Dont let low Testosterone levels affect your life. Check your levels today. Keep strong and healthy. Low Testosterone occurs in men of age above 40. Call 63976118 for a testosterone hormonal screen. #workhardplayhard #dream #achieve #tropicbeauty #testosterone #trt #hrt #hgh #ivtherapy #wellness #health #muscle #mal#maleaging #male #andropause #bodybuilding #strength #osteoporosis #erectiledysfunction
8 1
Please listen deeply when we tell you, we get it! We not only hear you, but we believe you. We feel with you because we know you are NOT crazy! Together, we will discover the source of your symptom. No band-aid cover ups and that’s a promise! #weightlossjourney #thyroidhealing #thyroiddisorder #agelessmedical #adrenalfatigue #menopause #andropause #hormones #bhrt
14 2
Forever Multi-Maca Inkasit e lashtë, qysh para 2,000 vjetëve e adhuronin Maca Peruane. Sipas legjendës, luftëtarët Inkas e hanin para çdo beteje, për të rritur forcën dhe qëndrueshmërinë. Por, Maca Peruane është përdorur edhe nga gratë për shumë përfitime. Hormonet nuk janë vetëm për seks, ato përcaktojnë gjithëçka që ndodh në trupin tonë duke përfshirë: disponimin, nivelin e energjisë, masën e muskujve, shtimin e peshës, gjumin dhe çdo gjë që lidhet me shëndetin tonë. Maca është e pasur, me vitamina, minerale, fitonutrient që rregullojnë nivelin e hormoneve në trup. Të përmendim edhe një herë efektet dhe ndihmesën e Multi-Maca: * Balancon statutsin hormonal duke zhdukur problemet e menopauzës dhe andropauzës * Normalizimin e problemeve të ciklit menstrual * Stimulimin e plleshmërisë * Afrodiziak * Formimin e masës muskulore * Shkrirjen e deponimeve yndyrore * Sistemin qendror nervor * Rrit energjinë #FLP #AloeVera #MultiMaca #Menopause #Andropause #Hormones #PeruvianMaca #Muscles #Energy #NervousSystem #Power #Endurance
9 0
Our cosmetic injectables have helped many feel more comfortable and confident in their skin!
4 1
The Robert Schad Naturopathic Clinic (RSNC) invites you to a FREE information session on Monday, February 25 from 6:30-8 p.m. to learn more about Be Your Best Self, a naturopathic weight management and healthy lifestyle program. The session will be led by Dr. Afsoun Khalili, ND and 4th-year interns Sam Clouthier and Erin Woolridge. Register and learn more: http://bit.ly/2Nfu4py. #BeYourBestSelf #healthyliving #healthylifestyle #wholepersoncare #nutrition #stressmanagement #healthyeating #eatinghabits #foodsensitivities #naturopathic #naturopathicmedicine #naturopathicdoctor #CCNMlife #eathealthy #cleaneating #foodhygiene #wellness #wellbeing #selfcare #lifestyle #healthyfood #readfoodlabels #depression #anxiety #menopause #andropause #howtofoodshop #education #weightmanagement #healthydiet
31 0
The Robert Schad Naturopathic Clinic (RSNC) invites you to a FREE information session on Monday, February 25 from 6:30-8 p.m. to learn more about Be Your Best Self, a naturopathic weight management and healthy lifestyle program. The session will be led by Dr. Afsoun Khalili, ND and 4th-year interns Sam Clouthier and Erin Woolridge. Register and learn more: http://bit.ly/2GBxF0z. #BeYourBestSelf #healthyliving #healthylifestyle #wholepersoncare #nutrition #stressmanagement #healthyeating #eatinghabits #foodsensitivities #naturopathic #naturopathicmedicine #naturopathicdoctor #CCNMlife #eathealthy #cleaneating #foodhygiene #wellness #wellbeing #selfcare #lifestyle #healthyfood #readfoodlabels #depression #anxiety #menopause #andropause #howtofoodshop #education #weightmanagement #healthydiet @myrsnclinic
45 1
Only 5 seats left!!! RSVP today Wine and treat!! . . . Schedule your appointment today with #bet#better_call_salter And, let me save your patients money!!! Offering high quality customized medications. #doctors #follow #better_call_salter  #compounding #pharmacy #atlanta #georgia #savemoney #medications #hospice #BHRT #HRT #antiaging #andropause #menopause #dermatology #BLT #HCG #obgyn  #sportsmedicine #orthopeadic #dental #plasticsurgery #weightloss
13 2