Aloe ACTIVATOR 🤩 🌱 98% di aloe in formato liquido per uso esterno!! 💁🏼‍♀️ delicato per il viso, anche contorno occhi! ☺ con l'aiuto di un dischetto di cotone, deterge delicatamente 💧Idrata, lenisce e rinfresca 💪funge da tonico 🔝migliora la performance di tutte le creme viso 💆🏼‍♀️ adatto anche per il cuoio capelluto Un "mai piu senza" nella routine viso quotidiana 😍 #aloe #aloeactivator #aloeliquida #maipiusenza #tonicoviso
2 0
🔵Aloe Activator🔵 Достапен веднаш со нова формула! Алое активатор е уникатен хидритант во течен облик кој содржи повеќе од 98% алое вера гел. Оваа едноставна формула ја користи моќта на алоето за да остави чувство на освеженост и смиреност на кожата од моментот кога ќе го допре вашето лице. Високата концентрацика на алоето во оваа единствена формула продонесува алое активатор да биде идеален додаток на било кој режим за нега на кожата. . . . . . . . . . . . . . #forever #foreveraloe #foreveraloevera #foreverliving #foreverlivingproducts #flp #flpmacedonia #aloe #vera #aloevera #makedonija #activator #aloeactivator #follow #skopje #bitola #ohrid #struga #kratovo #stip #tetovo #makedonija🇲🇰 #macedonia
23 1
Сегодняшний совет 👇👇👇 Алоэ активатор продукт вечно живущий очень удивительно, действенным в своих результатах, продукты q u можно использовать его для всего, от аллергии в глаз, воспаления в ухе, боли в горле, синус, как тоник для кожи,продукт q может быть использован для лихорадки, диареи и потенцирует и часто больше результат, когда используется рядом с #aloeveragel Я предлагаю вам всегда иметь дома #aloeactivator многие люди думают q он просто продукт для маски лица! Не только... Но он гораздо больше, у него всегда дома см а первая помощь, вы будете удивлены см преимущества этого продукта... Foreverlove🦅
4 1
6 0
💘Yg best, best dan best nya lagi tu,Aloe Activator ni mcm2 leh buat dgn dia.. Baca ni👇🏻👇🏻👇🏻 [((ALOE ACTIVATOR yang SUNGGUH AWESOME & MULTIPURPOSE 💃))] 👉 Boleh massage keliling mata, massage di kelopak mata & seluruh keliling mata. 👉 Utk masalah gatal & sakit dlm telinga, titiskan dlm telinga dan gunakan sebagai pengganti eardrops. 👉 Utk masalah hidung @ resdung, boleh titiskan dlm hidung. 👉 Utk masalah rambut nipis & gugur, lepas cuci rambut, titiskan di kulit kepala setelah dicampur bersama ALOE VERA GELLY, massage sekejap & bungkus dgn tuala suam. Biarkan selama 30minit kemudian bilas. 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻Tak Boleh DISANGKAL lagi kan SEMUA produk Forever nie memang pelbagai FUNGSI 😍😍😍 Dan banyak lg kelebihan Aloe Activator ni.. 💞SELAMAT DIGUNAKAN luaran & dalaman.. Tak rugi simpan sebotol kat umah tau.. #aloeactivator #multipurposeactivator #foreverlivingproducts #targetedskincare
5 0
Još jedna potvrda da je Aloe Vera prava kraljica lekovitih biljaka je upravo Aloe Activator! 👑👑👑 On je definitivno jedan od mojih omiljenih #foreverlivingproducts jer: ... ☑️Sadrži preko 98% čiste, filtrirane aloje plus alantoin, tako da, pre svega, predstavlja organski agens za regeneraciju ćelija ☑️Odlično reguliše PH nivo kože i izvrstan je za čisćenje i negu kože lica, ukljanja sve mrtve ćelije i nečistoće na koži, smanjuje bore, pomaže kod svih problema i promena na koži (fleke, ožiljci, bubuljice, akne...) ☑️Poznat je i po nazivu "alojine kapi za oči" i mnogi ga samo za to i koriste jer pomaže kod upala, konjuktivitisa, katarakti, lošeg vida pošto osvežava, regeneriše i čisti oko. ☑️Koristi se i kao kapi za uši ukoliko dođe do upalnih procesa uha, nagluvosti i sl. ☑️Ja ga koristim i kao kapi za nos kod moje dece jer ne sadrži nikakve štetne materije, bez konzervanasa je, alkohola, emulgatora ili nekih drugih hemijskih dodataka. ☑️Dok su bili bebe pomagao nam je kod grčeva i nicanja prvih zubića. ☑️Ako se popije (30-40 kapi) ublažava menstrualne tegobe, grčeve, glavobolju i bolove u želucu. . Ukoliko ga niste koristili do sada pravi je momenat da to promenite jer Aloe Activator je proizvod koji vredi svaku paru! 👌👌👌 . #aloeactivator #cistaaloja #aloevera #kapizaoci #kapizausi #kapizanos #alojakapi #negakoze #skincare #hidratacijakoze #samoprirodno #daizgledatelepoizivitezdravo
30 0
Only the purest ingredients for your skin.🌱 Bio face lifting mask is the trick mature ladies don't speak about when you ask them how do they still look like in theyr twenties. ♀️💆🏻‍♀️ If you want to be forever young you don't need miracles, you need be committed to natural skin care and not to chemicals and expensive treatments that have effects after bunch of visits to your therapist. 💸 Mask powder made from white clay, has visible effects from very first use, tightens and lift the skin instantly. Check the highlighted storyes to see the results yourself 👆👀 👇 Mask powder 🛒18 € Aloe activator 🛒17€ #skincare #facelifting #naturalbeauty #naturalproducts #selfhelp #naturalcosmetics #naturegood #facemask #biolifting #maskpowder #aloevera #aloeactivator #problematicskin #matureskincare #skinroutine
22 1
Parabéns @thaisferreirazz pelo brinde conquistado na pastoral familiar da paróquia Nossa Senhora de Fátima e pela limpeza de pele oferecida pela Forever Living 👏👏👏👏👏👏👏👏 #lifitingfacial #limpezadepele #aloesunscreen #aloeactivator #jurandi_networker #pelerenovada #esfoliacao #aloescrub #foreverproud
6 1