KEBAYA SONGKET BINTANG . . HARGA (DEWASA) RM105 SM / RM110 SS TERMASUK POSTAGE . HARGA (KANAK-KANAK) RM65 SM / RM70 SS TERMASUK POSTAGE . COMBO PRICE (SET IBU & ANAK) RM150 SM / RM155 SS . DETAILS : ❤️ Material : soft crepe, kain sangat lembut, less iron, serap peluh dan selesa dipakai, sedikit memeri ❤️ Baju : ada zip di depan, slim cutting, ada dart di belakang baju, ❤️ Skirt : hidden zip tepi skirt, no cangkuk coz use hidden zip, mermaid cut . WARNA AVAILABLE : 🌼 MAROON 🌼 BLACK 🌼 TURQUOISE 🌼 DARK GREEN . P/S : Warna mungkin sedikit berbeza kesan faktor pencahayaan . #kebayasongket #kebayaprinted #kebayasongketmoden #kebayasongketbudak #bajurayabudak #bajurayaibuanak #bajukebayaibuanak
0 0
Sape mak2 yg kt sana tu thn ni plan nk pkai kebaya songket utk ank2 korg tu abam mok ade bw masuk jg design mcm tu SUKA ke SUKA??? Nak pkai tema sedondon pun bley..ade saiz utk mak2 jg 😎😎 Pilih2 la warna yg berkenan lps tu pm abam mok ok Semua ni ready tau.kalau nk guna utk ank sek tadika pn blh,nk pkai kenduri pn blh,ada event pape yg urgent pn blh sbb baju dh readystock tau kt kedai . Harga Mampu Milik sangat..Jomm cepat2 order . #kurungraya #peplummurahmalaysia #peplumbudak #peplumkanakkanak #kurungkanakkanak #bajukurungpeplum #bajukurungbudak #bajukurungbudakmurah #bajusedondon #baj#baj#bajurayakanakkanak #kebayakanakkanak #kebayapeplum #kebayapeplumbudak #rayacollection2019 #dokohmurah #dokohkebaya #dokohklasik #bajuraya2019 #bajuraya #bajurayakanakkanak #bajurayabudak #bajurayabudakmurah #minikurungraya #bajurayamurah #kebarung #kebayakids #kebayabudak #kebayabudakmurah #bajurayabudak2019 #sayajualbajuraya #bajurayaibuanak
0 0
Selalu adik beradik beraya sedondon corak dan warna kan? Apa kata tahun ni kita tukar sikit, sedondon corak je tapi warna berbeza 😍 nampak kelainan sikit kan? Yang penting semua warna pun cantik 😘😍💕 _ ANNE ADULT 🌹Code: Space Blue/Teaberry Pink/Natural Calico 🌹Material: Premium Como Crepe fabric and High Quality Micro Net fabric 🌹Early Bird Price : RM179 ONLY Normal price : RM199 🌹Save up to an extra RM15 off for mom-kid set 🌹Features :- ▪Invisible Zip at the back ▪Nursing Friendly ▪Wudhu Friendly ▪Arcyclic brand label on cuff ▪Round neckline ▪Pocket on right side of skirt 🌹Size : XS, S, M, L, XL (Mom-Kids Set is available) _ Ws 017 6397 296 or click link in bio to order ❤ _ #baj#bajurayaibuanak #bajurayabudak #bajurayababy #bajurayakids #bajurayakanakkanak #fifarasoltrustedagent #bajurayabudakmurah #bajubudak #bajuibuanak #bajurayaibuanak #bajurayalace #baj#bajurayamurahysia #diamenanturahsia #minazmonogramseries #BAlovers #pre#preraya #preraya #bajuraya2019 #FRRaya2019 #bajurayamurahcantik #bajukurungtunang #bajubridesmaid #bajudinner #comelpipimerah #calacara #bajukanakkanak #jovianrtw #arianirtw #bajurayamurah #bajukurungmurah
11 0
. 3 PCS RM100 SAHAJA‼️ 3 PCS RM100 SAHAJA‼️ 3 PCS RM100 SAHAJA‼️ . . Ni dah kali kedua restock tau. Hot betul warna² pastel tudung ni kan..awak jangan tunggu lama-lama pulak. Nanti ada yang menangis kat bucu katil.😂 . . Whatsapp sekarang untuk book dulu sementara tunggu gaji awak. Takut-takut orang lain sambar dulu 😭 --- Full details and catalogue at @frboutiquepreraya ---- #shawllabuhmurah #wideshawlmurah #ironlessshawl #bawalantikedut #ironlessbawal #bawalmurah #ari#arianilovers #shawlkeknismurah #prelovedariani #bawalchiffonmurahmalaysia #bajusetibuanak #bajukurungkanakkanak #bajukurungexclusive  #arianilovers #setsedondonmurah #bajuraya2019 #fifarasoltrustedagent #elrahexclusive2019 #fifarasolraya2019 #zuzasdotes #wardatulbaydhahijab #leeyanarahman #bajurayasedondon #bajurayaibuanak #bajurayaexclusive #bajurayarm100 #bajuraya2019murahmalaysia #bajusetibuanakmurah -----
2 0
Baju raya anak lelaki hampa 😍😍 Saiz baby sampai besar ada.. Memang kacak bergaya habis 😁 Introducing Hanaqi Kurta . Material : Sakura Cotton (High Quality & Comfortable to wear ) . Color : Mint Green | Emerald | Maroon | Royal Blue | Dusty Pink | Dusty Purple | Blue Black | Smokey Blue | Yellow Mustard | Olive Green . Size : (XS) 3M - 12M (S) 1Y - 2Y (M) 2Y - 3Y (L) 3Y - 4Y (XL) 4Y-5Y (XXL) 6Y-7Y . Price : RM89 Free Postage *Model wearing size XXL (6Y-7Y) . #bajumelayubudak #bajumelayubaby #kurtababyboy #kurtamurah #kurtalelaki #bajukurungbaby #bajurayamalaysiamurah #bajurayaibuanak #bajusedondon #baj#baj#baj#bajurayababymurah #bajurayababy #bajurayababymurah #bajuanak #rayasedondon #bajurayasedondon#bajuraya2019 #bajurayababymurah #bajurayamoden #peplumraya2019 #kebayababymurah #kebayamoden
2 0
Baju raya anak lelaki hampa 😍😍 Saiz baby sampai besar ada.. Memang kacak bergaya habis 😁 Introducing Hanaqi Kurta . Material : Sakura Cotton (High Quality & Comfortable to wear ) . Color : Mint Green | Emerald | Maroon | Royal Blue | Dusty Pink | Dusty Purple | Blue Black | Smokey Blue | Yellow Mustard | Olive Green . Size : (XS) 3M - 12M (S) 1Y - 2Y (M) 2Y - 3Y (L) 3Y - 4Y (XL) 4Y-5Y (XXL) 6Y-7Y . Price : RM89 Free Postage *Model wearing size XXL (6Y-7Y) . #bajumelayubudak #bajumelayubaby #kurtababyboy #kurtamurah #kurtalelaki #bajukurungbaby #bajurayamalaysiamurah #bajurayaibuanak #bajusedondon #baj#baj#baj#bajurayababymurah #bajurayababy #bajurayababymurah #bajuanak #rayasedondon #bajurayasedondon#bajuraya2019 #bajurayababymurah #bajurayamoden #peplumraya2019 #kebayababymurah #kebayamoden
8 2