Set sedondon corak yg ni dah restock ya! Haritu masa batch yg pertama, ramai yg nak tapi tak dapat. Corak ni cantik kan?? Tapi sayang, cepat je stok dah licin! . Harini, supplier dah restock. Mana yg berkenan tu meh wasap sis laju laju sebelum saiz corak ni habis lagi . Harga masih lagi promosi tau uolss! Untuk baju kurung dewasa, hanya RM 59 sepasang dan baju kurung anak hanya RM 50 sepasang . Tapiiii‼️Sis tak janji yg saiz uols nak tu boleh bertahan sampai ke hujung bulan ☺️ benda tengah murah, memang sekejap je licinnnn! Klu dah habis jangan marah sis eh 🤗 . Berminat terus wasap sis. Taknak save nombor pon takpe. Klik je link ni👇 . http://ayeshamomsandbabyshop.wasap.my . #dhiacotton #kur#kurungmodenbydhiacotton #kurungmoden #bajukurungmoden #bajukurungmurahcantik #bajuraya #bajukurungbudak #kurungcotton#kebaya #kebayamini #kebayalabuh #sed#sedondonnak #sedondon #sedondonraya #bajuraya2019 #kurungpahang #kurungriau #kurungcottonmurah #hargamampumilik #hargaterlajakmurah #readystock
5 0
Terbaharu❗️❗️ baju untuk si comel❗️❗ MINI RUFFLES . CIRI - CIRI MINI RUFFLE KIDS . ✔️Material english ni cotton ✔️Kain % Cotton tiada campuran polister. ✔️Ruffle di bahagian lengan baju dan bawah baju ✔️Baju zip sorok belakang ✔️Kain Full getah lembut ✔️Kain jenis duyung ( Cut A ) ✔️Kain lembut dan sejuk. ✔️Kain senang di iron. ✔️Kain yang tidak mengecut. ✔️warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun ✔️kain cotton yg mudah dijaga ✔️tahan lasak sesuai utk kanak2 . SAIZ 1 thun - 12 thun . Harga Rm55 sepasang Postage rm8 sm, rm11 ss Berminat?whatsapp 0173379176 utk order #miniruffles #bajukurungbudak #bajubudak #bajusedondonibuanak #cottonlover #bajukurungcotton #bus#busanaanggun #bajuraya2019 #bajukurungmurahcantik #bajukurungsedondon #bajukurungbridesmaid #bajukurungkenduri #bajukurungcikgu #busanamuslimah #busanaanggun #butikonlinemurah #butikonlinemalaysia #readystok #trustedseller #neelofa #emmamaembong #mirafilzah #fathiyalatiff #aydajebat #ajscreamers #sitizoners #cikgu #cikgusekolah
3 0
Terbaharu❗️❗️ baju untuk si comel❗️❗ MINI RUFFLES . CIRI - CIRI MINI RUFFLE KIDS . ✔️Material english ni cotton ✔️Kain % Cotton tiada campuran polister. ✔️Ruffle di bahagian lengan baju dan bawah baju ✔️Baju zip sorok belakang ✔️Kain Full getah lembut ✔️Kain jenis duyung ( Cut A ) ✔️Kain lembut dan sejuk. ✔️Kain senang di iron. ✔️Kain yang tidak mengecut. ✔️warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun ✔️kain cotton yg mudah dijaga ✔️tahan lasak sesuai utk kanak2 . SAIZ 1 thun - 12 thun . Harga Rm55 sepasang Postage rm8 sm, rm11 ss Berminat?whatsapp 0173379176 utk order #miniruffles #bajukurungbudak #bajubudak #bajusedondonibuanak #cottonlover #bajukurungcotton #bus#busanaanggun #bajuraya2019 #bajukurungmurahcantik #bajukurungsedondon #bajukurungbridesmaid #bajukurungkenduri #bajukurungcikgu #busanamuslimah #busanaanggun #butikonlinemurah #butikonlinemalaysia #readystok #trustedseller #neelofa #emmamaembong #mirafilzah #fathiyalatiff #aydajebat #ajscreamers #sitizoners #cikgu #cikgusekolah
3 0
Terbaharu❗️❗️ baju untuk si comel❗️❗ MINI RUFFLES . CIRI - CIRI MINI RUFFLE KIDS . ✔️Material english ni cotton ✔️Kain % Cotton tiada campuran polister. ✔️Ruffle di bahagian lengan baju dan bawah baju ✔️Baju zip sorok belakang ✔️Kain Full getah lembut ✔️Kain jenis duyung ( Cut A ) ✔️Kain lembut dan sejuk. ✔️Kain senang di iron. ✔️Kain yang tidak mengecut. ✔️warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun ✔️kain cotton yg mudah dijaga ✔️tahan lasak sesuai utk kanak2 . SAIZ 1 thun - 12 thun . Harga Rm55 sepasang Postage rm8 sm, rm11 ss Berminat?whatsapp 0173379176 utk order #miniruffles #bajukurungbudak #bajubudak #bajusedondonibuanak #cottonlover #bajukurungcotton #bus#busanaanggun #bajuraya2019 #bajukurungmurahcantik #bajukurungsedondon #bajukurungbridesmaid #bajukurungkenduri #bajukurungcikgu #busanamuslimah #busanaanggun #butikonlinemurah #butikonlinemalaysia #readystok #trustedseller #neelofa #emmamaembong #mirafilzah #fathiyalatiff #aydajebat #ajscreamers #sitizoners #cikgu #cikgusekolah
2 0
KURUNG MINI MODEN ENGLISH COTTON . DESIGN BARU . Ciri-Ciri Kurung Mini Moden 📌Material 💯English Cotton 📌 Cutting cun melecun/straight cut & span sederhana nipis di bahagian bahu 📌 Ada zip sorok di bahagian belakang baju & lengan baju 📌 Wuduk Friendly 📌 Kain jenis duyung ala-ala kain mermaid 📌 Kain fully getah dan berzip di tepi 📌labuh labuh bawah paras punggung menutupi punggung Grab your own fav code now girls! 💃 Saiz ~ XS-5XL HARGA RM65 sepasang ❌Harga tidak termasuk postage Postage sm RM8 ss RM11 . Berminat whatsapp 0173379176 #kurungenglishcotton #cottonlover #bajukurungcotton #bus#busanaanggun #bajuraya2019 #bajukurungmurahcantik #bajukurungsedondon #bajukurungbridesmaid #bajukurungkenduri #bajukurungcikgu #kurungcottonplussize #bajuplussize #busanamuslimah #busanaanggun #butikonlinemurah #butikonlinemalaysia #readystok #trustedseller #neelofa #emmamaembong #mirafilzah #fathiyalatiff #aydajebat #ajscreamers #sitizoners #cikgu #cikgusekolah #nurse #seragamnurse
6 0
KURUNG MINI MODEN ENGLISH COTTON . DESIGN BARU . Ciri-Ciri Kurung Mini Moden 📌Material 💯English Cotton 📌 Cutting cun melecun/straight cut & span sederhana nipis di bahagian bahu 📌 Ada zip sorok di bahagian belakang baju & lengan baju 📌 Wuduk Friendly 📌 Kain jenis duyung ala-ala kain mermaid 📌 Kain fully getah dan berzip di tepi 📌labuh labuh bawah paras punggung menutupi punggung Grab your own fav code now girls! 💃 Saiz ~ XS-5XL HARGA RM65 sepasang ❌Harga tidak termasuk postage Postage sm RM8 ss RM11 . Berminat whatsapp 0173379176 #kurungenglishcotton #cottonlover #bajukurungcotton #bus#busanaanggun #bajuraya2019 #bajukurungmurahcantik #bajukurungsedondon #bajukurungbridesmaid #bajukurungkenduri #bajukurungcikgu #kurungcottonplussize #bajuplussize #busanamuslimah #busanaanggun #butikonlinemurah #butikonlinemalaysia #readystok #trustedseller #neelofa #emmamaembong #mirafilzah #fathiyalatiff #aydajebat #ajscreamers #sitizoners #cikgu #cikgusekolah #nurse #seragamnurse
5 0
KURUNG MINI MODEN ENGLISH COTTON . DESIGN BARU . Ciri-Ciri Kurung Mini Moden 📌Material 💯English Cotton 📌 Cutting cun melecun/straight cut & span sederhana nipis di bahagian bahu 📌 Ada zip sorok di bahagian belakang baju & lengan baju 📌 Wuduk Friendly 📌 Kain jenis duyung ala-ala kain mermaid 📌 Kain fully getah dan berzip di tepi 📌labuh labuh bawah paras punggung menutupi punggung Grab your own fav code now girls! 💃 Saiz ~ XS-5XL HARGA RM65 sepasang ❌Harga tidak termasuk postage Postage sm RM8 ss RM11 . Berminat whatsapp 0173379176 #kurungenglishcotton #cottonlover #bajukurungcotton #bus#busanaanggun #bajuraya2019 #bajukurungmurahcantik #bajukurungsedondon #bajukurungbridesmaid #bajukurungkenduri #bajukurungcikgu #kurungcottonplussize #bajuplussize #busanamuslimah #busanaanggun #butikonlinemurah #butikonlinemalaysia #readystok #trustedseller #neelofa #emmamaembong #mirafilzah #fathiyalatiff #aydajebat #ajscreamers #sitizoners #cikgu #cikgusekolah #nurse #seragamnurse
5 0