Telekung SK dari Vietnam dah sampai. Yang tazzabar tu meh le singgah. Collect kat rumah I meh. Sapa datang collect, tak dapat angpau atau limau, tapi dapat bag SK for FREE. Ewah! Lai .lai. lai. #tel#telekung #telekungmurah #amyrashelves #telekungSK #telekung #ootd #bazaarpaknil #islam #umrah #haji #solat #instashop #telekungraya #hantaran #ramadhan #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #telekungSKVietnam
21 3
Telekung SK dari Vietnam dah sampai. Yang tazzabar tu meh le singgah. Collect kat rumah I meh. Sapa datang collect, tak dapat angpau atau limau, tapi dapat bag SK for FREE. Ewah! Lai .lai. lai. #tel#telekung #telekungmurah #amyrashelves #telekungSK #telekung #ootd #bazaarpaknil #islam #umrah #haji #solat #instashop #telekungraya #hantaran #ramadhan #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #telekungSKVietnam
16 0
Telekung SK dari Vietnam dah sampai. Yang tazzabar tu meh le singgah. Collect kat rumah I meh. Sapa datang collect, tak dapat angpau atau limau, tapi dapat bag SK for FREE. Ewah! Lai .lai. lai. #tel#telekung #telekungmurah #amyrashelves #telekungSK #telekung #ootd #bazaarpaknil #islam #umrah #haji #solat #instashop #telekungraya #hantaran #ramadhan #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #telekungSKVietnam
13 0
Telekung ni direct dari Vietnam, wak. Awak boleh pilih je ikut kod ye. Raya ni nanti boleh la pakai telekung bersulam lawa! RM115 je wak siap pos semenanjung. Nak bagi selai kat mak? #tel#telekung #telekungmurah #amyrashelves #telekungSK #telekung #ootd #bazaarpaknil #islam #umrah #haji #solat #instashop #telekungraya #hantaran #ramadhan #telekungsitikhadijah #telekunghantaran
17 2
Telekung ni direct dari Vietnam, wak. Awak boleh pilih je ikut kod ye. Raya ni nanti boleh la pakai telekung bersulam lawa! RM115 je wak siap pos semenanjung. Nak bagi selai kat mak? #tel#telekung #telekungmurah #amyrashelves #telekungSK #telekung #ootd #bazaarpaknil #islam #umrah #haji #solat #instashop #telekungraya #hantaran #ramadhan #telekungsitikhadijah #telekunghantaran
15 4
Telekung ni direct dari Vietnam, wak. Awak boleh pilih je ikut kod ye. Raya ni nanti boleh la pakai telekung bersulam lawa! RM115 je wak siap pos semenanjung. Nak bagi selai kat mak? #tel#telekung #telekungmurah #amyrashelves #telekungSK #telekung #ootd #bazaarpaknil #islam #umrah #haji #solat #instashop #telekungraya #hantaran #ramadhan #telekungsitikhadijah #telekunghantaran
13 0
Telekung ni direct dari Vietnam, wak. Awak boleh pilih je ikut kod ye. Raya ni nanti boleh la pakai telekung bersulam lawa! RM115 je wak siap pos semenanjung. Nak bagi selai kat mak? #tel#telekung #telekungmurah #amyrashelves #telekungSK #telekung #ootd #bazaarpaknil #islam #umrah #haji #solat #instashop #telekungraya #hantaran #ramadhan #telekungsitikhadijah #telekunghantaran
20 2
Telekung ni direct dari Vietnam, wak. Awak boleh pilih je ikut kod ye. Raya ni nanti boleh la pakai telekung bersulam lawa! RM115 je wak siap pos semenanjung. Nak bagi selai kat mak? #tel#telekung #telekungmurah #amyrashelves #telekungSK #telekung #ootd #bazaarpaknil #islam #umrah #haji #solat #instashop #telekungraya #hantaran #ramadhan #telekungsitikhadijah #telekunghantaran
13 0