Citta Farenty @cittaf
971 Posts
36k Followers
1k Following
๐Ÿ† Face Awards Indonesia Artist Of The Year 2018 โšก๏ธ Electrical Engineer ๐Ÿ’„ Beauty Enthusiast ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿผ @CittaMakeupArtist ๐Ÿ“ฉ Email for business Inquiries
971 Posts
36k Followers
1k Following
๐Ÿ† Face Awards Indonesia Artist Of The Year 2018 โšก๏ธ Electrical Engineer ๐Ÿ’„ Beauty Enthusiast ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿผ @CittaMakeupArtist ๐Ÿ“ฉ Email for business Inquiries
Im using Makeup Brushes from @Lamicabeauty . Buat kalian yang masih bingung bedain brush makeup, semoga video ini membantu ya๐Ÿ˜ . Jadi brush nya Lamica ini satu set isi nya ada 18pcs, ini udah lengkap banget. Termasuk brush holdernya, brush net nya, dan disetiap brush nya ada details tulisan yang menjelaskan fungsi brush nya๐Ÿ˜ . Ini produk lokal, tapi kualitasnya udah bagus banget menurut aku, brush nya lembut, aplikasi nya gampang, dan desainnya juga bagus๐Ÿ˜ Menurut kalian gimana? Ada yang udah pernah coba brush dari @lamicabeauty ? . #makeuptutorial #makeupbrushes
656 27
Hari ini repost dulu ya hihihi. Plan to post new video today, but Im not feeling well currently. . Tapi janji deh! Besok ada video baru hihi๐Ÿ˜† . #makeuptutorial #tanmakeup
777 19
Help me caption this photo๐Ÿ˜‚๐Ÿ’™ . Have a nice day everyone ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’™
761 11
Life is too short to be anything but happy. . Forget the past with the exception of what you have learned from it๐Ÿ’™
1k 34
It was sunny yesterday!โ˜€๏ธ (mini giveaway - CLOSED) . Decided to filming a makeup tutorial for holiday๐Ÿ˜† . It's light, easy, and quick makeup. . Kalo kalian lagi travelling lebih suka makeup yang kaya gimana?๐Ÿ˜† . Komen di bawah ya!๐Ÿ˜๐Ÿ’™ Nanti aku bakal pilih 2 pemenang random dari komen, buat mini gift dari Paris๐Ÿ˜† . Pemenang bakal aku umumin tanggal 12 Nov . #holidaymakeup #makeuptutorial
1k 184
Having jet lag ๐Ÿ™‚ . How was your day everyone? . And I filmed makeup tutorial for this looks, will posted it tomorrow ๐Ÿ˜๐Ÿ’™
1k 16
A tired but happy face๐Ÿ˜‚ #thepoweroftripod . . Im using cute watch from @danielwellington . . Head over to www.danielwellington.com to create your unique gift. There will be 10% off on any two items with free gift wrapping and shipping. Use my exclusive code: Cittaf for EXTRA 15% off. #DanielWellington #DWforeveryone .
1k 27
Quick daily makeup๐Ÿคฃ . Makeup buru-buru untuk sehari-hari. . Kalo kalian daily makeup biasanya perlu waktu berapa lama?๐Ÿ˜„ . #dailymakeup #tutorialmakeup
867 48