Sweetnya tengok anak dan mak matching tudung masa outing. Comey sokmo.. . Jangan risau rimas berpeluh sebab material viscose sangat lembut dan serap peluh. . Tambahan ada awning silang dan riben comel lagi untuk si anak. . Ada peminat color hot pink? . Klik link wassap di bio untuk purchase order. . #auroracloset_collection #tudungsouk #SoukKids #soukkids #soukdewasa #thesouk #soukbychefiza #raya2018 #meletops #cikguseo #terapiinstagram #sayajual #muslimahfashion #baazarpaknil
0 0
Sweetnya tengok anak kecik pakai tudung. Comey sokmo.. . Jangan risau rimas berpeluh sebab material viscose sangat lembut dam serap peluh. . Tambahan ada awning silang dan rinen comel lagi. . Ada peminat color hot pink? . Klik link wassap di bio untuk purchase order. . #auroracloset_collection #tudungsouk #SoukKids #soukkids #soukdewasa #thesouk #soukbychefiza #raya2018 #meletops #cikguseo #terapiinstagram #sayajual #muslimahfashion #baazarpaknil
0 0
D A P N Y E R 😍 . . Rs soap ni menggunakan real timun. Bukan pati bukan ekstrak. Jadi sebenarnya uols seolah olah mengunakan timun yang sebenar. . . Dalam sabun ni ada getah timun dan kulit timun. Biji timun pun kita masukkan sekali untuk uols. Baru lah uols rasa feel mcm pakai masker timun dekat muka 😍 . . 1 rs soap 20g ni boleh tahan 1 bulan. Siapa dah cuba? Boleh share apa yg uols rasa best ke dak.
0 1
FACIAL FULL TREATMENT femes kat sbs beauty😍 . Rm95 sahaja . ✅double cleanse ✅scrub ✅extraction ✅bersihkan pori ✅clean whitehead & blackhead ✅tegangkan kulit ✅melicinkan kulit ✅menaikkan pipi Jomm book slot cantik2 😉👍 . Sangat2 best tau uolls .. . Lokasi Kedai . Sbs Beauty :- Sungai udang klang jalan yadi- Sebelah 99speedmart. . 017-621.6208 016-315.5554 03-3382.0181 . #sbsbeauty #fac#facial #facialcoklat #rawatanmuka #facial #facialraya #facialraya2018 #nakrayamukabersih #klang #sungaiudangklang #sbsbeautyklang #baazarpaknil
0 0
Thanks Tria Megah Trading for supporting us! Turn ur company brand into merchandise now at our shop! ********************************************** Anyone looking for custom design notebook? U can now keep ur own custom design cover notebook! Or just use our template and change color and name only. *A5 size *stapled book *40 blank pages *RM15 only *special bulk price (min 50pcs) *suitable for corporate gift, birthday gift, friendship gift, personal use, event doorgift, and lots more *just whatsapp us at +6011-6224-6702 for more details 😘 #notebook #jualbeli #baa#baazarpaknilh #baazarpaknil #bukunota #merchandise #personalisedgifts
1 0
Dah tahu RAHSIA perut rata Walau anak berderet 5? . Cer amik Kopi asam keping kami. . 6 bahan super POWER. . Green Kopi untuk buang LEMAK Dan potong CHOLESTEROL. . Kurma mengenyangkan dan beri extra tenaga. Juga tambah pengeluaran susu. . Asam keping agen KURUS terbaik untuk buang lemak. . Madu cantikkan kulit u . Gabungan 6 bahan dalam Kopi ni. Buat seluar longgar dan pelawasan lancar. Baru lah Perut semakin rata. . Jom wasap sekarang 📲 60176227083
1 1