Jadilah dirimu sendiri karena pribadi orang lain sudah ada yang memiliki. . . . . #beyourself#jadilahdirisendiri#dinding#bersandar#melihat#mystyle#nikmatinaja#jalani_nikmati_syukuri#hits#caffe#originalley#cibubur . . . .
132 20
Tinggal mikir salerea ayeunamah para sebagai meungpeung panjang keneh waktu da kami mah ukur bisa ngaduakeun jeung ngarojong ngan cik atuh euy 😁 Keun ari eleh mah geus biasa ngan persib ayeuna mah asa cawerang ceuk kolot tea mah sangkilang geus cukup profesional ti sakabeh sisi! Hayu bangkit MaungBandung ✊ #PersibEleh #MaennaCawerang #AlhamdulillahAyaLalajoanan #AnggerLalajoBobotohMah #NikmatinAja
50 4