#Youth Flannelette Shirt 😍 sizes 8-16 IN STORE NOW #lkibrand #liveyourlifestyle #wheelsandwater #supportyourlocalshops
1 0
In New Zealand paddling starts at an early age. #waitangiday #NewZealand #WakaAma #Outrigger #Paddling #Maori #Youth
0 0
"Raise your hand if you think Mr. Shane should read us a book" So me and 'Tiptoe Joe' got after it •Not for community service• #youth #4k #reading #casualstyle #putonblast #slay all day #future educator?
2 0
"JANGAN MENUA TANPA PAHALA" . Repost @muslimahkartun . Waktu terus berjalan tanpa kembali, tahun demi tahun kian berganti, usia pun berkurang dan takkan bertambah lagi.. coba renungkan kata-kataku dan hunjamkan ke dalam hati, sudahkan kau bermanfaat selama hidup di dunia ini? . Kita saksikan di hadapan kita, bahwa para remaja lebih sibuk dengan gadget seiring berkembangnya zaman. Saat kauhabiskan waktu untuk main-makan-main-makan, ada remaja lain yang asyik melahap buku halaman demi halaman. Badan kita jadi besar karena kebanyakan bersenang-senang, sedangkan dia jadi orang besar dan torehkan prestasi membanggakan. . Umurmu adalah waktumu. Maka jika telah usai usiamu, usai pula waktumu dan tak tersisa lagi kesempatan beramal bagimu. Oleh karena itu, aku wasiatkan juga kepadamu supaya menyiapkan bekal untuk bertemu dengan Rabbmu, karena kematian tidak menunggumu mencapai usia tujuh puluh tahun atau lebih dari itu. . Bukankah sahabat yang mulia : ‘Ali bin Abi Tholib radhiyallahu ‘anhu juga memberi petuah kepada kita? . “Dunia itu akan pergi menjauh. Sedangkan akhirat akan mendekat. Dunia dan akhirat tesebut memiliki anak. Jadilah anak-anak akhirat dan janganlah kalian menjadi anak dunia. Hari ini (di dunia) adalah hari beramal dan bukanlah hari perhitungan (hisab), sedangkan besok (di akhirat) adalah hari perhitungan (hisab) dan bukanlah hari beramal.” (HR. Bukhari) . Jadi, usia muda adalah masa fit (semangat) untuk beramal. Oleh karena itu, manfaatkanlah dengan sebaik-baiknya. Janganlah disia-siakan. Jika engkau masih berada di usia muda, maka janganlah katakan: jika berusia tua, baru aku akan beramal. . Semoga Allah memperbaiki keadaan segenap pemuda yang membaca risalah ini. Semoga Allah memberi taufik dan hidayah kepada mereka ke jalan yang lurus. . 👼😇😊🙏 #reminder #mypray #dear #Allah #sandaranhati #baperfisabilillah #youth #moslem #pem#pemudaah #pemuda #star #me #best #moment
2 0
#Sam#le #Order Ardians MX Gears #Set#Set#Set#Set #Bah#Bah#Bah#Bahan #Pan#Pan#Pan#Pants #Cor#Cor#Cordura Rp. 1.000.000 #Set #Bahan #Pants #Cordura #Youth Rp. 725.000 #Set #Bahan #Pants #Kombinasi #Cordura #Fle#Flexfit Rp. 1.200.000 #Set #Bahan #Pants #Flexfit # Rp. 1.500.000 #Ard#Ard#Ard#Ard#Ard#Ard#Ardians #MX<#MX<#MX<#MX #Gear #Ardians #Rac#Racing #Suits #Ardians #Printing #Sublime #Factory #Ardians #Decals #Ardians #MX #Shop #Ardians #Racing #Tea#Team #Ardians #MX #Team #Irwan #Ardiansyah #MX #Academy #Custom #Orders #Call #BB #Email 0821 3737 1514 / 5332BD55 ardsublime@gmail.com / design@ardiansmx.com ARDIANS MOTOCROSS SHOP Jl. Parangtritis km 4.5 Yogyakarta Telp. 0274 374439 www.ardiansmx.com Fast Response : (Telp / WA) 0817260067 / 081392257575 / 081327546545
3 0
"Lack of knowledge on sex education is a huge problem in #SriLanka. The direction provided by @unfpa 's programmes on #sexualityeducation renders a great service not only to us school students but also to any young person of #reproductive age". - ෂිතිල මිහිරාන්, බණ්ඩාරනායක විද්‍යාලය, ගම්පහ. . . #UNF#UNFPAanka #UNFPA ##SriLanka #Youth #CSE #reproductivehealth #UnitedNations
0 0
0 0
0 0
Stonnington’s Hit The Streets program is at it again. Practicing line work, fills and shadows on this wicked S. Check out this practice board down at Princes Gardens. @justanotheragency 🌆 🔥 💥 ⚡️ #HitTheStreets #Vibrant #Diversity #Community #hiphop #chill #positivevibes #culture #streetart #amazing #aerosolart #spray #expression #youth #youthprogram #streetstyle #streetdreams
7 1
Social Movement. . regram @ppi@ppiaustralia . Tahukah Anda? Masih ada anak-anak di Papua dan NTT yang belajar di Taman Baca tetapi sangat minim fasilitas. ☹ Ada yang kekurangan papan tulis, kursi, meja, rak buku, hingga buku-buku paket yang bisa dishare bersama. Ternyata, keluarga kita begitu beruntung bisa belajar dengan fasilitas super nyaman di berbagai institusi terkemuka di Indonesia maupun di berbagai penjuru dunia. Sebagai bentuk rasa syukur, kami PPI Australia mengajak Ibu, Bapak dan teman-teman untuk berbuat kebaikan demi kemajuan pendidikan adik-adik kita di Indonesia Timur, dengan ikut berdonasi melalui proyek sosial kami “PPIA IMPACT”. Bantuan akan disalurkan untuk membeli fasilitas belajar-mengajar di 10 Taman Baca di Papua dan NTT sesuai kebutuhan masing-masing. ☺ Tak perlu khawatir tidak bisa ikut berkontribusi. Karena dengan Rp 20,000 atau A$2 pun, Anda sudah bisa ikut membantu memajukan pendidikan adik-adik kita di Indonesia Timur lho. Dengan mekanisme crowdfunding, kita bisa wujudkan mimpi ini bersama-sama! ☺ Untuk berdonasi dan informasi lebih lanjut, langsung saja ke https://www.kitabisa.com/PPIAIMPACT. Atau bagi yang sedang berdomisili di Australia, Anda bisa memilih melakukan direct transfer ke akun bank PPIA yang tertera di poster (please remark: PPIA IMPACT). Terima kasih atas kontribusi Anda! Sebarkan terus semangat membangun bangsa! Salam hangat, Perhimpunan Pelajar Indonesia Australia (PPIA) . @ppiaustralia . #ppia #ntt#ntt #eastnusatenggara #australia #ntt #papua #ind#indonesiar #indonesia #socialproject #socialmovement #education #youth #socialmovementkn #kupangnet . Untuk media partner/ kerjasama bisnis, silahkan kontak via DM atau email ke kabarkupang1996@gmail.com
3 0
🚨🚨Skills camp here in Bakersfield!!!!!🚨🚨🚨All Athletes Are Welcome to Train with the professionals!!!!🔥🔥💯🏈🙅🏽‍♂️🙅🏽‍♂️🙅🏼🏆#wedoitfortheyouth #skills #skillschallenge #training #footwork #playemarkerfootball #xtreme #youth #athletics #bakerfield #wasco #delano @d.c.athletics @chairez30 @reed_dudley_yscowner #fitnesswithfathers
4 0
Goal: Pass knowledge to the next generation so they have every opportunity to succeed ⚾️ #riseabove #ssm 📸: @menelik
22 4
...someone is excited about our new @sum@summer_camps_by_kubasoccer page!... 🤙🏻✌🏻👊🏻🙌🏻⚽️☀️😉❤️ #sum#sum#sum#summercamp>basoccer #summer #camp #camps #summercamp #summercamps #soc#soccerercamp #soccercamp @summer_camps_by_kubasoccer @kuba_elite_soccer @nike @nikefootball @nikechicago @nikesportswear . . . . . . . . . . . . #kuba #soccer #kubasoccer #kubaelitesocceracademy #kubaacademy #chi#chicago #chi#chitown #chicagoland #youth #youthsoccer #travel #travelsoccer #kids #futbol #pilkanozna #fussball #training #skills #soccerskills #justdoit #justdontquit #chicago #chitown #warszawa
13 0
Honored to Guest Speak at Pastor Anthony Thomas' Sunday Funday Event! God has given me a gift its only right I use it for Him 🙏🏾 • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • #Speaker #publicspeaking #you#youthp #youth #youthmentor #poe#poeta> #poet #christian #christianspeaker #motivationalquotes #motivator #ChristFirst #christianpoetry #badhairday #motivationalspeaker
12 1
Pr. Billy Graham 1918 - 2018 From the beginning he shown compassion, humility and the God was his foundation. "My home is Heaven. I'm just traveling through this world." ••• Pr. Billy Graham 1918 - 2018 Desde el principio el mostro compasión, humildad y que Dios era su fundamento. "El Cielo es mi hogar. Yo solo estoy de paso por este mundo". . . . #BillyGraham #Pastor #Preacher #Predicador #Evangelist #Evangelista #Example #Ejemplo #TrustInGod #ConfianzaEnDios #Vision #Mission #TheBestIsYetToCome #Misión #Youth #Jóvenes #LoMejorEstaPorVenir
4 0
#Repost @youthbengkong • • • Shalom guys, ini dia nih kegiatan Yotabe Spesial Valentine sabtu kmaren, buat teman2 kita (@darwan_damanik79 ,@sanno_romauly ,@adisudtra ,@mer@merlyanaops ,@fernandoemerge @tutyarts & @mystarzmora )yg sudah terlibat, Tetap semangat ya 💪 Tuhan Yesus Memberkati...😊😊 . . . . Photo Credit By : @merlyanaops & @sugestyester #youth #tabgha #bengkong #yotabe
1 0
6 0
Type Amen if u agree! 🙌
8 3
What do 8th graders want? STICKERS #catholic #ccd #youth #sanjuan #cdob #rgv #disney #princess #marvel #hero
5 0
🇰🇿В 2018 году исполняется 20 лет со дня обретения городом Астана статуса столицы Республики Казахстан.🇰🇿 Праздничные мероприятия, посвященные 20-летнему юбилею столицы, будут проводиться весть календарный год. В частности, планируется проведение: - тематических круглых столов; - научных конференций, симпозиумов и семинаров; - республиканских и международных мероприятий, раскрывающих роль Астаны в глобальном мире; - культурно-массовых мероприятий, включая концерты, фестивали и выставки; - встреч с участием казахстанских и мировых звезд в области культуры и искусства; - спортивных соревнований и оздоровительных мероприятий для различных возрастных категорий жителей страны. Будут поддержаны молодежные флешмобы, тематические экспозиции в библиотеках и музеях и многое другое. МИА «Казинформ» #zhezu #celebration #youth #capital #seminar #conference #concert #festival #museum #library #flashmob #Exhibition
3 0
Are you ready!!! I need everyone to invite your youth group/young adult ministries. Also post this up this week and make it your profile pic sometime this week. This is our first event as we move towards being the answer in our city. Meet us on February 23rd!! #thebridgemovement #bridgingthegap #february23rd #wearenewark #youth #youngadult #becomethechange #revival #northward #centralward #westward #southward #eastward #global
1 0
Арал ауданындағы №64, №13, №14 орта мектептерінде "Дәстүрлі емес жат ағымдар: олардың теріс идеологиясы" атты тақырыбында кездесу болып өтті. Кездесуге облыстық ішкі саясат басқармасының дін мәселелерін зерттеу орталығының Арал ауданы бойынша бөлімшесінің меңгерушісі Е.Молдабаев, аудандық ақпараттық-түсіндіру топ мүшелері: аудандық ішкі саясат бөлімінің теолог маманы Ж.Өтегенов пен «Жастар ресурстық орталығы» КММ-нің қызметкері А.Әбілбаев қатысып, баяндама жасады. Шара барысында жастарды жат ағымдардан сақтау мақсатында слайд көрсетілді. Кездесу соңында мектеп оқушылары тарапынан түрлі сауалдар қойылып, тұщымды жауаптар айтылды. ℹ️"Жастар ресурстық орталығы" КММ 🔎Арал қаласы, Г.Ишкенов N19 📌instagram/@aral_zhastary 📌https://www.facebook.com/aralzhastaro... 📌https://vk.com/zhastar_resurstyq_orta... 📌https://twitter.com/ortalykaral 📌t.me/aral_zhastary ✉️ ortalyk.aral@mail.ru #жастар_ресурстық_орталығы #молодёжный_ресурсный_центр #youhtcenter #жро #мрц #жастар #молодежь #youth #арал #аральскоеморе #aralsea
3 0
Hidup yang bukan sekedar hidup...Banyak orang yang mempunyai mimpi, potensi, bakat, cita2nya masih terpendam di dalam dirinya sampai akhirnya orang tersebut di panggil sama Tuhan. 🤓 . . Bukan berapa lama kita hidup, bukan kapan kita mati. Tapi apa yang kita lakukan dan isi di dalam kehidupan kita. 🤓 . . Terus Semangat Siang dan Menikmati Makan Siang. Tuhan Yesus Memberkati. 😇 . . Follow @kingdomembassy😍 . . . . . . #kingdomembassyindonesia #quotekristen #inspirasiquotekristen #gerejajakarta #gerejajakartapusat #cintatuhan #gerejakemayoran #bacafirmantuhan #mengejartuhan #youth #anaktuhan #anakkerajaan #gerejapademangan #komunitaskristen #generasicintatuhan #firmantuhanhariini #firmantuhanlovers #alkitabmenginspirasiku #bacafirmantuhansetiaphari #alkitabku
4 0
Radiant C + E by YOUTH shaklee. Produk terbaru yg buatkan kakSu jatuh cinta. . Radiance ni ada 20% vitamin c dan e terus meresap dalam kulit. . Disebabkan Kulit kakSu ni banyak parut so memang kena pakai setiap malam. . Dah hasilnya sangat wow. Kulit memang menegang dan serius lembut. . Tingval sikit je lagi parut parut ni. belum sebulan lagi. Jap lagi akak share apa jadi lepas 8 hari tau.
5 1
Just because you are older doesn’t mean your hair has to be! Click the link👆🏾above to get your youth back! #60s#nebraska#lincoln#omaha#youth#bob#hair#dikson#redken#layers#haircolor#teal#auburn
3 0
When your students are so excited that you guys sort of match they ask to take a picture...jkjkjkjk #itwasme #imadehimtakeapicture #matching #mychurch #youth #youthgroup #substance #camo #student #nextgeneration #pouringallmywisedomuponthem
11 0
Арал ауданындағы №64, №13, №14 орта мектептерінде "Дәстүрлі емес жат ағымдар: олардың теріс идеологиясы" атты тақырыбында кездесу болып өтті. Кездесуге облыстық ішкі саясат басқармасының дін мәселелерін зерттеу орталығының Арал ауданы бойынша бөлімшесінің меңгерушісі Е.Молдабаев, аудандық ақпараттық-түсіндіру топ мүшелері: аудандық ішкі саясат бөлімінің теолог маманы Ж.Өтегенов пен «Жастар ресурстық орталығы» КММ-нің қызметкері А.Әбілбаев қатысып, баяндама жасады. Шара барысында жастарды жат ағымдардан сақтау мақсатында слайд көрсетілді. Кездесу соңында мектеп оқушылары тарапынан түрлі сауалдар қойылып, тұщымды жауаптар айтылды. ℹ️"Жастар ресурстық орталығы" КММ 🔎Арал қаласы, Г.Ишкенов N19 📌instagram/@aral_zhastary 📌https://www.facebook.com/aralzhastaro... 📌https://vk.com/zhastar_resurstyq_orta... 📌https://twitter.com/ortalykaral 📌t.me/aral_zhastary ✉️ ortalyk.aral@mail.ru #жастар_ресурстық_орталығы #молодёжный_ресурсный_центр #youhtcenter #жро #мрц #жастар #молодежь #youth #арал #аральскоеморе #aralsea
3 0
오늘은 낮잠자면 안돼 #youth #troyesivan
1 0
Shalom teman2. Besok persekutuan doa kita kembali lagi. Tema yang akan dibahas adalah "Setia Dalam Salib." Tentu muncul dalam pikiran kita, apakah maksud dari setia dalam salib? Mengapa kita mesti setia dalam salib? Adakah hubungan antara rasa setia dalam salib dengan masa prapaskah ini? Untuk mendalami lebih lanjut, yuk kita hadir besok. Akan hadir Ko Ricky Chandra (@rickychandra) yang akan membantu kita untuk memahami lebih jauh. Mari kita bertumbuh dalam iman dan kepribadian bersama. 😁 #pdp#pdpkkuskanisius #pdpkk #persekutuandoa #katolik #katolikindonesia #youth #komunitasrohani #salib
7 0
Miriam looking sharp for for her AIN interview. Awesome work. . . #youth #work #nursing #employment #job #sip #ttw #yep #hospital #doctor #youthwork #youthemployment #program
2 0
___/\ Tonight at Foothill Youth /\___ @foothillchristian #Youth #NerfWars I was the DJ of the Wars
6 0
Shoutout to the Masks of Instagram! Tomorrow we'll be out of town with our devilishly devised Dark dell'Arte. Spooky scary! But most of all funny. Watch out Mittagong here we come!
12 2
Pure Perspective
11 1
Next Wednesday the city will be conducting my Oath of Office. Introducing me as the leader of Southwest Santa Rosa. Although, trying to make a change is always on my mind!🌍 Brought the youth out tonight, and they got rewarded 🙏🏾 STREET SOLDIER BE THE CHANGE #Unity
51 1
REZE (Rage Equals Zero Elevation) Next up from HardRout!!! Let’s go!!! #itsamovement #hardrout #reze #hiphop #philly #bars #youth #positive #nextup
6 0
Pure Perspective
9 2
Life of a racquetball wall 😎 #racquetball #eforce #lafitness @e_force_racquetball
15 2
Pure Perspective
10 1
I'll never forget our nightly conversations. I would tell her every time. You are younger than me but I still look up to you and admire you. My little tenacious mentor. As sad as it is to listen to this poem. I like to hear it because it reminds me of Jasmine's perseverance. Up until a few days before she passed. Laid up in the hospital she still found the time to check in with me at night like we did for years. To make sure each other was ok an give each other updates on life. She had so many plans/goals. Even now it's been almost 5 years and she still has left a spot in my heart that can never be replaced. We all struggle daily. Every day is like groundhog day and trying our best to not make the same decision we did the day before. It's always easier said than done. We know that this disease is just as much mental as it is physical. But remember these words. We are not alone. We got this! We are strong. And if you are reading this. It's a reminder that you are still here to keep trying. I have to tell myself this..ALL..THE...TIME!!!! 😂😂😂I SWEAR IT'S MY BIGGEST PROBLEM. For those that don't know. Jasmine left this world at a young age. She was only 24. May she R.I.P. But she gave it her all til she couldn't anymore. She literally was a voice for those that couldn't speak. A kind, humble and beautiful spirit. An irreplaceable gem. She was and still is in my opinion the epitome of what a Warrior is. #Mentor #WCW #AlwaysAndForever #SickleCell #SickleCellAnemia #SickleCellWarrior #Warrior #Fighter #Strong #Chronic #Disease #BlackGirlMagic #BlackHistoryMonth #BlackGirlsRock #RIP #JasmineBailey #TheVoice #BraveNewVoices #DefJam #Poe#Poetry #Poet #Healthy #Mind #body #Spirit #ChronicIllness #InvisibleIllness #Youth #Advocacy #Educate
13 1
Don't feel ashame, it is just you and the results of your hard working to achieve that, so be proud of it because life is to short so don't be hesitate and love yourself #shredded #fitness #fitnessmotivation #loveyourbody #loveyourself #strong #pain #gain #life #style #healthylifestyle #younglife #youth #keepgoing #nevergiveup
66 6