CANTIK BERSERI SEPANTAS 5 MINIT FLY & KISS MAKE UP SET RM159.90 (SM) RM162.90 (SS) Set Makeup ada 5 items ๐Ÿ‘‡ ๐ŸŒนSpray Collagen Rose Mist menegangkan kulit yang kendur, lepas guna terus nampak makin muda ala-ala pakai botox gitchew.... ๐Ÿ˜… ๐ŸŒนFoundation yang mengandungi Serum, SPF dan Whitening (merawat pigmentasi) ๐ŸŒนEyeliner - mudah di gunakan seperti pen dan cepat kering, paling best waterproof (Nangis pun x luntur uols) ๐ŸŒนBedak Compact Natural yang ikut warna kulit jadi orang Melayu, Cina dan India semua boleh pakai, tak perlu risau takut putih sangat ke apa ๐Ÿ˜‰ ๐ŸŒน1 Lipstick ๐Ÿ’„ - 2 warna dan boleh di jadikan Blusher, kan jimat tak perlu beli . Yang paling best set makeup ni mudah dibawa kemana sahaja sebab dapat beg makeup FREE lagi...LIMITED EDITION . Lets grab sebelum terlambat ๐Ÿ“ฒ01121262827 #AsLegacyaRawang #aslegacy_online #setmekaupaslegacy
11 0
kata nak kurus thn nie jomlh dapatkn bizzi body yg di jamin dapat membantu ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ mulakan dr skg โœŒโœŒ pilih je yg mana satu .. http://www.wasap.my/60146067376/bizibody #datoalifsyukri #datinshahidahdherbs #nakcantikcarisaya #nakkuruscepat #bizziboddy #harumnita #sabunjamshir #MandianBidara #aslegacy_online #ASLEGACY
19 0
hai..hai..mcm mn korang nk kurus dgn cepat x..๐Ÿ˜‰ klu ada yg berminat tp x mampulh plak kan..bukan semua mampu beli btul x.. x kisah uols nk barang pe pun.. janji product #ASL#ASLEGACY meh dm @ wsap 0146067376/nakbeliaslegasy meh kita sembang2 harga mampu mcm mn..sgt mudah utk suri2 rumah๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ jomlh mn yg nak kurus macam #fashasandha #datoalifsyukri #datinshahidahdherbs #nak#nakcantikcarisaya #nak#nakkuruscepat #bizziboddy #harumnita #sabunjamshir #MandianBidara #aslegacy_online #ASLEGACY #nakkuruscepat #nakcantikcarisaya
8 0
hai..hai..mcm mn korang nk kurus dgn cepat x..๐Ÿ˜‰ klu ada yg berminat tp x mampulh plak kan..bukan semua mampu beli btul x.. x kisah uols nk barang pe pun.. janji product #ASL#ASLEGACY meh dm @ wsap 0146067376/nakbeliaslegasy meh kita sembang2 harga mampu mcm mn..sgt mudah utk suri2 rumah๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ jomlh mn yg nak kurus macam #fashasandha #datoalifsyukri #datinshahidahdherbs #nak#nakcantikcarisaya #nak#nakkuruscepat #bizziboddy #harumnita #sabunjamshir #MandianBidara #aslegacy_online #ASLEGACY #nakkuruscepat #nakcantikcarisaya
42 1
hai..hai..mcm mn korang nk kurus dgn cepat x..๐Ÿ˜‰ klu ada yg berminat tp x mampulh plak kan..bukan semua mampu beli btul x.. x kisah uols nk barang pe pun.. janji product #ASL#ASLEGACY meh dm @ wsap 0146067376/nakbeliaslegasy meh kita sembang2 harga mampu mcm mn..sgt mudah utk suri2 rumah๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ jomlh mn yg nak kurus macam #fashasandha #datoalifsyukri #datinshahidahdherbs #nak#nakcantikcarisaya #nak#nakkuruscepat #bizziboddy #harumnita #sabunjamshir #MandianBidara #aslegacy_online #ASLEGACY #nakkuruscepat #nakcantikcarisaya
23 2
hai..hai..mcm mn korang nk kurus dgn cepat x..๐Ÿ˜‰ klu ada yg berminat tp x mampulh plak kan..bukan semua mampu beli btul x.. x kisah uols nk barang pe pun.. janji product #ASL#ASLEGACY meh dm @ wsap 0146067376/nakbeliaslegasy meh kita sembang2 harga mampu mcm mn..sgt mudah utk suri2 rumah๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ jomlh mn yg nak kurus macam #fashasandha #datoalifsyukri #datinshahidahdherbs #nak#nakcantikcarisaya #nak#nakkuruscepat #bizziboddy #harumnita #sabunjamshir #MandianBidara #aslegacy_online #ASLEGACY #nakkuruscepat #nakcantikcarisaya
28 0
Bizzi Boddy Contour Cream๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Kalau korang combo sekali Bizzi Boddy Green Tea dgn Bizzi Boddy Contour Cream, lagi cepat nampak kesannya. Paling penting ianya sangat selamat digunakan. Pm/wsp www.wasap.my/60146067376 #datoalifsyukri #datinshahidahdherbs #nakcantikcarisaya #nakkuruscepat #bizziboddy #harumnita #sabunjamshir #MandianBidara #aslegacy_online #ASLEGACY
25 1
BIZZI BODY.... RM79.90... Dah nak raya niee.... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜, jom cantik dengan Bizzi body dear..... susah nak turunkan berat badan.... don't worry, bizzi body boleh membantu anda mengatasi masalah2... buang lemak degilll๐Ÿ˜. scroll sampai habis testimoni2 setelah minum Bizzi body, bukan tipu tau. memang best betul2 berkesan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜... lemak degil dalam 1botol lost 5-10kg.... xde kesan sampingan iols.. jangan risau.. bab bizzi body ni dibuat dengan bahan2 alami..... Berminat bole tekan link http://www.wasap.my/60146067376/bizziflush #datoalifsyukri #datinshahidahdherbs #nakcantikcarisaya #nakkuruscepat #bizziboddy #harumnita #sabunjamshir #MandianBidara #aslegacy_online #ASLEGACY
28 0