. ⭐⭐⭐Pakej syurga makanan ⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐Pakej syurga makanan ⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐Pakej syurga makanan ⭐⭐⭐ . Tipulah kalau uolls pi hatyai tak tambah berat en 😂. Buts its okay guys sebab semua orang macamtu lagipun semua orang happy itu yang penting sebenarnya. . Btw dekat hatyai tu bukanya semata-mata makan je okayyy, banyak lagi mende lain uolls boleh buat contohnya tengok pantai, naik gajah, adventure activity and apa semua tu lah. Banyak je activity yang uolls boleh buat dekat Hatyai ni. . Btw sekarang tengah promosi tau. Lock seat sekarang and jimat RM50. Taknak ke ? ? ? Jomlah guys jom berjimat dan bergembira bersama kami. . Didepan ada roadblock, Hati-hati kang mendapat, Cepat2 korang lock, Jimat dapat seronok dapat. . #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #pakejmelancongmurah #pakejtravel #jommelancong #cuticuti #TripmurahonlineByBahteraKembaraHolidays #bercuti #pakejmurah #pakejbajet #hatyai
1 0
. ⭐⭐⭐Pakej syurga makanan ⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐Pakej syurga makanan ⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐Pakej syurga makanan ⭐⭐⭐ . Tipulah kalau uolls pi hatyai tak tambah berat en 😂. Buts its okay guys sebab semua orang macamtu lagipun semua orang happy itu yang penting sebenarnya. . Btw dekat hatyai tu bukanya semata-mata makan je okayyy, banyak lagi mende lain uolls boleh buat contohnya tengok pantai, naik gajah, adventure activity and apa semua tu lah. Banyak je activity yang uolls boleh buat dekat Hatyai ni. . Btw sekarang tengah promosi tau. Lock seat sekarang and jimat RM50. Taknak ke ? ? ? Jomlah guys jom berjimat dan bergembira bersama kami. . Didepan ada roadblock, Hati-hati kang mendapat, Cepat2 korang lock, Jimat dapat seronok dapat. Jangan lupa tekan link whatssap di bio. . #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #percutianmurahmurah #pakejtravel #jommelancong #cuticuti #bercuti #pakejmurah #pakejbajet #hatyai #somtam #pulutmangga #greentea #tehtarik #atikahtourleader
8 0
. ⭐️⭐️⭐️Pakej syurga makanan ⭐️⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️Pakej syurga makanan ⭐️⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️Pakej syurga makanan ⭐️⭐️⭐️ . Tipulah kalau uolls pi hatyai tak tambah berat en 😂. Buts its okay guys sebab semua orang macamtu lagipun semua orang happy itu yang penting sebenarnya 😘. . Btw dekat hatyai tu bukanya semata-mata makan je okayyy, banyak lagi mende lain uolls boleh buat contohnya tengok pantai, naik gajah, adventure activity and apa semua tu lah 💯🔥. Banyak je activity yang uolls boleh buat dekat Hatyai ni 😝. . Btw sekarang tengah promosi tau. Lock seat sekarang and jimat RM50. Taknak ke 🤤 ? ? ? Jomlah guys jom berjimat dan bergembira bersama kami. . Didepan ada roadblock, Hati-hati kang mendapat, Cepat2 korang lock, Jimat dapat seronok dapat. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ . #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #pakejmelancongmurah #pakejtravel #jommelancong #cuticuti #redang #pulauredang #pakejpulauredang #pakejlangkawi #langkawi #bercuti #pakejmurah #pakejbajet #hatyai
2 0
. Menikmati pantai bertaraf 5 bintang , bermandikan cahaya mentari, dialunkan dengan suara ombak dan bersalut pepasir lembut. Omaigad sis kenot la dengan nikmat dunia macam ni 🤤 . Krabi ni kalau amik gambar or selfie dekat sini konpem meletopsss uolls 😍. Boleh post dekat insta or tunjuk dekat kengkawan 😂. Tapi sis taknak la enjoy this kind of superb stuff alone. Nak jugak ajak uolls rasa apa yang sis rasa. Puas hati babe ❤️❤️😍. . Nasihat sis, kalau taknak putus kawan, uolls wajib ajak kawan-kawan uolls sekali. Baru dorang tak marah nanti sebab uolls enjoy sengsorang 😂. Alaaa deposit rm100 je pun, bukan banyak sangat 😍. . Kalau uolls rasa nak hadiahkn diri uolls dengan pengalaman superb macam ni, uolls boleh komen “❤️” dekat bawah okeiisss 🙌🏻. Nanti sis dm sorang2. Jangan risau hiks 😘. . . . . #bahterakemba”raholidays #teambahterakembaraholidays #pakejmelancongmurah #pakejtravel #jommelancong #cuticuti #redang #pulauredang #pakejpulauredang #pakejlangkawi #langkawi #bercuti #pakejmurah #pakejbajet #krabi #krabimurah #kauhado .
88 10
. ⭐⭐⭐Pakej syurga makanan ⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐Pakej syurga makanan ⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐Pakej syurga makanan ⭐⭐⭐ . Tipulah kalau uolls pi hatyai tak tambah berat en 😂. Buts its okay guys sebab semua orang macamtu lagipun semua orang happy itu yang penting sebenarnya. . . Btw dekat hatyai tu bukanya semata-mata makan je okayyy, banyak lagi mende lain uolls boleh buat contohnya tengok pantai, naik gajah, adventure activity and apa semua tu lah. Banyak je activity yang uolls boleh buat dekat Hatyai ni. . . Btw sekarang tengah promosi tau. Lock seat sekarang and jimat RM50. Taknak ke ? ? ? Jomlah guys jom berjimat dan bergembira bersama kami. . . Didepan ada roadblock, Hati-hati kang mendapat, Cepat2 korang lock, Jimat dapat seronok dapat. . . #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #pakejmelancongmurah #pakejtravel #jommelancong #cuticuti #redang #pulauredang #pakejpulauredang #pakejlangkawi #langkawi #bercuti #pakejmurah #pakejbajet #hatyai
1 0
. Siapa perlukan Vitamin Sea ❓❓❓ Angkat tangan anda sekarang 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ . Package ini dibuat khas untuk pencinta keindahan alam. SUN , SEA & SAND dalam satu package 😍 . Bagi kakak Maldives ni wajib ada dalam “wish list” korang sebab dia punya cantik tak boleh bawak bincang ..😂..Kakak berani jamin tak rugi sikit pun korang jejak kaki ke Maldives. Kalau nak booking WhatsApp kakak ye.. . www.wasap.my/60163144066/Maldives . #teamciktiamanis #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #pakejmelancongmurah #pakejtravel #jommelancong #cuticuti #redang #pulauredang #pakejpulauredang #pakejlangkawi #langkawi #bercuti #pakejmurah #pakejbajet #maldives
6 0
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua yang pernah ambil pakej melancong dgn bahtera kembara holidays dan kepada yg berhajat utk menempah pakej melancong. Just for info pakej hatyai kita akan di naikkan harga pada bulan april Dari rm 299 ke rm 349.Jadi kita bgi perluang Kepada semua,kalau anda tempah dlm bulan mac,utk travel mana2 date 2019, anda masih lagi dapat harga rm299 untuk seorang ,Deposit je dahulu rm 100/pax. Jika tempahan dibuat dlm bulan april. Harga berubah.. . . Bermint nak lock komen NAKK!! . #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #pakejmelancongmurah #pakejtravel #jommelancong #cuticuti #redang #pulauredang #pakejpulauredang #pakejlangkawi #langkawi #bercuti #pakejmurah #pakejbajet #pakejkrabi #pakejhatyai
1 0