Bertanjak bagai Aku Malam tadi. Ada jemputan rumah terbuka je. Ok tak? . . #openhouse #rumahterbuka #taman #aidulfitri #2018 #tanjak #melayu #kacak
32 1
. Good Morning!! Happy Weeeeeeekend guys!🎉🎊 . Semalam Syda kelam kabut pergi restok kt HQ sbb stok cepat sgt habis dan whatsapp masuk bertalu2 nak order. Cuak punya pasal terus contact admin HQ ckp nak ambil skarang jugak. Nasib admin HQ layan je kerenah agent yg sorang ni🤦🏻‍♀️ . Gambar masa restok pon xsempat ambil.🤣 Nampak kekalutan disitu. Balik je terus COD ke cust. Tengah malam pun sempat lagi pegi COD demi cust dari Brunei.❤️❤️ . Tq untuk semua cust Syda. Ramai yg baru kenal. 😘 Ada rezeki lebih nanti InsyaAllah Syda nak bagi special free gift untuk korang. Sebab korang ni ohsem sgt!!! ❤️❤️ Moga sama2 kita murah rezeki yang melimpah ruah, amin.😘 . Yang nak order, boleh whatsapp Syda kt no ni 013 277 9656. Atau korang boleh klik link kt bio Syda ok.❤️ Korang boleh check jugak area yg Syda boleh COD.😘 Mana tahu tempat korang ade dalam list tu. Korang tengah kerja pon Syda boleh sampai ke office korang tau.❤️
29 1
All are welcome to #otm#otmcapital #raya#aidulfitri open house, venue at OTM Lounge, KL Eco City Mid-Valley. food, music, fun and of course, friends. Let's be merry and share the happiness with all guests invited. Call or WhatsApp +6012-212 6819. After all, it's free. Nothing for you to be shy. #otmcapital #tradeglobally #StartWithWhy #iwanttogetapieceofthis #makemoneynotworry #hungrylikeawolf
8 3