New lens from egypt 😁😁 . Hihi xde lah ni bukan pure dr arab, tp lens ni bole membuatkan mata anda jd macam org arab.. camno tu? 😄 . Kami nak perkenalkan lens terbaru dr #disneylens tau.. nama dia #egyptseries ❤ Kalau tgk betol2 mmg cantik tau.. macam mata org arab.. natural tapi sweet😍 . Skang HQ tgh buat promo #buy3free1 utk series ni.. . Ade 4 warna yg available : -passion -cool -youth -spirit . So tunggu ape lg? Cepat2 lah grab promo #beli3percuma1 ni skang!! BAYAR 3 PAIRS JE TAPI HANGKUT 4 PAIRS TEROS BAWAK BALIK.. Sape nak bg woiii😆 . #feedbackcustomer #l3nsbyi3ma #sayajual #sayajualmurah #sayajuallens #lensmurahmalaysia #len#lenspowerreadystock #lenspower #lenskoreamurah #lensoriginal #kosmetikviral #kosmetikmurah #sayajuallensmurah #disneylensmurah #moliconlens #MoliconSignature #lenskoreamalaysia #murahmalaysia #asalkandiabahagia #tiadatajuk #bazarmurah #bazaronlinemurah #lensbaru #lenscantik
0 0
New lens from egypt 😁😁 . Hihi xde lah ni bukan pure dr arab, tp lens ni bole membuatkan mata anda jd macam org arab.. camno tu? 😄 . Kami nak perkenalkan lens terbaru dr #disneylens tau.. nama dia #egyptseries ❤ Kalau tgk betol2 mmg cantik tau.. macam mata org arab.. natural tapi sweet😍 . Skang HQ tgh buat promo #buy3free1 utk series ni.. . Ade 4 warna yg available : -passion -cool -youth -spirit . So tunggu ape lg? Cepat2 lah grab promo #beli3percuma1 ni skang!! BAYAR 3 PAIRS JE TAPI HANGKUT 4 PAIRS TEROS BAWAK BALIK.. Sape nak bg woiii😆 . #feedbackcustomer #l3nsbyi3ma #sayajual #sayajualmurah #sayajuallens #lensmurahmalaysia #len#lenspowerreadystock #lenspower #lenskoreamurah #lensoriginal #kosmetikviral #kosmetikmurah #sayajuallensmurah #disneylensmurah #moliconlens #MoliconSignature #lenskoreamalaysia #murahmalaysia #asalkandiabahagia #tiadatajuk #bazarmurah #bazaronlinemurah #lensbaru #lenscantik
0 0
Sale untuk Kurung Anne dan Chavelle akan diextend sehingga 20 May tau! . . . So kalau awak takut sold out boleh book dulu deposit serendah RM50 then boleh bayar full after gaji😉 . . . . . . . . .
1 1
New lens from egypt 😁😁 . Hihi xde lah ni bukan pure dr arab, tp lens ni bole membuatkan mata anda jd macam org arab.. camno tu? 😄 . Kami nak perkenalkan lens terbaru dr #disneylens tau.. nama dia #egyptseries ❤ Kalau tgk betol2 mmg cantik tau.. macam mata org arab.. natural tapi sweet😍 . Skang HQ tgh buat promo #buy3free1 utk series ni.. . Ade 4 warna yg available : -passion -cool -youth -spirit . So tunggu ape lg? Cepat2 lah grab promo #beli3percuma1 ni skang!! BAYAR 3 PAIRS JE TAPI HANGKUT 4 PAIRS TEROS BAWAK BALIK.. Sape nak bg woiii😆 . #feedbackcustomer #l3nsbyi3ma #sayajual #sayajualmurah #sayajuallens #lensmurahmalaysia #len#lenspowerreadystock #lenspower #lenskoreamurah #lensoriginal #kosmetikviral #kosmetikmurah #sayajuallensmurah #disneylensmurah #moliconlens #MoliconSignature #lenskoreamalaysia #murahmalaysia #asalkandiabahagia #tiadatajuk #bazarmurah #bazaronlinemurah #lensbaru #lenscantik
0 0
[AMARAN] - Kami akan adakan promosi ini hanya 1 hari sahaja. saya ulangi 1 hari sahaja. Baca info dengan betul agar tidak tersilap tarikh dan waktu pulak ye, bukan apa nanti kalau datang salah timing, offer pun habis, rugi kan ? lepas jam 5.00 petang OFFER TAMAT. jangan tanyaa2 lagi dah tu. . Baca info bawah ini betul-betul.. . Venue : Seluruh Cawangan MBH Medispa, MBH Skin Expert, MBH Haircare, MBH BodyTheory Date : 27 April 2019 Time : 9.00 pagi hingga 5.00 petang . . p/s - Saja nak bagitahu.. PERCUMA 100 rawatan wajah tu dah dibuka sekarang tau, just whatsapp je cawangan terdekat anda, lepastu tanya lah macam mana nak dapatkn free rawatan raya tu , slot 100 jer tau. “fast action, fast result yaaa l!” . . . 💆🏻‍♀ MBH Haircare Lokasi Department No. 19-1, JALAN REKO 8 TAMAN REKO SENTRAL 43000 KAJANG SELANGOR . ğŸ“ž 01160850817 (Kak Echa) . Follow Us : @mbh.haircare_bangi @mbh.haircare_malaysia . . #MBHRayasemuabaru #MBHrayaniconfirmCUN #MBHblissfulraya2019 #rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #yourhairwecare #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #asalkandiabahagia #nur2 #muamalaysia #ctdk #aidilfasha #aafiyahanakibu #kuihraya#bajuraya #tabunghaji #hibah
3 0
. PENING KAN NAK CARI COLOR BAJU YG SEDONDON DGN CIK ABG? 😰 . Puas scroll kat fb dengsn ig nak cari color baju sama. Minat design ni, color plak tak de. Dah jumpa color, design plak tak minat. Waduh2... Jangan risau dear, kali ni KURUNG BELLA ditampilkan dengan 21 color yang super wow! Settle masalah! 😘 . . HARGA KURUNG BELLA:🔥🔥 1 PASANG RM99 +FREE BROOCH +FREE POSTAGE . 3 PASANG RM279 +FREE BROOCH +FREE POSTAGE 3 PASANG RM279 +FREE BROOCH +FREE POSTAGE 3 PASANG RM279 +FREE BROOCH +FREE POSTAGE . SIZE : S, M, L, XL, XXL COLOR : 21 COLOR MATERIAL : HIGH QUALITY COMO CREPE . ✅ FREE EXCLUSIVE BROOCH ✅ MESRA WUDHUK ✅ BREASTFEED FRIENDLY ✅ MATERIAL YANG SELESA, TAK PANAS, LEMBUT DAN JATUH TERLETAK . CUTTING KURUNG BELLA - Kurung Pahang, cutting loose - Kain kembang payung, zip di kiri, getah kiri dan kanan . . . . Sekiranya uolls serius berminat boleh terus klik link whatsapp dibahagian bio untuk pilih warna kesukaan. ⬆️⬆️😊 . . . . . #baju #bajuraya #bajukenduri #baj#bajukurungmoden #bajumurah #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungriau #bajukurungcorak #bajukurungplain #bajukurungmodenmurah #bajukurungcantik #bajukurungmalaysia #baj#bajukurungpahangmurah #bajukurungpahang #bajukurungmesrawuduk #bajukurungmenyusu #ctdk #neelofa #mirafilzah #fattzura #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bajuraya2019 #nur2 #blo#blousemurah2 #asalkandiabahagia #blouse #blousemenyusu
5 1
. PENING KAN NAK CARI COLOR BAJU YG SEDONDON DGN CIK ABG? 😰 . Puas scroll kat fb dengsn ig nak cari color baju sama. Minat design ni, color plak tak de. Dah jumpa color, design plak tak minat. Waduh2... Jangan risau dear, kali ni KURUNG BELLA ditampilkan dengan 21 color yang super wow! Settle masalah! 😘 . . HARGA KURUNG BELLA:🔥🔥 1 PASANG RM99 +FREE BROOCH +FREE POSTAGE . 3 PASANG RM279 +FREE BROOCH +FREE POSTAGE 3 PASANG RM279 +FREE BROOCH +FREE POSTAGE 3 PASANG RM279 +FREE BROOCH +FREE POSTAGE . SIZE : S, M, L, XL, XXL COLOR : 21 COLOR MATERIAL : HIGH QUALITY COMO CREPE . ✅ FREE EXCLUSIVE BROOCH ✅ MESRA WUDHUK ✅ BREASTFEED FRIENDLY ✅ MATERIAL YANG SELESA, TAK PANAS, LEMBUT DAN JATUH TERLETAK . CUTTING KURUNG BELLA - Kurung Pahang, cutting loose - Kain kembang payung, zip di kiri, getah kiri dan kanan . . . . Sekiranya uolls serius berminat boleh terus klik link whatsapp dibahagian bio untuk pilih warna kesukaan. ⬆️⬆️😊 . . . . . #baju #bajuraya #bajukenduri #baj#bajukurungmoden #bajumurah #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungriau #bajukurungcorak #bajukurungplain #bajukurungmodenmurah #bajukurungcantik #bajukurungmalaysia #baj#bajukurungpahangmurah #bajukurungpahang #bajukurungmesrawuduk #bajukurungmenyusu #ctdk #neelofa #mirafilzah #fattzura #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bajuraya2019 #nur2 #blo#blousemurah2 #asalkandiabahagia #blouse #blousemenyusu
5 1
Cantik sgt jubah ni😍😍 cutting ala2 Princess gitu😊😊 Swarovski Dress Harga Promosi: RM69sm/RM73ss (include postage) Harga Asal: RM75sm/RM79ss (include postage) Measurement: Size S: Length: 143cm Bust: 83cm Waist: 69cm Shoulder: 36cm Sleeve: 57cm  Size M: Length: 144cm Bust: 88cm Waist: 74cm Shoulder: 37.5cm Sleeve: 57.5cm  Size L: Length: 145cm Bust: 93cm Waist: 79cm Shoulder: 39cm Sleeve: 58cm  Size XL: Length: 146cm Bust: 98cm Waist: 84cm Shoulder: 40.5cm Sleeve: 58.5cm  Size XXL: Length: 147cm Bust: 103cm Waist: 89cm Shoulder: 42cm Sleeve: 59cm  Material : Korea Imported Crepe ( Soft & Fine Light Weighted Material ) Description: Back Zip , Sleeve End With Zip Utk order, bole trus wassap 013-4045056. #jub#jubahmurahgiler #jubahmurah #jubahmuslimah #jubahbridesmaid #jubahdress #mfmirafilzah #jubahpurple #alamatnyacinta #neelofa #dinnerdress #jubahekslusif #jubahblink #jubahnursing #yusufiskandar #jubahborong #jub#jubahplussize #fattzura #bajubridesmaid #meletop #parodimeletop #jubahplussize #cintanongrata #fattahanas #lagisyantik #kekechallenge #pencurihatikelassatu #cintatiadaganti #bahagiabukanbidaan #asalkandiabahagia #nur2 #cikgupapakirimsalam
2 0