Salam semua..Alhamdulillah.. Feedback setiap hari...korang yg malas nak pakai segala krim tu blh try VITA-C BOOST SERUM ni...sbb serum ni jenis serap...tak berminyak n tak melekit...memang selesa..bila blend dgn foundation lagi la cantik uols..bukan nak cantik je tp segala problem kulit pun settle..sekrg @nik@niksbeautyofficial tgh year end sale..siap bagi #freepostage lagi...#takcubataktahu ..nak try??whatsApp 0124727652..jgn lupa folo n tgk byk lagi testimoni kat ig @niksbeautyofficial ... . #nik#niksbeautyserum #serumvitamincmurah #vit#vitacboosttestimoni #vitac #vitacboostserum #serumvitacboost #jomcantik #jombeli #jualanmurah #jualanborong #sale #megasale #yearendsale #skincareroutine #nakcantikjangankedekut #niksbeauty #serummagic #miracleserum #serumviral2017 #jomborong #tes#testimoniterbaik #testimoni #tipskecantikan
6 0
Suami puji kulit makin cantik & putih berseri😍 Semenjak makan TURBO whitening ni, kulit makin cantik, putih & bersih😱 Sebab TURBO ni memang terbukti dpt membantu anda merawat & menjaga masalah kulit dari dalam dgn selamat💪 Jom dapatkn u 1first TURBO, sekarang😘 www.whatsapp.com/60108516450 www.whatsapp.com/60108516450 #lolaempire #turbowhitening #testimoniterbaik #fastresult | Agent | Dropship WANTED!!
3 0
📣tanda-tanda keputihan yang berbahaya berikut ini:😲 👉Vaginosis bakteri, yaitu infeksi ringan pada vagina yang disebabkan oleh bakteri yang merugikan (patogen). Penyakit ini bisa membuat keputihan berubah warna menjadi putih, abu-abu, atau kuning yang disertai dengan bau amis, gatal atau perih, kemerahan, dan pembengkakan pada vagina, atau vulva. 👉Infeksi jamur. Ciri-cirinya, keputihan kental berwarna putih disertai dengan rasa gatal, bengkak, dan rasa sakit di sekitar vulva. Selain itu, ketika berhubungan seksual vagina akan terasa sakit. 👉Penumpahan lapisan rahim setelah melahirkan (lokia). Kondisi ini membuat keputihan berubah warna menjadi merah muda. 👉Trikomoniasis, yaitu penyakit menular seksual yang disebabkan oleh organisme kecil bernama Trichomonas vaginalis. Penyakit ini membuat keputihan menjadi berwarna kuning atau kehijauan, berbusa, dan berbau tidak sedap. Trikomoniasis juga membuat vagina menjadi gatal dan nyeri saat buang air kecil. 👉Penyakit seksual menular ini menimbulkan keputihan berwarna kuning atau keruh yang disertai nyeri panggul, perdarahan diluar siklus haid, dan keluarnya urine tanpa disadari. 👉Siklus menstruasi tidak teratur atau bahkan kanker serviks dan kanker endometrium. Tiga kondisi tersebut menyebabkan keputihan berwarna cokelat atau merah yang disertai nyeri panggul dan perdarahan pada vagina. Jom hilangkan keputihan dgn jamu montok by lola, 100% herba alami.. www.whatsapp.com/60108516450 #lolaempire #jamumontok #testimoniterbaik #fastresult | Agent | Dropship WANTED!!
2 0
✅Anda Mengalami Masalah Berikut??👇 ✔keputihan yang berbau😷 ✔keputihan yang membandel😧 ✔keputihan yang gatal😣 ✔keputihan yang berlebih😲 ✔keputihan yang berkepanjangan😳 ✔keputihan yang parah!!!😱 ✔dll masalah dalaman wanita😞 Jamu montok by lola kan adooo😉, berbagai masalah wanita dpt diselesaikan dgn hanya 1 Produk😘 www.whatsapp.com/60108516450 #lolaempire #turbowhitening #testimoniterbaik #fastresult | Agent | Dropship WANTED!!
0 0
🚀Nak up testimoni sendiri..😍😍😍😍😍😍😍 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 Siapa kata gelap xleh cerah, hitam xleh putih😆 Makan Turbo whitening 1botol dah banyak perubahan tau😘 Kulit semakin cerah berseri, nampak pink2 glowing gitu..🤗 ✔Yg penting kene ikut cara makan✔ ❌Yess, makan ape2 suplement mesti ade pantang larang..❌ Jom i guide sampai jadi💪💪💪 nak dapatkan result yg cenggini👍 kene konsisten, xmau tukar2 yg lain tau😆 www.whatsapp.com/60108516450 #lolaempire #turbowhitening #testimoniterbaik #fastresult | Agent | Dropship WANTED!!
1 0
🚀Nak up testimoni sendiri..😍😍😍😍😍😍😍 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 Siapa kata gelap xleh cerah, hitam xleh putih😆 Makan Turbo whitening 1botol dah banyak perubahan tau😘 Kulit semakin cerah berseri, nampak pink2 glowing gitu..🤗 ✔Yg penting kene ikut cara makan✔ ❌Yess, makan ape2 suplement mesti ade pantang larang..❌ Jom i guide sampai jadi💪💪💪 nak dapatkan result yg cenggini👍 kene konsisten, xmau tukar2 yg lain tau😆 www.whatsapp.com/60108516450 #lolaempire #turbowhitening #testimoniterbaik #fastresult | Agent | Dropship WANTED!!
2 0
KENTUT FARAJ, LONGGAR, KEPUTIHAN, BERBAU?? . Semuanya hilang semudah ABC hanya dengan MISS V PERFUME 🍓 . Tak perlu insert ❌ Tak perlu jamu❌ Tak perlu cuci❌ . Cuma SPRAY Cik V anda.. Tak perlu bilas.. Masalah ini hilang.. Cik V wangi aroma strawberry.. Encik suami pun melekat hari hari .. 😘 www.whatsapp.com/60108516450 #lolaempire #missvperfume #testimoniterbaik #fastresult | Agent | Dropship WANTED!!
0 0
Yang gemuk air... Gemuk daging.. Gemuk angin... Anda akan slim.. Yang perut buncit akan kempis..... Saya nak share produk ajaib...... Berkesan... Skang nk share dgn awak semua... 1 set swiss slim ade 3item : 👉Serum pecah lemak 👉pil slim 👉sabun slim Freepos + freegift + free kalender + free 1 sachet Turbo www.whatsapp.com/60108516450 #lolaempire #swissslim #testimoniterbaik #fastresult | Agent | Dropship WANTED!!
2 0
Percaya tak sebenarnya ramai di antara kita yang perutnya buncit adalah disebabkan kerak usus... 😳😳😳... Dan... Percaya tak kerak usus boleh mencecah 10-14kg...😳😳😳 Percayalah... Bila kita amalkan detox... Kerak2 usus akan tersingkir secara perlahan... Dan percayalah, badan rasa ringan selepas itu... Rasa best lepas membuang... Lebih bertenaga, kulit kurang kusam, dan mood lebih ceria... Dan percayalah, dengan hanya Detox chisto-x anda mampu membuang kerak usus... Badan rasa ringan dan aras nombor pada penimbang semakin menurun apabila anda berdiri diatasnya.. SERIUS BERMINAT TERUS Klik link --- /www.whatsapp.com/60108516450 ORDER SEGERA!! #lolaempire #cellmax #testimoniterbaik #fastresult
0 0
9 Kebaikan Vitamin E Untuk Kulit Muka Yang Perlu Kita Tahu #1 – Membantu kulit kelihatan lebih muda #2 – Membantu mencerahkan kulit #3 – Membantu proses penyembuhan kulit #4 – Memudar dan menghilangkan jeragat #5 – Melembabkan kulit #6 – Membuatkan kulit kelihatan berseri #7 – Membantu memudarkan dan menghilangkan kesan stretch mark pada kulit terutama di perut #8 – Membantu meredakan masalah sunburn yang tidak serius #9 – Mengurangkan kedut dan garis halus penuaan 💖Jom cantik & awet muda dgn Serum Vitamin E by Lola😘 www.whatsapp.com/60108516450 #lolaempire #serumvite #testimoniterbaik #fastresult
0 0
PEMUTIHAN KULIT DARI DALAM UNTUK LELAKI DAN WANITA. KESAN PEMUTIHAN MUJARAB DAN PANTAS ❗❗❗ Tahu tak, serbuk mutiara ni sebenarnya di gunakan sebagai perubatan di Cina sejak 2000 tahun yang lalu sebagai rawatan awet muda ❗❗ Kini digunakan sebagai agen pemutihan dari dalam untuk memberikan kesan putih melepak pinky pinky urat hijau terkekuakk gituu ❗❗ 🔱FUNGSI LOLA PEARL'S GLOWING TURBO WHITENING ⤵⤵ 📌 Melembabkan kulit dalam masa 24 jam 📌 Minyak muka semakin berkurang 📌 Merawat & mencegah jerawat 📌 Wajah cerah berseri 📌 Mengecilkan liang roma 📌 Mencegah kedutan pada kulit 📌 Menghilangkan tompok hitam dan parut 📌 Awet muda 📌 Banyak lagi keistimewaan serbuk mutiara Lola ni. Memang panjang lebar kalau di senaraikan 😅😅 LPG Turbo Whitening ni 100% asli serbuk mutiara tauu. 100% memutihkan wajah dan badan ❗ 100% serbuk mutiara SWISS yang di kilangkan dalam Malaysia ❗ 1 sachet tahan untuk 3 hari tauu. Hanya kemam je. Koyak sachet pas tu masukkan dalam mulut keman sampai habis. Jom ❗❗ Yang gelap pun boleh jadi cerah ❗❗❗ Nak testimoni lagi? Jom survey Featured Album ye ❗ 🚀 www.whatsapp.com/60108516450 #lolaempire #cellmax #testimoniterbaik #fastresult
0 0
SAPU2 TERUS FLAWLESS!! SAPU2 TERUS GLOWINGGG!! 💖serum vitamin E 🌾 👉free post 👉free gift 👉free kalender 👉free 1sachet TURBO 📢📢📢kelebihan : 💯mengurangkan pigmentasi dan mencerahkan warna kulit 💯menggalakkan pembahruan kulit 💯mengurangkan garis halus 💯mengembalikan kelembutan kulit 💯memgurangkan keradangan kulit 💯menggalakkan pembaikan kulit 💯mengurangkan parut 💯melegakan kulit kering dan retak bahan kandungan 🌱vitamin e 🍇grape seed oil 🍃rosehip oil bahan ini kaya dengan ciri ciri anti radang dan antioksida yang mana ia jauh lebih kuat 💪 dalam menggalakkan penyembuhan dan pertumbuhan semula tisu www.whatsapp.com/60108516450 #lolaempire #serumvite #testimoniterbaik #fastresult | Agent | Dropship WANTED!!
1 0
💕💕MEH BACA BAGI HABIS💕 💊PILL SWISS HORMONE💊 (Dari Klinik Aesthetic 100% original ) **Direct daripada doktor bukan sembarangan ●●1 biji 1 minggu ●●3 biji untuk 1 bulan ●●minggu period xpyh mkn ●●habis period sambung mkn swiss smula 💊Selamat dan TIADA kesan Sampingan 1👉Sekadar kongsi yee,,1 box ke 2 box mmg akn ade prubhan,, jenis bdn cepat mkn pill yg ke3!terus akn nmpk perubahan,,ade jgk badan jenis lmbt tp pil 4 5 dh akn ad prubhan dh ,, Pill swiss mmg brkesan tp kne byk brsbr la ,, jgn la mkn pil ke 3 x puas hati trus stop,, Digalakkan repeat lg 1 box kita blh tgk pil 4 5 akn brkesan😊 Klu breast besar just hnya nk tegang boleh cuba 1 box 3biji dulu nt akn tegang n bulat👍👍Klu breast kecik n kndur kne mkn 2 box ke ats la, try dlu 1 box tgk cmne klu xpuas hati bole cuba n repeat balik ok😊😊 2👉Ok nak bgthu awl2 effect lain xde cuma period je dtg lwt sket bukan x dtg trus yee ,,ada yg mkn period ok je n ada yg lewat smggu dr trikh period kalau x kisah xpe sb swiss nie melibatkan hormon,, Kalau tak nak period lewat trlalu lama,, minggu nak period boleh stop dlu mkn swiss n tggu period dtg,, Dah hbis period smbung mkn pil swiss breast nie balik, okeyyy settle masalah,, senang je kan,, tak susah n tak yah tkut pun nk mkn pil nie ok😁 3👉Swiss tiada pntang,, Untuk kesan cepat bykkan minum air n kurangkan kafein yee,, Kalau breast dah ok trus mantain 1 biji 1 bulan, dah puas hati trus bole stop tp xleh stop mgejut takut kembali asal, sebaik2nye mntain makan swiss dlm masa 1 bulan 1 biji pil dlu,, tp utk skejap je lepastu bole stop secara terus baru breast akn kekal saiz adadaduk 4👍 Swis boleh cmpur dengan apa2 spplement, takde masalah cuma jarakkan waktu 2jam dr spliment lain sbb taknak kesan nnti brcampur aduk👍 www.whatsapp.com/60108516450 #lolaempire #swisshormon #testimoniterbaik #fastresult
0 0
💕💕MEH BACA BAGI HABIS💕 💊PILL SWISS HORMONE💊 (Dari Klinik Aesthetic 100% original ) **Direct daripada doktor bukan sembarangan ●●1 biji 1 minggu ●●3 biji untuk 1 bulan ●●minggu period xpyh mkn ●●habis period sambung mkn swiss smula 💊Selamat dan TIADA kesan Sampingan 1👉Sekadar kongsi yee,,1 box ke 2 box mmg akn ade prubhan,, jenis bdn cepat mkn pill yg ke3!terus akn nmpk perubahan,,ade jgk badan jenis lmbt tp pil 4 5 dh akn ad prubhan dh ,, Pill swiss mmg brkesan tp kne byk brsbr la ,, jgn la mkn pil ke 3 x puas hati trus stop,, Digalakkan repeat lg 1 box kita blh tgk pil 4 5 akn brkesan😊 Klu breast besar just hnya nk tegang boleh cuba 1 box 3biji dulu nt akn tegang n bulat👍👍Klu breast kecik n kndur kne mkn 2 box ke ats la, try dlu 1 box tgk cmne klu xpuas hati bole cuba n repeat balik ok😊😊 2👉Ok nak bgthu awl2 effect lain xde cuma period je dtg lwt sket bukan x dtg trus yee ,,ada yg mkn period ok je n ada yg lewat smggu dr trikh period kalau x kisah xpe sb swiss nie melibatkan hormon,, Kalau tak nak period lewat trlalu lama,, minggu nak period boleh stop dlu mkn swiss n tggu period dtg,, Dah hbis period smbung mkn pil swiss breast nie balik, okeyyy settle masalah,, senang je kan,, tak susah n tak yah tkut pun nk mkn pil nie ok😁 3👉Swiss tiada pntang,, Untuk kesan cepat bykkan minum air n kurangkan kafein yee,, Kalau breast dah ok trus mantain 1 biji 1 bulan, dah puas hati trus bole stop tp xleh stop mgejut takut kembali asal, sebaik2nye mntain makan swiss dlm masa 1 bulan 1 biji pil dlu,, tp utk skejap je lepastu bole stop secara terus baru breast akn kekal saiz adadaduk 4👍 Swis boleh cmpur dengan apa2 spplement, takde masalah cuma jarakkan waktu 2jam dr spliment lain sbb taknak kesan nnti brcampur aduk👍 www.whatsapp.com/60108516450 #lolaempire #swisshormon #testimoniterbaik #fastresult
0 0
Dermanic Skin Lab (Skin Care)😍 Produk ini diimport khas dari Switzerland & 100% Aesthetic product.. 🤗 Kesan penggunaan dia mmg terbaik.. 👍👍 Tambahan pula dengan serum Vit E yg membuatkan wajah anda glowing dgn pantas..😘😘 Nk cantik,haruslah berbelanja lebih sedikit.. Ye tak?😉 Nak Order ??Tekan Link wassup 👇🏻👇🏻 📲www.wasap.my/60108516450 #lolaempire #dermanicskinlab #testimoniterbaik #fastresult
1 0
#FENOMENA PUTIH SEPANTAS INJECTION⁉ Hanya perlu makan "1 sachet #3hari sekali sahaja" Pencerah & pembunuh masalah kulit yg terbukti BERKESAN!💪 Hanya dgn 1produk, semua masalah kulit settle😍 Jangan terkejut, bangun pagi kulit semakin cerah berseri sampai celah2 hingga ke kaki 😘 Halal.. Sesuai untuk Lelaki & Wanita .. 👨👩 CEPAT WHATSAPP www.whatsappp.com/60108516450 #lolaempire #turbowhitening #testimoniterbaik #fastresult
0 0
💖ANTARA beberapa fungsi LPG TURBO : 📌 Sesuai untuk lelaki dan perempuan 📌Melembabkan kulit dalam masa 24jam 📌 Minyak muka semakin berkurang 📌 Merawat serta mencegah jerawat 📌 Wajah cerah berseri tanpa perlu suntikan 📌 Mengecilkan liang roma 📌 Merawat ekzema 📌 Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit 📌 Altenatif kepada suntikan vitamin c dan glutatione 📌 Menghilangkan tompok hitam dan parut 📌 Kesan pencerahan yang menakjubkan 📌 Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan 📌 Mencegah kerosakan anti oksida 📌 Meningkatkan daya ketahanan badan 📌 Rambut dan kuku menjadi lebih sihat 📌 Melindungi daripada sinaran UA-B 📌 Menyembuhkan luka dan mencegah parut 📌 Membantu menyah toksik dan pencemaran didalam tubuh dan menghasilkan kulit lebih cerah 📌 Mencegah penuaan 📌 Membersih , mencerah & menaikkan seri kulit 📌 Menghilangkan bintik / tompok gelap / pigmentasi 📌Mengatasi masalah jerawat & jeragat 📌Awet muda 📌Kulit akan lebih lembab , halus , tegang 📌Mengecilkan pori-pori wajah 📌Kulit akan lebih cerah & glowing www.whatsapp.com/60108516450 www.whatsapp.com/60108516450 #lolaempire #turbowhitening #testimoniterbaik #fastresult | Agent | Dropship WANTED!!
0 0
20 1
#testimoniputihkorea #testimoniterbaik . Wowww tanjat mak dapat testimoni nie td.. Jauh benor perubahan lps consume PK.. Putih melepak lepak.. Cantik sangat.. Baru consume sebotol tp result yg dapat memang SUPER TERBAIK.. . Jom order sekarang.. Sape lambat nanti stock habis.. Stock sangat limited.. Barang HOT katakan.. . 📞0125488930 klik link kat bio . #produkviral #menang #rm100 #supplementterbaik #sup#supplementputihruhbadan #supplementputih #supplementviral #jutawanputihkorea #trustedseller #readystock #sayanakcantikluardandalam #jerawat #jeragat #masalahkulit #sunburn #eyebags #periodpain #thejunniperak #thejunnireseller #thejunniputihkorea #putihkoreaperak #tjcodipoh #tjcodmedangopeng #tjcodtamancempaka #tjcodampang #tjcodbercham #tjcodgopeng #politeknikungkuomar
8 0
#testimoniputihkorea #testimoniterbaik . Wowww tanjat mak dapat testimoni nie td.. Jauh benor perubahan lps consume PK.. Putih melepak lepak.. Cantik sangat.. Baru consume sebotol tp result yg dapat memang SUPER TERBAIK.. . Jom order sekarang.. Sape lambat nanti stock habis.. Stock sangat limited.. Barang HOT katakan.. . 📞0125488930 klik link kat bio . #produkviral #menang #rm100 #supplementterbaik #sup#supplementputihruhbadan #supplementputih #supplementviral #jutawanputihkorea #trustedseller #readystock #sayanakcantikluardandalam #jerawat #jeragat #masalahkulit #sunburn #eyebags #periodpain #thejunniperak #thejunnireseller #thejunniputihkorea #putihkoreaperak #tjcodipoh #tjcodmedangopeng #tjcodtamancempaka #tjcodampang #tjcodbercham #tjcodgopeng #politeknikungkuomar
18 1
#testimoniputihkorea #testimoniterbaik . Mak dah kabo WAJIB cuba putih korea nie.. Supplement viral the best in the world.. Cer tengok adik nie sebelum guna PK dgn selepas guna PK.. . Nie testimoni yg betoi yea.. Tak ade edit2 tauu.. . Jom wassap fatin cepat stock sangat terhad.. 📞0125488930 klik link kat bio . #produkviral #menang #rm100 #supplementterbaik #sup#supplementputihruhbadan #supplementputih #supplementviral #sayanakcantikluardandalam #jutawanputihkorea #trustedseller #readystock #jerawat #jeragat #masalahkulit #sunburn #eyebags #periodpain #thejunniperak #thejunnireseller #thejunniputihkorea #putihkoreaperak #tjcodipoh #tjcodmedangopeng #tjcodtamancempaka #tjcodampang #tjcodbercham #tjcodgopeng #politeknikungkuomar
19 0
21 0
Haiiii! SPECIAL GIFT to our beloved customers! . Dapatkan FREE Travel Makeup Pouch yang menawan dan Facial Mask untuk setiap pembelian RM200 ke atas. . Yang kurang RM200 tu, jangan risau. Kita bagi FREE Facial Mask untuk setiap pembelian di @durraunique . . Dapat barang + Dapat FREE POSTAGE + dapat SPECIAL GIFT. . amacam? Sonok tak? Jom jadi Happy Customers. Happy shopping uolssss!!! 😘😘😘 . Pm/wasap 017-2329539
3 1
Cek testi 💖⬆⬆ Jangan takut belanja online 😘💖 Full payment ✔proses pembuatan bros 💖 #tes#testimonika #testimoniterbaik #testimoni #buktitransferalpaka #alpakamurahmeriah #onlineshopping
2 0
Himawari_Shop sangat berterimakasih untuk semua customer dan reseller yang baik hati memberikan Bintang 5 😘😘😘 Kalau bukan karena kalian, Himawari_Shop hanyalah toko yang dipenuhi sarang laba2 😂 Salut sama mereka semua yang udah percaya belanja di Himawari_Shop. Disaat orang lain memandang sebelah mata toko2 online yang belum memiliki reputasi bagus, tapi mereka berani untuk belanja dengan segala resikonya. Saat pemesanan mereka pun ga mulus, ada yang barangnya habis, ada yang tidak sesuai keinginan, ada yang nawarnya luar biasa kayak lagi nawar cabe 😄, ada yang lama juga sampenya. Tapi mereka semua koperatif. Mereka semua bijak dalam menangani masalah. Alhamdulillaah saking percayanya sama Himawari_Shop, ada yang mau jadi reseller boneka 😚 Karena kalian customer2 yang baik, Himawari_Shop jadi semangat lagi dalam memberikan layanan yang maksimal. Tidak peduli dengan satu nilai buruk dari customer yang tidak mengerti apa itu kerjasama, mereka bukan apa2 dibanding kekuatan kalian, para customer2 yang baik 😊 Arigatou gozaimasu, mina-san 🤗🤗🤗 #dramaolshop #ceritaolshop #sukadukaolshop #testimoniolshop #testimoniterbaik #customertersayang #testimonishopee
4 0
Salam semua..the best serum yg memg terbukti berkesan..Vita-C Boost Serum from.@niksbeautyofficial..tak cari yg lain dah..#takcubataktahu..nk tau apa yg best sgt Vita-C Boost ni??? .cara yg sgt simple ..selamat n berkesan utk merawat segala apa pun masalah kulit..jgn terlepas promo sale..#freepostage..jom folo ig @niksbeautyofficial .. Nak oder??whatsApp 0124727652.. . #vit#vitacttestimoni #vitac #vit#vitacboostserum #testimoniterbaik #vitacboostserum #ser#ser#serummincmurah #serum #serumwajah #jualanmurah #jualanborong #sale #yearendsale #promosale #produkterbaik #jomcantik #jombeli #boosterwhitening #nakcantik #nakcantikjangankedekut #serumajaib #miracleserum #serum
15 1
KEMURUNGAN???? WAH!!!.....TAK SANGKA KAN.JERAWAT PENUH DIMUKA PUN BOLEH MENYEBABKAN KEMURUNGAN? JANGAN BIARKAN KEMURUNGAN ANDA BERTERUSAN. "LOLA PEARLS GLOWING" ADA CARANYA UNTUK MENYELESAIKAN MASALAH ANDA. BILA DAH JUMPA YANG SERASI DERITA KULIT YANG DIALAMI BERANSUR PULIH...MALAH MAKIN BERSERI,GLOWING,NAMPAK LEBIH AWET MUDA!!.. Www.wasap.my/60195001797/LPG #lol#lolaempire #testimoniterbaik #fastresult #lolaempire
6 1
Salam...cust whatsapp memalam buta..excited sgt jerawat jahat degil yg sekian lama tak hilang2 tu boleh hilang bila pakai Vita-C Boost Serum..hebat kan??#takcubataktahu..memang terbukti berkesan...sesuai utk semua jenis kulit.. baby ada ruam2 pun boleh pakai..lelaki perempuan boleh pakai..sekrang @nik@niksbeautyofficial ada promo sale...#freepostage ..nak oder ke??whatsApp 0124727652..jgn lupa folo ig @niksbeautyofficial . #ser#serummincmurah #serumvitacboost #serum #serumwajah #skincareroutine #tipskecantikan #nakcantik #jomcantik #jombeli #sale #promosale #produkterbaik #takbelirugi #jualanborong #jualanmurah #yearendsale #nakcantikjangankedekut #tes#testimoni #tes#testimoniterbaik #vit#vitacboosttestimoni #testimoni #testimoniterbaik #vitacboostserum #vitac #miracleserum #magicserum #freepostage #serummurah
22 0
Inilah sebabnya kenapa anda harus memilih LEXEE.. bukti da jelas nyata.. setiap hari ada sahaja testimoni daripada pengguna2 Lexee.. yang ade masalah tu jangan simpan lelama.. guna dulu baru tahu kesannya yea.. 😉 #goredlife #sharingiscaring #testimoniterbaik #jomtukar #selesa #selamat #selesaimasalahwanita
7 0
👌Pesanan ready 💖💖 🙏➡jangan takut belanja online 💎 ✔full payment➡proses pembuatan bros 💎💖💖 Pesanan yg belum jadi mohon kesabarannya 🙏🙏💖 💖 💖 #testimoni #testimonialpaka #testimoniterbaik #alpakaready #alpakabali #alp#alpakamurahah #alpakamurah #jualalpakamurah #grosiralpakamurah
3 0
. Maintain 1 sachet 3 hari... . Nk extra gebus ambik 1 sachet 1 hari...😘😘 Takut terlebih putih sampai nampak urat hijau.. . Ada yg serius nak flawless mcm ni..?? . TURBO WHITENING ni memang terbukti BERKESAN. ..dah ramai testimoni & 100% berpuas hati!😍 . 100% asli dr SWISS. Yg dikilangkan di malaysia.. 😘😘😘 Berminat boleh pm😄 www.whatsapp.com/60108516450 #lolaempire #TURBOWHITENING #TEstimoniterbaik #fastresult
9 0
💖Beberapa manfaat Vitamin E untuk kulit adalah:🔻 👉Vitamin E membantu mengurangi bekas luka pada kulit 👉Memperbaiki sel-sel kulit yang rusak 👉Menjaga kesehatan kulit dan mencegah penuaan dini pada kulit 👉Vitamin E dapat membantu mencegah munculnya flek hitam akibat pertambahan usia 👉Membantu menjaga keseimbangan minyak di dalam kulit selama proses pembersihan 👉Mengurangi kehilangan air dari kulit transepidermal dan memperkuat fungsi kulit kulit sebagai pelindung 💖jom dapatkan "serum vit E by lola" utk menjaga kecantikan kulit wajah kita...💖 www.whatsapp.com/60108516450 #lolaempire #serumvite #testimoniterbaik #fastresult
10 4
#teamPKlovebeauty #testimoniputihkorea #testimoniterbaik... . Tengok la cantik kan kulit adik nie lepas consume PK.. Nampak kan beza before & after.. Baru consume 3 minggu.. Tak susah nak cantik..Bagaimana???jom wassap akak.. Akk guide uolls sampai dapat kulit putih bak awek korea😘😘😘😘 . Free Postage masih ON tauuu.. 📞0125488930 klik link kat bio.. . #ser#serbukkemampemutih #serbukkemam #kemamkemamputih #putihkorea_lovebeauty #putihkorea_ipohperak #supplementterbaik #sup#supplementputihseluruhbadan #supplementputih #supplementviral #jutawanputihkorea #trustedseller #readystock #sayanakcantikluardandalam #produkviral #menang #rm100 #codareaipoh #tjcodipoh #thejunniputihkorea #thejunniperak #thejunnireseller #putihkoreaperak #masalahkulitmuka #bazaripoh #bazaronline #baz#bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil
16 0
Salam everyone..happy weekend guys...ingat keta rosak je boleh repair???kulit rosak pun boleh repair balik tau..tak caya!!!cuba korang try pakai Vita-C Boost Serum ni haa...gerenti habis hilang segala kulit yg rosak punah tu...#takcubataktahu Tak nak ckp byk...p tgk byk testimoni kat ig @nik@niksbeautyofficial Now @niksbeautyofficial ada promo yearend sale...harga da murah da...siap bg FREEPOSTAGE lagi..mana nak dapat kan??nak oder macam mana??whatsApp je 0124727652... . #serumvitamincmurah #ser#serumvitact #serumvitac #vit#vitacttestimoni #vitacboostserum #vitac #tes#testimoniaik #testimoni #produkterbaik #promosale #yearendsale #jualanborong #jualanmurah #nik#niksbeautym #niksbeauty #sale #miracleserum #magicserum #nakcantik #nakcantikjangankedekut #niksbeautytestimoni #jomcantik #megasale
12 1
#teamPKlovebeauty #testimoniputihkorea #testimoniterbaik ..... Baru consume PK tauuu hasil yg dapat best sangat.. Yang masih tak yakin & tak percaya dengan PK nie akk share testimoni sendiri cust.. No edit2 ok..PK nie bukan saje bley bg kulit putih melepak tapi bley jugak detox lemak2 jahat tauuu.. Memang huntungggg sangat.. . Tak nak ke kulit cantik flawless putih gebu seperti awek korea????Jom wassap hakak 📞0125488930 klik link kat bio . #ser#serbukkemamtih #serbukkemam #kemamkemamputih #putihkorea_lovebeauty #putihkorea_ipohperak #supplementterbaik #sup#supplementputihruhbadan #supplementputih #supplementviral #jutawanputihkorea #trustedseller #readystock #sayanakcantikluardandalam #produkviral #menang #rm100 #codareaipoh #tjcodipoh #thejunniputihkorea #thejunniperak #thejunnireseller #putihkoreaperak #masalahkulitmuka #bazaripoh #bazaronline #baz#bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil
31 3
😱Tanda-tanda rahim jatuh /Peranakan jatuh:-😱 -Terasa sesuatu terkeluar di bahagian faraj – Ketulan pada faraj – Sakit pelvis / ari-ari (dragging pelvic pain) – Sakit belakang – Sakit semasa hubungan seks – Pendarahan faraj selepas menopaus – Inkontinens kencing atau kencing tidak terkawal – Sukar buang air kecil / besar Mencegah lebih baik dari merawat ....😉 Jom cegah sebelum terlambat, "jamu montok by lola" adalah penyelesaiannye..😘 clik link dbwah www.whatsapp.com/60178612026/jamumontox #lolaempire #jamumontok #testimoniterbaik #fastresult
4 0
#TestimoniTerbaik Ditunggu Orderan selanjutnya ❤😍 aunty @elihhaqqi
11 1
💞Pencerah & pembunuh masalah kulit yg terbukti BERKESAN!!! 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 -jeragat -jerawat -mata panda -tone kulit xsekata -kulit muka gelap. berminyak @ kering -sunburn -ekzema -pori2 besar -luka bekas kemalangan -parut hitam -kulit cerah berseri Semua settle hanya dgn 1produk!👍 Produk laku kerass, ramai yg repeat order...😘 Pm / whatsapp... www.whatsapp.com/60108516450 #lolaempire #cellmax #testimoniterbaik #fastresult
6 0
PM PM PM 📢📢📢 FENOMENA LPG TURBO!!!! FENOMENA LPG TURBO!!!! FENOMENA LPG TURBI!!!! Flawless Nyeeeeeeee awak nieeeeeee Bukan muka je putihh 1 Badan putihh .... 200% menyelesaikan masalah kulit uolls Permintaan Luar Biasa Hebat!!!!!!! Korang yang belum try cepat2 Dapat ur 1st TURBO !! www.whatsapp.com/60108516450 #lolaempire #turbowhiteng #testimoniterbaik #fastresult
3 0
KEMURUNGAN???? ******************************************** WAH!!!.....TAK SANGKA KAN.JERAWAT PENUH DIMUKA PUN BOLEH MENYEBABKAN KEMURUNGAN? JANGAN BIARKAN KEMURUNGAN ANDA BERTERUSAN. "LOLA PEARLS GLOWING" ADA CARANYA UNTUK MENYELESAIKAN MASALAH ANDA. BILA DAH JUMPA YANG SERASI DERITA KULIT YANG DIALAMI BERANSUR PULIH...MALAH MAKIN BERSERI,GLOWING,NAMPAK LEBIH AWET MUDA!!.. www.whatsapp.com/60108516450 #penanganLPG #lolaempire #testimoniterbaik #fastresult
3 0
Nak PENYELESAIAN TERBAIK utk mslh breast?? lepas bersalin breast kecut?? kendur?? leper?? hilang saiz, shape lepas menyusu??breast pon x seimbang?? kecil sebelah?? isi pun tak padat?? NAK PADATKAN!! ANJALKAN!! MONTOK KAN!! MILIKI SAIZ IDAMAN!! NAK TAHU RAHSIA?? PM SKRGG / WHATSAPP +60108516450 #lolaempire #breastserum #testimoniterbaik #fastresult
3 0
WoW Jerawat Batu Simen atau konkrit pon hilang licin skin lab ni uruskan... www.whatsapp.com/60108516450 #lolaempire #skinlab #testimoniterbaik #fastresult
3 0
LPG TURBO. kulit sihat dan cantik tanpa collagen.,,💖 Paling penting produk ini tidak menggemukkan , taw sebab bebas dari sumber collagen. ☺ 100% gluthathione + vitamin c + vitamin e. 😍 Berbentuk serbuk didalam sachet. 1 sachet setiap 3 hari. 😋 xperlu setiap hari. bagi yg alergik collagen pun boleh makan. 🤗 Ia jugak adalah milk booster utk ibu menyusu taw!!! 😘 www.whatsapp.com/60108516450 #lolaempire #TURBOWHITENING #TESTIMONITERBAIK #fastresult
3 0
#tea#teamPKlovebeauty #testimoniputihkorea #testimoniterbaik . . Cantik betoi kulit cust2 PK nie.. Cantik gile kulit tauu..Semakin putin, flawless pulak tu..😍 Produk apa dia pakai ye?? Of kos la Putih Korea..Suppliment Viral di Insta tau..Kesan seawal 7 hari je..Tak percaya?? Cuba lah..☺ . . Free Postage tau arini..Last day.. Jom grab cepat.. Rm75 sahaja.. . 📞0125488930 klik link kat bio ........ #produkviral #menang #rm100 #codareaipoh #tjcodipoh #trustedseller #readystock #teamPKlovebeauty #putihkorea_ipohperak #putihkorea_lovebeauty #thejunniperak #thejunniputihkorea #thejunnireseller #putihkoreaperak #supplementterbaik #sup#supplementputihseluruhbadan #supplementputih #supplementviral #jutawanputihkorea #kemamkemamputih #serbukkemam #serbukkemampemutih #bazaripoh #bazaronline #baz#bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #masalahkulitmuka
19 0
KEBAIKAN SET CENTELLA 😘 . 🌸Paling sesuai untuk yang kulit kering / berminyak / sensitif 🌸Melegakan masalah sakit kulit seperti eczema, luka-luka atau sakit kulit yang lain 🌸Berasaskan daun pegaga yang penuh dengan khasiat dan awet muda 🌸Anti pernuaan, menganjalkan kulit muka, menjadikan muka lebih licin & tegang serta menjadikan lebih awet muda. 🌸Menjadi kulit halus, glowing, cerah berseri, lebih gebu & sihat serta lembab sentiasa. 🌸Mampu merawat masalah kulit kerana madu lebih mempunyai khasiat yang baik untuk kulit. 🌸 Mengecutkan jerawat dan memudarkan parut 🌸Melembapkan agar kulit tidak kusam dan tampak lebih segar 🌸Memberikan nutrisi yg bagus untuk kulit kerana ia mempunyai collagen & vitamin 🌸Membuatkan kulit lebih gebu, licin, berseri & anjal sepanjang hari 🌸Boleh diguna sbgai pelembap kulit atau ‘base make up’ utk senang apply foundation/bb cream dan menjadikan make up uolls lebih flawless + tak nampak cakey (bercapuk di wajah) 🌸 Memperbaiki kulit rosak akibat pemakaian produk yang tidak bersesuaian dan akibat pencemaran 🌸 Memberikan kelembapan optimum 🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi 🌸 Mengatasi masalah kulit sunburn dengan pantas 🌸 Merawat kedutan juga garis halus pada wajah - anti penuaan 🌸 Mengecilkan liang pori 🌸 Menghilangkan eyebag 🌸 Menghilangkan noda kulit 🌸 Menghalus dan melembutkan kulit seawal sapuan pertama 🌸 Serum dan moisturizer bersifat water based, mudah meresap ke kulit dan langsung tidak berminyak 🌸 Scrub mampu mencerahkan kulit, anti penuaan dan menanggalkan set kulit mati, blackhead dan whitehead . . Ready Stock. . FREE POSTAGE/COD + FREE GIFT untuk setiap pembelian! . COD : KL / GOMBAK / BATU CAVES / SELAYANG . pm/wasap 017-2329539
3 2
Hati mane yg tak suke. Dah try macam2 product smua xmenjadi. Beranikan diri try Dermanic Skin Lab, tgk result, peghh macam xcaye wehhh !!! #LolaEmpire #Cellmax #testimoniterbaik #fastresult
3 0