Bismillah, okay since ramai yg request utk open lagi this module. So sis open lagi group santai utk module "Hi Tea Cake". Pada mana yg aritu tak dapat nak grab. So better grab cepat sbb group ni laku keras mcm goreng pisang ๐Ÿ˜‚. Cake simple yg sentiasa ada demand. Lagi lah bila musim kawin utk makanan rewang-rewang atau takde events pon customer tetap akn cari. Senang cerita mmg cake simple yg sentiasa dicari-cari๐Ÿ˜Š. So better grab this kelas sbb all cake yg saya ajar nanti mmg "My Best Selling Cake", rugi pada mana yg tak join tu ๐Ÿ™ˆ. Dont worry, for beginner pon boleh sgt nak join. All tips and teknik saya akan kongsi kan di dalam class ya ๐Ÿ˜Š. So pada mana yg berminat nak join boleh terus book your seat with deposit ya for more secure. RAJIN MEMBACA YA. ALL DETAILS SAYA DAH TULIS ๐Ÿ˜Š . . . . ๐Ÿ“† 27 Oct 2019 (Ahad) โฐ 10.30pagi sampai habis ๐Ÿ  Dapur Pn Momo (Pulai Indah) ๐Ÿ’ต Rm 200 per pax ๐Ÿฑ Lunch will be served ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Bonus 2 recipe ibu duit ; Nutella Cheese Bar & Congo Bar (total ada 6 recipe) . Pelajari cara membuat: ๐Ÿฐ Red Velvet & Original Marble Cake ๐Ÿฐ Rich Chocolate Orange Marble Bundt Cake ๐Ÿฐ Fudge Brownies ๐Ÿฐ Sour Cream Buttercake Then u will learn; โœ… Teach to make fluffy cake โœ… Advise on getting the best ingredients โœ… Packaging and storage method โœ… Selling price โœ… Bring back the cake (sharing basis) . . Jika berminat boleh terus whatsapp +6018-8704227 atau tekan sahaja link di bio. Seat are limited ๐Ÿ˜Š . . #groupbakingclass #bak#bakingclassa> #bakingclass #bakingclassbymomo #hiteacake #bakerjb #homebaker #homemade #donutjb #johorbahru #utmskudai #pulaiindah #keksedap #bakingclassjakarta #medan #bakingclasssingapore #batam
2 0
Hands on Group Class Tape Keju Cake Minggu, 20 October 2019. Rp. 450.000 Lokasi : Duri Kosambi, Jakarta Barat yuk yang penasaran dengan kenikmatan dan keunikan tape keju join classnya. beda daripada yang lain๐Ÿ˜Ž #kur#kursuskuer #leskue #leskuejakarta #leskuefondant #kursuskue #kursuskuefondant #kursuskuejakarta #kursusmenghiaskue #chefagung #kursuskuekuno #kursusrotijakarta #kursusmasakjakarta #kor#koreanbuttercreams #kueulangtahun #indonesia #kursuskuejakartatimur #baking #bakingclass #bakingclassjakarta #kel#kelasbaking #kelas #kursusbaking #bakingcourse #figurine #figurineclass #koreanbuttercream #kursusdecorcake #basicfondantclasses #caketapekeju
17 0
Kelas besok... #Repost @dapoermakocot โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข Bersama @gerrycreation Masakan khas Sumatera 1. Lakso 2. Burgo Palembang 3. Model Gandum bumbu Rempah 4. Ragit Kare / Roti Jala Kamis 17 Oktober 2019 Jam 10.00-15.00 Lokasi Pantai Indah Kapuk Jak Ut Biaya Rp 850K Pendaftaran disertai Full Payment hubungi WA 0819 2151 215 #DMO #dapoer #dapoermakocot #bakingcourse #bakingclass #bakingcenterjakarta #democake #Demopudding #pan#pantaiindahkapukjakartautara #bakingcoursejakarta #DMOPIK #cooking #cookingclass #pantaiindahkapuk #kursusjakarta #kursusjakartautara #burgo #lakso #modelgandum #ragitkare #rotijala #DMOOktober
0 0
Homemade dark chocolate brownies bites, made with spelt flour. Instead of butter and eggs we substituted with flax seed and organic shortening. The boys did a great job at taking turns and following directions. They turned out really good! #bake #bakewithkids #homeschool #bakingclass #blackhomeschoolers #mamalovestobake #chocolate #brownies #chocolatechips #flaxseed #speltflour #plantbased
1 0
Lepas ni kalau nak makan telur, dah boleh kira kalori siap2 ok ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹. . Jom daftar & booking Intake NOVEMBER dengan Coach sekarang, dalam masa 2 bulan Coach akan pastikan anda turun antara 3 - 10 kg, barulah orang akan nampak "the new you in year 2020" nanti!!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ช . ๐Ÿ”ฅPendaftaran Kurus Online Coaching - NEXT INTAKE kini dibuka secara rasminya!! . Nak kurus dengan efektif dan betul2 menjadi, hanya melalui online sahaja??? . Coach @dee@dee@dee@dee.azhar4411 akan guide anda, jaga anda dan jadi personal coach anda hingga anda berjaya turun berat mininum antara 3-5kg sebulan!!! Dont trust me, but trust yourself. U CAN DO IT!!! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช . DM Coach @dee.azhar4411 sekarang!! . Ada COACH, ada ILMU & ada TEAM SUPPORT ๐Ÿ‘‰ KURUS jadi MUDAH!!! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜Š . Untuk Daftar Ekspress, klik je link di bio dan komen "NAK KURUS" @dee.azhar4411 @dee.azhar4411 Coach DEE : 019-2306842 . #coachdee #teamcoacheyfa #tipskurus #dietsihat #makanansihat #hea#healthydiet #jjcm #healthy #jomkurus #sayanakkurus #healthyfood #ctdk #tv3 #astro #getfitnowonline #keksedap #bakingclass #makansedap #dietmalaysia #breastfeeding #pregnancy #sayanakcantik #dietsingapore #dietbrunei #zulariffin #mirafilzah #kahwin #tunang #sayanakkahwin #dramasweetdreams
5 0