من نميخواستم نمايشگاه امسالو برم ولي از بس بهم زنگ زدن و دعوت كردن گفتم يه سري برم بزنم ، حالا دوستاني كه ميان كامنت بذارن كه ببينيم همديگه رو😁😎 ###ند_بشيم #ehsantourleader  #احسان_تورلیدر #tou#tourleader #tourist #foo#food #bussines #tour # #travel #hotel # #google #love #brand #branding #friends #vip #luxury  #iran # #beautiful #food #fashion #happy #group  #instatraveling#family #game #dance #animation #marketing #tehran
85 15
شامه زمستانی خود را چگونه پرمی کنید یا باغچه همه خونه های پدری از این نرگسای خودشیفته دارن؟ Narcissus is a well known flower in Iran. Gardeners spend a part of working day in their garden to grow and planting these kind of aromatic flowers when they are beginner in their proffession. Winter is the best time for narcissus. Many women and kids sell it through the city streets and the smell of narcissus flowing in the whole city...you feel fresh😊 #iranology #northofiran #northwalker #thestoryofnorth #storyteller #gypsy #mus#mustseeiran #everydayiran #mustseeiran #ecotourist #tourist #tourleader #تجربه_زود_هنگام_بهشت #خانه_پدری
66 5
_ * dituntut buat ngomong di depan umum yg sebelumnya ngga pernah kenal (sambil bergaya SKSD) 😆 * jawab beberapa pertanyaan dari peserta (jarang sih cm beberapa peserta yg aktif aja) 😅 * wajib pasang muka ramah, senyum manis dan ceria di depan peserta (ngga ada kamusnya muka cemberut walopun lagi sakit, galau, capek, ngantuk ataupun brantem sm pacar) 😂 * mau ujan badai, panas terik matahari sampe ke ubun² dan angin kenceng sekalipun yg namanya peserta wajib didampingi, diarahkan, diawasi dan dijaga kemanapun pergi (kudu strong lah ya) 😈 * kadang jalan kaki bagi tugas mencar ke setiap sudut obyek wisata buat nyari peserta yg udah waktunya kumpul tp belum dateng jg (biasanya yg gini peserta ibu² cantik yg suka terlena kalo lg jam shopping) 😚 * pernah sampe lari² bantuin team lain karna ada pesertanya yg ilang, mana hp peserta nya mati ngga bisa dihubungi, tapi Alhamdulillah setelah 2 jam pencarian akhirnya ketemu juga (pesennya jangan pernah males ngitung peserta ya) 😎 * Alhamdulillah dr yg tadinya ngga kenal jd kenal sm peserta, jadi nambah temen, nambah sodara, nambah wawasan, nambah rejeki juga (jadi kenal dari anak² ABG jaman now sampe orang² penting dan berpengaruh di Kota Cirebon) Aaaawwwww... i love my Job ! hhhhhhmmmmmmm................ bakalan kangen masa² itu 😌 . . . #Work #TourLeader #TrueStory #BestMoment #WithRSUDArjawinangunCirebon #Pangandaran #JawaBarat #Indonesia
8 0
Little visit to cute San Joan Labritja, Ibiza. Lovely day, lovely colours! #nofilter #hippie #ibiza #church #blue #clearbluesky #travel #onmyway #roadtripping #tourleader #tourism #iamoff #aafisoff
14 2
Lovely bush & cliff walk at Las Salinas #lassalinas #ibiza #travel #spain #awesome #iamoff #tourism #tourleader #aafisoff
12 2
🍃🌸🌸🌸 دوباره ساعت صفر و غزل غزل باران... شروع نم زده ی جاده های بی پایان... . دوباره وصل و فراق و قرار عاشقی و تمام خاطره هایی که میشود اکران... . . 👤 #امین_قنبری . . . 🏞 مکان : کردکوی_درازنو 📷 عکاس : @alirezaeetyhddhh . . . #یحیی_جلالی_فر تورلیدر و راهنمای طبیعت گردی 09117001863 . #mustseeshmal #mustseegolestan #golestan #gorgan #mazandaran #sari #gillan #guilan #rasht #travel #tou#tourist #tourism #tour #tourleader #ایران #گلستان #شمال #گرگان #مازندران #ساری #گیلان
172 1
🍃🌸🌸🌸 غیر عشقت راه بین جستیم نیست جز نشانت همنشین جستیم نیست آن چنان جستن که می‌خواهی بگو کان چنان را این چنین جستیم نیست بعد از این بر آسمان جوییم یار زانک یاری در زمین جستیم نیست چون خیال ماه تو ای بی‌خیال تا به چرخ هفتمین جستیم نیست بهتر آن باشد که محو این شویم کز دو عالم به از این جستیم نیست آن چنان صورت که شرحش می‌کنم جز که صورت آفرین جستیم نیست زین بیان نوری که پیدا می‌شود در بیان و در مبین جستیم نیست... . 👤 #مولانای_جان . . . 🏞 مکان : گلستان_کردکوی_درازنو 📷 عکاس : @mohsen.s.kazemi . #یحیی_جلالی_فر تورلیدر و راهنمای طبیعت گردی 09117001863 . #mustseeshmal #mustseegolestan #golestan #gorgan #mazandaran #sari #gillan #guilan #rasht #travel #tou#tour/a> #tourism #tour #tourleader #ایران #گلستان #شمال #گرگان #مازندران #ساری #گیلان#nature#رشت
252 4
n e p t u n u s 🙏 alasan kecil kenapa sebagian orang tidak bisa melihat ketulusan isi hatinya, tuhan melalui setitik atom memberikan fanorama 360° untuk melihat ke arah yang lebih baik, kami yakin kekurangan itu sebagian dari kami, dan kami sangat yakin kelebihan yang kami miliki ini anugerah terindah yang tuhan berikan. • #net #kesangkasep #hollywood #jakarta #kursikobra #ganteng #harleydavidson #puma #dsign #canon #fujitsu #holiday #piknik #ngetrip #ontarget #liburan #tourservice #tourguide #tourleader #touroperator #hdholidayadvisor
56 5
Guiding Citra Madani goes to jogja with @kaisartour "Sahabat terbaik wisata anda" #kai#artourntravel . . . . #latepost #guide #tourguide #guidecantik #tourleader #traveling #traveler #hijabtraveler # #mcperempuan #mcpernikahan #masterofceremony #@rianie_dachlan
25 0
دوستان هیچ‌هایکر! بنده به عنوان یه غیر هیچ‌هایکر از شما سوالی دارم: واقعا چرا هیچ‌هایک می‌کنید؟ ... من با مفهوم هیچ‌هایک آشنا هستم و ازتون می‌خوام راست حسینی و به‌دور از پاسخ‌های کلیشه‌ای بهم جواب بدین. پ.ن: دلیل این سوالم صرفا فضولیه :)) 😋😀 بگم از اول دیگه! پ.ن۲: عکس رو هم گذاشتم که دوستان غیر هیچ‌هایکرم زلفون پریشونم رو ببینن حوصله شون سر نره! 😂😂 #srilanka #هیچهایکگ #tourguide #tou#tourleader #tourleader #worldsend #هیچهایکر #ellatrain #backpacker #سریلانکا #سفر #ماجراجویی #سفر_آگاهانه #طبیعت_گردa> #سفر_خاص #سفرنامه #سفرنامه_نویسی #دختر_کولی #مسافر #مسافرت #سفر #بکپکر #تور_سریلانکا #عشق #عشق_سفر #طبیعت_گرد #جهانگرد #جهانگردی #تورلیدر #هیچهایک #قطار
248 20
“Day zero” of another amazing @topdecktravel trip... This first year as a trip leader has been incredible! Thanks to all the awesome people who joined me in one of my loops around Europe and to the absolute best fellow #topdeckcrew I could imagine! 💛💛💛 Bring on that final night in Amsterdam. Let’s get Straussed tonight! 🙈
54 3
The oldest Baobab tree(adansonia digitata) at 2.600 years old, Selous Game reserve - Tanzania,Africa. ~~~ Vi è mai successo di sentirvi piccoli?bassi?forse anche insignificanti? Questa è la sensazione di fronte a questo gigante, mentre lo guardi da lontano ti accoglie a rami aperti, poi quando ti avvicini capisci chi comanda! Si, fortunatamente la natura riesce ad essere ancora patrona in alcuni angoli remoti del mondo. . . . #tree#baobab#africa#safari#savana#zanzibar#tanzania#selous#animal#nature#green#travel#trip#adventure#tourleader#work#instagood#instadaily#aroundtheworld#travelblogger#photo#mochileros#viajosola#me
51 0
Kala itu,jadi anak pantai. Memandu sekaligus berguru (Pd alam). Hatur nuhun @zigrawisata , boskuh @firmanjul . #pantaipangandaran #tou#tourleaderung #tourleader #onduty #tenagakerjaweekend #explorepantai #jawabarat
12 0
This is the famous, noisy and very busy Khao San Road in Bangkok. This place will eat you up if you are not careful! When you travel people tend to let their hair down, and loose inhibitions but please also be careful and make informed decisions. This street is so full on, fun and everything is on offer. Just remember you have to live with your decision in the morning (if of course you wake up). Some of my best nights out ever have been drinking and dancing on this street with people from all over the world! #khaosan #khaosanroad #bangkok #thailand #drinks #bucketsofcocktails #looseyourself #dancinginthestreet #bars #barlife #bestnightsever #cocktails #travel #travels #traveller #tourist #tourlife #tourleader #roadtrip #wanderlust #seetheworld #instatravel #worldtravelig #myphoto #overland #madventure #followme #LondontoSydney2017 #adventureswithalice #alicethecamel
36 1
آن می که حیات جاودانیست بخور سرمایه لذت جوانیست بخور... خیام نیشابوری Tomb of Ferdowsi Tous, Iran Iran #tous #statue #mashhad #shahname #iran #snapseed #instagram #photographer #tourism #tourguide #tourleader #travel #500px #photography #nikon #travelwithamir #مشهد #فردوسی #عکاسی #توس #طوس #ایران #عکس #هنر #عکاس #سفر
194 10
Quando il tuo lavoro non è solo lavoro ma piacere e ti regala soddisfazioni!!! Grazie ai miei "compagni di viaggio" Davide e Patrizia! www.madeintravel.it #made_in_travel #followme #tra#travelultant #tourleader #tourism #travel #myjob #mylife #cool❤️ #cake
28 0
# 马来西亚 ✈ 欧洲 Malaysia ✈ Europe 荷兰 🚌 德国 🚌 瑞士 🚌 比利时 🚌 法国 2018年第二团出国 😎 See you, Malaysia. 旅行, 不理会繁杂的琐事 ! 自由自在地去体验一个城市, 一段故事, 留下一片欢笑。 ♡ 2018 TRAVEL LIFE ♡ #europe #westerneurope #13hoursflight #enj#enjoyed #secondtourin2018 #2018year #coldweather #newtour #leaderlife #leaderguide #tourleader #ilovetravel #ilovemyjob #iloveeurope #backpacker #startyourjourney #comejoinme #travelwithme #exploretheworld #feelingmyself #mtvacation #goldendestination #winterseason #enjoyed #europetrip #potd #jobstart #modeon
19 1
Barot Valley Himachal Pradesh India. It is quite a serene place for teekking, hiking or just spending some peaceful time among the nature. If you love trout fishing, this is one of those lovely spots to enjoy. Have you ever tried boating or angling? Let me know! Drop your comments🙋 #GypsyTreks #TravelWithGypsyRJ #TravelWithInsider #wanderlust #instatravel #travelblogger #travellover #sou#southasia #roadlesstraveled #ilovetravel #holidaydestination #nexttrip #southasiatravel #meditation #southasia #retirementlife #mountaingirlsyoga #peacefulmoments #hiremefortravel #traveldeeper #tourleader #travelandyoga #bhutantourleader #nepaltourleader #indiatourleader #travellernottourist #naturelover #teamkaptainkenny #offthebeatentrack #offthebeatenpath
95 11
Jika semua harapan selalu terwujud kelak kita akan lupa caranya berdoa.. Jangan merasa lelah saat doamu belum dijawab Allah, Allah lebih tahu kapan harus menjawab doa-doa kita #experience #lif#lifequotes #instatravel #visitsingapore #exploresingapore #jalanjalan #bolang #adv#adventure #adventure #travellife #singapore #life #dreams #dreamhigh #instagood #man #tourleader
60 3
. . With Mr.Happy (Zen Flower) 😎😎😎 . . . #tourleader #fromvietnam #viptour #kamaholidays
15 0
Mungkin berminat, bisa fulltime atau part time#lowongankerja #tourleader #marketing #bergabung #peluang #tantangan
24 4
. با جنوبی های خونگرم و خوش ذوق که سفر کنی، تمام غم هات رو یادت میره 🤗 . پ.ن: در ادامه سفر عملی دوستان قشمی ما در پروژه جایکا. به کاشان رسیدیم... :) #قشم #جایکاسباران #آوای_ارسباران #ارسباران #تور #آموزش  #طبیعت  #سفر #توریستی #قشم #جاذبه #جاذبه_گردشگری #گردشگری  #آموزش_گردشگري  #جنگل_حرا #گردشگری_مسئولانه #جایکا #کاشان #ara#arasbaran #arasbaran #tour #education #adventures #tourguide #tourleader #tra#travel/a> #jica #qeshm #travel ☎ 021-88800055 💻 www.arasbaran.org 📱http://goo.gl/szzY9T
136 7
SFA Steak goes to Bali (tahun kemarin, kalau ga salah 😂).. #latepost #onduty #tou#tourleaderlife #tourleader #jktour #jktourkaranganyar
47 0
jaman masih muda. yekaaan kaak -, - #onduty #latepost #brotherhood #sisterhood #tou#tourleaderlife #tourleader #herytour
54 0
kok kangen ya 😌.. in frame : Pasukan merah #karikatourjogja #tou#tourleader #tourleader #womantraveller
61 0
Selamat datang di akun resmi Emsa Adikarya Tour & Travel. Kami melayani jasa pariwisata: 1.Wisata tiga negara (Malaysia - Singapura -Thailand) 2.Wisata over-land (Bali - Lombok) 3.Study Tour 4.KKL 5.Ziarah Walisongo 6.Family Gathering, dan 7.City Tour Dengan harga yang terjangkau. Untuk reservasi, mohon hubungi narahubung di bio. Enjoy touring the world! #visitjateng #wisatajogja #wisataasik #jogjaistimewa #wisatamenarik #pik#piknika #piknik #piknikasik #age#agenwisata #tour #tourleader #wonderfulindonesia #agenwisatakendal #agenwisata jateng
0 0
What if we rewrite the stars? Say you were made to be mine Nothing could keep us apart You'd be the one I was meant to find It's up to you, and it's up to me. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #yolo #liveyourlifetothefullest #yourhappinessismyhappiness #myworldisyourplayground #tra#tra#travel/a> #tra#traveler #praiseAllahforgreatlife #hol#holiday #tramping #tou#tour #travelinganywhere  #travelingeveryday  #travelblogger  #traveler #tra#travelgram #traveldiary #tour #trip #vacation #holiday #grouptour #tourleader #tourguide #travel #traveling  #travelgram #backpacker #solotravel #travelyouth #newzealand #nzmustdo #explorenewzealand #yourtravelbestfriend #auckland
76 5
Kerja sebagai Tour Leader ada suka dan tentu ada dukanya. Tentu masing2 kita punya cerita masing2. Terima kasih Agung Toyota SM Amin atas kerjasamanya selama di Batam 18-20 januari 2018. 🙏🙏 ======= #tou#tourer #tour #tourism #agungtoyotasmamin #batam2018
205 2
TL multi talenta..free kopi 😂 @mustangincungkring sang junjung ceret junjung ceret #Tourleader #wisatakekinian #wisataindonesia #baguswisata
13 0
#ภูเขาปากมังกร บ๊าบบายซาปาเมืองแห่งหมอก เดี๋ยวพอลล่าไปแจกความสดใสต่อที่ฮานอยนะคะ FC พอลล่าเจอกันได้ค่ะ คิคิ #sapa #vietnam #work #working #workingday #tou#tourleader #guide #guidetour #guidetourist #guidetouristique #tour #tourist #touristique #travel #traveller #travelling #beauty #beautiful #beautifulgirl #pretty #prettygirl #shemale #shemales #ladyboy #ladyboys #trangender #trangenders #transgender #transgenders
26 0
See you tanggal 27 januari 😎... jadwal liburanmu... hubungi 082331146676 ( ojo sampe kerjomu ganggu mlancongmu ) #travel #travelmalang #tourleader #tl #malang
46 6