NAK TURUN BERAT DAN DAPAT MAINTAIN BERAT TU? @coa@coa@coa@coachyean . Senang nak turun berat kan....mcm² cara ada, cara tak makan, makan buah saja, makan sayur saja, makan protein saja....berat dah turun tp skj lg naik balik berganda-ganda!!! . Mcmana kita nak tau berat badan kita turun secara sihat dan berkesan? Baju dan seluar jadi lebih longgar walaupun kdg berat tak turun banyak . Sila klik WhatsApp di bio👆@coachyean utk dapat lebih info program dan cara boleh turun berat dgn sihat dan berkesan secara online . Klik @coachyean utk tips kurus dan resipi berdiet . @coachyean 📱+60162923911 . @coachyean #tip#tipskurus #tipskurussihat #coachperempuan #azamnakkurus #azamkurus2019 #nakkurus #jomkurus #jomkurus1malaysia #atkins #senangkurus #obatkurus #jubahbesar #bodyfat #tipskurus #tipsdietsehat #tipsturunberatbadan #shawl #lazada #kevinzahari #kasutbesar
7 1
Menu saya semalam...masak tomyam putih clean dan sihat . . Cukup karbo drpd sayuran Lemak baik Protein Boleh hirup kuah sbb xde msg bagai...takperlu nasi pn xpe sbb ada sayur banyak dah . . . Kenyang ke ? Kenyanggg laaa... alhamdulillah... . #menusihatpeserta KURUS TANPA KELUAR RUMAH 🌟UNTUK PENDAFTARAN PROGRAM ADVANCE COACHING ⤵ 📱COACH AIDA 0173073463 📱COACH FAHMI 01126270628 #Jomdiet #jubahbesar #saizbesar #kurussebelumraya #jomkurus #wlconline #nakkurus#naklangsing #fitnesssakinah #cabaranturunberatbadan #coachkurus #onlinecoaching #instagramers #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #bajusaizbesar #produkkurus  #jubahmurah #pakatanharapan #begbirkinhermes #dramamelayu #azamnakkurus
7 1
NAK KURUS ?? Elakkan makanan macam ni ❌❌sedap tu memang la sedap..tapi kalau setakat sedap kat mulut tapi kalau sakit n merana kat badan, takde gunanya kan ?? 😣😣 . NAK turunkan berat badan, metabolisma badan kita kena la meningkat. Metabolisma ni ibarat tukarkan kalori kepada tenaga untuk badan kita. . Tapi, bila ambik makanan macam dalam gambar ni..ia akan melambatkan proses turun berat badan. Tak termasuk lagi gula n lemak dalam tu 😫 . Susah nak buat diet sendiri ?? Jangan risau, Advance Coaching akan menyediakan mealplan selama 30 hari. So takyah pening pening nak makan apa kan. Follow je mealplan tu. Best tak best 😍😍 . . Klik link di profile saya @alwani.mohdnoor untuk pendaftaran intake April 2019 💋💋 . . Program yang kami tawarkan lebih pada personalized program. Bukan main-main..sebab bila main-main la asyik lapar je, penat, letih n lesu. Good news kat sini, KAMI BOLEH BANTU ANDA 🔥💪 . Apa yg anda akan dapat; ❤️ Personal Coaching ❤️ Meal Plan Selama 30hari ❤️ Tip kurus mudah ❤️ Panduan senaman yg sesuai untuk lelaki & wanita ❤️ Whatsapp Group yg Awesome : Apa yang anda perlu hanya; 🎀 Penimbang Digital ( Boleh didapati di MR DIY ) 🎀 Hantarkan gambar Before & After 🎀 Video timbang mula ( Panduan akan diberikan ) . . EAT RIGHT, STAY FIT . Mudahnya kurus, sihat dan fit sekiranya ada ⤵⤵ 🎀 Coach 🎀 Ilmu 🎀 Group support . . 🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN APRIL KINI DIBUKA💪💪🔥🔥👏👏 . Jom chat sini untuk maklumat lanjut 📲 Coach Wanie 0196500771 ATAU terus Tekan Link Di Bio IG untuk Terus Direct WhatsApp
5 2
Ramai je kata nak kurus wajib sarapan, tp sarapan yg macam mana ? . Yang duk diet tak makan nasi tapi makan ni .. anda dah ambil 40% kalori harian .. dan apa yg anda ambil semata-mata karbo yg kalau tak dibakar akan menjadi lemak .. belum lagi masuk snacking pg ptg, lunch dan dinner .. so consider fail diet hari ni? . Bila kita bangun dari tidur badan kita akan 100% serap makanan pertama yg kita makan. Kalau kita makan yg tinggi kalori dan lemak, maka berlemak la kita dapat.. Begitu juga sebaliknya. Perasan tak kalau kita makan nasi lemak, jam 10am mesti mengantuk bagai di sorong bantal je..sebab nasi lemak mempunyai kandungan GLYCEMIC INDEX (GI) atau gula karbo yg tinggi yg akan membuatkan kita cepat lapar dan mengantuk. . Tukar sarapan yg lebih kenapa GI rendah dan bergandum penuh / whole grain. GI rendah membuatkan kita rasa kenyang lebih lama dan bertenaga.. Fokus dengan makanan yg berprotein dan berserat diawal pagi..boleh amik roti wholemeal 2 keping dan peanut butter just nice. . KURUS TANPA KELUAR RUMAH... 🌟UNTUK PENDAFTARAN PROGRAM ADVANCE COACHING ⤵ 📱COACH AIDA 0173073463 📱COACH FAHMI 01126270628 #Jomdiet #jubahbesar #saizbesar #kurussebelumraya #jomkurus #wlconline #nakkurus#naklangsing #fitnesssakinah #cabaranturunberatbadan #coachkurus #onlinecoaching #instagramers #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #bajusaizbesar #produkkurus  #jubahmurah #pakatanharapan #begbirkinhermes #dramamelayu #azamnakkurus
24 1
Purpose of Life 💓
5 2
Pahamkan dulu konsep 80% pemakanan n lagi 20% adalah senaman. Dah terang lagi nyata yang 80% adalah dengan memilih GAYA PEMAKANAN yang SIHAT 🔥🔥 . So ?? Takkan nak biarkan azam 2018 berlalu macam tu je ?? Kalau dia boleh, ANDA PASTI BOLEH 💪👏 . Cepat !! Siapa nak coach bantu turun 5-10kg sebelum Raya 🏃 cepat booking your slot now ❗❗ . . Klik link di profile saya @alwani.mohdnoor untuk pendaftaran intake April 2019 💋💋 . . Program yang kami tawarkan lebih pada personalized program. Bukan main-main..sebab bila main-main la asyik lapar je, penat, letih n lesu. Good news kat sini, KAMI BOLEH BANTU ANDA 🔥💪 . Apa yg anda akan dapat; ❤️ Personal Coaching ❤️ Meal Plan Selama 30hari ❤️ Tip kurus mudah ❤️ Panduan senaman yg sesuai untuk lelaki & wanita ❤️ Whatsapp Group yg Awesome : Apa yang anda perlu hanya; 🎀 Penimbang Digital ( Boleh didapati di MR DIY ) 🎀 Hantarkan gambar Before & After 🎀 Video timbang mula ( Panduan akan diberikan ) . . EAT RIGHT, STAY FIT . Mudahnya kurus, sihat dan fit sekiranya ada ⤵⤵ 🎀 Coach 🎀 Ilmu 🎀 Group support . . 🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN APRIL KINI DIBUKA💪💪🔥🔥👏👏 . Jom chat sini untuk maklumat lanjut 📲 Coach Wanie 0196500771 ATAU terus Tekan Link Di Bio IG untuk Terus Direct WhatsApp
5 4
Assalamualaikum 😍 nak kami jadi coach anda ?? Jom realisasikan impian tu 🔥🔥 . . Klik link di profile saya @alwani.mohdnoor untuk pendaftaran intake April 2019 💋💋 . . Program yang kami tawarkan lebih pada personalized program. Bukan main-main..sebab bila main-main la asyik lapar je, penat, letih n lesu. Good news kat sini, KAMI BOLEH BANTU ANDA 🔥💪 . Apa yg anda akan dapat; ❤️ Personal Coaching ❤️ Meal Plan Selama 30hari ❤️ Tip kurus mudah ❤️ Panduan senaman yg sesuai untuk lelaki & wanita ❤️ Whatsapp Group yg Awesome : Apa yang anda perlu hanya; 🎀 Penimbang Digital ( Boleh didapati di MR DIY ) 🎀 Hantarkan gambar Before & After 🎀 Video timbang mula ( Panduan akan diberikan ) . . EAT RIGHT, STAY FIT . Mudahnya kurus, sihat dan fit sekiranya ada ⤵⤵ 🎀 Coach 🎀 Ilmu 🎀 Group support . . 🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN APRIL KINI DIBUKA💪💪🔥🔥👏👏 . Jom chat sini untuk maklumat lanjut 📲 Coach Wanie 0196500771 ATAU terus Tekan Link Di Bio IG untuk Terus Direct WhatsApp
5 2
Sebagai contoh, MHR seorang laki 40 tahun ialah: . Cth kiraan : (220-40) : 180 Maximum heart rate bg lelaki usia 40 tahun adalah 180 denyutan perminit. Zon pembakaran lemak beliau ialah diantara 60% dan 70% dari MHR beliau, jadi.. . 180 x 60% : 108 denyutan perminit 180 x 70% : 126 denyutan perminit . Jadi kadar pembakaran lemak bagi lelaki ni adalah diantara 108 hingga 126 denyutan perminit. . So, utk memaksimakan pembakaran lemak ketika bersenam, anda perlu mengekalkan degupan jantung anda dlm zon pembakaran lemak..cth laki umur 40 tahun ni, perlu bersenam, cth berlari perlu mengekalkan kadar denyutan jantung beliau di antara 108 hingga 126 degupan perminit. . So memang mencabarkan nak bakar lemak ni..jd jalan yg paling senang jagalah pemakanan..20% shj senaman ni 80% dtgnya dr makan kita..😊 . Nak tahu info lebih lanjut cara turun berat tanpa keluar rumah just tekan link whtsapp di bio sahaja... KURUS TANPA KELUAR RUMAH 🌟UNTUK PENDAFTARAN PROGRAM ADVANCE COACHING ⤵ 📱COACH AIDA 0173073463 📱COACH FAHMI 01126270628 #Jomdiet #jubahbesar #saizbesar #kurussebelumraya #jomkurus #wlconline #nakkurus#naklangsing #fitnesssakinah #cabaranturunberatbadan #coachkurus #onlinecoaching #instagramers #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #bajusaizbesar #produkkurus  #jubahmurah #pakatanharapan #begbirkinhermes #dramamelayu #azamnakkurus
28 0