READY STOCK✌🏻 PASIR GUDANG JOHOR 1. BIZZYBODY rm79.90 2. BB CONTOUR CREAM rm42.00 3. HARUMNITA rm49.90 4. HARUMNITA FEMININE WASH rm25.00 5. J.MANDIAN BIDARA rm25.00. 6. JAMSHIR BODY SCRUB rm25.00 COD area pasir gudang Johor✌️ postage sm8/ss12🇲🇾 klik link wasap www.wasap.my/601111417253 #asl#asl#aslegacyysia #aslegacy #langsing #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #aslegacy #teamkakyan #johorbahru #gen#gentelharumnita #jelbidara #azamkurus #jomkurus #telajaklaris #melaleuca #bizzybody #mandianbidara #gentelharumnita #jamshirbodyscrub #bizzybodycontourcream
0 0
UQASHA SENROSE pun amazed dgn MAKEUP KIT dari #car#caryacosmetics ni❤️ . . So korang tunggu apa lagi?? Cepat2 rebut MAKEUP KIT NO 1 di Malaysia ni. 👍🏼 . . Kenapa CARYA COSMETICS? - Siapa yg selalu berebut tmpt touch up kt dlm surau tu WAJIB ada MAKEUP KIT CARYA ni sbb korang x perlukan space yg besar pun utk bersiap lepas SOLAT (Semua ada dlm Makeup Kit ni termasuk cermin!) 😍 . . - Utk wanita2 yg mls makeup macam sis (malas kemas brg makeup sbnrnya) mmg akan rasa senang hidup dia bila semua makeup duk dlm 1 palette😆. . . - Utk yang rajin makeup pun sesuai sbb korang boleh touch up ANYTIME & ANYWHERE (especially dalam kereta & toilet😆). . . - Siapa yg selalu bawak makeup bag besar2 dlm handbag WAJIB ada CARYA sbb size dia very COMPACT (pakai sling bag yg comel tu pun blh muat tau 😉. . . - Utk yg ada anak2 yg selalu main brg makeup korang pun insyaAllah selamat sbb sis bagi FREE VELVET POUCH BAG (dgn harapan anak2 x perasan pun ada makeup dalam tu😂). . . - Warna2 yg ada dalam MAKEUP KIT CARYA ni mmg sis pilih sendiri & sangat sesuai utk DAILY MAKEUP (Sis pakai utk makeup model yg photoshoot pun dah ok sgt👍🏼). . . - PRICE dia mmg berbaloi2 sbb ada 7 jenis makeup dlm 1 palette dgn harga x sampai RM100. 😱 - - Nak order⤵️ Klik di link profile @ 📲 0183847964. . . #bazarpaknil #muamelaka #muakl #muaklang #muasemenyih #caryacosmeticsmelaka #caryacosmeticseremban #caryacosmeticssemenyih #caryacosmeticskl #caryacosmeticsselangor #caryacosmeticsshahalam #caryacosmeticsklang #babyiqy #caryamelaka #caryakedah #caryasemenyih #zahirAH #FLwarriors #teamfl #teamikais #caryacosmetics #sendayutinggi #ainaaserum #aslegacy #sephoramalaysia #makeupmurah #tipsmakeup #tipseyeshadow
1 0
ASSALAMUALAIKUM..Haiii 🙋♀️🙋♀️... Jom dapatkan Bizziboddy... @@fashasandha sudah, anda bila lagi? jgn malu2 dm saya.... Saya guna,saya jual!!! Wasapp segera utk pembelian secara online boleh wasap ke 0103300760 📲📲📲 www.wasap.my/60103300760/Bizziboddy utk cod area skudai, nusajaya, gelang patah...sila call di talian 0103300760☎️☎️ @ Johor, Malaysia #fashasandhaxbizziboddy #aslegacy #aslegacyjb #aslegacyterlajaklaris #kurus #diet #gemuk #produkviral #terlajaklaris #bizziboddy #bizziboddyjb #bizziboddyjohor #bizziboddychallenge #jomkurus #readystock #getfit #greencoffee
2 0
CONFIRM CIK SUAMI TAK KELUAR MALAMM!! INILAH RAHSIANYAAAA GENTEL HARUMNITA.... HARUMNITA ni mampu mengetatkan dan merapatkan faraj anda dalam masa 3 minittt!!!😱😱 BUKAN itu sahaja....ia jugak mampu mengeluarkan semua TOKSIN2 dalam usus dan faraj... Ia berfungsi untuk MEMBERSIHKAN faraj anda... Jadi xperlu fikir panjang lagii...dengan harga yang mampu milik..ia mampu mengubah hidup andaa....Jom cuba satu confirm jadi.. ada 120 BIJI 😱😱. Ready stok!!! jom wasap cepat😊 www.wasap.my/60193548968 #harumnita READY STOCK 👌🤗 Grab cepat2 sebelum habis licin YE 🙄🤭.. Stock sikit je.. LAKU KERAS ‼️‼️‼️ 🌸🌸🌸HARUMNITA👉120 BIJI HARGA👉49.90 Postage👉Rm8(sm)Rm12(SS)🌸🌸🌸 Harumnita ni sangat bagus bg mereka yg dah berumah tangga dan pernah melahirkan anak!!! siapa dah cuba mesti dah tahu kesan dia mcm mana.......mmg terbaik!!! badan sihat,ringan,masalah dalaman hilang...Miss V pun harum.....perut buncit pun kempis tau... Minggu lepas stok dah sold out kat HQ nak promote lelebih pun kita takut...now hari ni stok baru dah masuk so mana yg nak oder boleh oder cepat-cepat . #teamlyndaaslegacy #aliffsyukri #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #aslegacy #babyterlajaklaris #Harumnita #makjunharumnita #Makjun #harumnitaaslegacy #makjunbanjar #aslegacyharumnita #tombong #rahimjatuh #ubatkeputihan. #produkviral #sayajual #bazaarpaknil #malaysia #melayu #meletop #dramasangat #maharajalawakmega2018 #relationshipgoals
0 0
Untung ada isteri ambik berat apa kita pakai dan guna hari2...yang x untungnya bila dapat isteri yg kaki complaint.....perut lembik la,mengelebeh la...ingat aku je komplain dia sekarang dia pula lebih.. . Apapun nak tahu rahsia badan kurus dan kekal fit, tanpa gelebeh dan lembik2 kena guna BIZZI BODDY DRINK dan sapu BIZZI BODDY CONTOUR CREAM . BIZZI BODDY DRINK RM 79.90 BIZZI BODDY CREAM RM 42.00 . Kalau nak cuba beli korang tulis “nak try” diruangan komen di bawah nanti saya akan balas ok. . #aslegacy #aslegacy_teamnorlizah #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziboddyContourCream #fashasandhaxbizziboddy #ali#aliffsyukriajaklaris #aliffsyukri #kurusdengancepat #produkviral #bizziboddyAsLegacy
1 0
READY STOCK AREA JOHOR!!! 🚘COD Area Johor Postage emRM8/wmRM12 www.wasap.my/60197602676/aslegacy Ready Stock!!! BIZZIBODDY RM79.90 CONTOUR CREAM BB RM42.00 GEL MANDIAN BIDARA RM25.00 FEMININE WASH HN RM25.00 GENTEL HARUMNITA RM49.90 MELALEUCA THERAPYCREAM RM39.90 JAMSHIR BODYSCRUB RM25.00 #asl#aslegacy #teamkakyan #langsing #datoaliffsyukriterlajaklaris #datinshahidahdherbs #nakkurus #azamkurus #bizziboddy #aslegacy #contourcreambizziboddy #gelmandianbidara #aura7herba #femininewashharumnita #gentelharumnita #kembalidara #melaleucatherapycream #jamshirbodyscrub #aslegacyproduct #areajohor #johor
0 0
JAMSHIR ... HERBAL BODY SCRUB . Gabungan herba-herba yang digunakan dalam ayurveda dibuat secara tradisional menggunakan pati dari herba-herba terpilih yang sesuai untuk kulit. Amat sesuai digunakan oleh mereka yang mengalami masalah kulit yang ringan atau sensitif dan bagi penghidap penyakit kulit seperti Psoriasis, Sopak, Ekzema dan Jerawat. Sabun ini tidak akan menyebabkan kulit kering ataupun pedih kerana ia juga berfungsi sebagai pelembab. Selamat dan boleh digunakan oleh semua peringkat usia. Membantu untuk mengatasi masalah KULIT : 🌿BADAN BERDAKI 🌿BERJERAWAT 🌿PANAU 🌿KUSAM 🌿KETIAK/LUTUT/SIKU HITAM 🌿KULIT KERING 🌿RUAM . . Bahan : Minyak Zaitun, Minyak Biji Sawi, Habatussawda,Minyak Dedak Padi, Bunga Delima Putih, Bunga Cempaka Putih, Akar Behiru, Halba . . 💲Harga : Rm25 Pos : Rm8sm / Rm12ss . . #aslegacy #aliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #shahidadherbs #ohabangkosmetik #jamshirbodyscrub #sabunskrub #badanpanau #kakikudis #hilangkanjerawatbadan #jerawat
0 0
What is Primer? Primer creates an extra layer between your skin and makeup. Your makeup will last longer, smooth the skin's surface, and even out your skin tone! ✨ . . So, korang kena pakai primer ni everytime korang makeup 🌸Andddd korang mesti pilih primer yg sesuai dgn jenis kulit muka korang okay? 😬 . . Then, lepasni dah tak payah risau dah sebab makeup korang mesti bertambah cantik & tahan lama!💯🌼 . . Korang jangan lupa tau dapatkan Carya cosmetics dari @@carya_cosmetic.seremban sekarang 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️ Nak order⤵️ Klik di link profile @ 📲 0183847964. . . #bazarpaknil #muamelaka #muakl #muaklang #muasemenyih #car#caryacosmeticsmelaka #caryacosmeticseremban #caryacosmeticssemenyih #caryacosmeticskl #caryacosmeticsselangor #caryacosmeticsshahalam #caryacosmeticsklang #babyiqy #caryamelaka #caryakedah #caryasemenyih #zahirAH #FLwarriors #teamfl #teamikais #caryacosmetics #sendayutinggi #ainaaserum #aslegacy #sephoramalaysia #makeupmurah #tipsmakeup #tipseyeshadow
5 1