"Sis, apa material Bawal Nura ni? Cotton ke? Dia licin tak? Senang bentuk tak? Jarang tak? Kene iron tak?" . Ini soalan paling famousss uolls selalu tanya, so meh Sis nak jawab, sambil tu tgk close up material Bawal Nura ni k! . 1. Material Chiffon Voile Sakura, ๐Ÿ’ฏ High Quality, confirm selesa 2. Bidang 45 sahaja yang available, pandai gayakan boleh cover semua part yang patut 3. Tak licin, tak jarang once dah lipat untuk pakai, takyah inner 4. Senang nak bentuk, awning maintain behave 5. Minimal iron needed, tak mudah kedut, sesuai bawak pegi travel . Jom Dapatkan Bawal Nura, promosi masih berlangsung sehingga esok ya!! Boleh click whatsapp di profile ig ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†utk order #bawalchiffonvoile#bawalprinted#muslimah #wanitaberhijab#student#hijabfashion #bawalpalingselesa#bawalsenangbentuk #highquality#bawalovers#bawalcantik #bawalmurah#bawalbidang45#bawalplain #bawalmalaysia#tudungbawal#tudungraya #sayajual#malaysia#picoftheday#ootdfashion #promopreramadhan#tudungmurah#wedding #sayajualtudung#bazaarpaknil#igshopmalaysia #makeuptutorial#bawalplain#bawalantikedut
5 0
Dibentangkan Tudung Bawal #mir#mirabelleia #rtwapril ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿฅฐ . . . . Nak Order ๐Ÿ™‹ ๐Ÿ“ฒ WhatsApp : +6019-460 5288 (Yati). Tekan sahaja WhatsApp link di bio ๐Ÿ˜˜ . . . RM25 exc postage je ๐Ÿคฉ . #Assalamualaikum #ramadhancollection #simpleeleganthijabstyle #mirabellebawal #ajimaura #terapiinstagram #tud#tudungbawal #belleboolovers #squarescarf #bawalmirabelle #bawalprinted #tudung #hijabista #tudungbawalviral #mirabellereadystock #kek#kekaboolovers #tudungcottonvoile #mirabelle #mirabellexkekaboo #mirabellelovers #tudungmurah #kekaboo #bidang45plus #trusteddropship #mirabellertw #bazaarpaknil #bawalplain #tudungraya2019
2 0