. "YEAY 💃💃💃💃BESTNYA PERUT DAH KECIK !" . SEBELUM NI MINUM BIZZI BODDY , BILA CONTOUR CREAM RELEASE, OF COURSE LA WAJIB UOLLS GRAB 💋. Yelaaa kan, minum Bizzi Boddy pun nampak perbezaan, bila pakai cream mesti lagi cepat perubahannya. . Senang je guna krim ni. Sapu je 2 kali sehari lepas mandi. Bila nak bersenam , pakai krim ni mmg mencurah2 peluh tau 😅. . Hasilnya : Pakai seluar pun dah TAK KETAT part PEHA bukn mcm 🍗 lg 😂 SELUAR dulu2 dah boleh pakai PERUT dah tak BUNCIT LENGAN dah tak GELEBEH . . Pssttt... . READY STOK❗❗❗❗ DAPATKAN DARI KAMI SKRG💋. 📲 Wassup 010-5154726 atau boleh tekan link di bio tanpa save nombor. Senang kan? Harga pun mampu milik : Rm42 Postage Rm8sm / Rm12ss . . #ali#aliffsyukri #asl#aslegacyine #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #krimkurus #bizziboddycontourcream #krimpanas #kurusdengancepat #azamdiet #azamnakkurus #pujaanhatikanda #mirafilzah #jannanick #produkkurus #losyenkurus #carakecilkanpeha #kecilkanlengan #bizzyboddy #bizzybodycream #bizzybodycreamcontour #jashmirbarsoap #harumnitaketat #harumnitafeminewash #melaleucaviral #aliffsyukri #aslegacyfutri #aslegacy
9 1
. Nak kuruih dengan cepat dan selamat? Malas nak bersenam? Pastikan anda amalkan Bizzi Boddy setiap hari. Kesan seawal 7 hari 🤗 . BIZZI BODDY: ➡️ 1 botol ada (15 sachet) ➡️ 1 sachet setiap pagi selepas sarapan. ➡️ Sesuai utk perempuan dan lelaki. ➡️ Bykkan minum air kosong. ➡️ Bizzi boddy dpt membantu mengawal selera makan. . Breastfeeding? ☑️ Ibu menyusu boleh ambil (baby 6 bulan dan keatas) . PALING PENTING: ❎ Tiada cirit birit atau kerap berak. ❎ Tidak sesuai utk penyakit kronik (fibroid,thyroid,kanser,darah tinggi sbgainya) . ✈️ Postage Setiap Hari 📲 Wassup 010-5154726 Atau boleh tekan link di bio tanpa savr nombor.Senang kan? . #bizzyboddy #bizzybodycream #bizzybodycreamcontour #jashmirbarsoap #harumnitaketat #harumnitafeminewash #melaleucaviral #aliffsyukri #asl#aslegacyi #aslegacy
10 0
. 🔥BIZZY BODY🔥 Anda suka makan tapi takut gemok???... Makan sikit je dah gemoKK??? Mahu maintain berat andaa? Jangan risau bizzy body disini!!! Bizzy body ini diformulasikan daripada bahan2 terbaik duniaa....ia boleh digunakan sebagai supplement harian untuk terus bertenagaa.... 💯%% bahan natural... . . KEBAIKAN: ✅Mengurangkan obes ✅memberi tenaga sepanjang hari ✅Mengawal keseimbangan metabolism ✅Menurun kolestrol ✅Mengawal selera makan ✅Menyinkirkan toksin dalam badan ✅Mengatasi masalah sembelit ✅supply vitamin ke dalam badan Anda akan rasa kelainan 100%%% jaminan selepas consume produk ini!!.... cuba dulu baru tahu hasilnyaaa...jom grab sekaranggg!!! Boleh tekan link di bio sekarang!!! . #bizzyboddy #bizzybodycream #bizzybodycreamcontour #jashmirbarsoap #harumnitaketat #harumnitafeminewash #melaleucaviral #aliffsyukri #asl#aslegacyfutri #aslegacy
3 1
. 🔥BIZZY BODY🔥 Anda suka makan tapi takut gemok???... Makan sikit je dah gemoKK??? Mahu maintain berat andaa? Jangan risau bizzy body disini!!! Bizzy body ini diformulasikan daripada bahan2 terbaik duniaa....ia boleh digunakan sebagai supplement harian untuk terus bertenagaa.... 💯%% bahan natural... . . KEBAIKAN: ✅Mengurangkan obes ✅memberi tenaga sepanjang hari ✅Mengawal keseimbangan metabolism ✅Menurun kolestrol ✅Mengawal selera makan ✅Menyinkirkan toksin dalam badan ✅Mengatasi masalah sembelit ✅supply vitamin ke dalam badan Anda akan rasa kelainan 100%%% jaminan selepas consume produk ini!!.... cuba dulu baru tahu hasilnyaaa...jom grab sekaranggg!!! Boleh tekan link di bio sekarang!!! . #bizzyboddy #bizzybodycream #bizzybodycreamcontour #jashmirbarsoap #harumnitaketat #harumnitafeminewash #melaleucaviral #aliffsyukri #asl#aslegacyfutri #aslegacy
5 1
. Siapa dah pernah cuba Pencuci Wanita Harumnita @ar.@ar.legacy_futri @ar.legacy_futri !!! . First batch, second batch dah sold out.......esok masuk lagi third batch......laku keras dalam sehari je licin stock di ambil.. . Pencuci wanita ni bagus berbeza dari yg lain sebab dalam ni kita gabungkan herba tradisional CINA dan MELAYU!!! yang paling penting bila pakai ni buka2 seluar dalam wangi jer sampai petang tau!! kalau tgh haid.lepas bersalin dan keputihan kena cuba mmg terbaik...x bau hanyir.... . Antara herba yg ada adalah Astragalus,Manjakani,Gelam Wangi,Angelica sinensis dan Coptis. . Harga hanya RM 25 sahaja. Belum termasuk postage. RM8 sm/ RM12 ss. . Nak cuba x ? komen cepat sebelum sold out lagi!!! . #harumnitaketat #harumnitaviral #bizzybodycream #bizzyboddy #gelmandianaura7bunga #gelmandianbidara #mel#melaleucal #melaleuca #jamshirbodyscrub #ali#aliffsyukriterlajaklaris #aliffsyukri #aslegacyfutri
5 0
. HAPUSKAN DAKI KETIAK HITAM DAN CELAH2 DALAM 3 HARI . ‘Macam tak percaya jerr!! Baru 3hari pakai kulit dah makin cerah. Yang paling excited ketiak dan leher yg itam pun dah cerah!! Tak menyesal beli sabun ni. . . . Harga RM33 sm/ RM37 ss JER.... . FREE POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA. . . Whatsapp la kitewww 010 5154726 @ tekan link whatsapp di bio ig nie. . . #jamshir #jamshirbodyscrub #aslegacy #aslegacyfutri #jamshirsoap #jamshirherbalbodyscrub
2 1
. JAMSHIR BODY SCRUB RM33 sm/ RM37 ssI Membantu untuk mengatasi masalah ✔Kulit badan berdaki ✔Mengatasi bau badan ✔Berjerawat ✔Panau ✔Kusam ✔Kulit gelap ✔Ketiak hitam ✔Kulit kering ✔Ruam . Tunggu ape lg jom order sy.. 📲 klik link whatsapp di bio ig sy..😍 . #jamshir #jamshirbodyscrub #bodyscrub #jamshirsoap #jamshirherbalbodyscrub #aslegacy #aslegacyfutri
1 0