!!! 2KOTAK ONLY RM50 !!!!!! RM50 SAHAJA !!!!!! FREE POSTAGE !!! HANYA UNTUK 15 ORANG SAHAJA !!! Sapa cepat dia dapat !!! . ********************************** Ramai yang masih tak pernah kenal dan tahu apa yg kak ain juai, serbuk kayu ni khas tuk muka yg ada masalah macam jerawat / parut hitam/ bintik hitam@putih/pori terbuka/ jeragat/ resdung jerawat@batu atau nanah / alergic / muka berlubang berbekas/ sunburn/bole bantutkan penumbuhan jerawat selamanya/ jerawat di badan/muka breakout akibat skincare/ ** kelebihan serbuk kayu akk ni DALAM SATU HARIIIIII!!!! SAHAJA BOLE DAPAT EFFECT YANG DEBABOOM!!! JERAWAT MATI KECUT CEPAT KAN ?? MANA NAK DAPAT PRODUK TERBAIK HASIL TANPA MERCURY AND BAHAN TERLARANG. BAGI YG BREAKOUT JANGAN TUNGU SAMPAI MUKA BERLUBANG SAMPAI BURUK MUKA MAI LEKAIHH.. Tak cuba mana tahu kan. BERMINAT NAK ORDER CLICK LINK IN BIO DM OR PM .0134519428 #bersamacantikhensem#belumcubabelumtahu#miracleofserbuk#feedbackHangit#sktHq
10 0
Hai semua!! Jangan lupa datang ke gerai kami hari ini di Pasar Malam Kok Pasir, Tumpat Hanya RM4 seketul dan RM5 untuk ayam popcorn!! Berbaloi!! Datang jangan tak datang!! #ayamnepik #ayamgorengspicy #ayamgorengcrispykorea #koreanspicysauce #buttermilksauce #crispy #acutry #tumpat #kokpasir #pasarmalam #belumcubabelumtahu #sedapsengoti #usahawanmuda #walletfriendly #murah #berbaloi #sedapnya
5 0
panas lit lit ni jangan lupa dapatkan produk M&Mglory barulah makeup tak cair n tahan lama...brlah bertambah Glowing & Flawless ✨✨✨ http://Www.wasap.my/60178759781 #belumcubabelumtahu #jomcantiksama2
3 0
Nak dapatkan hasil yang wooww seperti mereka jom grab M&Mglory skincare skrg !!! #belumcubabelumtahu #jomcantiksama2 http://Www.wasap.my/60178759781
5 0
Jangan asyik tangguh tangguh nak start buat bende baik. Ramai yang dah cuba dan dah berjaya. Bukan suruh jual produk yang belum tentu laku. . Jadi agen topup ni jual topup, jual servis bayar bil yang semestinya semua orang buat tiap bulan ni. Confirm laku! . Modal pulak serendah RM30 je, Jangan tangguh tangguh. . Meh whatsapp kita daftar terus : 0195479473 . #bisnesmudah #agenttopup #agenttopupdiperlukan #yuransekaliseumurhdup #untungberkalikali #belumcubabelumtahu #siscuba #sisberjaya
586 0
8 1
15 5