🎄❤️Новинка в Наличии! 🎁🎉Подарочный набор ✨Victoria’s secret ✨Bombshell ❤️В наборе - ❣️Парфюмированный лосьон для тела 100 мл ❣️Парфюмированный спрей для тела 75 мл ❤️ Тип аромата - фруктово-цветочный. Фиолетовый маракуя, пион Шангри-ла и ванильная орхидея ❣️Для заказа —> 💌Direct 📲Viber 050 050 3000 🖥Наш сайт hd-moda.com #hdmoda #hdmodaвналичии #victoriassecret #vsbeauty #vsgifts #victoriasecret #vsgiftset #vsbombshell #викториясикрет #подарки #викториясикретукраина #викториясикретвналичии #косметикавикториясикрет
13 2
AUTHENTIC VICTORIA'S SECRET LUXURIOUS BODY MIST - 75ML Available : Bombshell Angel ---------------------------------------------------------------------------- INTERESTED? 📲 SMS/Vibe 09173302596 ----------------------------------------------------------------------------- Follow our online shops for more best buys @sassyredstone_ @victoriassecret_ph_biz ----------------------------------------------------------------------------- #victoriassecretph #onlinesaleph #victoriassecretphbiz #saleph #travelph #vsbombshell  #lasenzaph #makeupph  #lasenzabra #esteelauderph #victoriassecretpanty #authenticph #victoriassecretsellerph #cosmeticpouch #vsvictoriamist #makeuppouchph #makupjunkieph #trendsetterph #vspouchph #victoriassecretbra ----------------------------------------------------------------------------- PRICE QUERIES IN PHOTO COMMENTS WILL NOT BE ENTERTAINED
15 0
New stocks just arrived! Limited # of sets only. Viber me for faster transactions. ---------------------------------------------------------------------------- AUTHENTIC VICTORIA'S SECRET FRAGRANCE MIST AND LOTION SET - 75ML each Available: Love Spell Temptation Sheer Love Pure Seduction Aqua Kiss ---------------------------------------------------------------------------- INTERESTED? 📲 SMS/Vibe 09173302596 ----------------------------------------------------------------------------- Follow our online shops for more best buys @sassyredstone_ @victoriassecret_ph_biz ----------------------------------------------------------------------------- #victoriassecretph #onlinesaleph #victoriassecretphbiz #saleph #travelph #vsbombshell  #lasenzaph #makeupp #victoriassecretpanty #authenticph #victoriassecretsellerph #cosmeticpouch #vsvictoriamist #makeuppouchph #makupjunkieph #trendsetterph #vspouchph #victoriassecretbra #velvetmatte #lipkitph #lovespell #acquakiss #sheerlove #vstemptation #pureseduction #fragranceph #vsmist ----------------------------------------------------------------------------- QUERIES IN PHOTO COMMENTS WILL NOT BE ENTERTAINED
35 1
New stocks! Limited # of sets only. Viber me for faster transactions. ---------------------------------------------------------------------------- AUTHENTIC VICTORIA'S SECRET FRAGRANCE MIST AND LOTION SET - 75ML each Available: Love Spell Temptation Sheer Love Pure Seduction Aqua Kiss ---------------------------------------------------------------------------- INTERESTED? 📲 SMS/Vibe 09173302596 ----------------------------------------------------------------------------- Follow our online shops for more best buys @sassyredstone_ @victoriassecret_ph_biz ----------------------------------------------------------------------------- #victoriassecretph #onlinesaleph #victoriassecretphbiz #saleph #travelph #vsbombshell  #lasenzaph #makeupp #victoriassecretpanty #authenticph #victoriassecretsellerph #cosmeticpouch #vsvictoriamist #makeuppouchph #makupjunkieph #trendsetterph #vspouchph #victoriassecretbra #velvetmatte #lipkitph #lovespell #acquakiss #sheerlove #vstemptation #pureseduction #fragranceph #vsmist ----------------------------------------------------------------------------- QUERIES IN PHOTO COMMENTS WILL NOT BE ENTERTAINED
12 0
🎁💐В Наличии! ❤️Сумки #Victoriassecret ❤️Духи Bombshell и Bombshell Paris 30 мл ♦️Для заказа —> 💌Direct 📱Viber 050 050 3000 💻 www.hd-moda.com #hdmoda #hdmodaвналичии #vst#vstote/a> #vsbag #сумка #vsbeauty #victoriasecret #victoriasecretukraine #викториясикрет #викториясикретсумка #викториясикретукраина #vsbombshell #викториясикретвналичии #vstote
15 0
🎁💐В Наличии! ❤️Сумка #Victoriassecret ❤️Духи Bombshell Paris 30 мл ♦️Для заказа —> 💌Direct 📱Viber 050 050 3000 💻 www.hd-moda.com #hdmoda #hdmodaвналичии #vst#vstote/a> #vsbag #сумка #vsbeauty #victoriasecret #victoriasecretukraine #викториясикрет #викториясикретсумка #викториясикретукраина #vsbombshell #викториясикретвналичии #vstote
13 0
🎁💐В Наличии! ❤️Сумка #Victoriassecret ❤️Духи Bombshell 30 мл ❤️Парфюмированный лосьон для тела с мерцающими частицами ❣️Листайте серию фото ♦️Для заказа —> 💌Direct 📱Viber 050 050 3000 💻 www.hd-moda.com #hdmoda #hdmodaвналичии #vst#vstotebag #vsbag #сумка #vsbeauty #victoriasecret #victoriasecretukraine #викториясикрет #викториясикретсумка #викториясикретукраина #vsbombshell #викториясикретвналичии #vstote
14 8
Знаю чем порадовать вас в прекрасный субботний день ☀️ 💗Самый любимый, самый популярный и очень вкусный #ароматVictoriaSecret #Bombshell 💟Только посмотрите какие вкусные ноты у этого аромата, не зря он любимчик №1 😍 💋Верхние ноты: Танжерин, Грейпфрут, Ананас, Клубника и Маракуйя; средние ноты: Жасмин, Красные ягоды, Ландыш, Пион и Ванильная орхидея; 💋базовые ноты: Мускус, Древесные ноты и Дубовый мох. 🔸Объем:30 мл. 🔸Цена: 850 мл. -- @lovebrands.shop 🛍г. Харьков ул. Сумская 6. 🎁Доставка Новой Почтой 💳Оплата на карту или наложенный платеж. 💜Больше по тегу:👉#Вналичии_lovebrands #косметика_lovebrands
14 1
“Uish Miraa wanginyaaa kau.. Pakai apa ni?” 😻 “Aku pakai body mist Victoria’s Secret Bombshell je. Bau fruity dia mmg best kan. Nak2 pakai lepas mandi pulokk. Try tau Bell ..” 😺 . . Apa yg kekakak ni borak ni? Ohhh Victoria’s Secret Bombshell rupanyaaa. Ni Lynn nak habaq kalau uolls beli kat Lynn mmg untung . . Lynn bagi 20% diskaun sempena masuk tahun baru ni. Stok sikit lagi nak licins ni uolls . . 250ml VICTORIA’S SECRET BOMBSHELL . . 20% New Year Sale Normal price : RM69 After discount : RM55.20 . . 20% NYS HANYA BERBAKI 2 HARI sahaja. Grab dulu sebelum stock habis . . Tekan je whatsapp link kat bio tu 👆 . #lynnlovers #newyearsale #vsbombshell #20percentdiscount #lynnbagidiskaunlagi #minyakwangiviral
1 0
My purse at all times. I can’t be the only one lol. #yum #kennethcole #edhardy #vsbombshell #beyonce
5 0
feb eta. open for reservation. for sure buyer only. from canada. #bathandbodyworksmist #cucumbermelon #cucumbermelonph
9 1
“Uish aishah wanginyaaa kau.. Pakai apa ni ?” 😻 “Aku pakai body mist Victoria’s Secret Bombshell je. Bau fruity dia mmg best kan. Nak2 pakai lepas mandi pulokk. Try tau Bell ..” 😺 . . Apa yg akak-akak tu borakan eh ? Ohhh Victoria’s Secret Bombshell rupanyaaa. Ni Shaara nak habaq kalau uolss beli kat Shaara mmg untung . . Shaara bagi 20% diskaun sempena masuk tahun baru ni. Stok sikit lagi nak licins ni uolss . . 250ml VICTORIA’S SECRET BOMBSHELL . . 20% New Year Sale Normal price : RM69 After discount : RM55.20 . . 20% NYS HANYA BERBAKI 2 HARI sahaja. Grab dulu sebelum stock habis . . Tekan je whatsapp link kat bio tu 🤳 . #newyearsale #vsbombshell #20percentdiscount #Shaarabagidiskaun #minyakwangiviral
10 0
“Uish Miraa wanginyaaa kau.. Pakai apa ni ?” 😻 “Aku pakai body mist Victoria’s Secret Bombshell je. Bau fruity dia mmg best kan. Nak2 pakai lepas mandi pulokk. Try tau Bell ..” 😺 . . Apa yg kekakak ni borak ni ? Ohhh Victoria’s Secret Bombshell rupanyaaa. Ni eyna nak habaq kalau uolss beli kat eyna mmg untung . . Eyna bagi 20% diskaun sempena masuk tahun baru ni. Stok sikit lagi nak licins ni uolss . . 250ml VICTORIA’S SECRET BOMBSHELL . . 20% New Year Sale Normal price : RM69 After discount : RM55.20 . . 20% NYS HANYA BERBAKI 2 HARI sahaja. Grab dulu sebelum stock habis . . Tekan je whatsapp link kat bio tu 🤳 . #eynalovers #newyearsale #vsbombshell #20percentdiscount #eynabagidiskaun #minyakwangiviral
3 0
“Uish Miraa wanginyaaa kau.. Pakai apa ni ?” 😻 “Aku pakai body mist Victoria’s Secret Bombshell je. Bau fruity dia mmg best kan. Nak2 pakai lepas mandi pulokk. Try tau Bell ..” 😺 . . Apa yg kekakak ni borak ni ? Ohhh Victoria’s Secret Bombshell rupanyaaa. Ni kaknis nak habaq kalau uolss beli kat kaknis mmg untung . . Kaknia bagi 20% diskaun sempena masuk tahun baru ni. Stok sikit lagi nak licins ni uolss . . 250ml VICTORIA’S SECRET BOMBSHELL . . 20% New Year Sale Normal price : RM69 After discount : RM55.20 . . 20% NYS HANYA BERBAKI 2 HARI sahaja. Grab dulu sebelum stock habis . . Tekan je whatsapp link kat bio tu 🤳 . #aafalovers #newyearsale #vsbombshell #20percentdiscount #minyakwangiviral
10 0
“Uish Miraa wanginyaaa kau.. Pakai apa ni ?” 😻 “Aku pakai body mist Victoria’s Secret Bombshell je. Bau fruity dia mmg best kan. Nak2 pakai lepas mandi pulokk. Try tau Bell ..” 😺 . . Apa yg kekakak ni borak ni ? Ohhh Victoria’s Secret Bombshell rupanyaaa. Ni Kakmas nak habaq kalau uolss beli kat Kakmas mmg untung . . Kakmas bagi 20% diskaun sempena masuk tahun baru ni. Stok sikit lagi nak licins ni uolss . . 250ml VICTORIA’S SECRET BOMBSHELL . . 20% New Year Sale Normal price : RM69 After discount : RM55.20 . . 20% NYS HANYA BERBAKI 2 HARI sahaja. Grab dulu sebelum stock habis . . Tekan je whatsapp link kat bio tu 🤳 . #aafalovers #newyearsale #vsbombshell #20percentdiscount #kakmasbagidiskaun #minyakwangiviral
2 0
“Uish Miraa wanginyaaa kau.. Pakai apa ni ?” 😻 “Aku pakai body mist Victoria’s Secret Bombshell je. Bau fruity dia mmg best kan. Nak2 pakai lepas mandi pulokk. Try tau Bell ..” 😺 . . Apa yg kekakak ni borak ni ? Ohhh Victoria’s Secret Bombshell rupanyaaa. Ni susan nak bagitau kalau uolss beli kat susan mmg untung . . Susan bagi 20% diskaun sempena masuk tahun baru ni. Stok sikit lagi nak licins ni uolss . . 250ml VICTORIA’S SECRET BOMBSHELL . . 20% New Year Sale Normal price : RM69 After discount : RM55.20 . . 20% NYS HANYA BERBAKI 2 HARI sahaja. Grab dulu sebelum stock habis . . Tekan je whatsapp link kat bio tu 🤳 . #newyearsale #vsbombshell #20percentdiscount #susanbagidiskaun #minyakwangiviral #sayajualonline #sayajualperfume #bombshellbodymist #dropshipperfume #miri
2 0
“Uish Miraa wanginyaaa kau.. Pakai apa ni ?” 😻 “Aku pakai body mist Victoria’s Secret Bombshell je. Bau fruity dia mmg best kan. Nak2 pakai lepas mandi pulokk. Try tau Bell ..” 😺 . . Apa yg kekakak ni borak ni ? Ohhh Victoria’s Secret Bombshell rupanyaaa. Ni kakfa nak habaq kalau uolss beli kat kakfa mmg untung . . Kakfa bagi 20% diskaun sempena masuk tahun baru ni. Stok sikit lagi nak licins ni uolss . . 250ml VICTORIA’S SECRET BOMBSHELL . . 20% New Year Sale Normal price : RM69 After discount : RM55.20 . . 20% NYS HANYA BERBAKI 2 HARI sahaja. Grab dulu sebelum stock habis . . Tekan je whatsapp link kat bio tu 🤳 . #aafalovers #newyearsale #vsbombshell #20percentdiscount #kakfabagidiskaun #minyakwangiviral
6 1
“Uish Miraa wanginyaaa kau.. Pakai apa ni ?” 😻 “Aku pakai body mist Victoria’s Secret Bombshell je. Bau fruity dia mmg best kan. Nak2 pakai lepas mandi pulokk. Try tau Bell ..” 😺 . . Apa yg kekakak ni borak ni ? Ohhh Victoria’s Secret Bombshell rupanyaaa. Ni hakak nak habaq kalau uolss beli kat hakak mmg untung . . Hakak bagi 20% diskaun sempena masuk tahun baru ni. Stok sikit lagi nak licins ni uolss . . 250ml VICTORIA’S SECRET BOMBSHELL . . 20% New Year Sale Normal price : RM69 After discount : RM55.20 . . 20% NYS HANYA BERBAKI 2 HARI sahaja. Grab dulu sebelum stock habis . . PM hakak tau... . #perfumelovers #newyearsale #vsbombshell #20percentdiscount #hakakbagidiskaun #minyakwangiviral #BodyMist #HazanaGarment #PositiveIsAwesome #KeepPositiveInMind #PerfumeMurah #PerfumeMurahTapiKualitiTipTop #UntungSapeBeliTau #RugiKalauTakBeli
10 0
Enjoy your online shopping experience! AUTHENTIC VICTORIA'S SECRET PASSPORT COVER - Brand New with Tag . Baby Pink Pink Gold ------------------------------------------------------------------------------ . INTERESTED? 📲 SMS/Vibe 09173302596 . For more best buys of luxury items, check out our shops  @sassyredstone_ @victoriassecret_ph_biz ------------------------------------------------------------------------------ . #victoriassecretph #onlinesaleph #victoriassecretphbiz #saleph #travelph #vsbombshell  #vspassportcover #passportcover #travelaccessoriesph ------------------------------------------------------ . PRICE QUERIES IN PHOTO COMMENTS WILL NOT BE ENTERTAINED
9 2
“Uish Miraa wanginyaaa kau.. Pakai apa ni ?” 😻 “Aku pakai body mist Victoria’s Secret Bombshell je. Bau fruity dia mmg best kan. Nak2 pakai lepas mandi pulokk. Try tau Bell ..” 😺 . . Apa yg kekakak ni borak ni ? Ohhh Victoria’s Secret Bombshell rupanyaaa. Ni ecah nak habaq kalau uolss beli kat ecah mmg untung . . Ecah bagi 20% diskaun sempena masuk tahun baru ni. Stok sikit lagi nak licins ni uolss . . 250ml VICTORIA’S SECRET BOMBSHELL . . 20% New Year Sale Normal price : RM69 After discount : RM55.20 . . 20% NYS HANYA BERBAKI 2 HARI sahaja. Grab dulu sebelum stock habis . . Tekan je whatsapp link kat bio tu 🤳 . #ecahlovers #newyearsale #vsbombshell #20percentdiscount #ecahbagidiskaun #minyakwangiviral #sayajualonline #sayajualperfume #bombshellbodymist #dropshipperfume #cheras #kl
6 2
“Uish Miraa wanginyaaa kau.. Pakai apa ni ?” 😻 “Aku pakai body mist Victoria’s Secret Bombshell je. Bau fruity dia mmg best kan. Nak2 pakai lepas mandi pulokk. Try tau Bell ..” 😺 . . Apa yg kekakak ni borak ni ? Ohhh Victoria’s Secret Bombshell rupanyaaa. Ni nak habaq kalau uolss beli kat Eternals mmg untung . . Kami bagi 20% diskaun sempena masuk tahun baru ni. Stok sikit lagi nak licins ni uolss . . 250ml VICTORIA’S SECRET BOMBSHELL . . 20% New Year Sale Normal price : RM69 After discount : RM55.20 . . 20% NYS HANYA BERBAKI 2 HARI sahaja. Grab dulu sebelum stock habis . . Tekan je whatsapp link Eternals kat bio tu 🤳 . #aafalovers #newyearsale #vsbombshell #20percentdiscount #kakfabagidiskaun #minyakwangiviral #perfumemurah #perfumeoriginal #perfumeinspired #Eternals
9 0
Live what you love ❤️ #vsb#vsbombshellays #justlove #vsbombshell #foreverthankful
10 0
VS pink fresh n clean.250ml.feb eta. #freshandclean #pinkfreshandcleanph #pinkmist
16 4
Victoria’s Secret Eau de Parfum 30ml AUTHENTIC from US 1,200php Text or viber 09175811107 #vs #vsp#vsperfumea> #vsb#vsbombshellph #bom#bombshellph #vsperfume #vsbombshell #bombshell #heavenly #vsheavenlyph #vsteaseph #tea#teaseph #teaseph #vistoriassecret #victoriaasecretph #bodymist #bodymistph
2 0
Victoria’s Secret Mists 75ml AUTHENTIC from US 750php Text or viber 09175811107 #vs #vsp#vsperfumea> #vsb#vsbombshella> #bom#bombshellph #vsperfume #vsbombshell #bombshell #heavenly #vsheavenlyph #vsteaseph #tea#teaseph #teaseph #vistoriassecret #victoriaasecretph #bodymist #bodymistph
3 0
8 2
8 3
🔥 HOT SELLING ! VICTORIA'S SECRET BOMBSHELL ! 🔥 . Ni qila review bau sedap sedap jangan sampai keliru last last beli banyak untuk stok setahun terus sementara diskaun hahah.. stock makin susut ni, first come first serve okey! Qila tak tanggung kalau stock habis . . . 20% New Year Sale Normal Price : RM 69 After Discount : RM 55.20 . . 20% NYS hanya 14 hari sahaja. Grab dulu sebelum stock habis . . 📱 013-8870896 #newyearsale #vsbombshell #20percentdiscount #min#minyakwangimurahmalaysia #minyakwangiviral #minyakwangimurah
3 0
🔥 HOT SELLING ! VICTORIA'S SECRET BOMBSHELL! 🔥 . Ni Lynn review bau sedap sedap jangan sampai keliru last last beli banyak untuk stok setahun terus sementara diskaun. Stock makin susut ni, first come first serve okey! Lynn tak tanggung kalau stock habis . . . 20% New Year Sale Normal Price : RM 69 After Discount : RM 55.20 . . 20% NYS hanya 14 hari sahaja. Grab dulu sebelum stock habis . . Tekan wasap link di bio untuk order // 📱 013-3957865 #lynnlovers #newyearsale #vsbombshell #20percentdiscount #lynnbagidiskaunlagi #minyakwangiviral
3 0
PROMO!!! VICTORIA'S SECRET MIST 75ml 🌸 Bombshell Rp 165.000 Eau So Sexy Rp 165.000 Descp : Bombshell : purple passion fruit, shangri-la peony and vanilla orchid (jatuhnya wangi fruity floral segerr..super best seller di counter VS!) Eau So Sexy : Fresh fruity floral,kombinasi bergamot,apple dan whipped cream 😍 #vsbombshell #vsnoirtease #victoriasecretorimurah #vsoriginalmurah #victoriasecretjogja #vsorimurah #vstease #victoriasecrettease #victoriasecretbombshell #jualvictoriasecretmurah #victoriasecretjogjamurah #vsangelgold #vsbodymist #vstravelsize #bodymisttravelsize #instabeauty #instashop #likeforlike #likeforfollow #bbwjogja #jualbbw #bathandbodyworksjogja
19 0