu |ModalRM50 bizOnline caraSTG #beU
2 0
Haiii kakak2 semua!!! 💋💋💋 Banyak majlis perkahwinan ke Weekend ni? Mood nak pergi majlis perkahwinan Hari ni : 💄LOLY PINK katanye My wife suka la warna Fresh2 gini Dah lunch @@ mkn nasi minyak nanti pon Tak perlu nak touch up byk2 Hakak2 yg bibir kering, bibir agak gelap ke Jenis kerap luka @ mengelupas Jom tukar Lipstick anda segera InsyaAllah Cepat je selesai masalah bibir dgn rawatan khas COZUMA LIPSTICK! Pasti teruja dengan #cozumaLipstik 💄Ada 8 Warna Kebaboom! 💄Ade 3 Warna BARU lagi KEBABOOM👍👍 Dah pakai baru tahu 💄💄 Nak cuba pakai klik Sini 👉 www.wasap.my/60182774439 #makeupmacamPRO #sayaEJENsah667649 #ProjekRM1000seMinggu |bizOnline ModalRM50 caraSTG #beU
2 0
Flashback to last weekend when our first Creative Content Editor got married! . . We had to show up and capture the essence of her Beauty, Boldness, and Bliss! . . Jessica, you are Love, you are Laughter, you are Light. Thank you for being you. Wishing you all the Love & Blessings in your beautiful life-long union. 📸 @LindseyDBriggs . . #BossBride #WeddingGown #BeautifulBride #BrideGettingReady #Dreads #BlackIsBeautiful #GreenEyes #CheersToJessAndDale #LivinlavidaBlanco #Love #Light #Beauty #Bold #BeU #CapturedMoments #DigitalStorytelling #WeddingVideo #BrideVideo #SloMo #SocialUDigital #ContentCreatpr #Writer #Copywriter #Visionary
32 4
Pole beans are beginning to flower 😍😀🌱
8 1