K A K I L A N G G A鈩笍 馃嚥馃嚲 @kakilangga
2k Posts
92k Followers
369 Following
#SUPERKL #KAKILANGGA @kakilangga MAT REMPIT BERGAYA BERJAYA 馃檹馃徎 DM PAID REVIEW 馃摪
2k Posts
92k Followers
369 Following
#SUPERKL #KAKILANGGA @kakilangga MAT REMPIT BERGAYA BERJAYA 馃檹馃徎 DM PAID REVIEW 馃摪
Kalau korang gempak cuba teka size spoket ni berapa ? Huhuhu 馃槝 . Jangan lupa tag @kakilangga dan #kakilangga untuk admin repost gambar korang yang cun dan menarik
499 10
Pernah rasa tak ? Cuba share rasa tu dengan guna emoji dekat comment 猡碉笍 . . Follow @kakilangga #kakilangga #superkl
305 13
Ye kadang nampak sama tapi hakikatnya berbeza , sama pandangan mata tapi berbeza pada cara , sama jahat kelakuannya tapi masih kekal bergaya , bukan lah hanya bergaya pada rupa tapi akal langsung tiada , kalau nak tahu lebih lanjut orang nya , rendah diri tu dah tentu yg lain tu kena sendiri ambik tahu la 馃槀 . Cc : @afiqhaziqq . Jangan lupa untuk tag @kakilangga dan #kakilangga untuk admin repost gambar korang yang cun dan menarik !
785 0
Memang sakit bila berpisah, tapi lagi sakit bila dah berpisah perasaan sayang tu masih ada. #Kakilangga 馃摲: @raizalrazlan Jangan lupa untuk tag @kakilangga atau #kakilangga untuk repost
709 2
Cc : @syhxil Jangan lupa tag @kakilangga dan #kakilangga 馃槏
1k 2
Tabah bossku @dindang__ . . Follow @kakilangga #kakilangga #superkl
1k 6
Semakin hari semakin banyak stuntman yang rakyat malaysia dilahirkan dan kita perlu ketengahkan lagi bakat bakat yang ada ni. Cehh macam ahli parlimen pula min ni en 馃槄 . . . Follow @kakilangga #kakilangga #superkl #babysharkhighway
4k 51
Happy lunch hour 馃ぃ iklan jap . . Follow @kakilangga #kakilangga #superkl
2k 324