Farahfakhira @farahfakhira_
391 Posts
503k Followers
166 Following
Director of Effira Holdings Sdn Bhd 🌈 #Akumahuhidayah2 & @effira_hq πŸ§šπŸ»β€β™‚οΈ 21 | Founder, Author, Traveller @aisyahmutmutt (PA) +60 17-634 1132
391 Posts
503k Followers
166 Following
Director of Effira Holdings Sdn Bhd 🌈 #Akumahuhidayah2 & @effira_hq πŸ§šπŸ»β€β™‚οΈ 21 | Founder, Author, Traveller @aisyahmutmutt (PA) +60 17-634 1132
Hari ni fara nak share satu telekung yang best ni, first farah suka sebb kain dia ringan sangat, so nak bawak ke mana2 sangatlah mudah😭 then best awning tu paling penting . Jadi kan kita nak masuk ramadhan ni, so mana nak cari set telekung yang cantik2 mehh cari je dekat @the@the@the@the@the@the@theardtelekung @theardtelekung @theardtelekung @theardtelekung @theardtelekung @theardtelekung @theardtelekung
4k 7
Tiba-tiba rasa sebak pulak😭😭 Tak sangka Allah permudahkan secepat ni dan dijemput lagi 😭😭 Alhamdulillah rezeki kali ni belanja adek2 semua ikut sekali :’) doakan kami ye
18k 78
sebelah kita ni seorang wanita yang cantik,baik,hebat & paling penting sangat humble gituuuuu. lain maciam berdiri sebelah orang cantik ni πŸ˜…πŸ˜₯πŸ˜₯ . Agak-agaklah kan, siapa lagi muda?
17k 106
untuk lalui hari yang seterusnya bukan semudah yang diucapkan, moga aku sentiasa belajar untuk menerima apa yang terjadi dan apa yang pergi . ingat lagi, mama cakap puasa ni mama nak masakkan sedap2, then raya nak pakai baju sama2, tapi hakikatnya tahun ni tanpa dia :’)
15k 161
Apa yang korang suka pasal farah 🀣😝 cepat2 bagi fara kembang semangkuk kejap 🀣🀣🀣 . Nampak tak jubah farah pakai tu, dia boleh pakai 2 cara, jadi cardigan pun bisa tau. yang best, design dia lawa sangat, korang tengok dekat @byn@byn@byn@byn@bynursyahida @bynursyahida @bynursyahida @bynursyahida @bynursyahida
13k 100
Hakikat sebuah kehidupan ini, kita harus belajar untuk menerima yang suatu hari nanti, orang yang paling kita sayang sudah tidak ada bersama kita . saat itu jangan lupa bawa tangan aku untuk pergi bersama engkau ke syurga Allah :’) . Ada yang nak bagi kata2 semangat buat kami lepas baca buku β€œaku mahu hidayah 2”?
20k 70
BENG BENG, teka kami kat mana 😝
10k 72
Setiap waktu, setiap saat aku memohon kekuatan. Kerana ia benar2 perit buat aku. Seolah membawa aku ke arus yang dimana aku tidak mahu meneruskan perjalanan yang berbaki ini. YaAllah, apa segala ujian pun yang Engkau kirimkan, ajarkan aku menjadi seorang yang redha dengan ketentuanMu:’) . Alhamdulillah buku AMH2 nak habis dalam 10k naskah dalam masa 5 hari ni. Hanya jual online & PWTC sahaja. next print baru kita akan supply kedai2 buku di seluruh malaysia. Siapa masih nak selit order online nak sign, direct whtsapp kami +60196872192
1k 11