ABE JAA @jaasuzuran
5k Posts
1.2m Followers
999 Following
โ€ข Artist of @mindorder ๐Ÿ–ฅ โ€ข Lover of @jaasuzuhearts โค๏ธ โ€ข Check this out ๐Ÿ‘‡๐Ÿป โ€ข#omgjaaitstrending
5k Posts
1.2m Followers
999 Following
โ€ข Artist of @mindorder ๐Ÿ–ฅ โ€ข Lover of @jaasuzuhearts โค๏ธ โ€ข Check this out ๐Ÿ‘‡๐Ÿป โ€ข#omgjaaitstrending
Bila sorang gini terus tak confident main ๐Ÿ˜‚ #PubgM
3k 41
I wish i could delete all shit that you've done to me , That shit keep playing on my mind and its hurt ... #Goals
14k 49
Tulaaaa carut aku lagi Hahahahahahah nasib baik @haneesyahanee tumpang lalu . ๐Ÿ˜‚ Aicehhhhhhhh . Tag kawan korang yang mulut puaka #LayanKanAje
32k 264
Behind the scene . Hahahahah stress kaklong @amelinaamirsharipuddin nak kena ngajor ๐Ÿ˜‚ @mindorder #JammingKakLong @jaa.tv #ComingSoon
16k 80
Bukan penyanyi . Tapi nak nyanyi jugak lagu ni . Tag a someone that you guys miss so much ๐Ÿ™Œ๐Ÿป @mindorder #JammingKakLong
33k 367
Sujuran pun sujuran lah @black.hanifah . Janji aku no 4 . Thank you @mkmerchandisegroup for the tshirt ni , Slide untuk tengok #SUJURAN ๐Ÿ˜‚ #Motorcross
19k 63
Terciduk sebentar tadi , Nice shot by @asyraffmazlan ๐Ÿ˜‚ Kangkang nak pergi mana tu @alamwakaka ? #Motorcross
21k 39
Kat mana mana mesti ada dia . Kitorang tengah mandi manda kat Excape Sg Lembing . Fuh best giler weh #DapatNo4Lagi
28k 58