GALA RAYA STADIUM MALAWATI @mygalaraya
1k Posts
3k Followers
7k Following
DQ creative WHATSAAP : +6012 2286980 NEXT STADIUM MALAWATI SHAH ALAM PERSADA JOHOR SOON😍😍😍 FOR BOOKING PLS WSAAP NOW
1k Posts
3k Followers
7k Following
DQ creative WHATSAAP : +6012 2286980 NEXT STADIUM MALAWATI SHAH ALAM PERSADA JOHOR SOON😍😍😍 FOR BOOKING PLS WSAAP NOW
Bagi mereka yg mempunyai butik, design baju sendiri yang ingin merasa dan mencari idea utk new collections sendiri Hanya dibuka untuk 15 org sahaja RM2500 termasuk Tiket pergi balik, hotel selama 6 hari 5 malam dan Rebate trip min Rm500 setiap org.. Berminat utk bersama kami ke Hong Kong dan menikmati Fashion Show Summer Collections boleh whatsaap 012 3876980 1st come 1st serve limited seat😊😊😊 #hkfashionshow #hkfashionshow2018 #hksummercollections
31 0
Bagi mereka yg mempunyai butik, design baju sendiri yang ingin merasa dan mencari idea utk new collections sendiri Hanya dibuka untuk 15 org sahaja RM2500 termasuk Tiket pergi balik, hotel selama 6 hari 5 malam dan Rebate trip min Rm500 setiap org.. Berminat utk bersama kami ke Hong Kong dan menikmati Fashion Show Summer Collections boleh whatsaap 012 3876980 1st come 1st serve limited seat😊😊😊 #hkfashionshow #hkfashionshow2018 #hksummercollections
20 0
ANNOUCEMENT PEMENANG PERCUTIAN PERCUMA ! Untuk siapa yang tertunggu tunggu tuuuuuuuuu, mintak maaf yaaaaa. Pemilihan pemenang dilakukan dengan adil dan tak ada unsur suap suap yaaa gaisssss. Kami buat cabutan !
17 5
PEMENANG CABUTAN BERTUAH dah adaaaa uollls ! Tunggu 31 May ni announcement ! Mesti taksabarkan.
23 3
PEMENANG CABUTAN BERTUAH dah adaaaa uollls ! Tunggu 31 May ni announcement ! Mesti taksabarkan.
17 0
PEMENANG CABUTAN BERTUAH dah adaaaa uollls ! Tunggu 31 May ni announcement ! Mesti taksabarkan.
10 1
#Rep#Repost @fariqkhaled1 with @get_repost ・・・ #Repost @myg@mygalaraya GALA RAYA | live update @mygalaraya . Photographed by : @badrulazhar_ Venue: Stadium Malawati Shah Alam . . β€œThe best thing about memories is making them β€œ . . #shotbyme #mygalaraya2018 #photographer #portraitphotography #portraitmode #ootd #outdoor #malaywedding
20 0
#Rep#Repost @fariqkhaled1 with @get_repost ・・・ #Repost @myg@myg@mygalaraya LIVE UPDATE πŸ“·πŸ“· LAST DAY!!! Don’t forget to bring your family and friends @mygalaraya πŸ”₯πŸ”₯ . πŸ—“25 Mei - 27 Mei 2018 🏒Stadium Melawati Shah Alam ⏰ 10 pagi hingga 10 malam πŸ—£ . . [√] Event Fesyen dan Aksesori πŸ’„πŸ› πŸ‘ πŸ‘“πŸŽ’πŸ‘—πŸ‘•πŸ‘ž . . Mari lah ajak semua mak ayah, pakcik makcik, atuk, nenek sedara-mara. semuanyalah! Semua boleh datang! MASUK PERCUMA . . Apa lagi ! Mai laaaahhh datang ! Apa yang ada kat GALARAYA 2018? Macam macam ada uolsss !!! Nak listkan, takut uolls semua tido tak lena mandi takbasah nak tunggu event ! Nanti ada yang hari- hari kira tanda kalender! Tapi, nak buat macam mana. Galaraya pon taksabar nak kongsikan dengan anda apa yang ada di event ! ----------------------------------------------------------------- . Apa yang ada di Galaraya ? . [√] 19 orang ARTIS TERKENAL Malaysia bersama pelbagai JENIS TOP BRAND yang ikut berniaga bersama sama anda. . . [√] Dan tidak lupa juga pelbagai persembahan dan aktiviti yang akan diadakan bersama artis. . [√] Ada juga tiket percutian untuk dimenangi!! 😱😱😱😱😱 Boleh travel free!! ✈️✈️✈️✈️ . [√] Peminat KUCING boleh bergambar bersama kucing. CATRIONA ROSSE yang comel putih gebu. . [√] Akan ada juga Bubur Lambuk FREE sepanjang event ! ___________________________________ Mari cepat cepat datang ! Meriahkan event GALARAYA 2018 πŸ’₯ . . πŸ“·: @aqoimran @badrulazhar_ . Marilah rebut peluang bergambar, beramah mesra bersama artis kesayangan anda! Peluang bukan selalu dataaaaaaang ! @galaraya @mygalaraya ___________________________________ Website : www.dqevent.com #stadiummalawati #stadiummalawatishahalam #mygalaraya #galaraya #artismeniaga #artistsoninstagram
13 1