⏺ Bingung cari krim wak doyok yang asli dimana? . Nih @wak@wak@wak@wakdoyokjogja_mgl merupakan bagian dari infia Market. Distributor resmi wak doyok di Indonesia . 100% original, berhologram dan berlabel BPOM. Melayani COD dan pengiriman via j&t [Lagi ada promo Mei free ongkir sd 20rb!!] . Tersedia juga ♦Gentle Fever ♦Pomade warna ♦Helm Klasik ♦Pomade . @wakdoyokjogja_mgl @wakdoyokjogja_mgl @wakdoyokjogja_mgl ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ HATI-HATI BANYAK BEREDAR WAK DOYOK PALSU!!Jangan sampai kalian tertipu dengan harga yang dibawah standar. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #wakdoyok #jogja #yogyakarta #magelang #surakarta #wonosobo #semarang #temanggung #wakdoyokjogja #wakdoyokmagelang #wakdoyokid #jualwakdoyok #wakdoyokasli #wakdoyokmu
1 0
THE NORTH FACE 5/11 P 21 L 23 #kimie_p21 #kim#kimiebundleing . RM70 siap pos ..sabah sarawak top up RM5 . Kimiebundle KM12-1,Jalan Perniagaan Jelatang 1,Pusat Perniagaan Jelatang,78000 ,Alor Gajah,Melaka. (sebaris Pizza Hut Alor Gajah) . Waktu operasi 2ptg - 12mlm . Whatsapp http://www.wasap.my/60165049297 . . Kpd peminat2 kasut bundle . #kimiebundle #kamijual #kasutbundle #instagood #carbootsalemelaka #ootd #onlinekasut #melaka #utem #utemmelaka #jdt #uitm #zizanrazak #kasutoriginalmurah #bundlemalaysia #brandedbundlemalaysia #brandedkasut #wakdoyok #instashop #bundledeals #seluarhiking #beghiking #topihiking #kasuthiking #hik#hikingmalaysia #hiking
1 0
Nak pastikan barangan korang sentiaa bersih dan takkan kotor mcm topi ni? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ayuh dapatkan Spray Nanex Guard sekarang juga 😉 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ WHATSAPP +6013-4852190 😊 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #NanexGuard #waterresistantspray #waterrepellent #wetshoes #spray #amazingpeople #repelswater #blckstains #spraykalisairmurah #bazarpaknil #lofatah #wakdoyok
0 0
Aku & Crush IV. . Kau tau petang-petang crush kau suka lepak dekat taman kawasan rumah. Di sebabkan tak nak nampak obvious kantoi dengan crush kau ikut dia lepak taman, maka kau pun acah-acah nak main tennis. 😏 . Kau tak nak nampak obvious tapi masih lagi nak crush nampak kau. Macam mana tu? Maka, bermula lah episod memakai baju melayu kuning siap bersampin masa main tenis. Yelah, senang nak bagi crush kau perasan. Court tenis dengan baju kau jadi striking. Confirm dia asyik terpandang kau. Genius bukan? 😌 . Biar main kelaut janji kau menjadi perhatian crush kau. Jangan amek peduli apa yang makcik-makcik bawang bercakap. Paling penting crush kau perasan akan kehadiran kau. Itu matlamat utama kita! 😎 . . ___ Apa? Nak juga try pakai baju melayu kuning main tenis? Haa.. mari dapatkan segera. Sebab stock warna kuning sangatlah terhad. Warna ni pun kami dah tak restock. . Nak order terus? Mari DM atau WS 019-3060 520 sekarang! . #stailluberapa #stailguaseratus #streetwear #lokalbrand #lokalproduct #supportlokal #bomberjacket #bomberjacketmurah #hypebeast #instagram #vsco #lokalah #bazarpaknil #igshopmurah #hipster #raver #wakdoyok #zalora #ebay #lazada #carousell #11street #takpanaske #akuyangpakaikauyangpanas #kaudahkenapa #malaysia #indonesia #thailand #singapore #brunei
18 1
Whooa 😱😱💥💯🙌🏻😍✂️💈!! . Gimana menurut kalian guys?? . Nice work by @mengus.kuafor !! . #wakdoyok #dagelan #mrdoyok #hair #haircut #hairstyles
265 2