Produk JEALOUSCRUB HOMEMADE dijamin selamat, dijamin halal & yang paling penting tiada kesan negatif untuk jangka masa panjang..Lelaki dan perempuan boleh menggunakannya.. . No call๐Ÿ™… . Fast response hanya perlu whassup admin ๐Ÿ“ฒ013-7848471 #scrubmuka #scrubadan #scr#scrubmurahysia #scrubmurah #scrubjimat #scrubonline #scrubmurahonline #produkorganic #halal #khasiatcoffee #khasiatoat #baazarpaknil #produkterbaik #hapusjerawat #hapusjeragat #terapiinstagram #berkesan #jutawanscrub #putihmulus #cantikberseri #jimat #tiadakesansampingan #kualititerjaga #bersihbermutu #cegahpenuaan #feedback
0 0
๐Ÿ‘œFS Puzzle Ribbon (3 in 1)๐Ÿ‘œ Rm45SM Rm50 SS ๐ŸŽ‰free postage . Size:26cmร—22cmร—16cm . Cara order: screenshot item ,dm or whatsapp 011 2800 2737 . #assalamualaikum #terapiinstagram #begmurah
2 1
Haaa ni dia basic set kurus ๐Ÿ™ˆ nampak tak, nak kurus pun boleh minum air coklat ๐Ÿ˜† best tau Cinch ni. Dayah dah rasa yg coklat punya, memang boleh kenyang sampai tengahari kalau minum waktu breakfast! Meal replacement katekan ๐Ÿ˜‰ . Berminat? Wassep dayah di 017.255.3648 atau klik saje link di bio dayah tu ๐Ÿ˜˜ . #ajimaura #terapiinstagram #instafamous #bazarpaknil #igsokongan #viv#vivix #vivixdanstrok #vivixkanser #kanser #tiroid #freepostage #baz#bazaarpaknil #shaklee #ShakleeMalaysia #Sayajualvitamin #setshaklee #shakleemurah #setcantik #setcantikshaklee #setkurus #ubatkurus #setkurusshaklee #bazaarpaknil #vivixshaklee #vivix #pengedarshaklee #vitaminshaklee #setresdung #setkencingmanis
4 0
Suka guna miss v perfume dgn feminine wash. Rasa manis manis strawberry. Rasa sejuk dan fresh ja cik munge ๐ŸŒธ๐ŸŒธ tu Tahap kerisauan dah kurang. Sejak pakai miss v set ni. Terasa cik vee Bersih suci segar harum. Bebas segala masalah wanita Tq #mis#mis#missvperfumetravelset Berminat?? Inbox/ws; 017-966-5308 #missvperfumetravelset #settravelmissvperfume #travelsetmissv #cikabangsayang #agentsahmollys #MollysBeauty#ajimaura #terapiinstagram #kuantan #pahang #gambang #mollysbeauty #bestproduct #bazaarmurah #bazarpaknil #businessonline #youcanduit #kkm #femininewash #wangimissv #berangin #lactoserum #extrastrawberries #mollybeautymissvperfumeoriginal #missvperfumes #mollybeautymurah #missv #missvperfumeborong #noradanish #fattah
2 0
Lepas jahitan semua dah tertanggal dah boleh cuci dengan #fef#fef#fefet Sireh Premium ni taw. InshaaAllah mommies akan rasa selasa sangat2 sepanjang hari. Nyaman je. . #fefet_SirehPremium memang 100% natural dan SELAMAT untuk mommies even untuk baby pun boleh. Contoh baby yang ada ekzama, mandikan je baby dengan gel sireh #fefet ni inshaaAllah semakin pulih. . . ORDER SEKARANG : RM 25 (sem) RM 30 (ss) tak termasuk pos WHATSAPP 012-6227009 @ klik link di bio takyah save nombor. . #sayajual #fefet #trustedseller #kedaijamu #pencuciwanita #femininewash #bridetobe #mommytobe #preggy #setberpantang #perapat #jam#jamuwanita #perapatwanita #jamu #keputihan #missv #setbersalin #dropshipwanted #agentwanted #terengganu #kualaterengganu #like4like #terapiinstagram #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipmalaysia
10 0
Kenapa awak wajib ada Qunyit Masker? . . โœ”๏ธ 100% ORGANIK. Dari kunyit asli, Oat dan Beras . . โœ”๏ธ SANGAT BERKESAN. Jeragat pudar, Jerawat Kecut, Parut Pudar, Muka Lembut, Halus dan Licin, Wajah Makin Glowing . . โœ”๏ธ MUDAH sangat nak pakai. Bancuh dengan air, Lepastu tepek je terus dekat muka. Ala macam orang dulu2 pakai bedak sejuk tu. . . โœ”๏ธ Nak rasa lagi BEST. Boleh jugak campur dgn yogurt asli, Madu asli, Putih telur atau moisturizer gel . . โœ”๏ธ HARGA? Murah dan mampu milik. โœ”๏ธ TAHAN LAMA ๐Ÿ’ต RM15.00 ๐Ÿ“ฎSM : RM8 SS: RM10 ๐Ÿ“ฑ 0177948951 #qunyitmasker_viral #kunyitasli #maskerkunyitasli #qunyitmaskerpasirgudang #qunyitmaskerbyleeyabeauty #qunyitmaskerkotatinggi #sayapakaisayajual #sayajualonline #bisnesonline #bisneswomen #terapiinstagram #ajimaura #like4like #likeforfollow #instafamous #instagood #fattzura #kahwin #viral
7 0
Selamat tengahari, happy lunch ๐Ÿ˜˜ Mesti ramaikan yang tertanya-tanya orang lelaki boleh guna tak #moisturizergel ?? OFCOS LAA BOLEH! semua jantina, semua peringat umur boleh guna tauu. Sebab tu tagline MG ONE TUBE FOR ONE FAMILY. suami ka adik ka abang ka ada masalah jerawat uolss boleh la tempek malam malam. Lelaki sesuai guna sebab waterbase tak nampak macam pakai krim apa pun. So amat sesuai. Jom la cuba. Beli satu boleh kongsi seisi keluarga. Rm24 sahaja without box Rm30 with box Whatsapp ira ๐Ÿ“ฒ0124809414
5 1
Mohon sedia maklum caj penghantaran dari kami ke tempat anda ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜ . Untuk kepastian jarak perjalanan, anda boleh "share" location anda di WhatsApp๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ baru tepat dan jitu gitu๐Ÿ˜ . Order untuk semua produk dibuka setiap hari. Boleh terus hubungi kami taw๐Ÿ˜Š _ Delivery Area (cod): KL & Selangor Self Pick Up: Puncak Jalil, Seri Kembangan WhatsApp Number: 01135700875 #sngfood #fruiteecrepe #millecrepecakesbysngfood #kurimupafu #baketobite #sayajualcrepe #sayajualcreampuff #sayajualkek #sayajualbiskutraya #duriancrepe #durianmillecrepe #duriancake #vanillapuff #durianpuff #kekdurian #swissroll #kekgulung #pencucimulut #dessertsmurah #instafood #instafamous #ajimaura #terapiinstagram #like4like #fooddelivery #klfooddelivery #klfoodie #serikembangan #kualalumpur #selangor
9 0
Sustained Release Vitamin C Plus . Alami semula nikmat kesihatan dengan mengambil nutrien yang tepat. Vitamin C adalah vitamin larut air yang mempunyai pelbagai fungsi terhadap badan dan fungsi utamanya adalah sebagai antioksida. . Ia juga memainkan peranan penting untuk menggalakkan kesihatan gigi, gusi, tulang dan secara umumnya semua yang membentuk tubuh kita. . Harga RMXX je? Bertahan hingga 6bulan? Bestnya..jom contact Najwa laju lajuuu untuk order.. . #najwashaklee 014 2122876 Your trusted SID SHAKLEE . #vitaC #terapiinstagram #shakleekelantan #shakleepahang #shakleeterengganu #shakleepantaitimur #shakleekotabharu #ajimaura
1 0
Sustained Release Vitamin C Plus . Alami semula nikmat kesihatan dengan mengambil nutrien yang tepat. Vitamin C adalah vitamin larut air yang mempunyai pelbagai fungsi terhadap badan dan fungsi utamanya adalah sebagai antioksida. . Ia juga memainkan peranan penting untuk menggalakkan kesihatan gigi, gusi, tulang dan secara umumnya semua yang membentuk tubuh kita. . Harga RMXX je? Bertahan hingga 6bulan? Bestnya..jom contact Najwa laju lajuuu untuk order.. . #najwashaklee 014 2122876 Your trusted SID SHAKLEE . #vitaC #terapiinstagram #shakleekelantan #shakleepahang #shakleeterengganu #shakleepantaitimur #shakleekotabharu #ajimaura
2 0
PROMOSI AKAN BERAKHIR PADA 31 JAN 2018 . . NO MORE LAVIDA AFTER THIS!!! . ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . Jom~ Dapatkan Lavida Dress anda sekarang!!! . . Promosi #beli1percuma1 dgn harga RM119 (tidak termasuk postage) . Anda beli 3 helai percuma 3 helai dgn harga RM357 (tidak termasuk postage) . . Normal price sehelai RM119 tau !!! . Sesuai utk anda yg nak pkai sedondon masa kenduri atau untuk baju bridemaids majlis perkahwinan anda atau kawan anda. . Grab yours now. . 8 warna untuk anda pilih. Size sehingga 5xl tau~ Material como crepe yg tidak panas. . Berminat nak dapatkan Lavida, terus whatsapp sy. . ๐Ÿ“ฒ017-3770581 ๐Ÿ“ฒ017-3770581 ๐Ÿ“ฒ017-3770581 . Atau tekan link di bio @zeaqamiraboutique . . #bajukurungmoden #bajukurungkenduri #bajukurungkendurimalaysia #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysiamurah #bajukurungkendurisedondon #baj#bajubridemaidsmurah #bajubridemaids #bajusedondon #bajusedondonmurah #bajukenduri #bajukendurimurah #majlisperkahwinanmelayu #majlispertunangan #kendurikawenabang #ctdk #ctdkfans #mommyjihan #kekasihpaksarela #bazarpaknil #bazaarpaknil #terapiinstagram #ootd #trustedonlineseller #youcanduit #eusahawan #erezeki #tunangorang
2 0
#WAKTU_BELAJAR Anak Zaman Sekarang #PADAT_SANGAT.. Betul kan !!? Sekolah PAGI, Sekolah PETANG, Mengaji PETANG & TUISYEN MALAM lagi. Letihnya anakยฒ kite.. ๐Ÿ˜ฅ Saya nak Kongsikan #RAHSIA bagaimana ibubapa mampu memberikan anakยฒ kecerdasan minda dan kecergasan diri untuk ANAK dengan gabungan 15 pemakanan sunnah ini.. ๐Ÿ“ŒGSTAR KIDS gulaยฒ ๐Ÿฌ๐Ÿฌ minda kesukaan semua anakยฒ... WAH KESANNYA LUAR BIASA?? ๐Ÿฌ Kunyahan pertama menyebabkan anak bertenaga ๐Ÿฌ Kunyahan ke2 lebih Fokus dan anak lebih pickup ๐Ÿฌ Kunyahan ke3 membantu Melancarkan peredaran darah dan oksigen dalam otak ๐Ÿ‘‰๐ŸปNi baru 3 kali kunyah kalau dah banyak kali. Memang gila TERBAIKLAH, BESTNYA GULAยฒ ๐Ÿฌ๐Ÿฌ IQ NI!! Insha Allah dgn mengamalkan GSTAR KIDS minda anak kita akan lebih cerdas, cergas dan pintar dengan adanya khasiat makanan sunnah ๐ŸŽ“ ๐ŸŽ“ ๐ŸŽ“ FREE POSTAGE di seluruh malaysia sabah n sarawak..
2 1
PROMOSI AKAN BERAKHIR PADA 31 JAN 2018 . . NO MORE LAVIDA AFTER THIS!!! . ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . Jom~ Dapatkan Lavida Dress anda sekarang!!! . . Promosi #beli1percuma1 dgn harga RM119 (tidak termasuk postage) . Anda beli 3 helai percuma 3 helai dgn harga RM357 (tidak termasuk postage) . . Normal price sehelai RM119 tau !!! . Sesuai utk anda yg nak pkai sedondon masa kenduri atau untuk baju bridemaids majlis perkahwinan anda atau kawan anda. . Grab yours now. . 8 warna untuk anda pilih. Size sehingga 5xl tau~ Material como crepe yg tidak panas. . Berminat nak dapatkan Lavida, terus whatsapp sy. . ๐Ÿ“ฒ017-3770581 ๐Ÿ“ฒ017-3770581 ๐Ÿ“ฒ017-3770581 . Atau tekan link di bio @zeaqamiraboutique . . #bajukurungmoden #bajukurungkenduri #bajukurungkendurimalaysia #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysiamurah #bajukurungkendurisedondon #baj#bajubridemaidsmurah #bajubridemaids #bajusedondon #bajusedondonmurah #bajukenduri #bajukendurimurah #majlisperkahwinanmelayu #majlispertunangan #kendurikawenabang #ctdk #ctdkfans #mommyjihan #kekasihpaksarela #bazarpaknil #bazaarpaknil #terapiinstagram #ootd #trustedonlineseller #youcanduit #eusahawan #erezeki #tunangorang
0 0
Sustained Release Vitamin C Plus . Alami semula nikmat kesihatan dengan mengambil nutrien yang tepat. Vitamin C adalah vitamin larut air yang mempunyai pelbagai fungsi terhadap badan dan fungsi utamanya adalah sebagai antioksida. . Ia juga memainkan peranan penting untuk menggalakkan kesihatan gigi, gusi, tulang dan secara umumnya semua yang membentuk tubuh kita. . Harga RMXX je? Bertahan hingga 6bulan? Bestnya..jom contact Najwa laju lajuuu untuk order.. . #najwashaklee 014 2122876 Your trusted SID SHAKLEE . #vitaC #terapiinstagram #shakleekelantan #shakleepahang #shakleeterengganu #shakleepantaitimur #shakleekotabharu #ajimaura
2 0
MINYAK CAP DUA LEMBING . 60ml . RM12 . murahh dan berbaloi..sape yang xpernah cuba wazibbb cuba uolss.sgt hebatt kesannya๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘ mehh whastapp ciktie yaa 017 881 8081 #minyakcapdualembing #minyakbayi #minyakseribuguna #minyakkembungperut #seisikeluarga #ajimaura #terapiinstagram
2 0
PROMOSI AKAN BERAKHIR PADA 31 JAN 2018 . . NO MORE LAVIDA AFTER THIS!!! . ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . Jom~ Dapatkan Lavida Dress anda sekarang!!! . . Promosi #beli1percuma1 dgn harga RM119 (tidak termasuk postage) . Anda beli 3 helai percuma 3 helai dgn harga RM357 (tidak termasuk postage) . . Normal price sehelai RM119 tau !!! . Sesuai utk anda yg nak pkai sedondon masa kenduri atau untuk baju bridemaids majlis perkahwinan anda atau kawan anda. . Grab yours now. . 8 warna untuk anda pilih. Size sehingga 5xl tau~ Material como crepe yg tidak panas. . Berminat nak dapatkan Lavida, terus whatsapp sy. . ๐Ÿ“ฒ017-3770581 ๐Ÿ“ฒ017-3770581 ๐Ÿ“ฒ017-3770581 . Atau tekan link di bio @zeaqamiraboutique . . #bajukurungmoden #bajukurungkenduri #bajukurungkendurimalaysia #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysiamurah #bajukurungkendurisedondon #baj#bajubridemaidsmurah #bajubridemaids #bajusedondon #bajusedondonmurah #bajukenduri #bajukendurimurah #majlisperkahwinanmelayu #majlispertunangan #kendurikawenabang #ctdk #ctdkfans #mommyjihan #kekasihpaksarela #bazarpaknil #bazaarpaknil #terapiinstagram #ootd #trustedonlineseller #youcanduit #eusahawan #erezeki #tunangorang
3 0
PROMOSI AKAN BERAKHIR PADA 31 JAN 2018 . . NO MORE LAVIDA AFTER THIS!!! . ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . Jom~ Dapatkan Lavida Dress anda sekarang!!! . . Promosi #beli1percuma1 dgn harga RM119 (tidak termasuk postage) . Anda beli 3 helai percuma 3 helai dgn harga RM357 (tidak termasuk postage) . . Normal price sehelai RM119 tau !!! . Sesuai utk anda yg nak pkai sedondon masa kenduri atau untuk baju bridemaids majlis perkahwinan anda atau kawan anda. . Grab yours now. . 8 warna untuk anda pilih. Size sehingga 5xl tau~ Material como crepe yg tidak panas. . Berminat nak dapatkan Lavida, terus whatsapp sy. . ๐Ÿ“ฒ017-3770581 ๐Ÿ“ฒ017-3770581 ๐Ÿ“ฒ017-3770581 . Atau tekan link di bio @zeaqamiraboutique . . #bajukurungmoden #bajukurungkenduri #bajukurungkendurimalaysia #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysiamurah #bajukurungkendurisedondon #baj#bajubridemaidsh #bajubridemaids #bajusedondon #bajusedondonmurah #bajukenduri #bajukendurimurah #majlisperkahwinanmelayu #majlispertunangan #kendurikawenabang #ctdk #ctdkfans #mommyjihan #kekasihpaksarela #bazarpaknil #bazaarpaknil #terapiinstagram #ootd #trustedonlineseller #youcanduit #eusahawan #erezeki #tunangorang
2 1
Done Postage for today.. Tq my dear customer beli dengan umi. ๐Ÿ˜˜ . Umi whatsapp tracking no kat uolls tau ๐Ÿ˜ . Setiap hari ada postage, so kalau uolls nak handsock cepat, boleh whatsapp umi ok. . . #ByUmmiMalaika
6 1
PROMOSI AKAN BERAKHIR PADA 31 JAN 2018 . . NO MORE LAVIDA AFTER THIS!!! . ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . Jom~ Dapatkan Lavida Dress anda sekarang!!! . . Promosi #beli1percuma1 dgn harga RM119 (tidak termasuk postage) . Anda beli 3 helai percuma 3 helai dgn harga RM357 (tidak termasuk postage) . . Normal price sehelai RM119 tau !!! . Sesuai utk anda yg nak pkai sedondon masa kenduri atau untuk baju bridemaids majlis perkahwinan anda atau kawan anda. . Grab yours now. . 8 warna untuk anda pilih. Size sehingga 5xl tau~ Material como crepe yg tidak panas. . Berminat nak dapatkan Lavida, terus whatsapp sy. . ๐Ÿ“ฒ017-3770581 ๐Ÿ“ฒ017-3770581 ๐Ÿ“ฒ017-3770581 . Atau tekan link di bio @zeaqamiraboutique . . #bajukurungmoden #bajukurungkenduri #bajukurungkendurimalaysia #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysiamurah #bajukurungkendurisedondon #baj#bajubridemaidsh #bajubridemaids #bajusedondon #bajusedondonmurah #bajukenduri #bajukendurimurah #majlisperkahwinanmelayu #majlispertunangan #kendurikawenabang #ctdk #ctdkfans #mommyjihan #kekasihpaksarela #bazarpaknil #bazaarpaknil #terapiinstagram #ootd #trustedonlineseller #youcanduit #eusahawan #erezeki #tunangorang
2 0
rawatan untuk gatal, kurap dan panau. . gatal dan perit..tergaru-garu. resa segan dan malu sangat. terutama di tempat awam. . jangan bimbang. dapatkan sebotol iv mist pelbagai fungsi, dan lakukan rawatan ini di rumah. . in sya allah, masalah kulit dan kegatalan mula berkurangan dan in sya allah beransur pulih. selamat mencuba. jon dapatkan hari ini. www.wasap.my/60107911878 . #ivmistmujarab#sembur2 #ivmistpelbagaikegunaan #penawarresdungberkesan #nanoaromatikoil#segar #organik#terapiinstagram #bazaarpaknilmurah#viral #neelofarhijab#dramasangat #trending#bazaaronline
4 0
Alhamdulillah..selamat dah smpai stokin2 cun melecun ni ke Damansara ๐Ÿ˜Š Ada banyak lagi pilihan warna dan corak yang ada di sini. Ambil sedozen@12pasang macam ni lebih jimat tau. Berminat juga? Klik sini ๐Ÿ‘‡ http://www.wasap.my/60193883536 #stokin #stokinmurah #stokintapakhitam #stokinumrah #stokincomel #stokinberjari #stokincantik #stokincorak #stokinkrafleez #stokinplain #stokinkanak2 #stokinkanik #stokinsolat #stokinnanamikail #agennanamikail #borongstokin #socks #kidssocks #coveryouraurah #sayajual #hijrah #uia #um #usim #baazarpaknil #baazaronline #teamnanamikail #terapiinstagram #inijugakamanah #ajimaura
7 0
Sedang membutuhkan info PROMIL? Sudah menanti berapa lama? Sudah ikhtiar kemana saja? Sudah habiskan berapa juta? Diketahui adanya riwayat penghalang kehamilan maupun tidak.. Diketahui suami sp*rma bermasalah atau tidak.. Diketahui tuba fallopi masih sempurna ataupun tidak... Mari saya kenalkan pakai herbal BEE.. Testimoni alhamdulillah sudah banyak sekali.. Dari yang di fonis tidak bisa hamil normal harus bayi tabung.. Sampai yg tuba falopi tinggal satu.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Promil sehat,promil alami.. Sepaket Untuk Suami dan istri #regrann Untuk dapat info medis yang sudah 10 tahun menangani berbagai macam kasus pengahambat kehamilan hingga sembuh total dan positif hamil bisa ajukan via: BBM: DB9E8157 WA: 0856-4630-5614 Tekan โ™ฅ, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
1 1
PROMOSI AKAN BERAKHIR PADA 31 JAN 2018 . . NO MORE LAVIDA AFTER THIS!!! . ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . Jom~ Dapatkan Lavida Dress anda sekarang!!! . . Promosi #beli1percuma1 dgn harga RM119 (tidak termasuk postage) . Anda beli 3 helai percuma 3 helai dgn harga RM357 (tidak termasuk postage) . . Normal price sehelai RM119 tau !!! . Sesuai utk anda yg nak pkai sedondon masa kenduri atau untuk baju bridemaids majlis perkahwinan anda atau kawan anda. . Grab yours now. . 8 warna untuk anda pilih. Size sehingga 5xl tau~ Material como crepe yg tidak panas. . Berminat nak dapatkan Lavida, terus whatsapp sy. . ๐Ÿ“ฒ017-3770581 ๐Ÿ“ฒ017-3770581 ๐Ÿ“ฒ017-3770581 . Atau tekan link di bio @zeaqamiraboutique . . #bajukurungmoden #bajukurungkenduri #bajukurungkendurimalaysia #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysiamurah #bajukurungkendurisedondon #baj#bajubridemaidsmurah #bajubridemaids #bajusedondon #bajusedondonmurah #bajukenduri #bajukendurimurah #majlisperkahwinanmelayu #majlispertunangan #kendurikawenabang #ctdk #ctdkfans #mommyjihan #kekasihpaksarela #bazarpaknil #bazaarpaknil #terapiinstagram #ootd #trustedonlineseller #youcanduit #eusahawan #erezeki #tunangorang
2 0
Haaa ambik hakakยฒ semua.. senang nak buat keja masak.. Sekali semua dalam satu.Macamยฒ jenis rempah ratus boleh letak sekali dalam satu rack cantiikkk nihh๐Ÿœ๐Ÿœ๐Ÿœ๐Ÿ๐Ÿ . Tak ada lagi bersepahยฒ sana sini.. Time masak kelam kabut nak cari rempah xjumpa..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Nak jadikan hadiah๐ŸŽ๐ŸŽ pun sesuai untuk mak, mil atau kawanยฒ nak kawin tu๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . ๐ŸŽ†Spice Rack 16 in 1๐ŸŽ† ใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธใ€ฐ๏ธ . WhatsApp click link WhatsApp ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‡ . www.wasap.my/60189629460/SpiceRack
9 1
. Jerawat takde. Tinggal parut je. Tapi parut pun dah nak pudar. Lagi satu liang pori muka makin mengecil. . Ada lagi, #sunburn pun dah hilang.Baru 7 hari amal vitamin c Allure Beauty ni. Saya akan teruskan makan Vitamin C ni๐Ÿ‘๐Ÿ˜„๐Ÿ˜ . Pengakuan customerโ˜. Klik link dah ws kakmai cepat๐Ÿ˜„ . #leaderallurebeautyterengganu
3 3
Imam Hasan Al-Bashri r.a., seorang tokoh tabiโ€™in berkata : โ€œOrang yang tidak punya adab adalah orang yang tak punya ilmu. Orang yang tidak punya kesabaran menanggung derita menjauhi kedurhakaan dan menanggung derita beratnya menunaikan kewajiban. Mereka ini adalah orang yang tidak beragama. Orang yang tidak punya sifat waraโ€™ adalah orang yang tidak punya kedudukan dekat di sisi Allah.โ€ Menurut Imam Nawawi, yang dimaksud dengan sifat waraโ€™ adalah menjauhi sesuatu yang haram dan syubhat. Dan, yang dimaksud dengan sabar itu dapat dipahami dengan 3 macam, yaitu: โ€œSabar dalam menghadapi musibah dan kezhaliman; Sabar dalam melaksanakan ketaatan; dan sabar dalam menjauhi maksiat.โ€ ---Imam Nawawi Al-Bantani dalam kitab Nashaihul 'Ibad . #assalamualaikum
12 3
*๐ŸSONGKET KAYLA EXCLUSIVE๐Ÿ* Khas Raya 2018 Corak sesedap rasa.. Yg chubby pun x nmpk chubby.. Yg comel2 lagi bertambah suwet gitue..๐Ÿ˜˜ Design tak lapuk dek zaman..๐Ÿ Material Sb Line. โœ…Kain tahan lasak โœ…Teksture bergaris-garis *KOD SB* โœ‚ 4 meter siap potong โœ‚Bidang 45 Price๐Ÿ’ฐ Rm70sm/rm75ss Siap postage ๐Ÿ’ฐPayment di dahulukan pencapaian di utamakan๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ŽSerius buyer ๐ŸŽจWarna mungkin sedikit berbeza atas faktor cahaya atau gadet masing2. ๐Ÿ“ฆPengeposan dlm masa 3 hari bekerja. Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0182294150 Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0182294150 #cottonlovers #kaincotton #kaincottononline #kaincottonmurah #kaincottononlinemurah #kainpasang #kainpasangonline #kainpasangonlineterkini #kainpasangonlinemurah #kainpasangmalaysia #kainpasangmurah #kainela #kainelamurah #kainelaonline #kainelaonlinemurah #noradanish #titiancintatv3 #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #terapiinstagram #ajimaura #oot#ootdfashion #ootd
6 0
Anak adalah investasi terindah dalam sebuah keluarga. Karena itu, menanti kehadiran seorang buah hati adalah kerinduan tak terkira bagi pasangan suami istri terutama sekali bagi seorang istri. Belum lengkap rasanya berumah tangga bila belum ada tangis seorang anak. Menjadi ibu adalah obsesi setiap wanita, Dan kami membantu memberi solusi agar peluang Kehamilan semakin besar. PIN: 5D590C11 WA: 085331426792
5 3
VITAMIN BUDGET ๐Ÿ˜ . Ada yang nak consume vitamin tetapi under budget. . Bagi Wani vitamin yang paling penting & asas ialah Vitamin C. Dan paling paling penting ialah vitamin C nih vitamin yang paling jimat. . Sebotol ada 180 TABLET & tahan selama 6 BULAN. . Kebaikan SR Vitamin C ๐ŸŠMembantu mencerahkan kulit secara sekata ๐ŸŠMembantu mengurangkan masalah jerawat ๐ŸŠMembantu melindungi kulit daripada radikal bebas ๐ŸŠMembantu menghasilkan collagen dalam badan ๐ŸŠMenguatkan sistem imunisasi badan . Note: Supplement shaklee hanyalah makanan tambahan, bukan bertujuan untuk merawat, diagnose, menyembuhkan sebarang penyakit. . @shakleehazwani 013-4251815 . #sha#shakleemurah #shakleekedah #shakleejitra #shakleepolimas #shakleetunjang #shakleekepalabatas #espjitra #shakleeipda #espshakleehargastudent #terapiinstagram #bisnesonline #shaklee #bazaaronline #like4like #bazarpaknil #setresdungshakleemurah #setmenyusushaklee #tipskecantikan #vivix #instaboomakademi
8 0
Dilema ibu-ibu lepas bersalin. Especially bersalin normal, kena jahit kat bawah tu. Aduhhh SERIAUUUUU Takut tu rasa macam kalau boleh tahan nak tahan jer, TAKUT. . Pengalaman sendiri, #fef#fef#fefet banyak sangat bantu kak ain semasa berpantang. . Luka kat bawah cepat kering Wangi jer Rasa sejuk buat kan kita rasa selesa sepanjang berpantang even masih dalam nifas. . Sireh kan antiseptik terbaik so dont worry mommies, #fefet Sireh Premium totally SELAMAT dan dijamin mommies akan jatuh cinta. . . . ORDER SEKARANG : RM 25 (sem) RM 30 (ss) tak termasuk pos WHATSAPP 012-6227009 @ klik link di bio takyah save nombor. . #sayajual #fefet #trustedseller #kedaijamu #pencuciwanita #femininewash #bridetobe #mommytobe #preggy #setberpantang #perapat #jam#jamuta #perapatwanita #jamu #keputihan #missv #setbersalin #dropshipwanted #agentwanted #terengganu #kualaterengganu #like4like #terapiinstagram #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipmalaysia
14 0
Panggilan segera . . Berminat menjadi tukang jahit meh lekaih wsap team menjahit kami http://www.wasap.my/60173264655 http://www.wasap.my/60173264655 http://www.wasap.my/60173264655 Antara syaratnya: 1) wanita- separuh wanita yg auw auw takmau 2) ada kenderaan sendiri 3) boleh menjahit- tak perlu pandai semua baju pun takpe janji pandai tekan mesin 4) sedia terima arahan- yg ni penting bukan apa nnti tokey suruh jahit baju kurung dia jahit baju kelawar plk 5) lokasi kedai di bandarsriputra so sesiapa Yg berdekatan dialu2kan 6) gaji???? Wsap no atas ๐Ÿ‘† Cepat-cepat jgn lambat-lambat #tukangjahit #bandarsriputra #bukitmahkota #bangi #bandarbarubangi #kajang #jahitpukal #jah#jahitanindividu #iklan #jawatankosong #jahitanpukal #jahitanindividu #terapiinstagram #jualanmurah #jualanonline #bazaarpaknil #neelofa #indahdihati #kuis #bazaronline #wanita #igbizmalaysia #instagrammalaysia #syukurselalu #jakel #tudung #shawl #bajulelaki #jubah #sekocisemenyih
16 0
PAKAI 1MMF JE DAH COMEYY GINI๐Ÿ˜๐Ÿ˜ฑ - ๐Ÿ” FIRST PAY FIRST SERVE ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP +6018 254 3320 ๐Ÿ”ฅ CLICK LINK WHATSAPP ON BIO FOR FAST RESPOND #1minutemiraclefoundation #1mmf #foundation #foundationmurah #overdoseglowing #sephore #nars #hudabeauty #morphe #mascara #tutorialmakeup #makeup #makeupmurah #bbpink #terapiinstagram #sayajual #salamjumaat #prelovedmurah ##terlajaklaris #dsv #gossiphangat #1malaysia #dropshipwanted #agentneeded
7 0
โœ…Pink โœ…Dusty Pink #3PCSRM100 . Erin hidden button top . 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 OCS RM100 . Postage : SEM - Free postage SS - Add RM5 . Material : Chiffon mosscrepe . Other : Hidden functional button at front and functional button at sleeve. . Measurement : Length 69CM, shoulder 38CM, sleeve 57CM, bust 102CM, armhole 44CM, hips 108CM. . #sayajualbaju #kedaionline #bazarpaknil #bajumurah #bajucantik #plainblouse #blousemurah #blouselenganpanjang #blousekosong #blouselawa #blouseoffice #blousekerja #bajuoffice #bajukerja #bajukepukkepuk #bajuropolropol #blouse3pcsrm100 #baju3pcsrm100 #sale #ajimaura #terapiinstagram #calaqisya #minazmurah #jovianrtw #jubahsouq #faridkamil #iqramdinzly #kekasihpaksarela
10 1
. . Stressssssnyaa bila si JERAWAT jahat menerjah . Seangkatan tentera pulak tu bawak berkampung kat pipi si maniss ni. . Nak halau punyaa la payah, haihhh belum lagi kawasan ternakan lain sekitar dahi. Ehh eh buat macam tempat sendiri pulak kanns! Geram betul laa. . Tapi lepas konsisten si comel WD habis dicantas nya segala tok nenek penjajah ni. Habis bertempiaran lari tak cukup tanah. ๐Ÿ˜† . Sedar sedar pipi merah jambu nyata terserlah disebabkan dalaman yang makin sihat dan tiptop kebaboom. . Si comel ni memang ajaib. Calit kat nadi je tau, tapi kesannya fulamakk haihhh merecikk memancar muka customer tue sekarang dek penangan krim WD. . . Krim WD nano teknologi terkini . Merawat segala masalah dari dalam darah kita. Bila dalaman dah cun . Toksin toksin jahat dah dinyahkan .Baru lahh luaran akan terserlahh . 3 bahan POWER bergabung bersatuu . Ada pueiri murifica . Arbutin dan gluthaa . itu lahh penangannyaa si jelitass bertambahh extraa jelitass gittew . . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ019-6199811 . #wom#womendesire> #womendesire #adleesyabeauty #lofattah #wdpromosi #wde#wdecosi #womendesireeessentialcream #agendiperlukan #nakzuriat #vhygiene #dealerdiperlukan #wdec #calitcalitcantik #cabutanbertuah #buahhatiku #cintahati #tunangku #cintaku #kekasih #kekasihhati #kekasihku #suamiku #kesayanganku #jantunghati #anakkusayang #keluargakusyurgaku #buahhatimama #kesayanganmama #terapiinstagram #ajimaura
6 0
Assalamualaikum..kepada peminat2 keropok lekor cheese, sekarang anda boleh dapatkan keropok lekor cheese yang rangup di luar, lembut di dalam di kedai romah makan terlajak laris tau. Jangan lupa datang ye.. siapa yang hantu keropok maii..kne cuba ๐Ÿ˜ #romahmakanterlajaklaris #ker#keropoklekorfrozen #keropoksedap #keropoklekorfrozenterengganu #sagupior #terapiinstagram #keropokterengganu #keropokcrunchy #jjc #bazaar #bazarpaknil #surirumah #keropoklekorasli #terengganu #selangor #sto#stokis #keropokikan #syukurselalu #Alhamdulillah #jjcm #stokis #ipoh #perlis #sayajual #keropok #cspscs #sakarantai7
7 0
BARU 3 HARI PAKAI , BLACKHEAD KURANG DAN MUKA TAK BERMINYAK . . Produk berkesan terus repeat oder angkut 2 sekaligus ๐Ÿ˜. Bila rajin scrub muka whitehead dan blackhead pun kurang tau , Barulha muka nampak peloless licin . . Tea Tree juga kawal minyak di muka . Jerawat pun takut nk datang menyinggah ๐Ÿ˜‚. . Inshaallah harga mampu milik . Kena ada sorang satu buat emergency jerawat berpesta time tulha korang tempek jer masker nie ๐Ÿ˜. . RM 20 ( 100 GRAM ) POSTAGE RM8SM ,RM12SS. . BERMINAT, boleh roger aien 0199236841
13 3
Bayangkan lepas bersalin, berat badan kita turun laju kemain macam lif dari puncak KLCC sampai ground floor. Berdesssuupppp perginya! Cenggitu la yang dialami sorang kastemer yang amalkan Postnatal ni. Baru habis 2 botol sambil sapu-sapu manja Care Lotion FREEGIFT kat tempat lemak berkumpul, nahhhhh 23kg hilang ghaib entah ke mana. Tak tinggal jejak langsung. Mak-mak berpantang yang ada angan-angan nak slim sambil jaga kesihatan luar dalam, meh roger kak bid Bukan tu je, susu badan pon akan meriah melimpah ruah. Pekat. Baby menyusu sekejap je dah kenyang. Sedar-sedar dah nyenyak tidur sambil mulut dia ternganga. Alololo, comeyyynya. Meh picit sini kita stori mori dari hati ke hati๐Ÿ˜˜ www.wasap.my/60104644879 #terapiinstagram #ajimaura #lostweight #berpantang #mommytobe #misiperutkajol
8 1
ANDA SUKA FOUNDATION MESRA WUDUK & HARGA BAJET ? . . 1MINUTE MIRACLE FOUNDATION ============================= โ™ฅ๏ธKELEBIHAN 1MMF FOUNDATION โ™ฅ๏ธ ============================= . . โœ…LULUS KKM โœ…membantu membaiki sel rosak akibat sinaran matahari โœ…foundation bentuk compact, senang bawa pergi travel, siap ada cermin lagi! Hehe โœ…membantu mengurangkan kulitt berminyak โœ…mesra solat โœ…membantu menutup parut jerawat โœ…membantu menegangkan dan melembutkan kulitt โœ…glowing overdose uols - ๐Ÿ” FIRST PAY FIRST SERVE ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP +6018 254 3320 ๐Ÿ”ฅ CLICK LINK WHATSAPP ON BIO FOR FAST RESPOND #1minutemiraclefoundation #1mmf #foundation #foundationmurah #overdoseglowing #sephore #nars #hudabeauty #morphe #mascara #tutorialmakeup #makeup #makeupmurah #bbpink #terapiinstagram #sayajual #salamjumaat #prelovedmurah ##terlajaklaris #dsv #gossiphangat #1malaysia #dropshipwanted #agentneeded
7 1
MEWANGI CREAM โ˜˜๐ŸŒผโ˜˜๐ŸŒปโ˜˜๐ŸŒบโ˜˜๐ŸŒนโ˜˜๐Ÿ’ฎโ˜˜๐ŸŒธโ˜˜๐ŸŒท . Mengandungi SPF 60 melindungi kulit dari pancaran matahari, gabungan 7 pati bunga, ada serbuk mutiara dan vitamin c. . Jangan tak tau, vitamin c mencerahkan kulit untuk jangka panjang tau..tu sebab retis ramai yg cucuk vitamin c untuk anjal, gebu dan cerah! . Now jangan bimbang, tak yah cucuk bagai, meh guna mewangi cream aje, mencerah, melembut, melembabkan kulit, mengecutkan jerawat memudarkan jeragat dan menghilangksn garis halus di wajah! . Jom mewangi. Noraniza idris dah lama pakai mewangi sebenarnya. Beliau sangat berpuas hati dengan kualiti produk tempatan ni. . Ada KKM. Mudah dicuci untuk bersolat. Ringkas dan mudah. Pakai cream aje pun dah glowing! komen pelanggan akak. . nak tambah berseri terus sapu ting ting foundation! pasti berseri di aidilfitri. tak payah tepek bedak lagi! . bukan saja di wajah, di tumit kaki yang merekah pun boleh, merawat retak, dan menghaluskan kulit kasar. juga jadikan losyen di seluruh tubuh. . jom dapatkan sekarang. www.wasap.my/60107911878 . #tepuk2#produkorganik #terusglowing#berseri #stokissahmewangi #putihanjalgebucantik #menawan#adakkm #bazaarpaknilmurah #ajimaura#terapiinstagram #fattzura#dramasangat #trending#viral#cantik
8 2
Assalamualaikum guys and selamat kepada followers2 admin hehe โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– Harini ni admin nk share satu kasut kepada follower admin yg minat kasut cantik utk berjalan โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– Yang minat kasut AIRFORCE tu memang admin recommended kasut nih โค๐Ÿ‘ . . AIRFORCE FLYKNIT ๐Ÿ˜ . HARGA BAWAH 90, POSTAGE FREE PULAK TU โค๐Ÿ˜ . Size 36-45 . Wasap admin hehe uk dptkan diskaun lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ’ฏ . . Kualiti terbaik hanya utk korang ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ selesa cam butik . . Guys nnti ajak tau kawan2 yg lain follow admin sbab nnti admin nk buat contest ๐Ÿ’ช hadiah utk korang hehe . Sekarang pun admin buat promo ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ .Beli 2 kasut jimat rm10 .Beli 3 kasut jimat rm20 . Sangat berbaloi admin cakap ๐Ÿ˜ . Whatsapp link @amr.premium (amir) 017-8254068 . #kasutrare #trending #murahhabis #kasutmurah#instashop #dropshipkasutneeded#copyorigredbaikpunya#amrpremium #sukansea2017#kasut #capmurah#trustedseller#diskaunkaw2#viral#shopeemyclass#terapiinstagram#ajimaura#bazarpaknil#sayajual#murahrezeki#usahawan#jdt#uitm#borong#usahawanmuda#sifucilik#dukunsaka#gshockmalaysia#wakdoyok#padubeb๐Ÿ‘Š
13 2
๐Ÿ”ฅ *LUVITZ - VITAMIN C + OREN + TOMATO*๐Ÿ”ฅ LUVITZย  Serbuk Kemam terbaik abad ini dgn campuran TOMATO & OREN & VITAMIN C dengan memberi kesan lebih pantas, lebih sedap dan lebih esklusif. . Kenapa LUVITZ ? โœ” Mudah kemam dan telan โœ” Tidak perlu bancuh โœ” Perisa oren ( tidak rasa ubat ) โœ” Tekstur serbuk halus โœ” Kesan lebih pantas . Kebaikan Luvitz 1. Mencerahkan tona tidak sekata 2. Merawat jerawat 3. Mengelak sembelit 4. Menghilangkan eyebag 5. Melembapkan kulit 6. Memudarkan jeragat 7. Menguatkan rambut 8. Mengatasi kulit berminyak . Kuantiti :- 2gm x 20 sachets Serbuk kemam. . Siapa yang digalakkan mengambil LUVITZ? Kanak - kanak ๐Ÿ‘Œ Wanita hamil kandungan seawal dua bulan ๐Ÿ‘Œ Ibu berpantang ๐Ÿ‘Œ Lelaki dan wanita yang less confident ๐Ÿ‘Œ Supermom yang superb busy tapi titikberatkan kecantikan dalaman ๐Ÿ‘Œ Dan awak yang sayangkan diri sendiri ๐Ÿ‘Œ. . Whatsapp ๐Ÿ‘‰ 017 966 5308 Whatsapp ๐Ÿ‘‰ 017 966 5308 Whatsapp ๐Ÿ‘‰ 017 966 5308 . #LUVITZ #MasterAgenJushineC #beautyproduct #suplementproduct #jushineC #HideMePlease #glowing #makeup #innerbeauty #hijabista #remaja #cover #HMPfoundation #testimoni #girls #vitaminC #viral #ajimaura #terapiinstagram #NLeebeautyproduct #giftreview #bazarpaknil #bazarmurah #trending #dropshipwanted #assalamualaikum
16 4
Tak perlu da guna byk2 produk... Guna DYXY BCCREAM je da full coverage. Complete dgn BB cream + concealer + ade spf 50++ jugak ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘ . Sekali sapuan seriously akn nmpk effect yg cntik glowing & of course blh cover parut2, jerawat & jeragat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Alhamdulillah Ramai yg da in love ngn DYXY BCCREAM dan Dyxy Face Mist ni ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . ๐Ÿ“ฒWhatsapp shila for more info+60133465949
5 1
. . Admin nak berkongsi cara membuat homemade . Mahu tak ? mahu tak ? Dah lah murah, jimat, organic pulak. Memang taklah merosakkan kulit muka. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ So. Apalagi, marilah pang pung pang pung kita buat masker u'olls. Masker tomato ni boleh menghaluskan, mengebuskan malah mencerahkan wajah u'olls. . Bahan-bahan mudah jek,ย ย tomato dan susu. Blend tomato sehingga hancur dan campur dengan susu. Sapu di wajah anda. Biar seketika. Dah kering boleh bilas muka dgn air bersih. Selamat mencuba. #tipscantik #petuacantik #putihgebu #terapiinstagram #ajimaura
6 0
BODY SCRUB WANGI JEE . Uolss nak tahu tak body scrub ni antara best seller tau. Wangian dia memang sangat expansive dengan berharga Rm20 tu sangat-sangat berbaloi tau . Yang paling syokk bau dia melekat kat badan ๐Ÿคค . Siapa belum grab serious rugii ๐Ÿ˜Ž . Temyracle made freshly for you โค๏ธ . #temyracle #temyraclescrub #temyracleshahalam #temyracleklang #temyracledatukharun #teamfitri #temyracleteamfitri #shahalam #klang #irissentialtemybold #dropshipwanted #agentwanted #ajimaura #terapiinstagram #scrubhomemade #scrubhalal #beautyproduct #glowing #parut #jerawat #igshopmalaysia #sunburn #jeragat #bibirkering #bibirhitam #tanganhitam #tangangelap #uitm #unisel #agenttemyracleshahalam
5 0
Setiap kali datang bulan mesti senggugut. . Kebanyakan perempuan bila datang bulan akan mengalami sakit perut atau dipanggil senggugut. Sakit memang tak tertahan. Siapa yang pernah alami akan tahu la rasanya. . Dulu syida selalu senggugut, boleh dikatakan setiap bulan tu memang akan rasa lah sakit tu. kadang kadang sampai nak pengsan disebabkan terlalu sakit. . Tapi alhamdulillah sekarang senggugut dah kurang selepas mengamalkan susu maez. . Susu maez bukan untuk merawat kulit sahaja, tetapi ia juga dapat merawat dalaman juga. . Ws 0139107942 Ws 0139107942
10 2
#Assalamulaikum ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ KEPADA WANITA2 YANG DAH BERKAHWIN DAN PERNAH MAKAN #MAAJUNANGGUNBISTARI TAPI ADA MASALAH TAK CUKUP DUIT UNTUK BANTU SUAMI TAMPUNG KEHIDUPAN.. . . SILA BACA POST INI... ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ . Allahu .. Sujud syukur sy pd Allah sbb tak sangka dpt juga miliki kereta sendiri..bergantung hanya pda income #MAB.. Surirumah 4 anak yg sedang membesar.. Mmg tak sangka.. Ianya pemberian Allah dlm keadaan sy pun sendiri pun mcm mimpi.. - Pn Aina, Stokis MAB Skrg sy dh dpt bantu suami, ambik insuran utk anak2, beli 'perhiasan' sendiri, membantu keluarga dan skrg dh ada 'harta' sendiri. Semua hasil dr MAB - Pn Julaiha, Junior Stokis MAB Perak Berminat utk tambah pendapatan seperti mereka? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jom join pengedar2 #AlifAisyaMABNetwork di bawah: ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ . ๐Ÿ’œ #KUALALUMPUR / #SELANGOR ๐Ÿ’œ Pn Syifa - 012-690 6078 ( Wangsa Maju / Gombak / Batu Caves) Pn Marini - 019 2232276 ( Keramat, Setapak, Wangsa Maju, Kuala Lumpur) Pn Masitah - 019 982 2139 (Serendah, Rawang) Pn Hayatie - 016-3041757 (Bandar Sunway, Puchong) Pn Nadirah - 017-3306595 (Seksyen 6 Shah Alam) Pn Ayu - +60 12-265 0485 (Desa Tun Razak) Nur Harwani - 011-2636 3812 ( Semenyih, Tasik Kesuma) Rosfarihan - 019 270 4931(Taman Kobena, Cheras) Madihah - +60 12-271 7994 (Denai Alam/Kg Subang/Subang Bestari) Hannan - 012 274 7652 (Puncak Perdana) . . ๐Ÿ’œ #TERENGGANU ๐Ÿ’œ Ruzellawatey - 019 986 2778 (Jerteh/Besut) Pn Wani - 0199034596/ 01119313646 (Kuala Besut) Pn Isma - 013 942 7005 (Kubang Parit, Kuala Terengganu) Pn Tuty - 012 981 1951 (Paka,Kerteh, Dungun) . . ๐Ÿ’œ #PAHANG ๐Ÿ’œ KakTi - 0199114933 ( Bandar Indera Mahkota) Pn Norharyani - 0142119156 (Temerloh) Norizan - 01140333140 ( Tanah Rata, Cameron Highlands) Nurul Munirah - 011 4033 3140 (Cameron Highlands) Rohana - 0177584072 (Kuala Rompin) . . ๐Ÿ’œ #SARAWAK ๐Ÿ’œ Pn Siti - 016 577 2672 (Kuching) . . ๐Ÿ’œ#SABAH ๐Ÿ’œ . . Ain - +60 11-2687 4961(Kota Kinabalu, Tuaran) . NASRIATI - 0128135859/0168805858 (Tawau) . . ๐Ÿ’œ #JOHOR ๐Ÿ’œ Fahrizan - 0102452876 (Muar, Batu Pahat) Saadah - 0133946150 (Kota Tinggi, Johor) Rosmaniza - +60 12-732 1625 (Johor Bahru) Utk senarai lanjut sila rujuk bhgn komen ๐Ÿ‘‡
6 2
๐ŸŒบDress Princess Aisy Tsarwah 3.0 Kombinasi 2 material COMO CREEPE + CHIFFON๐ŸŒบ . โ™ฅ๏ธMaterial Como crepe + Chiffon ( layer dress ) . โ™ฅ๏ธKombinasi 2 material pada baju tampak uolls lebih anggun & ekslusif . โ™ฅ๏ธPilihan saiz dari S hingga 2XL . โ™ฅ๏ธDress Empire Cutting ( ala2 princess cutting) . โ™ฅ๏ธ10 pilihan color yang modern, simple, dan menarik . โ™ฅ๏ธNursing friendly zip di tengah (breastfeeding easy) . Dapatkan satu sebelum tinggal tak ada satu pun ๐ŸŒž Sis very sure uolls nampak ayu dan elegant gitu ! . Harga Sebenar RM129 Harga Promosi RM99 sahaja! ================================ * postage kami belanja ๐Ÿ˜˜, dalam semenanjung sahaja . * sabah & sarawak tmbh rm5 ================================ . [ MACAM MANA NAK ORDER ] ?? . WhatsApp : klik shj link ni tanpa perlu save no kami ๐Ÿ‘‡ https://www.wasap.my/60199847249/DRESS_AISY https://www.wasap.my/60199847249/DRESS_AISY https://www.wasap.my/60199847249/DRESS_AISY TQ ๐Ÿ’‹ #dressnursing #dressmuslimah #bazarpaknildress #onlinebisness #bazaaronline #dressmurahmalaysia #dressnursingfriendly #dressmuslimahmalaysia #terapiinstagram #seremban #melaka #johor #ajimaura #cspscs #muslimahfashion #muslimahwear #terlajaklaris #jub#jubahh #jomshopping #jomshoppingonline #igshop #likes #like4like #aurainsta #kuantan #pantai๐ŸŒด #senawang #jubah #jubahdinner
20 1