Jika kurang diperhatikan dengan Ucapan #SelamatPagi #SelamatSiang #SelamatSore dan #SelamatMalam Datang Aja ke @alfamart 😁 @alfamartgemabudaya_cianjur
4 0
Teman, sahabat, pacar, keluarga, rekan kerja, siapapun itu tolong jangan egois aku lelah harus selalu mengalah sedangkan kamu tidak mau mengerti aku 😥 . . . . . #puisi #selamatmalam #rindu #kangen #pray #puisimalam #puisirindu #like4likes #likeforfollow #katakatacinta #katakatabijak #smile #likeforlikes
15 1
⚡EYESHADOW PALING PANTAS DI MALAYSIA ⚡ . . Jaa nak cerita satu kisah benar customer kami. Jaa panggil dia Puan Aimi. Puan Aimi ni dulu langsung tak pandai makeup. Pakai lipstick pun jarang-jarang apatah lagi nak blend eyeshadow, lagi la dia tak reti. . . Mula-mula, memang dia takut nak beli eyeshadow #2MINIT ni. Katanya, risau takut tak pakai. Alih-alih membazir je kan. Tapi sekarang, dia siap repeat order tambah warna lain lagi. . . Puan Aimi bagitahu yang eyeshadow ni : . . 🔸 Memang best. 🔸 Senang pakai, tekan-tekan dan calit je dah siap. 🔸 Tahan lama, waterproof & mesra wudhu. 🔸 Warna yang pigmented, nampak mata lebih berseri. . . Sebab tu dia repeat order warna lain buat koleksi.😍 . . Tak susah tau pakaiiii ni. Calit je kelopak mata tu and dap-dap guna jari je. Huish, tersangat senang dan jimat masa uols. . . Tak reti makeup bukan lagi alasan. Nak cantik macam Puan Aimi jugak ? Boleh wasap Jaa ye. . . #sob#sobellalipstick #sobellafruitliptint #sobellalovers #sobellalipmatte #sobellawonderblush #sobellacosmetics #sobellaliptint #sobellabeauty #sobellamurah #sobellaeyeshadow #sobellasolawa #SobellaLulusKKM #sobella #sobellablusher #sobellakelantan #sobellasquad #sobella2minit #Assalamualaikum #selamatpagi #selamatpetang #selamatmalam #Hai #Viral #Kelantan #kotabharu #Selafazcinta #senafasrindu
14 2
CHUBBY PALAZZO ✨ . 🌺 Material : Laici 🌺 Tidak jarang dan tidak nipis 🌺 Tidak panas dan dijamin selesa 🌺 Bahagian pinggang Fully getah. . 🌼 Cutting kembang yang longgar dan terdapat dalam satu saiz. 🌼 Recomended for plusize 🌼 Poket kiri dan kanan 🌼 Tali di pinggang sebagai hiasan 🌼 Sesuai untuk ibu mengandung . 👉Free Size, muat dari XL - XXXXL Ukuan (inci) -Pinggang 37 inci, memeri sehingga 52 inci -Punggung 52 inci -Paha 29 inci -Bukaan kaki 35 inci -Labuh 40 inci . *HARGA TERMASUK POSTAGE* 1helai Rm35 sm / Rm39 ss 2helai Rm64 sm / Rm67 ss 3helai Rm93 sm / Rm105 ss . Berminat boleh terus whatsup 01138728449 atau tekan link ini sahaja www.wasap.my/01138728449/chubbypalazo #palazzopants #palazoplussize #palazzomurah #palazomalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtmurahmalaysia #skirtmurahcantik#skirtmurah #azizanosman #irfankhairi #uitmshahalam #uiagombak#modelplussize #fesyenplussize #fesyenplussizemalaysia #kedaiplussize #blouseplussize #seluarplussize #seluarplussizemurah #plussizefashion #plussizeboutique #assalamualaikum #selamatpagimalaysia #selamatmalam #bazarpaknil #sayajual #ajimaura #terapiinstagram #cikguseo
13 1