|KAMBING PERAP AL-MUBARAK😇| Bulan puase ni kalau x kene kambing, Ibarat bgn sahor tapi lupe niat😅 Sape yg g bazar ramadan cr kambing baka/grill kite geng😎 Tapi PUAS KE MAKAN? Bli skit pastu berebut sbb qty skit, betul x??😂 So taun ni x pyh berebut lagi. Dengan modal serendah, RM 38.00/KG RM 38.00/KG RM 38.00/KG korang boleh berbuke kmbing baka/gril dgn satu famili ok!! x caye? Try la😏 #inikalilah 1) LAMB SHOULDER🐑🥩 👉Flavour : Black Pepper 👉Berat : 1 Pack 950 Grm-1kg 👉Kuantiti : 6 - 12 Slice (5mm Tebal) 👉Harga : 💲Rm 38/pack . 2) LAMB SHANK🐑🥩🍖 👉Flavour : Black Pepper 👉Berat : Varies (L Size) 👉Kuantiti : 2 Nos / pack 👉Harga :💲Rm 65/pack Camne nk dpt? Boleh wasap trus no2 agent abg yg kt bwh ni ok: MELAKA & N9 HQ (SHAH) 📱 http://www.wasap.my/60136965120 S A L E S A G E N T =================== 1) KRUBONG, CHENG, PAYA RUMPUT, 📱 http://www.wasap.my/60136965120 2) A.GJH, SMPG AMPAT, TAMPIN, 📱 http://www.wasap.my/60136393389 3) DURIAN TUNGAL, MLK PNDAH & AYER KEROH, 📱 http://www.wasap.my/60132540077 4) MERLIMAU, TELOK MAS, SERKAM 📱 http://www.wasap.my/60176086798 5) JASIN 📱 http://www.wasap.my/60172017398 6) SEREMBAN, SENAWANG, DESA RHU,SIKAMAT, PAROI, AMPANGAN 📱 http://www.wasap.my/60193402011 📱 http://www.wasap.my/60196838830 7) REMBAU,KUNDUR,LINGGI,PEDAS & PILIN 📱 http://www.wasap.my/60127980510 8) PORT DICKSON 📱 http://www.wasap.my/60178730360 #kambingperap #kambingperaphawau #melakabranch #shoulder #shank #murah #7thsmoke #terlanjursedap #marinatedlamb #N9 #Melaka #lamb #western #bakar #grill #lambchop
3 0
Supremasi pemikiran (can control ur own thoughts), sebaran cultural (sebar secara sosial), koneksi internasional.. waduh2... untuk mencari mak cik angkat pun udah perlu bermesraan dan berinteraksi.. jauh dri kebiasaan diri.. Ramadhan kali ini bukanlah lagi utk diri #inikalilah #gearupramadhan #ramadhanrecharge
1 0
Kata tahan sbln x caya.... Ade customer yg p sapu bnyk... Mengelepur hangat lain mcm... 🤣🤣🤣.. Canggitu... 3 hari dh habis... X perlu sapu banyak lentik tu... Sedang2 jer... Sbb bila sapu mula2 x rse apa tau.. Lama2 bru hangat gila babun x blh nk kata (tu kalau bnyak lah) Sapu secolet di bhgn perut... Sekatakan... Then tggu je dia proses burn lemak tu.... Haaaa gtuuu... Agak2 la kang bnyak mana tuk perut sndri...secolet sy x sma secolet org tau... Kan kan.... #kurus #kuruscepat #kurustaklapar #nakkurus #sapusapusettle #inikalilah #MalaysiaMemilih
2 0
Kata tahan sbln x caya.... Ade customer yg p sapu bnyk... Mengelepur hangat lain mcm... 🤣🤣🤣.. Canggitu... 3 hari dh habis... X perlu sapu banyak lentik tu... Sedang2 jer... Sbb bila sapu mula2 x rse apa tau.. Lama2 bru hangat gila babun x blh nk kata (tu kalau bnyak lah) Sapu secolet di bhgn perut... Sekatakan... Then tggu je dia proses burn lemak tu.... Haaaa gtuuu... Agak2 la kang bnyak mana tuk perut sndri...secolet sy x sma secolet org tau... Kan kan.... #kurus #kuruscepat #kurustaklapar #nakkurus #sapusapusettle #inikalilah #MalaysiaMemilih
1 0
Kata tahan sbln x caya.... Ade customer yg p sapu bnyk... Mengelepur hangat lain mcm... 🤣🤣🤣.. Canggitu... 3 hari dh habis... X perlu sapu banyak lentik tu... Sedang2 jer... Sbb bila sapu mula2 x rse apa tau.. Lama2 bru hangat gila babun x blh nk kata (tu kalau bnyak lah) Sapu secolet di bhgn perut... Sekatakan... Then tggu je dia proses burn lemak tu.... Haaaa gtuuu... Agak2 la kang bnyak mana tuk perut sndri...secolet sy x sma secolet org tau... Kan kan.... #kurus #kuruscepat #kurustaklapar #nakkurus #sapusapusettle #inikalilah #MalaysiaMemilih
1 0
Mudahnya nak buang hingus anak‼️ Sedut je dengan #NasalAspirator ni. Sedut sedut bersih dah hidung anak. Selesa sikit anak nak bernafas. No more Hidung Melecet! Mudahkan? . . Promosi Ramadhan RM99 masih berlangsung hingga 31 Mei 2018.. . . 💢Dm or Whatsapp kak Fara now💢
6 1
Regrann from @wiz@wiz@wizgad - Giveaway topup by @wizgad Pastikan korang dah follow rules diatas 😘 . Cara-cara nak menang topup 😍👇 1. Follow instagram @wizgad 2. Tag 3 orang kawan anda 3. Repost post ni 😘 . ‼️giveway start 20/5/2018(ahad) tamat pada 23/5/2018(rabu)‼️ . ‼️ 2 pemenang akan dipilih (1 person rm10 topup)‼️ . Selamat mencuba ya 😉 #giveaway #giveawaytopup #sayajualmurah #sayajualgadget #gadgetworld #gadgetmurahmalaysia #murahmurahmurah #wgteam #wiz#wizgadempires #wizgad #trustedseller #onlineseller #onlineshopping #gadgetterbaru #gadgetmalaysia #tunm #inikalilah #inikarilah #inikanpuasa #usahamuda #bismillah #gadgetshop #sempoimempoiyempoikelempoi #barangmurah #barangbaik #barangbaru #topupfree #cepat2
4 0
JUWITA by FANAA COSMETICS . RM25 PROMO TUN M & RAMADHAN . DM atau WHATSAPP +6011-56461649 utk sebarang pembelian . . • Be Naturally • Be Yourself • Be Positive • . . #fanaabyfiya #makeyoumine #fbf #FanaaAngels #bedarebebrave #liquidmatte #mua #muamalaysia #lips #lipstick #matte #mattelips #sayajual #visitmyig #visitig #uitm #mal#malaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #kosmetik #skincare #say#sayajualmurah #cosmetics #moodrepublik #instashop #iklanvisitig #sayajualmurah #hudabeauty #foundation #bbcream #malaysia #inikalilah
13 0