Syma Beauty πŸ’‹ @syima_eima
1k Posts
937k Followers
502 Following
πŸ‘ΈπŸ»@symabeauty_hq πŸ‘—@primavalet118 πŸ‘€@ezlens_hq πŸ‘‘@nikaminn πŸ‘¦πŸ»@_izz.adam πŸ“²Untuk review 0134008363 πŸ‘‡πŸ»Nak cantik putih dan kurus whatsApp πŸ‘‡πŸ»
1k Posts
937k Followers
502 Following
πŸ‘ΈπŸ»@symabeauty_hq πŸ‘—@primavalet118 πŸ‘€@ezlens_hq πŸ‘‘@nikaminn πŸ‘¦πŸ»@_izz.adam πŸ“²Untuk review 0134008363 πŸ‘‡πŸ»Nak cantik putih dan kurus whatsApp πŸ‘‡πŸ»
Berapa banyak hp dalam gambar ni ?
14k 157
Posing penalti katanya πŸ’ƒ
17k 134
Siapa tengok post ni ? β€œπŸ’œβ€™
41k 614
Good luck untuk adik2 SPM esok.buat yang terbaik...tips🀫tak boleh jawab jangan tinggal kosong,jawab jugak πŸ“„
18k 129
Bila anak ikut mama kerja πŸ§šπŸ»β€β™€οΈ
15k 70
Jangan marah yea πŸ™πŸ» @tiktok.malaysia #tiktok#tiktokchallenge#tiktokindo
17k 264
usaha tangga kejayaan kan, walaupun kadang2 kita rasa kita dah ada segalanya, jgn lena diulit mimpi kejayaan yg xkan kekal sampai bila2, Dlm bisnes nak sentiasa berusaha utk improve, nak kena sentiasa belajar & yg dah berjaya jgn lupa share ilmu yg ada.. Now syma nak buka peluang kepada sesiapa yg berminat utk berbisnes bersama Syma, ada yg berminat x. Cer πŸ™‹β€β™€οΈ
34k 570
Kedah im coming . tempat mana makanan paling best ye? Lens lawa giler dari @ezlens_hq
17k 164