Saya tengah survey sapa2 yang ada masalah berat badan 60kg ke 120kg keatas? Kalau ada boleh tinggalkan number phone . Saya nak bagi FREE KHIDMAT NASIHAT "AZAM KURUS 2019" #AyufeaBeauty #TeamAyufea #jus#juss #deinaslimaxjuice #kurus #sihat #motivasi #jus #klcc #ampang #cod #pandanindah #pullman #jakel #bajujubahmurah #bajumurah #kosmetik
1 0
Rose meringue 🌹 . Custom order white & pink ** color may be slightly different that requested. . For order@booking slot please whatsapp to www.wasap.my/60132919096/ . Advance order most appreciate. TQ 💋 . Custom order available. . . #singaporefood #malaysianfood #sayajual #babymeringue #babymacaron #kualalumpur #meringuekisses #ampang #macarons #doo#doorgiftkahwin #doorgift #食飯! #candybuffetmalaysia #bruneifood #cheras #browniescookies #sayajualmeringue #meringuecookies #kuihraya2018 #christmas #biskutraya #meringuekissesmurah #doorgiftmalaysia #cupcakes #lollipop #christmasmalaysia #dessert
2 1
Saya tengah survey sapa2 yang ada masalah berat badan 60kg ke 120kg keatas? Kalau ada boleh tinggalkan number phone . Saya nak bagi FREE KHIDMAT NASIHAT "AZAM KURUS 2019" #AyufeaBeauty #TeamAyufea #jus#juss #deinaslimaxjuice #kurus #sihat #motivasi #jus #klcc #ampang #cod #pandanindah #pullman #jakel #bajujubahmurah #bajumurah #kosmetik
2 1
Assalamualaikum . . Jom dapatkan Vivix dengan harga Terbaik. . . Ready stok. . Luar kawasan Bolih post . Jangan biar penyakit merebak. Jangan lupa jumpa Doctor untuk mendapat kepastian. . . Ni Kak ros share bahan terdapat dalam Vivix . . 🌹Apa tu vivix? .🌹 . 🌸vivix adalah minuman campuran botani yg merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol . Resveratrol + polifenol = vivix . So korang kena tahu sket ape tu polifenol? Ape ru resveterol? Hebat sgt ke? . Of course hebat sbb both adalah anti oxidant yg tinggi . Polifenol? . 🌸mempunyai khasiat antioksidan yg tinggi dan sel anti-penuaan semulajadi . 🌸bahan aktif dlm tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan yg memberikan warna dlm buah dan tumbuhan . 🌸melindungi penyakit dan jangkitan . Resveratrol . 🌸salah satu polifenol yg kuat . ✅lebih 2500 kajian dilakukan keatas resveratrol — > byk manfaat kesihatan yg luar biasa . So dlm vivix ada 4 bahan utama yg mempunyq polifenol dan resveterol dlm bahan tersebut . Berminat?? Jom boleh whatsapp kak ros 0196011657 terus untuk dapatkan segera . . #ajimaura #terapiinstagram
2 1
Bestnyer lahaiiii perubahan positif kan.. asbab #pinklady tu. Terbaik la sis😍 . . Uols yg nak try whatsapp pelisss 📲0133633650 . .
1 2
3 3
💈Berbero Barber Shoppe💈, Setiawangsa, Kuala Lumpur. 📌for reservations - 012 3086 040📌 ⌚ 12:00pm - 10:30pm . Adults - Rm25 Students - Rm20 Outline Shave - Rm10 Beard Trim - Rm5. . #set#setiawangsaershop #kua#kualalumpurbarbershop #malaysiabarbershop #setiawangsa #keramat #wangsamaju #amp#ampang #melawati #retrobee #retrobeepomade #suavecito #reuzel #gonzo #shinergold #malmsteel #morganpomade #morganbeard #KRclay #Copperheadpomade #barbermalaya #barbermalaysia #barberobarbershop #ampang #kualalumpur
12 0