Aleksandar Vučić @buducnostsrbijeav
18 Posts
32k Followers
45 Following
Aleksandar Vučić - Predsednik Republike Srbije - The President of the Republic of Serbia
18 Posts
32k Followers
45 Following
Aleksandar Vučić - Predsednik Republike Srbije - The President of the Republic of Serbia
Predsednik Vučić sastao se sa delegacijom diplomatskog kora iz pokrajine Baden-Virtemberg.
958 8
"Dobrodošli u Beograd i Srbiju! Veoma sam srećan ponosan što mogu danas da vas primim i da sa vama razgovaram. Čestitam još jednom svim predstavnicima Komunističke partije Kine 70. godišnjicu postojanja moderne NR Kine i na svim izuzetnim rezultatima koje je KPK i NR Kina postigla u prethodnih 70 godina. Svakom vašem uspehu i mi u Srbiji se iskreno i veoma radujemo. Nas vezuje čelično prijateljstvo. Molim vas da prenesete moje najsrdačnije pozdrave predsedniku NR Kine, našem velikom prijatelju Si Đinpingu." Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa članom Politbiroa Komunističke partije Kine i sekretarom Sekretarijata Centralnog komiteta KPK Jangom Sijaoduom.
854 10
Predsednik Vučić sastao se danas sa predsednicom Saveta federacije Federalne skupštine Ruske federacije Valentinom Matvijenko kojoj je preneo da se izuzetno raduje susretu sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom u decembru. "Robna razmena raste, ekonomski odnosi su odlični, a najvažniji je čvrst i konstantan stav Rusije po pitanju očuvanja teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije . I hvala i vama i predsedniku Putinu na toj podršci. Naši politički odnosi su veoma dobri i mislim da vaša poseta jača i političke i ekonomske odnose".
1k 17
Vrlo dobar sastanak sa prijateljem Srbije, Arneom Bjornstadom, specijalnim izaslanikom Ministarstva spoljnih poslova Kraljevine Norveške za Zapadni Balkan, bivšim ambasadorom Kraljevine Norveške u Beogradu
1k 7
Kratak pregled aktivnosti predsednika Republike Srbije. #Srbija🇷🇸
942 22
"Dobrodošli u Beograd! Ovaj skup danas jedan je od najznačajnijih događaja međunarodnih u našoj savremenoj istoriji, kome prisustvuje više od 2.000 članova, 150 parlamenata. To nije samo svedočanstvo o uticaju IPU već o nečemu još važnijem koliko je nekada malo potrebno da bi se ostvarili veliki snovi. Bitno je da sa tim snovima nikada ne prestajemo. Svet dijaloga, svet kompromisa, svet mira jeste moguć. Parlament je stvoren da bi ljudi svoje nesuglasice rešavali dijalogom." - Predsednik Vučić svečano je otvorio 141. Skupštinu Interparlamentarne unije (IPU).
1k 43
"Svi parlamentarni putevi večeras vode u Beograd." Predsednik Vučić svečano je otvorio 141. Skupštinu Interparlamentarne unije (IPU).
2k 56
"Hvala vam što ste uvek bili uz Srbiju, iako teško živite, vi imate najviše razumevanja i ljubavi za svoju zemlju. Kad god je bilo teško Toplica je uvek bila uz Srbiju i Toplica je najveću cenu platila. Vreme je da to Toplici vratimo u ekonomskom smislu. Posle 35 godina smo započeli prvu ozbiljnu investiciju polaganjem kamena temeljca danas. Idemo uskoro u izgradnju auto-puta koji znači zivot za čitavu Toplicu. Tada će investitori hteti da dođu jer znaju da imaju vredne ljude koji žele da rade. Važno je da ostanete ovde da sačuvamo junačku Toplicu. Hoću da se zajedno borimo za budućnost Toplice. Živeo Toplički okrug! Živela Srbija!" 🇷🇸 #BudućnostSrbije #theFutureofSerbia
1k 18