Suka tengok adik beradik ni dah baik.. 😍😍 Part ni mmg kami tengok @razzuanrosli je.. 🙈🙈🙈 Hahahaha... . #upcominghero #razzuanrosli . Reposted from @lelakimuyangdulu._ (@get_regrann) - Yes, Hazrul kena bagitahu dekat keluarga kandung dia yang dia tak bersalah. Selama ni dia dianiaya. Sekarang Liya pulak jadi mangsa dendam. . Reposted from @macheallstarunitedsdnbhd #LelakimuYangDulu #LMYD #SharnaazAhmad #NelydiaSenrose #RedzaRosli #NadiaBrian #ReenRahim #UngkuHariz #SlotAkasiaTV3 #dramaSweetDreams #Hazrul #Daliya #HazrulDaliya #AkasiaTV3 #TetapSayangWalauLamaMenghilang #TakdirTercipta #macheallstarunitedsdnbhd #dramaadaptasinovel - #regrann
5 0
Sedihnya perut besar disangka mengandung😱😱 . Lelaki ke perempuan ke tak ada bezanya perut semua ke depan 😂 . Ramai tak yg ada masalah perut ke depan ni?? . Kurus Fit Online Coaching intake November masih dibuka. . Coach Emma-01125363063
3 1
Akhirnya Liya tahu siapa Marina, apa jadi dekat Marina dan siapa Nazli sebenarnya. Nampak Liya susah nak percaya tapi itu lah kebenarannya. Nazli penyebab Marina mengandung dan mati. . #LelakimuYangDulu #LMYD #SharnaazAhmad #NelydiaSenrose #RedzaRosli #NadiaBrian #ReenRahim #UngkuHariz #SlotAkasiaTV3 #dramaSweetDreams #Hazrul #Daliya #HazrulDaliya #AkasiaTV3 #TetapSayangWalauLamaMenghilang #TakdirTercipta #macheallstarunitedsdnbhd #dramaadaptasinovel
120 0
Alhamdulillah. Lagi dan lagi yang grab XS PERFECT DRINK. Tak sabar kan nak loose bekilo-kilo dengan Mocha & latte ni. 😍 Yang nak tambah income cepat join sekarang tau. https://NakInfoXSPERFECTDRINK.wasap.my
3 1
Ni kopi kurus ke kopi untuk gemuk. Masing-masing minum cakap sedap sampai tak boleh brain. Haha. 😆 Nak info https://NakInfoXSPERFECTDRINK.wasap.my #xsperfectdrink
3 1
Kejamnya Ibu dekat Haz. Sampai sekarang belum terima Haz lagi 😓 . Reposted from @kamikami.drama - Ish! Suka buat scene potong bawang 😢 . #LelakiMuYangDulu #DramaSangat #AkasiaTV3 #SlotAkasia #NelydiaSenrose #SharnaazAhmad #ReenRahim #UngkuHariz #RedzaRosli
174 0
WALAUPUN TERLALU SEDAP!! JANGAN SAMPAI TERLEBIH MINUM ❗️❗️ Awas !! Minum sehari 2 kali dah cukup untuk lemak tepu mencair. Nak tak 2 hari 2kg? Nak tak 7 hari 5kg? Nak tak 10 hari 7kg? Tak perlu minum detox masam2. Tak perlu cirit birit. Tak perlu diet sampai tak makan. Klik sini utk info lanjut https://NakInfoXSPERFECTDRINK.wasap.my ATAU KOMEN PM 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
6 1