Use Instagram online with the best experience: fast, clear and beautiful! Browse, explore, comment, like and more!
pinsta introduction splash
@wow_havoc
#wow_havoc Feedback/Proposal/Contact: @bro.leh Curator:@nanitriana77_fs_dkz⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☆*:.oYour Instameet Diary.:*☆ http://instagram.com/havoc.merc
481
Posts
2017
Follower
366
Following
loading
. Tribute #alfatihahbamsen We were co-grammers of @husinsenior. Words cannot express our sorrow. The @instagram won’t be the same without him. Husin B. Nasiri will be missed. He is Malacca's Instameet TAIKO . Al-Fatihah . #artkami #wow_havoc
207 20 1 3d
aiman_artworks
Al - Fatihah
. @wow_havoc x @_bloodproject_ meneruskan kolaborasi. Meh cadangkan challenge terbaru diruangan komen. Jom! . Hadiah bernilai melebihi RM150 menanti anda.. Tunggu #havoc_blooders #wow_havoc #bloodproject . Jangan lupa follow juga @havoc.merc x @adamtods . Pasti gempak pak pak pak!
132 6 3 4d
janarazak
Kemerdekaan
. #URBAN_DARKTONE MASTER 2 CONGRATULATIONS!!! @hxzieq . A big round of applause for the WINNER of this challenge. Don't forget to check out his/her gallery and follow this Awesome IGer . Follow us for features & challenges @wow_havoc | #wow_havoc @_bloodproject_ | #bloodproject
144 10 1 4d
s_areja
👏🏻👏🏻👏🏻
kepoci_shops
cantik lah!
. #URBAN_DARKTONE MASTER 1 CONGRATULATIONS!!! @__daus97__ . A big round of applause for the WINNER of this challenge. Don't forget to check out his/her gallery and follow this Awesome IGer . Follow us for features & challenges @wow_havoc | #wow_havoc @_bloodproject_ | #bloodproject
122 8 1 4d
havoc.merc
👏👏👏
__daus97__
@havoc.merc heheh 😁
. #URBAN_DARKTONE HIGHLIGHT 2 CONGRATULATIONS!!! ↖️@jo_aseeri ↗️@myrulee ↙️@dopeklitx.co ↘️@ct.rohani . A big round of applause for the talents of this challenge. Don't forget to check out his/her gallery and follow this Awesome IGer . Follow us for features & challenges @wow_havoc | #wow_havoc @_bloodproject_ | #bloodproject
131 12 4 4d
jo_aseeri
Maseh abe @bro.leh
zarnizar
Tahniahhh @ct.rohani @jo_aseeri @myrulee @dopeklitx.co , terbaikk
. #URBAN_DARKTONE HIGHLIGHT 1 CONGRATULATIONS!!! ↖️@berahpulut ↗️@noraini.joned ↙️@razi_mrq93 ↘️@zaha.s . A big round of applause for the talents of this challenge. Don't forget to check out his/her gallery and follow this Awesome IGer . Follow us for features & challenges @wow_havoc | #wow_havoc @_bloodproject_ | #bloodproject
135 11 4 4d
zaha.s
@jo_aseeri thanks 👍
berahpulut
Thanks 😃😊😉 @wow_havoc @_bloodproject_ 👌 / Thank you 😆 @aqoimran @bro.leh @jo_aseeri 👏👌💪
. | HAVOC.GILER.THIS.WEEK | WOW SHOT! WOW EDIT! 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 Let's support this talented igers © @apul_man Check out this wowsome hashtag too NIL . Holla igers, are you enjoy meeting new friends. Share with us your instameet project. So the best shot will get highlight on our page. Yes, it's open to all igers. No border, no limit, just enjoy. Please use our hashtag 🔃 #wow_havoc 🔃 "Don't worry, Be HAVOC" #igersmalaysia #VSCOmalaysia #ikutcarakita #gf_malaysia #ic_wow #my_genggua #hakhada #own_acc #projek_tempatan #wow_malaysia #ipostprecious #wow_hdr #liveauthentic #twt_insta #wow_natura #igersmalaya #skatikubentes #igersganu #projekwaghih #huntgram #hakhada #vsco #vscocam #vscokita #RakanSepenjenayah #kolumpo_igers #igerscheras
152 6 1 6d
bro.leh
👍🏼👍🏼👍🏼
ic_wow
👏👏👏
. | HAVOC RANGERS THIS WEEK | | GIVE.ME.5iVE | 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 CHECK OUT THEIR FEED FOR BETTER IMAGES . @tapoi_ @txrxbs @_zuraidah @zulharis_gh @_teahrusli . Holla igers, are you enjoy meeting new friends. Share with us your instameet project. So the best shot will get highlight on our page. Yes, it's open to all igers. No border, no limit, just enjoy. Please use our hashtag 🔃 #wow_havoc 🔃 "Don't worry, Be HAVOC" #igersmalaysia #VSCOmalaysia #ikutcarakita #gf_malaysia #ic_wow #my_genggua #hakhada #own_acc #projek_tempatan #wow_malaysia #ipostprecious #wow_hdr #liveauthentic #twt_insta #wow_natura #igersmalaya #skatikubentes #igersganu #projekwaghih #huntgram #hakhada #vsco #vscocam #vscokita #RakanSepenjenayah #kolumpo_igers #igerscheras
152 6 5 6d
・・・ PREMIUM FURSAN NOW AVAILABLE!! by @shawnalyzer Material : High Quality 80% Cotton and 20% Polyster Fabric Printing Method : Full Color A2 Silk Screen Price : RM50 Sizing : S , M , L , XL ( Regular Fit ) Place your order by sent your detail and whatsapp to +60193320042 Full Name Home Address Size Have a productive day ahead ! 😁
107 3 1 6d
dnxhkl
Nice design! 🙌🏼
shawnalyzer
thanks bro 👊
・・・ Hello igers!! jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan 4 pasang tiket Pergi dan pulang ke *Destinasi* pilihan anda . Melalui peraduan dari Oldtown dan igersmalaysia. Hanya Makan dan Snap Gambar , so mudahkan! Syarat Penyertaan : 1. Lawati mana-mana kedai Oldtown a) Ambil gambar hidangan anda ketika itu. b ) tulis caption paling kreatif. 2. Hashteg #OLDTOWNDestinations #OLDTOWNWhiteCoffee #Tigerairtakesyouthere 3. Untuk layak, mesti follow & tag foto anda di IG : a) @OLDTOWNWhiteCoffee & @Igersmalaysia 4. Peraduan berakhir pada 31 Ogos 2015! Jadi, Cepat! ***** HADIAH MENARIK **** 4 pasang Tiket Penerbangan Pergi dan Pulang ditaja oleh Tiger Air ke 4 *Destinasi* pilihan pemenang ( Singapura , KL, Jakarta & Shenzhen) ! #igersmalaysia
130 7 1 1w
wow_magix
👏👏👏
Assalamualaikum, cuollls! Haaa korunk ada BERITA BAIK nak citer ni. Korunk yg terlepas promo first batch #projekIKHLAS jgn bersedih sbb kami ada promo terbaharu utk korunk semua. Siyes berbaloi. Haa Promosi tambah MYR 50.00 utk second sweatshirt! Maknanya korunk hanya bayar MYR 130.00 untuk dapatkan 2 helai sweatshirt. Wow, durian runtuh ni. Haaa apa lagi pm kitaorunk dgn pantas sbb slot utk promo ini hanya 250 PERTAMA SAHAJA!!! So cepat2 tau, pm brader nie +60 13 745 8573 Amri Hamba | Khalifah | Daie #hakhada
133 4 1 1w
aqoimran
Terima kasih banyak @bro.leh @wow_havoc
wow_men
😍😍😍👍👍👍
REMINDER Assalamualaikum para sahabat sahabat kami dari @wow_havoc akan berkolaborasi dengan @_bloodproject_ untuk kontes yang bertemakan #Urban_Darktone. Kami akan memberi penerangan serba sedikit tentang teknik ini, Ia memerlukan kreativiti fotografi dari pelbagai aspek seperti eksplorasi bandar, lorong dan ceruk, bangunan terbiar, lokasi bercirikan mistik, gaya hidup dan sebagainya. Yang penting editan anda mengikut stail DarkTone - Syarat Penyertaan 1: Wajib Follow @wow_havoc & _bloodproject_ 2: Letakan Caption #Urban_darktone #wow_havoc #bloodproject di ruangan caption bukan komen ⚠️ Perhatian Hanya gambar original sahaja diterima, OP atau FFA tidak diterima, dan gambar lama diterima. ⚫️ Tarikh 30/07/2015 - 22/08/2015 ⚫️ Pemenang akan diumumkam selepas tarikh kontes
135 4 1 1w
wow_magix
✌🏻️
hdunsirn
Nice shot
MALAYSIA, TANAH TUMPAH DARAHKU Assalammualaikum semua warga instagram. Ok bahagian kedua bulan ni, @themalaya_ig bekerjasama dengan @mysapparel ada buat satu contest sempena bulan kemerdekaan. Jadi, tak kira bangsa, usia mahupun agama, semua boleh join contest ni. Senang je. Temanya adalah MALAYSIA, TANAH TUMPAH DARAHKU. Gambar untuk contest ni mesti yang berunsurkan patriotik dan syg terhadap negara, atau yang menimbulkan sifat sebagai perwira/hero atau menunjukkan perpaduan, yang mencerminkan negara Malaysia. Senang kan? Yang menariknya, contest ni merupakan #merdekaikutcarakita volume two!! Dan disebabkan ia berkoleberasi dengan @mysapparel, mereka ada sediakan hadiah yang sangat menarik untuk pemenang-pemenang. Ye pemenang 1, 2 dan 3 dapat hadiah! Bawah ni details tentang contest ini👇 . 1. Follow @mysapparel , @themalaya_ig dan @syedasyraf26 2. Gambar mestilah gambar yang baru dan diambil sendiri. 3. Pastikan letak hashtag #ikutcarakita #merdekaikutcarakita #mysapparel dan #projectmys dibahagian CAPTION dan BUKAN dibahagian KOMEN. 4. Contest bermula pada hari ini (17/8/2015) dan berakhir pada 15 September 2015 jam 11:59pm 5. Pemenang-pemenang akan diumumkan selepas 15 September dan hadiah-hadiah ditaja oleh @mysapparel & @syedasyraf26 *KEPADA SESIAPA YG TIDAK MEMATUHI SYARAT 1 2 dan 3 akan serta merta dianggap disqualified. Okay? Apa tunggu lagi? Snap gambar banyak-banyak ye! Semoga berjaya.
130 8 2 1w
_bloodproject_
👏👏👏
zainab_albajuri
Nak join aa 😁
・・・ Salam Muhibbah Rakan Sekutu Sekalian Cabaran Rakan Sepenjenayah kembali lagi! Berikut adalah terma dan syarat untuk cabaran kali ini: TARIKH : 17 hingga 30 Ogos TEMA : MERDEKA. Gambar hendaklah berkaitan KEMERDEKAAN dan disertakan PANTUN (2 kerat / 4 kerat diruangan kepsyen) HADIAH : Sepasang Jam Tangan (Seorang Pemenang Utama) Syarat : 1) Follow @rakansepenjenayah 2) Karya (gambar) adalah milik anda (OP, FFA, GOOGLE tidak diterima) 3) Anda hendaklah memuatnaik karya baru di galeri anda 4) Sertakan hashtag #rakansepenjenayah dan #rakansepenjenayah_c5 diruangan kepsyen Jadi apa tunggu lagi, Rebutlah peluang! OP : @azezshaudin • Ayuh Raikan karya! •
121 5 1 1w
imceraff
Jom. Nak join tapi lepas periksa. Tengah fikir nak buat style ape xD @bro.leh
_bloodproject_
Wow 😁👏👏👏
. | HAVOC.GILER.THIS.WEEK | WOW SHOT! WOW EDIT! 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 Let's support this talented igers © @dopeklitx.co Check out this wowsome hashtag too NIL . Holla igers, are you enjoy meeting new friends. Share with us your instameet project. So the best shot will get highlight on our page. Yes, it's open to all igers. No border, no limit, just enjoy. Please use our hashtag 🔃 #wow_havoc 🔃 "Don't worry, Be HAVOC" #igersmalaysia #VSCOmalaysia #ikutcarakita #gf_malaysia #ic_wow #my_genggua #hakhada #own_acc #projek_tempatan #wow_malaysia #ipostprecious #wow_hdr #liveauthentic #twt_insta #wow_natura #igersmalaya #skatikubentes #igersganu #projekwaghih #huntgram #hakhada #vsco #vscocam #vscokita #RakanSepenjenayah #kolumpo_igers #igerscheras
157 9 1 1w
Havoc Giler This Week
. | HAVOC RANGERS THIS WEEK | | GIVE.ME.5iVE | 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 CHECK OUT THEIR FEED FOR BETTER IMAGES . @http.muqrii @umair_asyraf @firdaushafiai @eyesboyzinsta @pamella51 . Holla igers, are you enjoy meeting new friends. Share with us your instameet project. So the best shot will get highlight on our page. Yes, it's open to all igers. No border, no limit, just enjoy. Please use our hashtag 🔃 #wow_havoc 🔃 "Don't worry, Be HAVOC" #igersmalaysia #VSCOmalaysia #ikutcarakita #gf_malaysia #ic_wow #my_genggua #hakhada #own_acc #projek_tempatan #wow_malaysia #ipostprecious #wow_hdr #liveauthentic #twt_insta #wow_natura #igersmalaya #skatikubentes #igersganu #projekwaghih #huntgram #hakhada #vsco #vscocam #vscokita #RakanSepenjenayah #kolumpo_igers #igerscheras
162 12 5 1w
Havoc Rangers this Week
. | HAVOC.GILER.THIS.WEEK | WOW SHOT! WOW EDIT! 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 Let's support this talented igers © @faris_albino Check out this wowsome hashtag too NIL . Holla igers, are you enjoy meeting new friends. Share with us your instameet project. So the best shot will get highlight on our page. Yes, it's open to all igers. No border, no limit, just enjoy. Please use our hashtag 🔃 #wow_havoc 🔃 "Don't worry, Be HAVOC" #igersmalaysia #VSCOmalaysia #ikutcarakita #gf_malaysia #ic_wow #my_genggua #hakhada #own_acc #projek_tempatan #wow_malaysia #ipostprecious #wow_hdr #liveauthentic #twt_insta #wow_natura #igersmalaya #skatikubentes #igersganu #projekwaghih #huntgram #hakhada #vsco #vscocam #vscokita #RakanSepenjenayah #kolumpo_igers #igerscheras
179 11 1 2w
Havoc Giler This Week
adamtods
Congrats @faris_albino 👏👏
wow_magix
👏👏
. | HAVOC RANGERS THIS WEEK | | GIVE.ME.5iVE | 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 CHECK OUT THEIR FEED FOR BETTER IMAGES . @firaazhisyari @_____od @apieshxxali @anisblqs @bampishh . Holla igers, are you enjoy meeting new friends. Share with us your instameet project. So the best shot will get highlight on our page. Yes, it's open to all igers. No border, no limit, just enjoy. Please use our hashtag 🔃 #wow_havoc 🔃 "Don't worry, Be HAVOC" #igersmalaysia #VSCOmalaysia #ikutcarakita #gf_malaysia #ic_wow #my_genggua #hakhada #own_acc #projek_tempatan #wow_malaysia #ipostprecious #wow_hdr #liveauthentic #twt_insta #wow_natura #igersmalaya #skatikubentes #igersganu #projekwaghih #huntgram #hakhada #vsco #vscocam #vscokita #RakanSepenjenayah #kolumpo_igers #igerscheras
157 13 5 2w
Havoc Rangers this Week
REMINDER Assalamualaikum para sahabat sahabat kami dari @wow_havoc akan berkolaborasi dengan @_bloodproject_ untuk kontes yang bertemakan #Urban_Darktone. Kami akan memberi penerangan serba sedikit tentang teknik ini, Ia memerlukan kreativiti fotografi dari pelbagai aspek seperti eksplorasi bandar, lorong dan ceruk, bangunan terbiar, lokasi bercirikan mistik, gaya hidup dan sebagainya. Yang penting editan anda mengikut stail DarkTone - Syarat Penyertaan 1: Wajib Follow @wow_havoc & _bloodproject_ 2: Letakan Caption #Urban_darktone #wow_havoc #bloodproject di ruangan caption bukan komen ⚠️ Perhatian Hanya gambar original sahaja diterima, OP atau FFA tidak diterima, dan gambar lama diterima. ⚫️ Tarikh 30/07/2015 - 22/08/2015 ⚫️ Pemenang akan diumumkam selepas tarikh kontes
194 22 1 3w
m.rfq
Wow dasyat
31 August 1957 marks the day that the Federation of Malaya gained its independence from British colonization, forming what we know of today as Malaysia. Hence , 31 August is a National Public Holiday to commemorate and celebrate the freedom and independence gained. During this whole month of August, also known as the Merdeka month, you will see most Malaysians express their patriotism and love towards their culturally unique country by raising the Malaysian flag on their vehicles, balcony of their homes and even along the streets. It is also during this time that the government buildings all over Kuala Lumpur and most shopping malls are hoisted with the Malaysian flag, Jalur Gemilang. Ⓜ️@wow_malaysia #wow_malaysia and Ⓜ️@igersputra #igersputra present to you, "WOW MERDEKA CHALLENGE" So to all of you out there follow @wow_malaysia @igersputra - share your shots and special moments with us by tagging to #merdeka_MY for a chance to be featured. Entry starts from 1 to 31 August 2015.
136 10 2 3w
atiqa_hani98
@afandidaughter
afandidaughter
@atiqa_hani98 i will :)

loading