Assalamualaikum,good morning fsqueens โค
5 1
Cik Kak feninggg kepala asyik tak bertukar ganti baju ke tempat kerja. Cik Kak mencari baju kurung untuk di pakai menghadiri kelas. Nak tampil ayu manis dan sopan ke tempat kerja mahupun ke kelas dengan berbaju kurung yang mampu milik. Potongan harga istimewa untuk Cik Kak yang manis ๐Ÿ˜˜ KUNTUM - SI KURUNG PAHANG. ๐ŸŒธ KURUNG PAHANG ๐ŸŒธ MATERIAL LEMBUT ๐ŸŒธ KAIN SKIRT SUSUN TEPI ๐ŸŒธ EMPAT WARNA PILIHAN - KELABU/MERAH HATI/ZAMRUD/COKLAT SEPASANG HANYA RM 69 โ€ผ๏ธ SEPASANG HANYA RM 69 โ€ผ๏ธ SEPASANG HANYA RM 69 โ€ผ๏ธ Betul Cik Kak,hanya RM 69 sepasang. . Info atau pertanyaan lanjut,WhatsApp โคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ http://www.wasap.my/60172363241 #bajukurung #bajukurungmurah #cikgu #studentkolej #studentuniversiti #bajukurungpahang #bajukurungcantik #bajukurungbatik #bajukurungcorak #bajubungabunga #corakbunga #kurungpahang #kainsusuntepi #bajukurungkelabu #bajukurungmerahhati #bajukurungzamrud #bajukurungcoklat #bajukurungtradisional #kurungmoden #hargamampumilik #bajukurungmampumilik #cikgucikgu #gadismelayu #peminatbajukurung #bazarpaknil #bazarbajukurung
3 1
Cik Kak feninggg kepala asyik tak bertukar ganti baju ke tempat kerja. Cik Kak mencari baju kurung untuk di pakai menghadiri kelas. Nak tampil ayu manis dan sopan ke tempat kerja mahupun ke kelas dengan berbaju kurung yang mampu milik. Potongan harga istimewa untuk Cik Kak yang manis ๐Ÿ˜˜ KUNTUM - SI KURUNG PAHANG. ๐ŸŒธ KURUNG PAHANG ๐ŸŒธ MATERIAL LEMBUT ๐ŸŒธ KAIN SKIRT SUSUN TEPI ๐ŸŒธ EMPAT WARNA PILIHAN - KELABU/MERAH HATI/ZAMRUD/COKLAT SEPASANG HANYA RM 69 โ€ผ๏ธ SEPASANG HANYA RM 69 โ€ผ๏ธ SEPASANG HANYA RM 69 โ€ผ๏ธ Betul Cik Kak,hanya RM 69 sepasang. . Info atau pertanyaan lanjut,WhatsApp โคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ http://www.wasap.my/60172363241 #bajukurung #bajukurungmurah #cikgu #studentkolej #studentuniversiti #bajukurungpahang #bajukurungcantik #bajukurungbatik #bajukurungcorak #bajubungabunga #corakbunga #kurungpahang #kainsusuntepi #bajukurungkelabu #bajukurungmerahhati #bajukurungzamrud #bajukurungcoklat #bajukurungtradisional #kurungmoden #hargamampumilik #bajukurungmampumilik #cikgucikgu #gadismelayu #peminatbajukurung #bazarpaknil #bazarbajukurung
4 0
Khas utk #candypastellovers โค๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . Hi sayang2โค๐Ÿ˜˜ Actually, kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yg sudi follow kami/ sudi like setiap post kami/ sudi whatsapp kami/ sudi dm kami/ sudi tinggalkan komen/ sudi scroll dalam diam/ sudi stalk baju2 kami setiap hari tanpa jemu/ sudi order dgn kami/ sudi repeat order dgn kami/ sudi share feedback dan sudi merelakan post baju2 kami lalu lalang di wall uolss!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Shayanngggg uolsss sesangat! Muaccchh! Maaf tau andai ada sebarang kekurangan dr stiap sudut!โค . Teruskan support kami & Insyaallah, seperti yang kami selalu janjikan, setiap hari akan ada baju2 baru diupload dlm page kamiโค Tu belum cerita bab baju2 raya yg divahhh kevavommmm!!! Jgn sampai ada yg semput ye belek2 pic baju2 di sni๐Ÿ˜… Uols dah boleh start beli sikit2 tau baju2 raya.. skrg dah bulan 2..bulan 3..bulan 4..bulan 5 puasa..haaaa..dh bulan 6..RAYA!!!๐Ÿ˜ . Ok sebelum mengundur diri..just nak ingatkan uols..mana2 baju yg uols brkenan tu..uols just screenshot then send pada kami via whatsapp (0103675266) k๐Ÿ˜ŠNak tanya2 saja pun boleh uols๐Ÿ˜˜ Nanti kami akan forward full details & bantu uols check stock sepantas kilat๐Ÿ˜โค Pssttt! Kbykn design di sini adalah ready stock & sgt2 terhad!! So jgn tunggu lama2 kalau ada yg tersuka tanpa sengaja tu k.. wasap ler lelaju! . So itu saja buat masa iniโค Semoga uols sentiasa ceriaโค . Salam sayang, Founder TCPC (Zisa/Kak Cha) . . . โคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโค . #kur#kurungmurah #skirtlabuh #dinnerdress #bajukurung2019 #kurunglace #bajudinner #dresslabuh #bajukurungsaree #kurungmoden #likeforlike #bajumurah #bajuootd #bajunikah #bajuibumenyusu #bajutunang #skirtkembang #peplum #bajumengandung #bajukurungtradisional #qayyumaliffshah #baj#bajurayasedondon #bajukurungbudak #kebayapario #bajuraya #bajuraya2019 #kurungmurah #bajukurungibuanak #blousemurah #bajubridesmaids #kebayalace
13 4
Khas utk #candypastellovers โค๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . Hi sayang2โค๐Ÿ˜˜ Actually, kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yg sudi follow kami/ sudi like setiap post kami/ sudi whatsapp kami/ sudi dm kami/ sudi tinggalkan komen/ sudi scroll dalam diam/ sudi stalk baju2 kami setiap hari tanpa jemu/ sudi order dgn kami/ sudi repeat order dgn kami/ sudi share feedback dan sudi merelakan post baju2 kami lalu lalang di wall uolss!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Shayanngggg uolsss sesangat! Muaccchh! Maaf tau andai ada sebarang kekurangan dr stiap sudut!โค . Teruskan support kami & Insyaallah, seperti yang kami selalu janjikan, setiap hari akan ada baju2 baru diupload dlm page kamiโค Tu belum cerita bab baju2 raya yg divahhh kevavommmm!!! Jgn sampai ada yg semput ye belek2 pic baju2 di sni๐Ÿ˜… Uols dah boleh start beli sikit2 tau baju2 raya.. skrg dah bulan 2..bulan 3..bulan 4..bulan 5 puasa..haaaa..dh bulan 6..RAYA!!!๐Ÿ˜ . Ok sebelum mengundur diri..just nak ingatkan uols..mana2 baju yg uols brkenan tu..uols just screenshot then send pada kami via whatsapp (0103675266) k๐Ÿ˜ŠNak tanya2 saja pun boleh uols๐Ÿ˜˜ Nanti kami akan forward full details & bantu uols check stock sepantas kilat๐Ÿ˜โค Pssttt! Kbykn design di sini adalah ready stock & sgt2 terhad!! So jgn tunggu lama2 kalau ada yg tersuka tanpa sengaja tu k.. wasap ler lelaju! . So itu saja buat masa iniโค Semoga uols sentiasa ceriaโค . Salam sayang, Founder TCPC (Zisa/Kak Cha) . . . โคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโค . #kur#kurungmurah #skirtlabuh #dinnerdress #bajukurung2019 #kurunglace #bajudinner #dresslabuh #bajukurungsaree #kurungmoden #likeforlike #bajumurah #bajuootd #bajunikah #bajuibumenyusu #bajutunang #skirtkembang #peplum #bajumengandung #bajukurungtradisional #qayyumaliffshah #baj#bajurayasedondon #bajukurungbudak #kebayapario #bajuraya #bajuraya2019 #kurungmurah #bajukurungibuanak #blousemurah #bajubridesmaids #kebayalace
5 0
Khas utk #candypastellovers โค๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . Hi sayang2โค๐Ÿ˜˜ Actually, kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yg sudi follow kami/ sudi like setiap post kami/ sudi whatsapp kami/ sudi dm kami/ sudi tinggalkan komen/ sudi scroll dalam diam/ sudi stalk baju2 kami setiap hari tanpa jemu/ sudi order dgn kami/ sudi repeat order dgn kami/ sudi share feedback dan sudi merelakan post baju2 kami lalu lalang di wall uolss!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Shayanngggg uolsss sesangat! Muaccchh! Maaf tau andai ada sebarang kekurangan dr stiap sudut!โค . Teruskan support kami & Insyaallah, seperti yang kami selalu janjikan, setiap hari akan ada baju2 baru diupload dlm page kamiโค Tu belum cerita bab baju2 raya yg divahhh kevavommmm!!! Jgn sampai ada yg semput ye belek2 pic baju2 di sni๐Ÿ˜… Uols dah boleh start beli sikit2 tau baju2 raya.. skrg dah bulan 2..bulan 3..bulan 4..bulan 5 puasa..haaaa..dh bulan 6..RAYA!!!๐Ÿ˜ . Ok sebelum mengundur diri..just nak ingatkan uols..mana2 baju yg uols brkenan tu..uols just screenshot then send pada kami via whatsapp (0103675266) k๐Ÿ˜ŠNak tanya2 saja pun boleh uols๐Ÿ˜˜ Nanti kami akan forward full details & bantu uols check stock sepantas kilat๐Ÿ˜โค Pssttt! Kbykn design di sini adalah ready stock & sgt2 terhad!! So jgn tunggu lama2 kalau ada yg tersuka tanpa sengaja tu k.. wasap ler lelaju! . So itu saja buat masa iniโค Semoga uols sentiasa ceriaโค . Salam sayang, Founder TCPC (Zisa/Kak Cha) . . . โคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโค . #kur#kurungmurah #skirtlabuh #dinnerdress #bajukurung2019 #kurunglace #bajudinner #dresslabuh #bajukurungsaree #kurungmoden #likeforlike #bajumurah #bajuootd #bajunikah #bajuibumenyusu #bajutunang #skirtkembang #peplum #bajumengandung #bajukurungtradisional #qayyumaliffshah #baj#bajurayasedondon #bajukurungbudak #kebayapario #bajuraya #bajuraya2019 #kurungmurah #bajukurungibuanak #blousemurah #bajubridesmaids #kebayalace
7 0