Sekarang ada promosi tau 😍😍 🛍Zahra dewasa rm160 (Np : rm190) 🛍Zahra kid rm130 (Np : 160) 🎀Total rm290 TAPI!!!!! tapi nak bg murah lg RM280 shj free postage semenanjung msia 💃🏻💃🏻 Sabah/sarawak add rm10 FREE BOX HM EXCLUSIVE 🌹 (+) UKURAN TELEKUNG KIDS- 👧 i) Junior kids umur 6thn - 8thn labuh telekung bahagian hadapan dari aras dahi 35 inci, labuh bahagian belakang dari aras kepala 37 inci. Labuh kain 36 inci lebar kain 23 inci. 👩 ii) Senior Kids umur 9 thn - 12 thn labuh telekung bahagian hadapan dari aras dahi 45 inci, labuh bahagian belakang dari aras kepala 47 inci. Labuh kain 41 inci lebar kain 27 inci. #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh #telekungbudak #telekungkids #telekungmakanak #telekungsepasangmakanak
7 0
❤ Berkenan Betul Saya Dgn Telekung Seri Balqis Ni ❤ =========================================== Cantikkan telekung ni!, Exclusive & Kemas . Material yg digunakan dari Royal Cotton Paris lembut & sejuk . Nak tau apa lg yg best dan special sgt tentang telekung seri Balqis ni. Wajib baca sampai habis. Ingat baca sampai habis jgn baca headline aje 😃. : Apa yg best sangat Seri Balqis ni? =========================== 🎀Material yg digunakan dari material royal cotton paris. Kain yg ringan, lembut dan kain yg sejuk serta TIDAK jarang 🎀Double lining hingga paras atas siku 🎀Sulam renda yg exclusive setebal 5'-7' yg kemas dan cantik. 🎀Bahagian muka yg terletak mengikut bentuk muka sesiapa shj yg memakainya. Tak kira besar atau pn muka kecil. Sebab kemasan di dahi menggunakan getah yg lembut dan di bwh dagu menggunakan material Tshirt cotton yg beri impak keselesaan tahap maxsimum. 🎀Ada sulam lagi kat atas kepala. Hujung tali pun ada sulam. Cantik tau 🎀Jahitan sgt kemas. Kalau ada defect atau tak puas hati boleh return balik kami akan alter. Kedai online lain mana boleh kan 😊 🎀Kakak2 yg comel2 tu selalu risau part kain. Lepas ni jgn risau HMe buat version kain besar 30' ukuran 56' 🎀Labuh telekung dari aras kepala 53' 🎀Sesuai sgt utk buat hantaran, buat hadiah utk mak atau org2 yg kita sayang. Percayalah setiap org yg terima hadiah seri Balqis ni akan syg dan hargai pemberian ini kerana Seri Balqis sgt2 istimewa. 🎀Seri Balqis ada 2 warna Hitam dan Putih. Hehehee....bila dah beli hitam pasti nak beli yg putih sbb betul2 best pakai Seri Balqis ni. "Tak Kenal Maka Tak Cinta. Dah Kenal Wah Jatuh Cinta Berkali2. Begitu hebatnya Penangan Seri Balqis" Harga ASAL RM230 Harga Promosi RM190sm/RM200ss TERMASUK POSTAGE 💕💕 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
5 1
TELEKUNG DENIM NI SEJUK MCM ADA EKON Telekung Seri Aisyah Denim Lace dr Koleksi Brand Hanna Mirae ni Serious cantik, sejuk, lembut. Material yg digunakan dr 1st Grade Cotton Denim. Sekali dah guna mmg telekung lain bakal dilupakan. Memang Best Uoll, material dia sumpah sejuk!! mcm ada ekon gitew : Nak mengadap Allah pun kena cantik2 lawa2 tau, tu sebab HM keluarkan telekung yg lawa ni. Ada 10 warna jom layan Mengapa perlu beli Seri Aisyah Denim Lace by HM? 🎈Fabrik Cotton Denim di datangkan dengan kaler2 yg menarik. 🎈1 set dengan kain 🎈Fabric yang tidak melekap, tidak jarang, selesa dipakai, kain sejuk nyaman jer rasa. Ringan serta lembut digunakan sepanjang solat (mengikut piawaian Syariah) 🎈Labuh kain 49", lebar kain 30" dan tebal getah pinggang 1". So tak de masalah kat kekakak yg comel2 tu, sbb material ni strechable mmg selesa sgt 🎈Labuh telekung dari bawah dagu 34" 🎈Ukuran muka free saiz dari saiz s sampai plus saiz semua blh pakai. Kemasan jahitan dikepala dgn getah yg berkualiti tinggi, sgt lembut mmg tak tinggal kesan birat langsung 🎈Bahagian kepala dikemaskan dgn renda prada yg sgt exclusive, tebal dan tidak mudah koyak. Disekeliling telekung dijahit dgn lace setebal hampir 2 inchi yg sgt cantik dan elegant 🎈Lebih praktikal,lebih selesa, senang dipakai tidak perlu memakai anak tudung kerana reka bentuknya telah diinovasikan untuk melekap di muka sekaligus memberi keselesaan kepada sesiapa sahaja yang memakainya 🎈Sangat sesuai digunakan untuk menunaikan Haji dan Umrah 🎈Dan Sgt sesuai dijadikan hantaran dan hadiah utk org tersayang 🛍Money back guaranteed jika kualitinya tidak seperti yg disebutkan. Anda pasti berpuas hati dgn rekaan telekung exclusive by HM. Kain Denim yg kami gunakan sgt2 bermutu tinggi ======================== Harga Asal RM200 Harga PROMOSI 💃🏻 RM160sm/RM170ss #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuhonline
6 0
❤ Berkenan Betul Saya Dgn Telekung Seri Balqis Ni ❤ =========================================== Cantikkan telekung ni!, Exclusive & Kemas . Material yg digunakan dari Royal Cotton Paris lembut & sejuk . Nak tau apa lg yg best dan special sgt tentang telekung seri Balqis ni. Wajib baca sampai habis. Ingat baca sampai habis jgn baca headline aje 😃. : Apa yg best sangat Seri Balqis ni? =========================== 🎀Material yg digunakan dari material royal cotton paris. Kain yg ringan, lembut dan kain yg sejuk serta TIDAK jarang 🎀Double lining hingga paras atas siku 🎀Sulam renda yg exclusive setebal 5'-7' yg kemas dan cantik. 🎀Bahagian muka yg terletak mengikut bentuk muka sesiapa shj yg memakainya. Tak kira besar atau pn muka kecil. Sebab kemasan di dahi menggunakan getah yg lembut dan di bwh dagu menggunakan material Tshirt cotton yg beri impak keselesaan tahap maxsimum. 🎀Ada sulam lagi kat atas kepala. Hujung tali pun ada sulam. Cantik tau 🎀Jahitan sgt kemas. Kalau ada defect atau tak puas hati boleh return balik kami akan alter. Kedai online lain mana boleh kan 😊 🎀Kakak2 yg comel2 tu selalu risau part kain. Lepas ni jgn risau HMe buat version kain besar 30' ukuran 56' 🎀Labuh telekung dari aras kepala 53' 🎀Sesuai sgt utk buat hantaran, buat hadiah utk mak atau org2 yg kita sayang. Percayalah setiap org yg terima hadiah seri Balqis ni akan syg dan hargai pemberian ini kerana Seri Balqis sgt2 istimewa. 🎀Seri Balqis ada 2 warna Hitam dan Putih. Hehehee....bila dah beli hitam pasti nak beli yg putih sbb betul2 best pakai Seri Balqis ni. "Tak Kenal Maka Tak Cinta. Dah Kenal Wah Jatuh Cinta Berkali2. Begitu hebatnya Penangan Seri Balqis" Harga ASAL RM230 Harga Promosi RM190sm/RM200ss TERMASUK POSTAGE 💕💕 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuhonline
5 0
.❤️Apa yg Best tentang Seri Zahra? ======================= ● Material yg digunakan dari material silky cotton. ● Teksturnya lembut, licin dan sejuk ● Warnanya putih nila ● Materialnya tidak berkedut ● Tidak berbulu walau dibasuh berkali2 ● 100tidak nampak bayang kulit tetapi tak tebal tau. Kita kan duk umah pakai baju lengan pendek so telekung ni mmg sesuai sgt 😊 ● Double lining hingga paras bwh dada. ● Sulam yg exclusive selebar 5'- 7' ● Ada sulam lagi kat atas kepala. Hujung tali pun ada sulam. Cantik tau ● Bahagian muka yg terletak mengikut bentuk muka sesiapa shj yg memakainya. Tak kira besar atau pn muka kecil. Sebab kemasan di dahi menggunakan getah yg lembut dan di bwh dagu menggunakan material Tshirt cotton yg beri impak keselesaan tahap maxsimum. ● Penyelesaian utk kakak2 yg tinggi. Kain mmg labuh 57' lebar kain 32'. So kekakak yg tinggi ala2 model boleh beribadah dgn confident ● Ukuran telekung → labuh telekung dari aras kepala 50' termasuk sulam. Ukuran dari bawah dagu 37' termasuk sulam. ● Sesuai utk ketinggian 152cm dan ke atas. ● Terdapat pilihan renda yg cantik2 putih, pink, biru, purple, light brown, green, turqoise, black,taupe grey ● Sesuai sgt utk buat hantaran, buat hadiah utk mak atau org2 yg kita sayang. ======================= Harga Asal RM190 tapi skrg ada promosi RM160 sahaja 💃🏻 Sabah / Sarawak add rm10 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
7 0
Salam semua 🙋🏻‍♀️ Cantik kan TELEKUNG SERI AISHAH ni? Fabrik yg digunakan adalah dr Cotton Denim premium & ringan serta didatangkan dengan warna-warna menarik. Fabrik yang ❌ tidak melekap, ❌ tidak jarang & selesa dipakai. Material kain sejuk, nyaman, ringan serta lembut digunakan sepanjang solat (mengikut piawaian Syariah). Harga sgt berpatutan tau!! Hanya RM160!! Ini harga promosi tau. Jom pm cepat cepat sebelum terlambat. Ws sy 0136659910. #telekungmurah #telekungumrah #telekungraya #telekungcantik #telekunghaji #telekungexclusive #jomkahwin #jomkurusraya
3 0
Telekung Seri Zahra white. Warna back to basic. Khas buat peminat putih suci murni. Jom order dengan admin di +60166830700
3 1
Telekung Seri Zahra white. Warna back to basic. Khas buat peminat putih suci murni. Jom order dengan admin di +60166830700
2 1
Telekung Seri Zahra white. Warna back to basic. Khas buat peminat putih suci murni. Jom order dengan admin di +60166830700
1 1
Salam semua 🙋🏻‍♀️ Cantik kan TELEKUNG SERI AISHAH ni? Fabrik yg digunakan adalah dr Cotton Denim premium & ringan serta didatangkan dengan warna-warna menarik. Fabrik yang ❌ tidak melekap, ❌ tidak jarang & selesa dipakai. Material kain sejuk, nyaman, ringan serta lembut digunakan sepanjang solat (mengikut piawaian Syariah). Harga sgt berpatutan tau!! Hanya RM160!! Ini harga promosi tau. Jom pm cepat cepat sebelum terlambat. Ws sy 0136659910. #telekungmurah #telekungumrah #telekungraya #telekungcantik #telekunghaji #telekungexclusive #jomkahwin #jomkurusraya
8 0
Salam semua 🙋🏻‍♀️ Cantik kan TELEKUNG SERI AISHAH ni? Fabrik yg digunakan adalah dr Cotton Denim premium & ringan serta didatangkan dengan warna-warna menarik. Fabrik yang ❌ tidak melekap, ❌ tidak jarang & selesa dipakai. Material kain sejuk, nyaman, ringan serta lembut digunakan sepanjang solat (mengikut piawaian Syariah). Harga sgt berpatutan tau!! Hanya RM160!! Ini harga promosi tau. Jom pm cepat cepat sebelum terlambat. Ws sy 0136659910. #telekungmurah #telekungumrah #telekungraya #telekungcantik #telekunghaji #telekungexclusive #jomkahwin #jomkurusraya
24 0
Telekung koleksi Seri Aurora with Swarovski. 😘 ____________ 💕MATERIAL:ITALIAN COTTON 💕SANGAT SOFT DAN RINGAN 💕BATU SWAROVSKI EKSKLUSIF 💕ADA 2 WARNA,HITAM DAN PUTIH _______________ Harga asal Rm260 tp kami ada promosi skrg RM210 free postage SERI AURORA SWAROVSKI ni limited edition tau😍😍 Sabah/Sarawak add rm10 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
8 0
TERCARI-CARI HADIAH UNTUK NENEK/IBU/SAHABAT YG BAKAL MENUNAIKAN UMRAH/HAJI? _ MENCARI TELEKUNG TP SSH NAK JMPA YG KEMAS, CANTIK LACE & BYK PILIHAN, YANG PLG HARGA BERPATUTAN & BERKUALITI ? . _ Set telekung premium ini disusun rapi dlm kotak exclusive. Sgt sesuai dijadikan hadiah untuk keluarga atau sahabat yang bakal menunaikan Umrah /Haji. Kad Ucapan juga diberi Percuma😱😍 _ Jgn risau TELEKUNG PREMIUM SAFIYYAH- dari Zara Awliya kan ada.. Semua complete all in 1. Tak payah cari tempat lain dah. Kenapa?? Sebab kami bagi byk free gift . . ✨FREE Exclusive Box ✨FREE Sejadah Mini ✨FREE Tasbih Digital ✨FREE Tote Bag ✨FREE Voucher ✨FREE Postage 1 Malaysia . best ke best?? Whatsapp admin Kak Zara tau kalau nak order : 0162843233 0162843233 0162843233 . . #tel#telekungiyyahzaraawliya #telekungzaraawliya #zaraawliya #zaraawliyapremium #tel#telekunghantarankahwin #umr#umrah #haji #telekungumrah #telekunghantaran #had#hadiahibu #gif#giftforher #telekungkahwin #telekung #telekungsolat #mothersdaygift #hariibu #sayajual #sayajualtelekung #tel#telekungraya #solat #solatready #telekungraya #umrahhaji #umrah2017 #umrah2018 #umrah #umrahjan2018 #giftforher #hadiahisteri #hadiahibu
25 0
Telekung Seri Zahra grey. Warna exclusive, nampak mahal. Jom pakai telekung cantik masa solat. Whatsapp je admin di +60166830700
4 1
Telekung Seri Zahra grey. Warna exclusive, nampak mahal. Jom pakai telekung cantik masa solat. Whatsapp je admin di +60166830700
6 1
Telekung Seri Zahra grey. Warna exclusive, nampak mahal. Jom pakai telekung cantik masa solat. Whatsapp je admin di +60166830700
3 1
Telekung koleksi Seri Aurora with Swarovski. 😘 ____________ 💕MATERIAL:ITALIAN COTTON 💕SANGAT SOFT DAN RINGAN 💕BATU SWAROVSKI EKSKLUSIF 💕ADA 2 WARNA,HITAM DAN PUTIH _______________ Harga asal Rm260 tp kami ada promosi skrg RM210 free postage SERI AURORA SWAROVSKI ni limited edition tau😍😍 Sabah/Sarawak add rm10 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
7 0
READY STOCK !! READY STOCK !! . ❤️❤️❤️PROMO BULAN 2 ❤️❤️❤️ TELEKUNG ARAFAH VISCOSE LACE/ PLAIN 💰3 PSG RM 100 TELEKUNG QAISARA 💰RM 55 TELEKUNG INSPIRED SK 💰RM 80 BORONG MIN 10 PSG BOLE PM MURAH SGT2 TAK TERMASUK POS !! . . . KEISTIMEWAAN TELEKUNG ARAFAH EXCLUSIVE🌸 . 👍Material viscose ala2 jersi silk (bukan lycra) 👍Kain lembut, sejuk, beralun silky 👍Jahitan getah di muka dan kemas terletak 👍Labuh dan besar fit s-xxxl 👍Tak jarang & tak melekap di badan 👍Tidah mudah berkedut 👍Mudah cuci 👍Terdapat pelbagai warna 👍 pinggang bertali (boleh adjustable) . Sebarang pertanyaan/order whatsapp 👇🏻 wasap.my/60176472008 wasap.my/60176472008 wasap.my/60176472008 #telekung #telekunglace #telekungmurah #telekungraya #telekunghaji #telekungumrah #telekungcantik #telekungbudak #telekungpremium #tel#telekungsknam #telekungsk #telekungskmurah
7 1
Telekung Seri Zahra peach. Warna lembut, bila pakai nampak ayu. Pakaian solat apa salahnya cantik dan kemas kan. Jom order dengan admin di +60166830700
1 1
Telekung Seri Zahra peach. Warna lembut, bila pakai nampak ayu. Pakaian solat apa salahnya cantik dan kemas kan. Jom order dengan admin di +60166830700
1 1
Telekung Seri Zahra peach. Warna lembut, bila pakai nampak ayu. Pakaian solat apa salahnya cantik dan kemas kan. Jom order dengan admin di +60166830700
1 1
Seri Zehra Warna Baru😍😍😍 ❤️Apa yg Best tentang Seri Zahra? ======================= ● Material yg digunakan dari material silky cotton. ● Teksturnya lembut, licin dan sejuk ● Warnanya putih nila ● Materialnya tidak berkedut ● Tidak berbulu walau dibasuh berkali2 ● 100tidak nampak bayang kulit tetapi tak tebal tau. Kita kan duk umah pakai baju lengan pendek so telekung ni mmg sesuai sgt 😊 ● Double lining hingga paras bwh dada. ● Sulam yg exclusive selebar 5'- 7' ● Ada sulam lagi kat atas kepala. Hujung tali pun ada sulam. Cantik tau ● Bahagian muka yg terletak mengikut bentuk muka sesiapa shj yg memakainya. Tak kira besar atau pn muka kecil. Sebab kemasan di dahi menggunakan getah yg lembut dan di bwh dagu menggunakan material Tshirt cotton yg beri impak keselesaan tahap maxsimum. ● Penyelesaian utk kakak2 yg tinggi. Kain mmg labuh 57' lebar kain 32'. So kekakak yg tinggi ala2 model boleh beribadah dgn confident ● Ukuran telekung → labuh telekung dari aras kepala 50' termasuk sulam. Ukuran dari bawah dagu 37' termasuk sulam. ● Sesuai utk ketinggian 152cm dan ke atas. ● Terdapat pilihan renda yg cantik2 putih, pink, biru, purple, light brown, green, turqoise, black,taupe grey ● Sesuai sgt utk buat hantaran, buat hadiah utk mak atau org2 yg kita sayang. ======================= Harga Asal RM190 tapi skrg ada promosi RM160 sahaja 💃🏻 Sabah / Sarawak add rm10 berminat tekan link di bio #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
10 0
Seri Zehra Warna Baru😍😍😍 ❤️Apa yg Best tentang Seri Zahra? ======================= ● Material yg digunakan dari material silky cotton. ● Teksturnya lembut, licin dan sejuk ● Warnanya putih nila ● Materialnya tidak berkedut ● Tidak berbulu walau dibasuh berkali2 ● 100tidak nampak bayang kulit tetapi tak tebal tau. Kita kan duk umah pakai baju lengan pendek so telekung ni mmg sesuai sgt 😊 ● Double lining hingga paras bwh dada. ● Sulam yg exclusive selebar 5'- 7' ● Ada sulam lagi kat atas kepala. Hujung tali pun ada sulam. Cantik tau ● Bahagian muka yg terletak mengikut bentuk muka sesiapa shj yg memakainya. Tak kira besar atau pn muka kecil. Sebab kemasan di dahi menggunakan getah yg lembut dan di bwh dagu menggunakan material Tshirt cotton yg beri impak keselesaan tahap maxsimum. ● Penyelesaian utk kakak2 yg tinggi. Kain mmg labuh 57' lebar kain 32'. So kekakak yg tinggi ala2 model boleh beribadah dgn confident ● Ukuran telekung → labuh telekung dari aras kepala 50' termasuk sulam. Ukuran dari bawah dagu 37' termasuk sulam. ● Sesuai utk ketinggian 152cm dan ke atas. ● Terdapat pilihan renda yg cantik2 putih, pink, biru, purple, light brown, green, turqoise, black,taupe grey ● Sesuai sgt utk buat hantaran, buat hadiah utk mak atau org2 yg kita sayang. ======================= Harga Asal RM190 tapi skrg ada promosi RM160 sahaja 💃🏻 Sabah / Sarawak add rm10 berminat tekan link di bio #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
7 0
Seri Zehra Warna Baru😍😍😍 ❤️Apa yg Best tentang Seri Zahra? ======================= ● Material yg digunakan dari material silky cotton. ● Teksturnya lembut, licin dan sejuk ● Warnanya putih nila ● Materialnya tidak berkedut ● Tidak berbulu walau dibasuh berkali2 ● 100tidak nampak bayang kulit tetapi tak tebal tau. Kita kan duk umah pakai baju lengan pendek so telekung ni mmg sesuai sgt 😊 ● Double lining hingga paras bwh dada. ● Sulam yg exclusive selebar 5'- 7' ● Ada sulam lagi kat atas kepala. Hujung tali pun ada sulam. Cantik tau ● Bahagian muka yg terletak mengikut bentuk muka sesiapa shj yg memakainya. Tak kira besar atau pn muka kecil. Sebab kemasan di dahi menggunakan getah yg lembut dan di bwh dagu menggunakan material Tshirt cotton yg beri impak keselesaan tahap maxsimum. ● Penyelesaian utk kakak2 yg tinggi. Kain mmg labuh 57' lebar kain 32'. So kekakak yg tinggi ala2 model boleh beribadah dgn confident ● Ukuran telekung → labuh telekung dari aras kepala 50' termasuk sulam. Ukuran dari bawah dagu 37' termasuk sulam. ● Sesuai utk ketinggian 152cm dan ke atas. ● Terdapat pilihan renda yg cantik2 putih, pink, biru, purple, light brown, green, turqoise, black,taupe grey ● Sesuai sgt utk buat hantaran, buat hadiah utk mak atau org2 yg kita sayang. ======================= Harga Asal RM190 tapi skrg ada promosi RM160 sahaja 💃🏻 Sabah / Sarawak add rm10 berminat tekan link di bio #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
7 1
Seri Zahra Warna Baru😍😍 ❤️Apa yg Best tentang Seri Zahra? ======================= ● Material yg digunakan dari material silky cotton. ● Teksturnya lembut, licin dan sejuk ● Warnanya putih nila ● Materialnya tidak berkedut ● Tidak berbulu walau dibasuh berkali2 ● 100tidak nampak bayang kulit tetapi tak tebal tau. Kita kan duk umah pakai baju lengan pendek so telekung ni mmg sesuai sgt 😊 ● Double lining hingga paras bwh dada. ● Sulam yg exclusive selebar 5'- 7' ● Ada sulam lagi kat atas kepala. Hujung tali pun ada sulam. Cantik tau ● Bahagian muka yg terletak mengikut bentuk muka sesiapa shj yg memakainya. Tak kira besar atau pn muka kecil. Sebab kemasan di dahi menggunakan getah yg lembut dan di bwh dagu menggunakan material Tshirt cotton yg beri impak keselesaan tahap maxsimum. ● Penyelesaian utk kakak2 yg tinggi. Kain mmg labuh 57' lebar kain 32'. So kekakak yg tinggi ala2 model boleh beribadah dgn confident ● Ukuran telekung → labuh telekung dari aras kepala 50' termasuk sulam. Ukuran dari bawah dagu 37' termasuk sulam. ● Sesuai utk ketinggian 152cm dan ke atas. ● Terdapat pilihan renda yg cantik2 putih, pink, biru, purple, light brown, green, turqoise, black,taupe grey ● Sesuai sgt utk buat hantaran, buat hadiah utk mak atau org2 yg kita sayang. ======================= Harga Asal RM190 tapi skrg ada promosi RM160 sahaja 💃🏻 Sabah / Sarawak add rm10 berminat tekan link di bio #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
8 0
Seri Zehra Warna Baru😍😍😍 ❤️Apa yg Best tentang Seri Zahra? ======================= ● Material yg digunakan dari material silky cotton. ● Teksturnya lembut, licin dan sejuk ● Warnanya putih nila ● Materialnya tidak berkedut ● Tidak berbulu walau dibasuh berkali2 ● 100tidak nampak bayang kulit tetapi tak tebal tau. Kita kan duk umah pakai baju lengan pendek so telekung ni mmg sesuai sgt 😊 ● Double lining hingga paras bwh dada. ● Sulam yg exclusive selebar 5'- 7' ● Ada sulam lagi kat atas kepala. Hujung tali pun ada sulam. Cantik tau ● Bahagian muka yg terletak mengikut bentuk muka sesiapa shj yg memakainya. Tak kira besar atau pn muka kecil. Sebab kemasan di dahi menggunakan getah yg lembut dan di bwh dagu menggunakan material Tshirt cotton yg beri impak keselesaan tahap maxsimum. ● Penyelesaian utk kakak2 yg tinggi. Kain mmg labuh 57' lebar kain 32'. So kekakak yg tinggi ala2 model boleh beribadah dgn confident ● Ukuran telekung → labuh telekung dari aras kepala 50' termasuk sulam. Ukuran dari bawah dagu 37' termasuk sulam. ● Sesuai utk ketinggian 152cm dan ke atas. ● Terdapat pilihan renda yg cantik2 putih, pink, biru, purple, light brown, green, turqoise, black,taupe grey ● Sesuai sgt utk buat hantaran, buat hadiah utk mak atau org2 yg kita sayang. ======================= Harga Asal RM190 tapi skrg ada promosi RM160 sahaja 💃🏻 Sabah / Sarawak add rm10 berminat tekan link di bio #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
6 0
Terima kaseh sis sudi beli telekung Dengan dgn kami. Telekung2 kluaran BUTIK AL AJMAL XCLUSIVE . ALHAMDULILLAH customer puas hati dgn material kami . Telekung ARAFAH / ZEHRA / PRADA LACE / MAWADDAH / SULAM AMEENA / AZZAHRA material cotton polyster jersi silk . Telekung ZEHRA, SERI ZAHRA, AULIA MATERIAL Cotton premium exclusive . jahitan sgt kms..terletak jer..xmelekat di bdn. xperlu rsau tntg aurat..sbb telekung2 kmi free saiz dan jtuh jer.. selesa sgt. . Sis2 nk cuba telekung2 BUTIK AL AJMAL..BLH DIRECT WHATSAPP YE 👉 www.wasap.my/60102347760 . Taip >TELEKUNG< KE +60102347760 💟Blh FOLLOW IG KAMI💟 1)telekung annour collection 2)telekung arafah exclusive 3)telekung ajmal xclusive 4)telekung xclusive alajmal . #telekung #telekungsolat #telekungarafah #telekungameena #tel#telekungcottonose #telekungmalaysiamurah #telekungmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungmuslimah #kainsembahyang #telekungkahwin #telekungcomel #telekungtravel #telekungraya #telekungaulia #telekungzehra #telekunglace #telekungcotton #telekungsulam #telekunglycra #telekungumrah #hantaranmurah #telekungselesa #telekungplain #bajupengantin #hantarankahwin #telekunglabuh #telekunghaji #telekungborong
5 0
Assalamualaikum.. Trip ke Jakarta March '18( 1st-4th) .Bagi sesiapa yang ingin membuat kiriman/tempahan Telekung Siti Khadijah/Cotton Viscose/Cotton Jepun/Rossella dan sebagainya,pre order masih dibuka sehingga 2nd March(2pm) InsyaAllah item anda akan diterima selewat lewatnya pada 12th March nanti. 50% deposit are required. Kindly DM/whatsapps 018-3654090 for any inquiries and more details. TQ. #Tempahantelekungraya #Preordertelekungraya #Telekungraya
1 0
Tq shopping telekung.. READY STOCK !! READY STOCK !! . ❤️❤️❤️PROMO BULAN 2 ❤️❤️❤️ TELEKUNG ARAFAH VISCOSE LACE/ PLAIN 💰3 PSG RM 100 TELEKUNG QAISARA 💰RM 55 TELEKUNG INSPIRED SK 💰RM 80 BORONG MIN 10 PSG BOLE PM MURAH SGT2 TAK TERMASUK POS !! . . . KEISTIMEWAAN TELEKUNG ARAFAH EXCLUSIVE🌸 . 👍Material viscose ala2 jersi silk (bukan lycra) 👍Kain lembut, sejuk, beralun silky 👍Jahitan getah di muka dan kemas terletak 👍Labuh dan besar fit s-xxxl 👍Tak jarang & tak melekap di badan 👍Tidah mudah berkedut 👍Mudah cuci 👍Terdapat pelbagai warna 👍 pinggang bertali (boleh adjustable) . Sebarang pertanyaan/order whatsapp 👇🏻 wasap.my/60176472008 wasap.my/60176472008 wasap.my/60176472008 #telekung #telekunglace #telekungmurah #telekungraya #telekunghaji #telekungumrah #telekungcantik #telekungbudak #telekungpremium #tel#telekungsknam #telekungsk #telekungskmurah
9 1
Telekung Seri Zahra brown. Warna klasik dan neutral. Jomlah pakai telekung cantik masa solat. Nak order, whatsapp je admin di +60166830700
3 1
Telekung Seri Zahra brown. Warna klasik dan neutral. Jomlah pakai telekung cantik masa solat. Nak order, whatsapp je admin di +60166830700
3 1
Telekung Seri Zahra brown. Warna klasik dan neutral. Jomlah pakai telekung cantik masa solat. Nak order, whatsapp je admin di +60166830700
3 1
Warna paling laris untuk Aisyah
20 2
Telekung Seri Zahra blue Terus cantik bagai bidadari bila pakai telekung ni. Nak order, whatsapp je admin di +60166830700
1 1
Telekung Seri Zahra blue Terus cantik bagai bidadari bila pakai telekung ni. Nak order, whatsapp je admin di +60166830700
1 2
Telekung Seri Zahra blue Terus cantik bagai bidadari bila pakai telekung ni. Nak order, whatsapp je admin di +60166830700
3 2
Ada 15 warna sulam cantik menawan bagi koleksi Seri Zahra ni. Material terbaik, sulam pun tebal. Jomlah pakai telekung cantik untuk solat. Whatsapp je admin untuk order di +60166830700
4 1
Ada 15 warna sulam cantik menawan bagi koleksi Seri Zahra ni. Material terbaik, sulam pun tebal. Jomlah pakai telekung cantik untuk solat. Whatsapp je admin untuk order di +60166830700
4 1
Ada 15 warna sulam cantik menawan bagi koleksi Seri Zahra ni. Material terbaik, sulam pun tebal. Jomlah pakai telekung cantik untuk solat. Whatsapp je admin untuk order di +60166830700
3 1
🌸Telekung Melur🌸 🌸Material viscose (tak nipis, tak jarang, selesa dipakai) 🌸Kain sulam di kepala 🌸Sulam Mesin di hujung telekung 🌸Getah di area muka 🌸Getah di pinggang 🌸Free size - S-XL 🌸Ada pelbagai pilihan warna Harga RM60 sahaja #telekung #telekungcantik #telekungviscose #telekungjersey #telekungsitikhadijah #telekungmurah #telekungbaru #sayajualtelekung #telekungarafah #telekungmawaddah #telekungprada #telekungsolat #telekungraya #telekunghantaran #telekunghadiah #telekungumrah #telekunghaji #telekungtravel #telekungmewah #telekungmalaysia #telekungsk #telekungvietnam #telekunglycra
22 0
🌸Telekung Melur🌸 🌸Material viscose (tak nipis, tak jarang, selesa dipakai) 🌸Kain sulam di kepala 🌸Sulam Mesin di hujung telekung 🌸Getah di area muka 🌸Getah di pinggang 🌸Free size - S-XL 🌸Ada pelbagai pilihan warna Harga RM60 sahaja #telekung #telekungcantik #telekungviscose #telekungjersey #telekungsitikhadijah #telekungmurah #telekungbaru #sayajualtelekung #telekungarafah #telekungmawaddah #telekungprada #telekungsolat #telekungraya #telekunghantaran #telekunghadiah #telekungumrah #telekunghaji #telekungtravel #telekungmewah #telekungmalaysia #telekungsk #telekungvietnam #telekunglycra
15 0
Telekung Siti Khadijah ORIGINAL Mak selalu cakap nak telekung SK sbb kainnya bkualiti dan cantik tetapi hrga RM200 ke atas? meh beli ngn sis, sis jual hrga plg rendah dipasaran! Berapa rendah?? RM 80 jee !! mana nak dpt lagi offer macam nii sesuai untuk hadiah nenek,mak,kakak,adik,kawan,gf,tunang,bakal isteri dan isteri!! Ramadhan pun dekat dah ni !! jomm pm kita atau tekan link wasap kita!! http://www.wasap.my/60139133990/telekungSK http://www.wasap.my/60139133990/telekungSK
7 2
Telekung Siti Khadijah ORIGINAL Mak selalu cakap nak telekung SK sbb kainnya bkualiti dan cantik tetapi hrga RM200 ke atas? meh beli ngn sis, sis jual hrga plg rendah dipasaran! Berapa rendah?? RM 80 jee !! mana nak dpt lagi offer macam nii sesuai untuk hadiah nenek,mak,kakak,adik,kawan,gf,tunang,bakal isteri dan isteri!! Ramadhan pun dekat dah ni !! jomm pm kita atau tekan link wasap kita!! http://www.wasap.my/60139133990/telekungSK http://www.wasap.my/60139133990/telekungSK
8 3
Telekung Siti Khadijah ORIGINAL Mak selalu cakap nak telekung SK sbb kainnya bkualiti dan cantik tetapi hrga RM200 ke atas? meh beli ngn sis, sis jual hrga plg rendah dipasaran! Berapa rendah?? RM 80 jee !! mana nak dpt lagi offer macam nii sesuai untuk hadiah nenek,mak,kakak,adik,kawan,gf,tunang,bakal isteri dan isteri!! Ramadhan pun dekat dah ni !! jomm pm kita atau tekan link wasap kita!! http://www.wasap.my/60139133990/telekungSK http://www.wasap.my/60139133990/telekungSK
6 1
Hantaran perkahwinan Exclusive dr Telekung De Humaira . Terima kasih pengantin Baru Fatin Farhana dan Fikry. Cantikkan .. corak ni mmg Exclusive sangat jarang restok. Jadi bila kami up kain kena cepat2 chup untuk dibuat Telekung De Humaira yg exclusive dengan harga RM 125. Berbaloi kan ... berminat nak tempah telekung hantaran boleh WA kami di 011-31943689. #telekunghantaran #telekungsolat #telekungdehumaira #telekungraya #telekunghantarankahwin 🌸PS -Gubahan kami tak buat , nak request kotak kayu yg ada engraved nama anda inshaa Allah akan diusahakn
2 0
Terima kaseh sis sudi beli telekung Dengan dgn kami. Telekung2 kluaran BUTIK AL AJMAL XCLUSIVE . ALHAMDULILLAH customer puas hati dgn material kami . Telekung ARAFAH / ZEHRA / PRADA LACE / MAWADDAH / SULAM AMEENA / AZZAHRA material cotton polyster jersi silk . Telekung ZEHRA, SERI ZAHRA, AULIA MATERIAL Cotton premium exclusive . jahitan sgt kms..terletak jer..xmelekat di bdn. xperlu rsau tntg aurat..sbb telekung2 kmi free saiz dan jtuh jer.. selesa sgt. . Sis2 nk cuba telekung2 BUTIK AL AJMAL..BLH DIRECT WHATSAPP YE 👉 www.wasap.my/60102347760 . Taip >TELEKUNG< KE +60102347760 💟Blh FOLLOW IG KAMI💟 1)telekung annour collection 2)telekung arafah exclusive 3)telekung ajmal xclusive 4)telekung xclusive alajmal . #telekung #telekungsolat #telekungarafah #telekungameena #tel#telekungcottonose #telekungmalaysiamurah #telekungmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungmuslimah #kainsembahyang #telekungkahwin #telekungcomel #telekungtravel #telekungraya #telekungaulia #telekungzehra #telekunglace #telekungcotton #telekungsulam #telekunglycra #telekungumrah #hantaranmurah #telekungselesa #telekungplain #telekungpastel #hantarankahwin #telekunglabuh #telekunghaji #telekungborong
10 0
Sekarang ada promosi tau 😍😍 🛍Zahra dewasa rm160 (Np : rm190) 🛍Zahra kid rm130 (Np : 160) 🎀Total rm290 TAPI!!!!! tapi nak bg murah lg RM280 shj free postage semenanjung msia 💃🏻💃🏻 Sabah/sarawak add rm10 FREE BOX HM EXCLUSIVE 🌹 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh #telekungbudak #telekungkids #telekungkidsputih #telekungkidssepasang #telekungmakanak #telekungsedondon
6 0
Sekarang ada promosi tau 😍😍 🛍Zahra dewasa rm160 (Np : rm190) 🛍Zahra kid rm130 (Np : 160) 🎀Total rm290 TAPI!!!!! tapi nak bg murah lg RM280 shj free postage semenanjung msia 💃🏻💃🏻 Sabah/sarawak add rm10 FREE BOX HM EXCLUSIVE 🌹 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
5 0
Sekarang ada promosi tau 😍😍 🛍Zahra dewasa rm160 (Np : rm190) 🛍Zahra kid rm130 (Np : 160) 🎀Total rm290 TAPI!!!!! tapi nak bg murah lg RM280 shj free postage semenanjung msia 💃🏻💃🏻 Sabah/sarawak add rm10 FREE BOX HM EXCLUSIVE 🌹 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
7 0
Sekarang ada promosi tau 😍😍 🛍Zahra dewasa rm160 (Np : rm190) 🛍Zahra kid rm130 (Np : 160) 🎀Total rm290 TAPI!!!!! tapi nak bg murah lg RM280 shj free postage semenanjung msia 💃🏻💃🏻 Sabah/sarawak add rm10 FREE BOX HM EXCLUSIVE 🌹 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
4 0
Sekarang ada promosi tau 😍😍 🛍Zahra dewasa rm160 (Np : rm190) 🛍Zahra kid rm130 (Np : 160) 🎀Total rm290 TAPI!!!!! tapi nak bg murah lg RM280 shj free postage semenanjung msia 💃🏻💃🏻 Sabah/sarawak add rm10 FREE BOX HM EXCLUSIVE 🌹 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
4 1
Sekarang ada promosi tau 😍😍 🛍Zahra dewasa rm160 (Np : rm190) 🛍Zahra kid rm130 (Np : 160) 🎀Total rm290 TAPI!!!!! tapi nak bg murah lg RM280 shj free postage semenanjung msia 💃🏻💃🏻 Sabah/sarawak add rm10 FREE BOX HM EXCLUSIVE 🌹 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
5 1
Sekarang ada promosi tau 😍😍 🛍Zahra dewasa rm160 (Np : rm190) 🛍Zahra kid rm130 (Np : 160) 🎀Total rm290 TAPI!!!!! tapi nak bg murah lg RM280 shj free postage semenanjung msia 💃🏻💃🏻 Sabah/sarawak add rm10 FREE BOX HM EXCLUSIVE 🌹 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
5 1
Sekarang ada promosi tau 😍😍 🛍Zahra dewasa rm160 (Np : rm190) 🛍Zahra kid rm130 (Np : 160) 🎀Total rm290 TAPI!!!!! tapi nak bg murah lg RM280 shj free postage semenanjung msia 💃🏻💃🏻 Sabah/sarawak add rm10 FREE BOX HM EXCLUSIVE 🌹 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
6 0