Angel Bizhuteri & Butik @angelbizhuteributik2017
466 Posts
6k Followers
4k Following
Çdo gjë që i duhet një Angel-i si Ju 🤗 🔽Ofrojmë dërgesa online,300 lek 🛍 🔽SHESIM BIZHUTERI ME SHUMICE ❌Nuk pranojmë kthime/ndërrime❌
466 Posts
6k Followers
4k Following
Çdo gjë që i duhet një Angel-i si Ju 🤗 🔽Ofrojmë dërgesa online,300 lek 🛍 🔽SHESIM BIZHUTERI ME SHUMICE ❌Nuk pranojmë kthime/ndërrime❌
Kombinimi perfekt I bluzes crop me tutat e shkurtera pambuk 🥰 Porosit tani online tek @angelbizhuteributik2017 🎉 #tshirt #crop #shortpants #pambuk #cotton #lov#lovelyshop #bloggerstyle #unique #l4l #instagood #love #porosittani #paguajnedorezim #followus #angelbizhuteri2017
23 0
Dite e zymte por cmime dhe produkte fantastike I keni vetem tek @angelbizhuteributik2017 Porosit online dhe ne e sjellim aty ku jeni ju 🎈🛍📥
29 0