BAWAL CANTIKK,MENARIKK,TERTARIKK . Masih takde tudung lg utk raya nnti 🤔🤔 Jangan risauuu🤗🤗🤗🤗🤗 meh dm/klik link di bio utk beli tudung yg cntik n menawan . Cepat3..sbb dah byk yg sold out tawwww dearrrrr😱😱😱😱😱 . 💟BIDANG 50 : *RM39* exc postage 💟BIDANG 60 : *RM45* exc postage Pos tmbah rm8sm rm12ss Kombo 3 helai bidang 60 rm135 inc postage Kombo 3 helai bidang 50 rm120 inc postage #bawalmurah #bawalprinted #bawalprintedmurah #tudungviral #tudungtrendy #tudungcottonvoile #modelmuslimah #tudungbawalbidang50 #tudungbawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalbidang60 #tudungcantik #tudungraya #tudungevent #tudungcikgu #setbajuraya
0 0
BAWAL CANTIKK,MENARIKK,TERTARIKK . Masih takde tudung lg utk raya nnti 🤔🤔 Jangan risauuu🤗🤗🤗🤗🤗 meh dm/klik link di bio utk beli tudung yg cntik n menawan . Cepat3..sbb dah byk yg sold out tawwww dearrrrr😱😱😱😱😱 . 💟BIDANG 50 : *RM39* exc postage 💟BIDANG 60 : *RM45* exc postage Pos tmbah rm8sm rm12ss Kombo 3 helai bidang 60 rm135 inc postage Kombo 3 helai bidang 50 rm120 inc postage #bawalmurah #bawalprinted #bawalprintedmurah #tudungviral #tudungtrendy #tudungcottonvoile #modelmuslimah #tudungbawalbidang50 #tudungbawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalbidang60 #tudungcantik #tudungraya #tudungevent #tudungcikgu #setbajuraya
0 0
BAWAL CANTIKK,MENARIKK,TERTARIKK . Masih takde tudung lg utk raya nnti 🤔🤔 Jangan risauuu🤗🤗🤗🤗🤗 meh dm/klik link di bio utk beli tudung yg cntik n menawan . Cepat3..sbb dah byk yg sold out tawwww dearrrrr😱😱😱😱😱 . 💟BIDANG 50 : *RM39* exc postage 💟BIDANG 60 : *RM45* exc postage Pos tmbah rm8sm rm12ss Kombo 3 helai bidang 60 rm135 inc postage Kombo 3 helai bidang 50 rm120 inc postage #bawalmurah #bawalprinted #bawalprintedmurah #tudungviral #tudungtrendy #tudungcottonvoile #modelmuslimah #tudungbawalbidang50 #tudungbawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalbidang60 #tudungcantik #tudungraya #tudungevent #tudungcikgu #setbajuraya
0 0
Yee betul..kita semua xkuat tanpa Allah sebenarnya.. . . Jgn kita putus asa dgn apa yg terjadi kt kita ok :) keep smile always 🙃🙃 . . . . #blousebesar #bajulabuh #bajukebayamoden #baj#bajukuliah #bajunikah #baj#bajucasual #bajutunang #bawallabuh #bajukuliah #baj#bajuputihh #blouseputih #bajurayapeplum #blouselonggar #bajuloose #bajulonggar #tun#tunich #tunic #bajuputih #smartcasual #bajuraya2019 #blouselabuh #bajupeplum #bawalbidang50 #blouselabuhputih #kurtamurah #bajucasual #bajukurta
0 0
BAWAL CORN SHIMRING . 📌 material cotton cornskin shimmering 📌 bidang 45 📌 borong min 20pcs . 📌 color random . Only 👉 RM180 20PCS Sm free pos Ss plus rm10 Whatsapp kami utk membuat pertanyaan atau ingin membuat pesanan tudung,hanya klick link dibawah www.wasap.my/60173494800 #bawalheavychiffonbidang45 #bawalchiffonneelofa #baw#bawalchiffonbidang50 #bawalchiffonmalaysia #bawalchiffonbidang60 #bawalchiffonprinted #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalbidang45 #bawalbidang55 #bawalbidangbesar #bawalbidang60murah #bawalheavychiffonbidang60 #bidang60 #bawalbidangbesarmurah #jualbawalmurah #borongbawalchiffon #borongtudungbawal #bawalchiffoncorak #bawalchiffonbidang50 #chiffonbawal
3 0
Tanpa alat jahit tak jadi la sehelai tudung.. 🤭 Apa specialnya Fitiya scarves ni? 🤔 Haa meh aina nak share... Fitiya scarves ni bawal yg takyah gosok pon dah awning onz point! Anti kedut pulak tu.. yang paling bestnya material dia tak nipis and tak jarang.. mematuhi syariah gittew.. Bukan ada bidang 45 je tau... Bidang 50 pon ade.. haa yg mne tengah tercari2 tudung tu boleh la pm sis.. lagi pon sekarang FS tgh on SALE! 😎 Bukan senang tau nak jumpa bawal yg skali pakai terus menjadi.. tunggu ape lagi meh la usya2 collection FS dgn sis 😘 #fsflatlay #fslovers #fitiyascarves#baw#bawalh#bawalironless #bawallovers #bawalbidang45#bawalbidang50 #bawalprinted #bawallabuh #bawalscarf #bawalbubble #bawal satin #bawalcottonvoile #bawalsenangbentuk #baw#bawalborongmurah #bawalborong #bawalmalaysia#tudungbawalmurah#raya2019
1 0