Pastikan jenis kulit masing2 sebelum pilih set mana ok! Result setiap orang berbeza..ada cepat ada lambat...yang penting konsisten. . BABeau skincare set available in oily & normal/dry Price : RM69 . Whatsapp 🍅 0195053184 . #luverahbeauty . #cleanser #tomatocleanser #tomatoserum #facialcleanser #tomatofacialcleanser #pencucimuka #babeau #babeaucleanser #skincare #skincaretomato #skincaremalaysia #productmalaysia #can#cantikdengantomato #cantik #gif#giftset #gift #serum #moisturizer #daycream #toner #bandarsaujanaputra #putraheight #putraperdana #cyberjaya
5 0
LOOSE ITEM FACE MIST 😃 . RM19 only. . WhatsApp noru untuk sebarang pertanyaan 💕 . STOKIS KL 💡 (AGENT NEEDED)🎁 . 📲 +60137555932 📲 +60137555932 📲 +60137555932 . #tipsjimat #bynoruteam #bab#babeau #babeau #babeaushare #codkl #codterengganu #codshahalam #codkinrara #codkajang #codhululangat #codcheras
4 0
🍅BILA NAK PAKAI SERUM? . Sebenarnya senang je. Nak pakai serum ni tak ada limit. Pakai banyak tak mendatangkan mudarat pun. Rasa rasa tak kedekut, boleh je pakai 3,4 kali sehari atau pakai setiap kali lepas solat. Kalau rasa macam sayang nak guna banyak banyak , pakai je 2 kali sehari. Boleh pakai 1kali pagi dan 1kali malam. . . Cara nak pakai serum, korang picit sikit sahaja pada tapak tangan. Tak perlu banyak tau, sikit pun dah cukup . Yang penting kulit dapat nutrient yang diperlukan. Betul tak? 😘 . Jadi #bab#babeaulovers jangan lupa apply BABeau Serum bersama BABEau skincare untuk kulit yang lebih sihat dan berseri sepanjang hari tau. _ RM49 Per Set Buy Now clik link > https://linktr.ee/insyrh.official > clik INSYRH BEAUTY AND HEALTH _ #babeau #babeauskincare #cleansertomato #tomatoskincare #babeauserum
2 0
🍅KELEBIHAN BABEAU OILY SKIN SET . 1. PENCUCI MUKA BABEAU . . Membantu mengurangkan minyak lebihan pada kulit muka tanpa meninggalkan kesan kering pada kulit. Juga berupaya mempercepatkan kelembapan kulit secara semulajadi dengan ekstrak Timun . 🥒 . 2. PENYEGAR & TONER BABEAU . . Mengimbang dan meneutralkan Kulit dengan memastikan pH kulit sentiasa seimbang bagi membantu kesegaran kulit agar sentiasa kekal lembap . Juga berupaya melawan radikal bebas dengan kebaikan ekstrak Chamomile . 3. KRIM SIANG KAWALAN MINYAK DENGAN SPF 50+ BABEAU . . Dengan perlindungan daripada UVA & UVB matahari bukan sahaja membantu kulit jadi lebih sihat malah membantu mengawal rembesan minyak yang berlebihan pada kulit agar nampak segar sepanjang hari . . 4. PELEMBAP BABEAU . . Pelembap Tomato ini Pertama di Malaysia yang direka khas untuk merawat masalah kulit berminyak dari lapisan epidermis dengan kebaikan ekstrak Timun dan minyak Lavender . Haa kalau dah faham setiap fungsi items dalam set ni boleh komen sikit korang sesuai pakai normal to dry set atau oily set ? 😍 _ RM69 Per Set Buy Now clik link > https://linktr.ee/insyrh.official > clik INSYRH BEAUTY AND HEALTH _ #babeau #babeauskincare #cleansertomato #tomatoskincare #babeauserum
0 0
🍅NORMAL/DRY SKIN SET . . 1. PENCUCI MUKA BABeau : Diformulasikan dengan ekstrak oat hitam bagi membantu menghidratkan semula kulit muka dan membersih kesan kotoran dan minyak berlebihan dengan menyeluruh . . 2. PENYEGAR & TONER BABeau : Memastikan keseimbangan Kulit sepanjang hari agar pH kulit kekal sihat . Ia juga diperkaya dengan vitamin dan mineral dari ekstrak Cactus 🌵 untuk menyegar dan menenangkan kulit yang stress serta tidak bermaya . . 3. KRIM PENCERAH SPF 50+ BABeau : Melembabkan dan Mencerahkan kulit dari dalam sambil melindungi kulit dari Sinaran UVA & UVB. Bukan itu sahaja ia juga bertindak menganjalkan kulit agar berseri sepanjang hari . . 4. PELEMBAP BABeau : Dengan kebaikan esktrak Cactus dan akar Punarvana , pelembap BaBeau mampu memastikan tahap hidrasi kulit meningkat sepanjang masa agar tampak lembap dan segar setiap masa. _ RM69 Per Set Buy Now clik link > https://linktr.ee/insyrh.official > clik INSYRH BEAUTY AND HEALTH _ #babeau #babeauskincare #cleansertomato #tomatoskincare #babeauserum
1 0
Ingat ye #bab#bab#babeausweetheart jangan lupa apply night routine. Cara nak ingat senang ja 😍👇🏻 . Siang ☀️ apply BABeau Day Cream Malam 🌙 apply BABeau Moisturiser Lain lain masih sama step routine. Make sure sebelum tidur wajib pakai okay 😘 . Whatsapp sis untuk pertanyaan lanjut 📲 www.wasap.my/60168813252 . #babeau #babeaunightroutine #babeushare #ingattomatoingatbabeau #readystock #babeaulovers #babeausweetheart #babeautomato #tomatoskincare #babeautomatoskincare #babeauskincare #babeausabah #babeauborneo #babeaukotakinabalu #normalskin #oilyskin #kulitsihatcantik #sayapakaisayajual
5 1
Kenapa @tengsyirah memilih BABeau. Jom tengok video ni. . Whatsapp eyrah sekarang untuk pembelian BAbeau +60183964096 _ #bab#babeauimoni #babeau #fac#facemistmalaysia #facemistdyxy #facemistwardah #facemist #skincaremalaysia #skincaremalaysiamurah #skincaremy #tomatoskincare #tomatocleanser #pencucimukatomato
4 2
1 SET BOLEH TAHAN BERAPA LAMA? . Hai #bab#bab#babeausweetheart . Sha pasti yang dah repeat order mesti tahu berapa lama satu set BAbeau akan habis tapi bagi yang belum cuba lagi mesti akan tanya soalan wajib ni kan? So, BAbeau ni tengok atas penggunaan setiap orang. Sehari pakai 2 kali ja. Pakai satu set tau baru la boleh habis sekali dan kita memang kena ikut rutin untuk dapatkan kulit sihat dan cantik. Sha dah buat rutin pagi tadi. #babeausweetheart dah buat ka? . Nak dapatkan kulit sihat dan cantik? Mai la cuba BAbeau.. . 🌼Jom sha bantu hampa ...😘 . 🚗COD seluruh Perlis , Alor setar dan kawasan terdekat 🚗 COD TEAM : Kedah,Penang UPSI Tg Malim Ampang KL Shah Alam & USIM, Nilai. . 📮📦POS 365 hari setahun tanpa cuti ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🌼 @babeauperlis.sha 📲 0134479533 📲 www.wasap.my/60134479533 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . #babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #kedahseratarata #babeautoner #bellealyahya #skincare #skincaretomato #serumviral #kulitjeragat #kulitberminyak #babeauskincare #unimap #uniten #kptm #codperlis #possetiaphari #babeauperlis #babeaukl #babeaukotabharu #babeauusim #nur#nur> #nur
9 1