Bismillah šŸ™. Ada stok dikit, Ntar malam jam 20.00 kita posting 1/1 , tungguin aja āœŒļøāœŒļø . Yg mau tanya tanya silahkan DM / WA . . . . Wa : 0896-6555-6225 #sepatumurah #nikesecondoriginal #jakartapusat #bandunghits #batamsecond #batamsecondhand #secondjakarta #bandungsecondhand #sepatuoriginalmurah #sec#secondmalang #sec#secondjogja #sepatusecondbranded #sepatuorimurah #secondmalang #secondjogja #secondpontianakmurah
0 0
ā—¾Assalamu`alaikum warahmatullahi wabarakatuh . ā—¾Produk baru lagi kak ---------------------------- . šŸŒøBUTTERFLY SET Rp. 180.000šŸŒø . ā¤Best Seller banget ya kakak -------------------------------- . Bahan : premium fiber mix misbe HQ Rok Pinggang karet Ada saku Size : Free size XL-XXL Ld;108-126cm Warna : maron,tosca,navy,pink,yellow Format Order : Nama : No.Hp : Alamat : Order : #bandunghits #bandungcity #bandungjuara #shopping #shoppingdibandung #jualanonline #hijabers #hijabstyle #hijabkekinian #onlineshopbandung #onlineshopsolo #indonesia #hargamurmer #hijabfashion #ayoshopping #dressmuslimah #dresskekinian #dresskekinianmurah #dressbandungmurah #dressbandung#gamisbandung #bajusetelanwanita #bajusatuset #bajusatusetmurah #bajusatusethijab #sat#sat#satuset #satuset #satusetbaju
0 0
Thanks u for order boys ! ........ . . . šŸš©Alamat Toko Offline :_____________Ā®_______________ JL. Plumbon Sukagimiwang Indramayu, Jawa Barat. __________________________________________________ [ atau brosing aja di GOOGLE MAP ketik " Oneighty Jersey" untuk pencarian " ] _________________________ . . . . . . . . . . . #ind#ind#indramayu #cir#cir#cirebon #maj#maj#majalengka #sub#sub#subang #pat#patrol #kun#kuningancity #bek#bekasitimur #jak#jak#jakartaselatan #jersey2019 #jerseyterbaru #persib #persibfans #vik#vikingibclub #bobotoh #semarang #banjarmasin #madiun #medan #jogjahits #jayapura #jakarta #liga1indonesia #indramayuexsis#sum#sumedanghits #ban#bandunghits #sumedanghits #bandunghits #viking #indramayu #cirebon #majalengka #subang #patrol #kuningancity #bekasitimur #jakartaselatan #futsal #indonesiafutsal #indramayu #cirebon #majalengka #subang #jerseygradeoribestquality
0 0
Sarua jeung manusa, mahluk ghoib oge boga tempat anu dipikaresep pikeun cicing. Aya tempat nudipake matuh, aya oge nu saukur cicing pikeun nembongan atau nyingsieunan manusa. Lamun nguruskeun ngeunaan jurig anu sok nembogan, kuntilana jadi nominasi kadua saenggeus pocong. Kuntilanak wujudna sok mirupakeun awewe nu rusak rarayna jeung make gaun bodas. Jurig ieu remen pisan nembongan ka jelma, tos seeur carita carita dugika video anu beredar di masyarakat ngeunaan kamunculana. Tempat tempat anu dilikaresep kuntilanak diantarana : 1. Imah atau gedung kosong Imah kosong anu teu kaurus, tembokna rusak, bau, lembab, dipikaresep pisan ku neng kunti, pikeun dijieun tempat cicingna. 2. Tempat nu pas beurang rame tapi peutingna tiiseun pisan Mitos tempat ieu mineng pisan kadangu dilembur mamang. Kuntilanak resep tempat nu rame tibeurang, tiis tipeuting. Malah kesana tempat eta jadi rame beurang peuting, beurang rame ku jelma, peuting rame ku jurig, hiiiyy. Tempat ieu biasana kampus, pasar jeung sakolaan. 3. Tangkal sawo Nah tangkal sawo ieu sok di caritakeun jadi tempat paporit kuntilanak jeung genderuwo pikeun cicing pas wanci magrib. Jadi usahakeun pisan jauhan tangkal ieu pas magrib. 4. Tangkal kapuk Tangkal kapuk, biasana jadi tempet cicing saharita kuntilanak, pikeun nembongan ka jelma. Kuntilanak biasana mineng cicing na dahan kapuk, terus leungit saharita. 5. Tangkal nangka Tangkal nangka oge kaitung angker, sabab sok jadi tempat cicing kunti. Konon lamun dekeut tangkal nangka kaambeu bau malati, berarti kunti aya na tangkal eta. 6. Tangkal awi Tos lain mitos deui lamun tangkal awi sok dicicingan ku kuntilanak jeung genderuwo. Malah biasana rumpun awi teh sok dijadikeun imah pikeun mahluk mahluk ghoib. 7. Leweung geledegan Kuntilanak atau setan sejen anu nyicingan leweung geledegan biasana mahluk anu galak, nu teu segen maehan jelma. Kuntilanak leweung lolobana warna bereum. Salian tempat diluhur kira kira ceuk balarea aya deui teu tempat sejena. Kumaha cik cek aranjeun? . . #Pamali1001#sunda#katasunda#sundanese#quotessunda#quotesindonesia#jawabarat#bandunghits#karidingattack#ciamishitz #mitosdunia #mitossunda #abangfelix #pamali #caritasunda
2 0
Yang seger Yang haus Mampir ke jalan garu x no 14 Via gofood jga ready yah Cari di gofood pempek palembang HL masjid al jariyah #sopbuahsegaršŸØšŸ§šŸˆšŸ‰šŸ“šŸšŸ‘šŸšŸ‡šŸ‹šŸŠšŸšŸ‘Œ #escampur #bandungkuliner #bandunghits #kulinerbandung
1 0
Pengen Jelajah Bandung tapi Takut Macet??? Gak usah khawatir yaa karna ada SHIRO RENT menyediakan Sewa Motor di Bandung Motor nyaman dan terawat Syaratnya juga mudah gak ribet lhooo Yuk booking segera WA 081290124464 Klik Link di Bio šŸ™šŸ™ #rentalbandung #rentbikebandung #sewamotorbandung #sewainmotorbdg #bandungrentalmotor #rentalmotorbandung #sewamingguan #sewamotorharian #jelajahbandung #visitbandung #bandunghits #rentmotobike #nusantara
0 0