Tuah Adzmi @officialtuah
260 Posts
70k Followers
2k Following
Entertainer @fmcmusic Manager : 0136382215 (Amy) P.A : 01127875354 @fayieshh #RajaDihati #AirmataRindu #Sahabatku #InsanKauCinta
260 Posts
70k Followers
2k Following
Entertainer @fmcmusic Manager : 0136382215 (Amy) P.A : 01127875354 @fayieshh #RajaDihati #AirmataRindu #Sahabatku #InsanKauCinta
Salahkah aku terlalu mencintai dirimu? πŸ‘‰πŸ»πŸ‘ˆπŸ» πŸ‘• : @swagmalaysiahq
6k 186
Awak ni ahli silap mata ke? Sebab setiap kali saya pandang awak, orang lain semua hilang😭😭😭
8k 103
Hello sayang, you dekat mana?
7k 179
I lost my phone number, can i have yours?
10k 191
Tunggu jodoh sampai mereput, habis jadi tengkorak dah baju saya tu πŸ˜“ Hello jodoh, mana awak? Sila munculkan diri 😫 @swagmalaysiahq
10k 179
Short demo "INSAN KAU CINTA" akan keluar di channel youtube Tuah tepat jam 9 malam nanti, Tuah harap lagu ni dapat diterima dengan baik ❀️ Maaf kalau ada yang kurang πŸ™πŸ» β€’ β€’ β€’ @tuahfc_official @fmcmusic Tag sesiapa yang korang nak dia cover lagu ni ✨ #tuah #tuahadzmi #officialtuah #insankaucinta #fmcmusic
16k 334
Assalamualaikum semua, esok Tuah akan post short demo untuk lagu "Insan Kau Cinta" di channel youtube Tuah tepat jam 9 malam, jika lagu ni dapat diterima dengan baik inshaallah Tuah akan keluarkan lagu ni sebagai single terbaru Tuah nanti ☺️ @tuahfc_official @fmcmusic #tuah #tuahadzmi #officialtuah #tuahrajadihati #tuahairmatarindu #tuahsahabatku #tuahinsankaucinta #rajadihati #airmatarindu #sahabatku #insankaucinta #malaysiancover #fmcmusic
10k 130
Fieya Julia - Perasaanku (Cover) β€’ β€’ β€’ @fieyajulia @amirharizs Full video on my youtube channel ✨ Tag je sesiapa 😝 #tuah #tuahadzmi #officialtuah #raj#rajadihati #tuahrajadihati #tuahairmatarindu #rajadihati #airmatarindu #fieyajulia #perasaanku #fieyajuliaperasaanku #perasaankucover
12k 234