#RepostSave @theurbanaffairs with @repostsaveapp ・・・ need an outfit for the long weekend? check this out ❤ #ootdbyTUA Clutch wallet by @paku_bymiyahamid Naelofar Hijabs by @naelofarhijab.negerisembilan Blouse by @nerdynormi All items available in store (while stock last 😊) call us at 066014575 Waze : THE URBAN AFFAIRS Lot 31&32 (Ground Floor), Dataran centrio, Seremban2 #theurbanaffairs #negerisembilan #uitmseremban3 #seremban #senawang #vendorsenawang #ven#vendorseremban #vendorseremban #dat#datarancentrio #n9 #nismilan #ser#seremban2rio #vendorseremban2 #vendorboutique #vendorwanted #datarancentrio #seremban2 #datarancentrioseremban2 #naelofarhijabseremban #naelofarhijabseremban2 #naelofarhijabnegerisembilan
5 1
Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼 ✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM ✔Foundation matte glowing serta merta ✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam ✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela ✔Ada concealer sebab tuh tak melekit ✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍 . . Tambah lagiii dengan FACEMIST GREENTEA ✔Mampu kecutkan jerawat dan melembapkan kulit kering ✔Bagi skin kita hydrating&glowing ✔Makeup tahan lebih lama(finishing spray) . Digandingkan lagi dengan DYXY BRUSH mmg PADAT➕BULU LEMBUT➕DAPP DAPP DAPP terus masuk pori kulit. KULIT AKAN NAMPAK : ✔TRIPLE GLOWING✔JIMAT PENGUNAAN FOUNDATION✔KULIT SEKATA . psst!! Nak harga promo? meh ws hawa. promo bulan feb panas2 ni. discount sehingg RM50 tau😘 . kalau nak order boleh dm or wassap hawa 0175465979 . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash #sayaagensahskinstories #OnlineBazaar #sayajual #sayajualmurah #sayajualOnline #kakiShopping #shoppingonline #Sapotlokal #BazaarPaknil #Preloved #igreview #Malaysia #penang #IGShop #VendorBoutique #Onl#OnlineShoppingMalaysia #Cantik #Swapreview #visitmylg #IGreview #OnlineshoppingMalaysia #vendorBoutique #OnlineShop #Jombeli #murah
7 0
Dalam masa 3 saat je da dapat kulit licin gebu gebas macam awek korea dengan dyxybccream. Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih . Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung . BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor 🙋🏻JOM ORDER Sekarang sebab ade promosi terlajak murahhhh . psst!! Nak harga promo? meh ws hawa. promo bulan feb panas2 ni. discount sehingg RM50 tau😘 . kalau nak order boleh dm or wassap hawa 0175465979 . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash #sayaagensahskinstories #OnlineBazaar #sayajual #sayajualmurah #sayajualOnline #kakiShopping #shoppingonline #Sapotlokal #BazaarPaknil #Preloved #igreview #Malaysia #penang #IGShop #VendorBoutique #Onl#OnlineShoppingMalaysia #Cantik #Swapreview #visitmylg #IGreview #OnlineshoppingMalaysia #vendorBoutique #OnlineShop #Jombeli #murah
12 1
Auchhh! Sejuk macam letak ais batu. Sejuk kalau kejap-kejap je takpe. Bukan sejuk biasa-biasa punya. Cik Bunga selesa dari pagi sampai ke malam. Ni lah Pembersih Wanita Scrub yang Pertama di Malaysia tu. Celebrity Feminine Scrub Wash tu. Paling sejuk di Malaysia. . Pakai tak perlu pump banyak. 1 pump cukup guna sampai menyeluruh nak rawat sampai akar umbi. Sampai sihat Cik Bunga. Sampai terlajak bersih, terlajak cerah dan terlajak pinkish. . Jom dapatkan CFSW yg sejuk macam ais batu. Feeling-feeling kat Korea pun boleh tau. Best gilosssssss. ❄️ . . psst!! Nak harga promo? meh ws hawa. promo bulan feb panas2 ni. discount sehingg RM14 tau😘 . kalau nak order boleh dm or wassap hawa 0175465979 . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash #sayaagensahskinstories #OnlineBazaar #sayajual #sayajualmurah #sayajualOnline #kakiShopping #shoppingonline #Sapotlokal #BazaarPaknil #Preloved #igreview #Malaysia #penang #IGShop #VendorBoutique #Onl#OnlineShoppingMalaysia #Cantik #Swapreview #visitmylg #IGreview #OnlineshoppingMalaysia #vendorBoutique #OnlineShop #Jombeli #murah
11 1
Apa bahan-bahan dan fungsi #FairyKisses yang superb untuk kulit kita? . 😻Astaxanthin Membantu memberi kasan putih triple turbo pada kulit badan dan antara agent pencerah kulit terbaik. . 😻Bovine Collagen Membantu mencantikkan kulit dan memberi collagen pada kulit. . 😻L-Cysteine Bantu menegangkan kulit muka dan agen anti-aging terbaik untuk kulit muka sentiasa tegang dan bebas kedut. . 😻Cerepron-F Menghasilkan glutathione dalam badan supaya labih tinggi dan banyak supaya kulit lebih cerah dan makin putih. . 😻Grape Seed Membantu stabilkan kulit sensitif supaya lebih normal dan lebih sihat. . 😻Vitamin C Membantu menerahkan kulit, merawat jerawat dari dalam dan anti penuaan. . 😻Strawberry Juice Powder Agen anti oksida terbaik, membantu merawat sinaran UV pada muka dan membantu merawat kulit berminyak. . 😻Aloe Vera Melembabkan kulit muka dan merawat kulit kering dan meradang merah. . 😻Delima Membantu pengembalian sel kulit,anti-penuaan dan anti-oksida terbaik utk kulit. . 😻Avocado Buah terbaik untuk kulit di dunia dan membantu merawat semua jenis masalah kulit. . 😻Peach Mencerah dan menegangkan kulit muka. Melembabkan dan glowingkan kulit. . 😻Mineral & Vitamin Premix Gabungan semua jenis Vitamin & Mineral dalam 1 tablet jadi tidak memerlukan supppement tambahan lain lagi. . 😻Agaricus Blazei Muril Turunkan berat badan, buang toksin dalaman, detox toksin dan chemical dalam badan. . 😻Dextrose Memberi glukosa dalam badan dan tenaga. . . 📱 Order Terus WhatsApp 01133413940 01133413940 01133413940 . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash #fairykisses #keputihan #agentwanted #dropshipneeded #bazaarpaknil #bazarpknil #bazaaronline #kosmetik #marykaymalaysia #igreview #igshop #igseller #sayajualonline #swapreview #lokalah #vitamins #produkkecantikan #sapotlokal #aurawhite #shaklee #scrubs #skincare #vendorboutique #trustedseller
5 0
Nak kulit muka putih secara natural pink pink gitewww? . Cepatlah kunyah-kunyah Fairy Kisses. . +Kulit badan makin cerah 5x ganda dari warna kulit asal. Bukan muka je putih, satu badan putih. . +Kulit muka makin glowing dan extra lembab. . +Keluarkan toksin dan bahan kimia dari dalam supaya kesan putih cepat meresap masuk. . +Jerawat dan parut semakin cepat clear dan kulit muka makin sihat berbanding biasa. . +Jeragat makin hilang slowly lepas consistant amalkan Fairy Kisses. . Jangan lupa minum banyak air kosong untuk kesan terbaik pd kulit kita tau. Jom sihatkan kulit dari dalam sambil putih gebu dgn sekadar Kunyah-Kunyah je. Sekaligus, terdetox dalaman tanpa sengaja. hehe . . 📱 Order Terus WhatsApp 01133413940 01133413940 01133413940 . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash #fairykisses #keputihan #agentwanted #dropshipneeded #bazaarpaknil #bazarpknil #bazaaronline #kosmetik #marykaymalaysia #igreview #igshop #igseller #sayajualonline #swapreview #lokalah #vitamins #produkkecantikan #sapotlokal #aurawhite #shaklee #scrubs #skincare #vendorboutique #trustedseller #stokiswanted
11 0
Apa bahan-bahan dan fungsi #FairyKisses yang superb untuk kulit kita? . 😻Astaxanthin Membantu memberi kasan putih triple turbo pada kulit badan dan antara agent pencerah kulit terbaik. . 😻Bovine Collagen Membantu mencantikkan kulit dan memberi collagen pada kulit. . 😻L-Cysteine Bantu menegangkan kulit muka dan agen anti-aging terbaik untuk kulit muka sentiasa tegang dan bebas kedut. . 😻Cerepron-F Menghasilkan glutathione dalam badan supaya labih tinggi dan banyak supaya kulit lebih cerah dan makin putih. . 😻Grape Seed Membantu stabilkan kulit sensitif supaya lebih normal dan lebih sihat. . 😻Vitamin C Membantu menerahkan kulit, merawat jerawat dari dalam dan anti penuaan. . 😻Strawberry Juice Powder Agen anti oksida terbaik, membantu merawat sinaran UV pada muka dan membantu merawat kulit berminyak. . 😻Aloe Vera Melembabkan kulit muka dan merawat kulit kering dan meradang merah. . 😻Delima Membantu pengembalian sel kulit,anti-penuaan dan anti-oksida terbaik utk kulit. . 😻Avocado Buah terbaik untuk kulit di dunia dan membantu merawat semua jenis masalah kulit. . 😻Peach Mencerah dan menegangkan kulit muka. Melembabkan dan glowingkan kulit. . 😻Mineral & Vitamin Premix Gabungan semua jenis Vitamin & Mineral dalam 1 tablet jadi tidak memerlukan supppement tambahan lain lagi. . 😻Agaricus Blazei Muril Turunkan berat badan, buang toksin dalaman, detox toksin dan chemical dalam badan. . 😻Dextrose Memberi glukosa dalam badan dan tenaga. . . 📱 Order Terus WhatsApp 01133413940 01133413940 01133413940 . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash #fairykisses #keputihan #agentwanted #dropshipneeded #bazaarpaknil #bazarpknil #bazaaronline #kosmetik #marykaymalaysia #igreview #igshop #igseller #sayajualonline #swapreview #lokalah #vitamins #produkkecantikan #sapotlokal #aurawhite #shaklee #scrubs #skincare #vendorboutique #trustedseller
14 0
Hampa nampak dak ? Fairy Kisses ni bukan bagi putih ja. . Tapi kulit muka makin sihat . Yg kering kontang macam musim kemarau tu dah mula moist-moist balik dah. . Parut sat ja dah hilang !!! Muka makin putihhhh tak sampai sebotol !!! . Bibir jadi pink!!! . Putih Detox dengan #Fai#FairyKisses ni ja tak payah susah nak telan empat lima jenis produk. . Susah ke? Kunyah-kunyah je dah cukup ! 😻 . . Harga Promo adalah terhad. Cepat dapatkan sekarang #FairyKisses dgn harga super jimat untuk join contest menang CASH RM 700.00 kami. . 📱 Untuk Order Terus WhatsApp 01133413940 01133413940 01133413940 . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash #fairykisses #keputihan #agentwanted #dropshipneeded #bazaarpaknil #bazarpknil #bazaaronline #kosmetik #marykaymalaysia #igreview #igshop #igseller #sayajualonline #swapreview #lokalah #vitamins #produkkecantikan #sapotlokal #aurawhite #shaklee #scrubs #skincare #vendorboutique #trustedseller
14 1
Hampa nampak dak ? Fairy Kisses ni bukan bagi putih ja. . Tapi kulit muka makin sihat . Yg kering kontang macam musim kemarau tu dah mula moist-moist balik dah. . Parut sat ja dah hilang !!! Muka makin putihhhh tak sampai sebotol !!! . Bibir jadi pink!!! . Putih Detox dengan #Fai#FairyKisses ni ja tak payah susah nak telan empat lima jenis produk. . Susah ke? Kunyah-kunyah je dah cukup ! 😻 . . Harga Promo adalah terhad. Cepat dapatkan sekarang #FairyKisses dgn harga super jimat untuk join contest menang CASH RM 700.00 kami. . 📱 Untuk Order Terus WhatsApp 01133413940 01133413940 01133413940 . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash #fairykisses #keputihan #agentwanted #dropshipneeded #bazaarpaknil #bazarpknil #bazaaronline #kosmetik #marykaymalaysia #igreview #igshop #igseller #sayajualonline #swapreview #lokalah #vitamins #produkkecantikan #sapotlokal #aurawhite #shaklee #scrubs #skincare #vendorboutique #trustedseller
10 0
[ DETOX TOKSIN DALAMAN BARU KESAN PUTIH CEPAT PADA KULIT ] . Those yang nak putih dengan cepat, pastikkan dalaman bersih dari toksin, bahan kimia sampai bersih semua dah flush out keluar. . Jangan tertanya-tanya kenapa kulit tak sihat. Jawapannya bila dalaman penuh toksin, sebab tu senang kulit berjerawat. Bila dalaman kotor dan tak bersih, akan terpancar jerawat, jeragat yang berbukit bukau dan muka yang tak flawless. . Jadi, kami keluarkan produk 2 in 1, bersih dalaman, flawless luaran. Aikk, mcm mana tu? . Fairy Kisses kan produk collagen putih detox kunyah yang superb. Mcm mana Fairy Kisses buat kerja? . Fairy Kisses akan flush out toksin dan bahan kimia yg bersarang dalam badan uolss sampai bersih sekaligus bantu cerahkan kulit uolss sampai gebuss nampak urat hijau. . Harga mampu milik 60 biji RM 99.00 henggitttt jeeee. Kunyah-kunyah je terdetox, kunyah-kunyah je putih mcm Nelopaaaa . . . 📱 Order Terus WhatsApp 01133413940 01133413940 01133413940 . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash #fairykisses #keputihan #agentwanted #dropshipneeded #bazaarpaknil #bazarpknil #bazaaronline #kosmetik #marykaymalaysia #igreview #igshop #igseller #sayajualonline #swapreview #lokalah #vitamins #produkkecantikan #sapotlokal #aurawhite #shaklee #scrubs #skincare #vendorboutique #trustedseller
11 0
Imaan Suci Family Wipes KEGUNAAN IMAAN FAMILY WIPES - Menjaga kebersihan seisi keluarga - Kegunaan semasa anak-anak makan, menyusu, menukar lampin, muntah dan lain-lain. - Kegunaan aktiviti keluarga di luar rumah (travel) - Membersihkan dan menyegarkan kulit (peluh,daki) - Menghilangkan bau badan (bertindak sebagai deodorant) - Membersihkan peralatan mainan kanak-kanak, perabot dan lain-lain Kegunaan orang sakit, orang kurang upaya - Menjaga kebersihan ibu yang menyusu badan RM6 #IzzieVendors #VendorKemaman #VendorBoutique
2 0
Imaan Suci Feminine wipes Kelebihan dan kebaikan - Solat tanpa was-was - Tiada bau dan keputihan - Aman ketika haid - Segar dan yakin - PH seimbang - Tiada masalah gatal - Mudahkan travel RM6 #IzzieVendors #VendorKemaman #VendorBoutique
2 0
📢📢 orang2 shah alam boleh dapatkan toujours advanced di @blinksouk.bazaar sekarang.. #shahalam #sayajual #vendorboutique #klang #jakel
9 1
" 10 SAAT HILANG BAU CIK BUNGA YANG TAK WANGI TU??!!😂😂 " . Sekali penggunaan 98% pengguna CFSW mesti bagi feeedback Bau Cik Bunga hilang. . Ye, tak sampai habis sebotol tau. Sapu-sapu je, cuci-cuci je, calit-calit je. Fuhhhhhh. Mula lah bau bunga-bunga mcm spray perfume mahal kat Cik Bunga. . Ramai pulak yang cakap mcm spray perfume. Wangi terlajakkkkk wangi. . Bau datang bul.an pun hilang. Bau sebab lendir keputihan pun hilang. Bau kepam pun hilang. Ishhhhhh. Semua bau-bau tak wangi Cik Bunga pun hilang tak sampai separuh botol guna CFSW. . CFSW bukan je pembersih wanita scrub pertama di Malaysia tapi Pembersih Wanita Paling Cepat Kesan di Malaysia. 😉 . 📱Untuk Order Terus WhatsApp 01133413940 01133413940 01133413940 . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash #keputihan #agentwanted #dropshipneeded #bazaarpaknil #bazarpknil #bazaaronline #kosmetik #marykaymalaysia #igreview #igshop #igseller #sayajualonline #swapreview #lokalah #vitamins #produkkecantikan #sapotlokal #serum #aurawhite #shaklee #scrubs #skincare #vendorboutique #trustedseller
8 0
Imaan Premium Wet Tissue Kelebihan dan kebaikan - Fungsi pembersih solekan (deep cleansing) - Tambahan Formula Minyak Argan - Membersih dan melembap - Sangat sesuai untuk kulit kering & sensitif RM8 #IzzieVendors #VendorKemaman #VendorBoutique
4 0
Imaan Suci Facial Wipes Kelebihan dan kebaikan - Fungsi pembersih wajah - Formula Aloe Vera & Vitamin E - Membersih dan menyegar - Sangat sesuai untuk kulit - berminyak dan berjerawat RM6 #IzzieVendors #VendorKemaman #VendorBoutique
2 0
Regrann from @mus@mus@imflava - RESTOCK!!! . It's everyone's favorite! Come and get them now 😍🧀 . Try sekali confirm jatuh cinta 😍💓 . . Wondercheese rangup lagi lazat by @twinsgegurlresources mana lagi kalau bukan di @muslimflava 😘😘 . Hanya RM25 sahaja.!! . self walk in ------------- A2-1-2 SHOP OFFICES AYER@8, PROMENADE @ PHASE 8C1, PRESINT 8 62300 PUTRAJAYA . CALL/ WA 📱 : 018-3177340 / 03-88615008 #ven#vendorboutiqueajaya #flavalous😘 #bazaarpaknil #muslimahwear #vendorboutique #muslimproducts - #regrann @wondercheese88
6 1
Skincare mahal? Pembersih Cik Bunga pun kene yang mahal-mahal. . Penjagaan muka yg kelas-kelas je. Pembersih Cik Bunga pun kene yang ada kelas. . Set penjagaan muka awak nak yg merawat je, Pembersih Cik Bunga pun kene yg bersifat merawat jugak. . Collagen pencerah kulit muka awak amalkan setiap hari, kena ada Pembersih Cik Bunga yg boleh cerahkan Cik Bunga dengan cepat utk awak amalkan setiap hari juga. . Jangan jaga muke je, Cik Bunga tak ingat nak jaga?😅 . Biar cantik luar, bersih dan sihat di dalam. Cepat grab Celebrity Feminine Scrub Wash utk dapatkan penjagaan Cik Bunga yg mantops dan tepat. . 📱Untuk Order Terus WhatsApp 01133413940 01133413940 01133413940 . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash #keputihan #agentwanted #dropshipneeded #bazaarpaknil #bazarpknil #bazaaronline #kosmetik #marykaymalaysia #igreview #igshop #igseller #sayajualonline #swapreview #lokalah #vitamins #produkkecantikan #sapotlokal #serum #aurawhite #shaklee #scrubs #skincare #vendorboutique #trustedseller
6 0
Memang dah putus asa rasanye dari produk paling murah sampai yang paling mahal dah cuba masalah Cik Bunga berbau tidak jugak hilang-hilang. 😭 . TAHUKAH ANDA di SKIN STORIES ade penyelesaiannya. Jom baca ni kejap percaya ke tak?? . Pembersih Cik Bunga paling power di abad ni. Tak sampai sebotol keputihan dah hilang. Tak sampai sebotol kegatalan dah kurang. Tak sampai sebotol bau Cik Bunga dah wangi. Tak sampai sebotol masalah datang bula.n dah normal kembali. Tak sampai sebotol kegelapan Cik Bunga dah cerah berseri. Tak sampai sebotol Cik Bunga dah bersih dan takde masalah lagi. . Betul ke? Yup ! 99% dari pelanggan Celebrity Feminine Scrub Wash memberi feedback positif tak sampai sebotol penggunaan tau. . Tak percaya? Boleh baca feedback kami yang bersepah di wall kami. Ataupun, tuan badan yang cuba sendiri. 😌 . Jom. Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-Spa. Pembersih Cik Bunga Scrub Pertama di Malaysia. 😌 . psst!! Nak harga promo? meh ws hawa. promo bulan feb panas2 ni. discount sehingg RM14 tau😘 . kalau nak order boleh dm or wassap hawa 0175465979 . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash #sayaagensahskinstories #OnlineBazaar #sayajual #sayajualmurah #sayajualOnline #kakiShopping #shoppingonline #Sapotlokal #BazaarPaknil #Preloved #igreview #Malaysia #penang #IGShop #VendorBoutique #Onl#OnlineShoppingMalaysia #Cantik #Swapreview #visitmylg #IGreview #OnlineshoppingMalaysia #vendorBoutique #OnlineShop #Jombeli #murah
14 0
NAK JIMAT TAPI NAK CANTIK???!!! . . . Nak jimat lah sekarang ni ekonomi tengah tak kukuh banyak benda nak kene fikir. . . Mana mampu nak beli macam-macam untuk cantik 😞 . . Haipppp !!!!! Siapa cakap tuu!! Now dengan DYXY BC CREAM you all mampu cantik dan jimat. . . Dyxy BC Cream adalah revolusi baru solekan KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CC CREAM + CONCEALER. Ada SPF50++ juga tau!! Tak mudah SUNBURN tau!! So you all tak payah lah rasa down sangat ye. Now kita semua boleh cantik 😊 . . Terdapat 2 colour 🌸Beige 🌸Natural . . . Untuk pembelian combo ada SPECIAL price okey 😍 . psst!! Nak harga promo? meh ws hawa. promo bulan feb panas2 ni. discount sehingg RM50 tau😘 . kalau nak order boleh dm or wassap hawa 0175465979 . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash #sayaagensahskinstories #OnlineBazaar #sayajual #sayajualmurah #sayajualOnline #kakiShopping #shoppingonline #Sapotlokal #BazaarPaknil #Preloved #igreview #Malaysia #penang #IGShop #VendorBoutique #Onl#OnlineShoppingMalaysia #Cantik #Swapreview #visitmylg #IGreview #OnlineshoppingMalaysia #vendorBoutique #OnlineShop #Jombeli #murah
8 0
RESTOCK!!! . It's everyone's favorite! Come and get them now 😍🧀 . Try sekali confirm jatuh cinta 😍💓 . . Wondercheese rangup lagi lazat by @twi@sgegurlresources mana lagi kalau bukan di @muslimflava 😘😘 . Hanya RM25 sahaja.!! . self walk in ------------- A2-1-2 SHOP OFFICES AYER@8, PROMENADE @ PHASE 8C1, PRESINT 8 62300 PUTRAJAYA . CALL/ WA 📱 : 018-3177340 / 03-88615008 #ven#vendorboutiqueajaya #flavalous😘 #bazaarpaknil #muslimahwear #vendorboutique #muslimproducts
2 0
BASIC LADY DYXY (DISCOUNT RM 40 Off) . DYXY BCC x 1 DYXY FM x 1 DYXY BRUSH x 1 FREE PAPERBAG 🎁 FREE GIFT 📦FREE POSTAGE SM . ORDER NOW ❤ . psst!! Nak harga promo? meh ws hawa. promo bulan feb panas2 ni. discount sehingg RM50 tau😘 . kalau nak order boleh dm or wassap hawa 0175465979 . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash #sayaagensahskinstories #OnlineBazaar #sayajual #sayajualmurah #sayajualOnline #kakiShopping #shoppingonline #Sapotlokal #BazaarPaknil #Preloved #igreview #Malaysia #penang #IGShop #VendorBoutique #Onl#OnlineShoppingMalaysia #Cantik #Swapreview #visitmylg #IGreview #OnlineshoppingMalaysia #vendorBoutique #OnlineShop #Jombeli #murah
9 1
CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH untuk siapa yer??? 🤔🤔🤔 . 🌸🌷 wanita hamil 🌸🌷 anak dara 🌸🌷 wanita berkahwin 🌸🌷 wanita berpantang . CFSW bukan sekadar mencuci sahaja tetapi boleh juga 🌸🌷 menghilangkan keputihan 🌸🌷 menghilangkan gatal-gatal 🌸🌷 luka-luka halus akibat dari mengaru 🌸🌷 menghilangkan bau . amalkan berterusan anda akan rasai perbezaan.. . psst!! Nak harga promo? meh ws hawa. promo bulan feb panas2 ni. discount sehingg RM14 tau😘 . kalau nak order boleh dm or wassap hawa 0175465979 . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash #sayaagensahskinstories #OnlineBazaar #sayajual #sayajualmurah #sayajualOnline #kakiShopping #shoppingonline #Sapotlokal #BazaarPaknil #Preloved #igreview #Malaysia #penang #IGShop #VendorBoutique #Onl#OnlineShoppingMalaysia #Cantik #Swapreview #visitmylg #IGreview #OnlineshoppingMalaysia #vendorBoutique #OnlineShop #Jombeli #murah
16 2
Siapa sini peminat tegar tudung kekaboo dan mirabelle, angkat tangan cepat!!! Kita ada good news untuk semua, mulai hari ini uols boleh dapatkan tudung pujaan ramai ni di Butik Muslim Flava Didatangkan khas dari @@hijab.diztrict khas buat warga Putrajaya Tunggu apa lagi,jom terjah butik kami sekarang sebelum kehabisan stok! 🚶🏼self walk in ------------- A2-1-2 SHOP OFFICES AYER@8, PROMENADE @ PHASE 8C1, PRESINT 8 62300 PUTRAJAYA . CALL/ WA 📱 : 018-3177340 / 03-88615008 #ven#vendorboutiqueajaya #flavalous😘 #bazaarpaknil #muslimahwear #vendorboutique #mirabelle #mirabellas #bawal #tudung #bawallovers #kekaboo #tudungmurah #butikputrajaya
11 0
Kylie Eyebrow Price : Rm12 Only Online purchase kindly whatsapp 013.9110324 💌 Happy Shopping DindAngels! 😘 Waze / Googlemap: Dinda Boutique #vendorboutique #vendorbutik #vendorbutikkelantan #thedindaboutique #DindAngels #kubangkerian #kotabharu #kelate #kelantan #umk #politeknikkotabharu #ipgkb #kptm #masterskill
6 1
Handsock Price : Rm18 Only Online purchase kindly whatsapp 013.9110324 💌 Happy Shopping DindAngels! 😘 Waze / Googlemap: Dinda Boutique #vendorboutique #vendorbutik #vendorbutikkelantan #thedindaboutique #DindAngels #kubangkerian #kotabharu #kelate #kelantan #umk #politeknikkotabharu #ipgkb #kptm #masterskill
6 0
Wispies Eyelashes by @qnslm Price : Rm8 Only Online purchase kindly whatsapp 013.9110324 💌 Happy Shopping DindAngels! 😘 Waze / Googlemap: Dinda Boutique #vendorboutique #vendorbutik #vendorbutikkelantan #thedindaboutique #DindAngels #kubangkerian #kotabharu #kelate #kelantan #umk #politeknikkotabharu #ipgkb #kptm #masterskill
13 3
Matte Lipstick Price : Rm5 Only Online purchase kindly whatsapp 013.9110324 💌 Happy Shopping DindAngels! 😘 Waze / Googlemap: Dinda Boutique #vendorboutique #vendorbutik #vendorbutikkelantan #thedindaboutique #DindAngels #kubangkerian #kotabharu #kelate #kelantan #umk #politeknikkotabharu #ipgkb #kptm #masterskill
13 1
Jumpsac Baby Carrier by @anjungummu Price : Rm389 Only Online purchase kindly whatsapp 013.9110324 💌 Happy Shopping DindAngels! 😘 Waze / Googlemap: Dinda Boutique #vendorboutique #vendorbutik #vendorbutikkelantan #thedindaboutique #DindAngels #kubangkerian #kotabharu #kelate #kelantan #umk #politeknikkotabharu #ipgkb #kptm #masterskill
7 0
Imaan Suci Wipes Combo Price : Rm15 Only Online purchase kindly whatsapp 013.9110324 💌 Happy Shopping DindAngels! 😘 Waze / Googlemap: Dinda Boutique #vendorboutique #vendorbutik #vendorbutikkelantan #thedindaboutique #DindAngels #kubangkerian #kotabharu #kelate #kelantan #umk #politeknikkotabharu #ipgkb #kptm #masterskill
3 0
Swera Argan Oil by @swerapurestarganoil Price : 30ml - Rm69 60ml - Rm89 Online purchase kindly whatsapp 013.9110324 💌 Happy Shopping DindAngels! 😘 Waze / Googlemap: Dinda Boutique #vendorboutique #vendorbutik #vendorbutikkelantan #thedindaboutique #DindAngels #kubangkerian #kotabharu #kelate #kelantan #umk #politeknikkotabharu #ipgkb #kptm #masterskill
5 0
Palazo Kulit Laici by @ummi_nazs Price : Rm39 Only Online purchase kindly whatsapp 013.9110324 💌 Happy Shopping DindAngels! 😘 Waze / Googlemap: Dinda Boutique #vendorboutique #vendorbutik #vendorbutikkelantan #thedindaboutique #DindAngels #kubangkerian #kotabharu #kelate #kelantan #umk #politeknikkotabharu #ipgkb #kptm #masterskill
9 2
Hana Handbags Price : Rm69 Only Online purchase kindly whatsapp 013.9110324 💌 Happy Shopping DindAngels! 😘 Waze / Googlemap: Dinda Boutique #vendorboutique #vendorbutik #vendorbutikkelantan #thedindaboutique #DindAngels #kubangkerian #kotabharu #kelate #kelantan #umk #politeknikkotabharu #ipgkb #kptm #masterskill
6 0
Warda Top Price : Rm45 Only Online purchase kindly whatsapp 013.9110324 💌 Happy Shopping DindAngels! 😘 Waze / Googlemap: Dinda Boutique #vendorboutique #vendorbutik #vendorbutikkelantan #thedindaboutique #DindAngels #kubangkerian #kotabharu #kelate #kelantan #umk #politeknikkotabharu #ipgkb #kptm #masterskill
4 1
Nurraysa Chinese New Year Sale Online purchase kindly whatsapp 013.9110324 💌 Happy Shopping DindAngels! 😘 Waze / Googlemap: Dinda Boutique #vendorboutique #vendorbutik #vendorbutikkelantan #thedindaboutique #DindAngels #kubangkerian #kotabharu #kelate #kelantan #umk #politeknikkotabharu #ipgkb #kptm #masterskill
5 0
KELEBIHAN #TUALAWANITALEXEE ★ 100% kapas ★ Ekstrak dari bunga melor, alovera & pudina ★ Daya serapan 27x ganda ★ Tahan bocor 8-12jam ★ Mencegah jangkitan kuman ★ Menstabilkan hormon dalam badan Dapatkan dari #stokislexee Whatsapp 0139028430 #kelantan #terengganu #melaka #Perlis #Perak #uitm #selangor #uum #usmkk #kptm #igshopmalaysia #bazaarmalaysia #puchong #instashopmalaysia #koklanas #unimas #brunei #unimy #bazaarpaknil #ukm #umkpc #vendorboutique
8 1
. Alhamdulillah.. Thank you very much everyone.. Keep Support Us ❤️❤️ . @dnd_vendorboutique No.3A, Jalan Niaga 8, Kota Tinggi, Johor Darul Takzim. . Business hour : 10.30 am - 8.00 pm www.wasap.my/+60177162015 . #vendorboutique #vendorwanted #vendormalaysia #kot#kotatinggi #butikvendor #kotatinggi #viral #dndboutiquecafe #butikvendorconcept
25 0
Bila kita iklan CELEBRITY FEMININE SCRUB WAS ni, ada yang cakap..😏 . Eleh, orang dulu-dulu tak de pun benda gini, bersih je, harum je! Siap bagitaw, cik 🌸 kita dah ade auto-cleaning. Memanglah, orang dulu walau tak wujud lagi hyiegene bagai, dorang cebok dengan rebusan sireh, gosok biji manjakani belakang pasu..🍃👵 Kita sekarang, DAUN SIREH pun TAK KENAL!!! 🙊🙊 manjakani, lagi lah tak pernah dengar. Betul tak ?? 😂 Meh cuba CFSW ni macam macam kebaikan bahan ada dalamnya 😘. . psst!! Nak harga promo? meh ws hawa. promo bulan feb panas2 ni. discount sehingg RM14 tau😘 . kalau nak order boleh dm or wassap hawa 0175465979 . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash #sayaagensahskinstories #OnlineBazaar #sayajual #sayajualmurah #sayajualOnline #kakiShopping #shoppingonline #Sapotlokal #BazaarPaknil #Preloved #igreview #Malaysia #penang #IGShop #VendorBoutique #Onl#OnlineShoppingMalaysia #Cantik #Swapreview #visitmylg #IGreview #OnlineshoppingMalaysia #vendorBoutique #OnlineShop #Jombeli #murah
9 1
. De’Xandra Perfume For Her RM75 . . 🚶‍♀️SHOP WITH US TODAY !! @dnd_vendorboutique No.3A, Jalan Niaga 8, Kota Tinggi, Johor Darul Takzim. (Landmark: Near Kedai Kasut You & Kedai Mancing Symano) Operating hour : Everyday 10.30 am - 8.00 pm . 📲 ORDER ONLINE www.wasap.my/+60177162015 to place your order . . #vendorboutique #vendorwanted #kotatinggi #kotatinggijohor #jamunenekviral #sayajual #vendormalaysia #globetamilmurah
8 1
. De’xandra Air Freshener RM10 . . 🚶‍♀️SHOP WITH US TODAY !! @dnd_vendorboutique No.3A, Jalan Niaga 8, Kota Tinggi, Johor Darul Takzim. (Landmark: Near Kedai Kasut You & Kedai Mancing Symano) Operating hour : Everyday 10.30 am - 8.00 pm . 📲 ORDER ONLINE www.wasap.my/+60177162015 to place your order . . #vendorboutique #vendorwanted #kotatinggi #kotatinggijohor #jamunenekviral #sayajual #vendormalaysia #dexandara #dexandramurah
14 0
Tempahan Jahit . Alhamdulillah siap dah baju customer tempah😘 . Tempahan jahit baju raya 2018 kami dah start ambil tau, jom cepat2 hantar, agak2 raya tahun depan design apa yang org suka ye? . Jom tempah secara online atau nak set appointment untuk ambil ukuran? Whatapps 0122483774 . Nak tempah di butik dengan baju contoh? Walk-in ke @rackzone Bandar Baru Bangi . .................................................................................... #vendorbangi #ven#vendorboutique #vendorbutik #vendorboutique #sayajual #vendormalaysia #rackzone #bangi #bazaarpaknil #bandarseriputra #bukitmahkota #serdang #serikembangan #vendorconcept #vendorcafe #kuis #upm #ukm #kptm #unikl #mfi #gmi #uniten #bandarbarubangi #vendorbandarbarubangi
18 0
Senang ke senang nak apply bc cream? . Tak payah bedak Tak payah concealer Tak payah sunblock . . Calit je bc cream, flawless glowing mowing dr pg sampai petang. . Tahan lama pulak tu.. . Hangpa nak tunggu apa lagi weh? Promosi tengah on ni.. Free gift hebat2 baq hang! . . . psst!! Nak harga promo? meh ws hawa. promo bulan feb panas2 ni. discount sehingg RM50 tau😘 . kalau nak order boleh dm or wassap hawa 0175465979 . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash #sayaagensahskinstories #OnlineBazaar #sayajual #sayajualmurah #sayajualOnline #kakiShopping #shoppingonline #Sapotlokal #BazaarPaknil #Preloved #igreview #Malaysia #penang #IGShop #VendorBoutique #Onl#OnlineShoppingMalaysia #Cantik #Swapreview #visitmylg #IGreview #OnlineshoppingMalaysia #vendorBoutique #OnlineShop #Jombeli #murah
18 1
Morning ☕️ . Don’t forget to take your Jamu Tun Teja and shine all day 😘 . . 1st Life-Style Jamu in Malaysia . . Why spend so much money on supplements when you can have it all in just a sachet? . Jamu Tun Teja, an all in one jamu that caters every women need for inner health and beauty : . 🌸 Promotes skin renewal to reveal a clear, radiant and supple complextion, giving the look of lit-from-within. . 🌸 Kick start your metabolism to curb your appetite and aids in weight loss. Lose inches in just weeks. . 🌸 Regulates hormones and create a pleasant internal invironment for conception. . 🌸 Resolve intimate problems such as discharge, loss of elasticity and low libido. . 🌸 Helping in increasing breastmilk supply for breastfeeding mother . Order 📱: 0168795569 Walkin 🚶🏻‍♀️: iszreen boutique & Nageena Boutique . . 🌸RM352 Optimum Result 4boxes 2 sachet per day . . 🌸RM176 Maintenance 2boxes 1 sachet a day . . 🌸RM 88 Economy 1boxes 1 sachet per two day . . . #jamutunteja#jamutuntejamiri#jamutuntejasarawak#jamutuntejabintulu#jamutuntejasibu#jamutuntejabrunei#jttmiri#jttbrunei#jttbintulu#jttsibu#miricommunity#bruneicommunity#bruneicommunity#bintulu#sibu#miri#sayajualjamu#jamutuntejamalaysia#iszreenboutique#boutiquemiri#vendorboutique#bruneionlineshop#bruneijualbeli#bruneionlineshoppers#bruneionlineshop#bruneionlinestore#brunei_daily#nageenamiri
3 0
Custom made Blair headband from Sereni & Shentel for our Lucky draw winner 😍 . The headband colour related to Jamu Tun Teja colour and it’s only for you only you 😍😘😊 . . 🌼 Metallic Navy Ribbon - Jamu Tun Teja blue box luxurious look . 🌼 Metallic Shocking Pink - Support Empowerment Women . 🌼 End stone colour Gold - Jamu Tun Teja worldwide target focus on Quality rather than Quantity . 🌼 Small Stone Colourful - JTT is 1st lifestyle Jamu in Malaysia , caters to all women at any age . . . GREAT NEWS 😍😍😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . . 🎁 LUCKY DRAW CONTEST BUY & WIN 😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Buy 4 Boxes of Jamu Tun Teja (JTT™) and get a chance to win a BLAIR HEADBAND FROM SERENI & SHENTEL Lucky draw starts on Thursday 01th February 2018 - 7th March 2018! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ The lucky winner will be announced on Thursday 8th March 2018 😍😘 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌼 Jamu Tun Teja is RM88 per box ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌼 Intensive Plan 1st Month: 2 sachets a day (RM352 per month) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌼 Progressive Plan 2nd Month: 1 sachet a day (RM176 per month) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌼 Sustainability Plan 3rd Month: 1 sachet in 2 days (RM88 per month) . . Those buy from our vendor boutique please leave your name and your contact number with them together with your receipt purchase of the JTT 😘 . . Order 📱: 0168795569 Walkin 🚶🏻‍♀️: iszreen boutique & Nageena Boutique . . . #luckydraw #buyandwin #jamutuntejamiri #serenishentel . . #jamutunteja#jamutuntejamiri#jamutuntejasarawak#jamutuntejabintulu#jamutuntejasibu#jamutuntejabrunei#jttmiri#jttbrunei#jttbintulu#jttsibu#miricommunity#bruneicommunity#bruneicommunity#bintulu#sibu#miri#sayajualjamu#jamutuntejamalaysia#iszreenboutique#boutiquemiri#vendorboutique#bruneionlineshop#bruneijualbeli#bruneionlineshoppers#bruneionlineshop#bruneionlinestore#brunei_daily#nageenamiri#jamutunteja_hq
6 0
Morning ☕️ . Don’t forget to take your Jamu Tun Teja and shine all day 😘 . . 1st Life-Style Jamu in Malaysia . . Why spend so much money on supplements when you can have it all in just a sachet? . Jamu Tun Teja, an all in one jamu that caters every women need for inner health and beauty : . 🌸 Promotes skin renewal to reveal a clear, radiant and supple complextion, giving the look of lit-from-within. . 🌸 Kick start your metabolism to curb your appetite and aids in weight loss. Lose inches in just weeks. . 🌸 Regulates hormones and create a pleasant internal invironment for conception. . 🌸 Resolve intimate problems such as discharge, loss of elasticity and low libido. . 🌸 Helping in increasing breastmilk supply for breastfeeding mother . Order 📱: 0168795569 Walkin 🚶🏻‍♀️: iszreen boutique & Nageena Boutique . . 🌸RM352 Optimum Result 4boxes 2 sachet per day . . 🌸RM176 Maintenance 2boxes 1 sachet a day . . 🌸RM 88 Economy 1boxes 1 sachet per two day . . . #jamutunteja#jamutuntejamiri#jamutuntejasarawak#jamutuntejabintulu#jamutuntejasibu#jamutuntejabrunei#jttmiri#jttbrunei#jttbintulu#jttsibu#miricommunity#bruneicommunity#bruneicommunity#bintulu#sibu#miri#sayajualjamu#jamutuntejamalaysia#iszreenboutique#boutiquemiri#vendorboutique#bruneionlineshop#bruneijualbeli#bruneionlineshoppers#bruneionlineshop#bruneionlinestore#brunei_daily#nageenamiri
3 0