I have a couple surprises to mail to my BIGGEST fan so reveal yourself...🎁
130 14
❤️❤️
216k 1k
Armada Invites: ADE Day 1 here we go!! Make sure to tune in to our live-stream and don't miss out!⁣⁠ .⁠ .⁠ .⁠ #ade #amsterdamdanceevent #ade2019 #ade19 #adex19 @amsterdamdanceevent #ArmadaInvites #trancefamily #trancemusic #arminvanbuuren #trancelovers
100 2
Nothing beats the smile on parents' face when their children excel and get best of education and facilities. Watch one such story at https://youtu.be/zm9iOuxxHx4 #पुन्हा_आणूया_आपले_सरकार #PunhaAnuyaAapleSarkar
552 10
Makanan and lelaki memang tak dapat dipisahkan. Well, korang tau jelah kalau lelaki makan banyak macam mana kan? Portion kena besar and memuaskan, harga? I tak risau sangat sebab now i dah mula guna Touch n’ Go eWallet! Mudah dan pantas. Yes, itu yang i paling suka. Tak payahlah i bawa cash banyak banyak and tak perlu risau kalau tak bawa wallet sebab dah nama pu apps, dalam phone la duduk dia. So, korang download juga la demi menjamin masa depan yang lebih terurus lepas ni. Download & reload with this code to get RM8 free now (only valid for first-time user) TNG Reload Pin: TNGSXP8U #EatPlayLove
43k 318