CIRI-CIRI KURTA KIDS. . . (+) COTTON EGYPT- material tidak kasar dan tidak licin. Sejuk dan lembut pada kulit. (+) BERPOKET - mudah untuk isi duit raya (+) KUALITI TINGGI - jahitan kemas & kualiti tip-top (+) BUTANG - bukaan butang pada leher (+) POTONGAN - potongan moden. . AVAILABLE SIZE : XS, S , M , L, XL, 2XL MAKLUMAT PENTING ======================== . ⚠ #1- ITEM ADALAH PRE-ORDER. SEBARANG PEMBATALAN/PENUKARAN ADALAH TIDAK ❌DIBENARKAN . SEKIRANYA PEMBATALAN ORDER DILAKUKAN, TIADA PEMULANGAN WANG . ⚠ #2 - DEPOSIT 50% : PELANGGAN HANYA PERLU MEMBAYAR DEPOSIT 50% DARI JUMLAH PEMBAYARAN. . ⚠ #3 - TARIKH PRE-ORDER : 22 FEB - 3 MAC 2019 ETA : PENGHANTARAN : 1-15 APRIL 2019 (PENGHANTARAN SECARA BERPERINGKAT) . . BERMINAT? . . Comment PM atau Whatsapp 0132882683. 😊😊😊. Jangan tunggu2. Nanti SOLD OUT = Menyesal! . #bajuraya #bajukurungmenyusu #set#setbajuraya #setbajuraya #ludani #ludanimalaysia #juliaalbaxludani #nursingfriendly #breastfeedingfriendly #bajukanak2
2 0
🎉CLEARANCE SALE!! : RM69 FREE POSTAGE (SS TAMBAH RM 5)🎉 . 👑KURUNG HULYA👑 . 📍Fabrik Baju : Peach Koshibo Kain : Vietnam Silk . 📍Saiz : S - 5XL . 📍Potongan : A-cut . 📍Ciri² : Mempunyai zip dibahagian hujung lengan. Mempunyai zip dibahagian depan. . 📲WA IZZAH +6 018 2319 893 . . #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungkoshibo #baj#bajukurungonline #bajukurungnursing #nursingfriendly #breastfeedfriendly #bajukurungmenyusu #bajukurungonline #sayajualbajukurung #bajukurungterbaru #bajukurungmoden #bajukurungplain #bajukurungcantik
1 0
🎉CLEARANCE SALE!! : RM69 FREE POSTAGE (SS TAMBAH RM 5)🎉 . 👑KURUNG HULYA👑 . 📍Fabrik Baju : Peach Koshibo Kain : Vietnam Silk . 📍Saiz : S - 5XL . 📍Potongan : A-cut . 📍Ciri² : Mempunyai zip dibahagian hujung lengan. Mempunyai zip dibahagian depan. . 📲WA IZZAH +6 018 2319 893 . . #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungkoshibo #baj#bajukurungonline #bajukurungnursing #nursingfriendly #breastfeedfriendly #bajukurungmenyusu #bajukurungonline #sayajualbajukurung #bajukurungterbaru #bajukurungmoden #bajukurungplain #bajukurungcantik
0 0
(PRE ORDER) SET BAJU RAYA - PURPLE THEME 1 . Apa❓Belum ada tema raya dan pening nak pikir?? ⁉ 🤷‍♀ . Jangan risau, tahun ni Ludani keluarkan SET LEBARAN SEDONDON lengkap untuk daddy, mommy & si manja anda! 👨‍👩‍👧‍👦 . 💓 #8_CORAK_CUSTOM_PRINTS untuk mommy pilih! Ada 2 design baju utk mommy tau. Tinggal nak pilih jer! . 💓 #7_WARNA_KURTA special tahun ni ada kurta untuk daddy & anak lelaki mommy. . 💓 #LAGI_BEST Team Ludani dah siap2 tolong matchy2 kan utk mommy. Haaa lagi mudah kerja mommy kan?? . . BEST ke BESTT?? . Ops! Sabarrrr . . . baca sehingga habis👇 . . ======================== ‼ #MAKLUMAT_PENTING‼ ======================== . ⚠ #1- ITEM ADALAH PRE-ORDER. SEBARANG PEMBATALAN/PENUKARAN ADALAH TIDAK ❌DIBENARKAN . SEKIRANYA PEMBATALAN ORDER DILAKUKAN, TIADA PEMULANGAN WANG . ⚠ #2 - DEPOSIT 50% : PELANGGAN HANYA PERLU MEMBAYAR DEPOSIT 50% DARI JUMLAH PEMBAYARAN. . ⚠ #3 - TARIKH PRE-ORDER : 22 FEB - 3 MAC 2019 ETA : PENGHANTARAN : 1-15 APRIL 2019 (PENGHANTARAN SECARA BERPERINGKAT) . . BERMINAT? . . Comment PM atau Whatsapp 0132882683 untuk harga. 😊😊😊. Jangan tunggu2. Nanti SOLD OUT = Menyesal! . #bajuraya #bajukurungmenyusu #set#setbajuraya #setbajuraya #ludani #ludanimalaysia #juliaalbaxludani #nursingfriendly #breastfeedingfriendly
7 0
[Releasing next Monday] Raya 2019—Cutelostrum kurung in tiffany. . Comel sangat reben kat hujung lengan tu kannn 🎀 . Opsss!! Risau mcm mana klau reben masuk dalam rendang atau kuah kacang?? 🤔 . Haaa jangan risau mama 😉 . Sebab reben comel tu hanya lah hiasan tambahan. Bahagian hujung lengan tu sebenarnya ada zip sorok - jadikan kurung ni sangat praktikal di pakai pagi Raya nanti 😄 . Nak basuh pinggan, just buka zip dan selak sahaja lengan keatas...mama boleh mencuci dgn senang hati 😁 . Dah jatuh hati dgn Cutelostrum Kurung? Jom bagi ❤️ sikit 😘 . #kurungmenyususelak #bajukurungmenyusu #bajurayamenyusu #bajuraya2019 #nursingselak #nursingkurung #cozyladyraya
6 0
Uols boleh komen sikit tak, sebab Kak Ruzz nak tahu uols nak baju warna apa untuk design ni? . Kak Ruzz akan bagi more gambar baru raya so set turn on notification untuk post2 Kak Ruzz ya 🤗 . #bajuraya #bajuraya2019 #bajurayamenyusu #bajurayamenyususelak #bajurayaibumenyusu #bajurayamenyusu2019 #bajumenyusuraya #bajukurungmenyusu #bajurayamenyususedondon #bajurayasedondon
23 20
Salam jumaat semua 🌹Nah fifah lanja tutorial khimar RAUDAH, sesiapa yg beli RAUDAH skrg akan dapat FREE GIFT khimar tau 😉 😉. . . #bazarpaknil #bajukurungmenyusu #bajukurungmurah #bajubridemaidmurah #teamemerald #bajukenduri #bajuopenhouse #bajukurungmoden #sabella #baj#baj#bajuumrahsa #bajuumrah #bajuumrahselesa #bajuumrahwanita #khimarmalaysia #khimarsyari #rau#raudhahsabellamurah #raudhahsabella #muslimahcabinet
12 0
*LOREZ 6.0 2019* ✔Material moss crepe (memeri) ✔Kain duyung (getah penuh) ✔Mudah untuk ambil whuduk ✔Tak perlu gosok ✔Kain sejuk Insyaallah menutup aurat dengan sempurna dengan reka bentuk yang longgar dan selesa dibahagian bawah baju. 1 Pasang RM79/pasang 2 Pasang ke atas RM60/pasang 4XL @ 5XL ADD RM5/ helai Postage seperti biasa. P/s: Prosess post out 4-5 hari bekerja. Hanya boleh submit order di bizapp. Tidak boleh submit manual. www.wasap.my/60175080246 #bajuviral#bajukurungmenyusu #bajukurungmurah #bajubridesmaidmurah #baj#bajutanpagosok #bajukenduri #bajuopenhouse #bajukurungmoden #sabella #bajutanpagosok #lorezkurung #victoriakurung #adora #estella #bajukualiti #bajumurah #bajumosscreepe #bajumonocreepe
1 0