Sekarang ada promosi tau 😍😍 🛍Zahra dewasa rm160 (Np : rm190) 🛍Zahra kid rm130 (Np : 160) 🎀Total rm290 TAPI!!!!! tapi nak bg murah lg RM280 shj free postage semenanjung msia 💃🏻💃🏻 Sabah/sarawak add rm10 FREE BOX HM EXCLUSIVE 🌹 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
3 0
Sekarang ada promosi tau 😍😍 🛍Zahra dewasa rm160 (Np : rm190) 🛍Zahra kid rm130 (Np : 160) 🎀Total rm290 TAPI!!!!! tapi nak bg murah lg RM280 shj free postage semenanjung msia 💃🏻💃🏻 Sabah/sarawak add rm10 FREE BOX HM EXCLUSIVE 🌹 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
2 0
Sekarang ada promosi tau 😍😍 🛍Zahra dewasa rm160 (Np : rm190) 🛍Zahra kid rm130 (Np : 160) 🎀Total rm290 TAPI!!!!! tapi nak bg murah lg RM280 shj free postage semenanjung msia 💃🏻💃🏻 Sabah/sarawak add rm10 FREE BOX HM EXCLUSIVE 🌹 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
4 0
Sekarang ada promosi tau 😍😍 🛍Zahra dewasa rm160 (Np : rm190) 🛍Zahra kid rm130 (Np : 160) 🎀Total rm290 TAPI!!!!! tapi nak bg murah lg RM280 shj free postage semenanjung msia 💃🏻💃🏻 Sabah/sarawak add rm10 FREE BOX HM EXCLUSIVE 🌹 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
3 0
Sekarang ada promosi tau 😍😍 🛍Zahra dewasa rm160 (Np : rm190) 🛍Zahra kid rm130 (Np : 160) 🎀Total rm290 TAPI!!!!! tapi nak bg murah lg RM280 shj free postage semenanjung msia 💃🏻💃🏻 Sabah/sarawak add rm10 FREE BOX HM EXCLUSIVE 🌹 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
3 1
Sekarang ada promosi tau 😍😍 🛍Zahra dewasa rm160 (Np : rm190) 🛍Zahra kid rm130 (Np : 160) 🎀Total rm290 TAPI!!!!! tapi nak bg murah lg RM280 shj free postage semenanjung msia 💃🏻💃🏻 Sabah/sarawak add rm10 FREE BOX HM EXCLUSIVE 🌹 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
3 1
Sekarang ada promosi tau 😍😍 🛍Zahra dewasa rm160 (Np : rm190) 🛍Zahra kid rm130 (Np : 160) 🎀Total rm290 TAPI!!!!! tapi nak bg murah lg RM280 shj free postage semenanjung msia 💃🏻💃🏻 Sabah/sarawak add rm10 FREE BOX HM EXCLUSIVE 🌹 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
3 0
Sekarang ada promosi tau 😍😍 🛍Zahra dewasa rm160 (Np : rm190) 🛍Zahra kid rm130 (Np : 160) 🎀Total rm290 TAPI!!!!! tapi nak bg murah lg RM280 shj free postage semenanjung msia 💃🏻💃🏻 Sabah/sarawak add rm10 FREE BOX HM EXCLUSIVE 🌹 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
4 0
Sekarang ada promosi tau 😍😍 🛍Zahra dewasa rm160 (Np : rm190) 🛍Zahra kid rm130 (Np : 160) 🎀Total rm290 TAPI!!!!! tapi nak bg murah lg RM280 shj free postage semenanjung msia 💃🏻💃🏻 Sabah/sarawak add rm10 FREE BOX HM EXCLUSIVE 🌹 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
3 0
Sekarang ada promosi tau 😍😍 🛍Zahra dewasa rm160 (Np : rm190) 🛍Zahra kid rm130 (Np : 160) 🎀Total rm290 TAPI!!!!! tapi nak bg murah lg RM280 shj free postage semenanjung msia 💃🏻💃🏻 Sabah/sarawak add rm10 FREE BOX HM EXCLUSIVE 🌹 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
3 0
Sekarang ada promosi tau 😍😍 🛍Zahra dewasa rm160 (Np : rm190) 🛍Zahra kid rm130 (Np : 160) 🎀Total rm290 TAPI!!!!! tapi nak bg murah lg RM280 shj free postage semenanjung msia 💃🏻💃🏻 Sabah/sarawak add rm10 FREE BOX HM EXCLUSIVE 🌹 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
3 1
Sekarang ada promosi tau 😍😍 🛍Zahra dewasa rm160 (Np : rm190) 🛍Zahra kid rm130 (Np : 160) 🎀Total rm290 TAPI!!!!! tapi nak bg murah lg RM280 shj free postage semenanjung msia 💃🏻💃🏻 Sabah/sarawak add rm10 FREE BOX HM EXCLUSIVE 🌹 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
3 0
Sekarang ada promosi tau 😍😍 🛍Zahra dewasa rm160 (Np : rm190) 🛍Zahra kid rm130 (Np : 160) 🎀Total rm290 TAPI!!!!! tapi nak bg murah lg RM280 shj free postage semenanjung msia 💃🏻💃🏻 Sabah/sarawak add rm10 FREE BOX HM EXCLUSIVE 🌹 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
4 0
Sekarang ada promosi tau 😍😍 🛍Zahra dewasa rm160 (Np : rm190) 🛍Zahra kid rm130 (Np : 160) 🎀Total rm290 TAPI!!!!! tapi nak bg murah lg RM280 shj free postage semenanjung msia 💃🏻💃🏻 Sabah/sarawak add rm10 FREE BOX HM EXCLUSIVE 🌹 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
3 0
Sekarang ada promosi tau 😍😍 🛍Zahra dewasa rm160 (Np : rm190) 🛍Zahra kid rm130 (Np : 160) 🎀Total rm290 TAPI!!!!! tapi nak bg murah lg RM280 shj free postage semenanjung msia 💃🏻💃🏻 Sabah/sarawak add rm10 FREE BOX HM EXCLUSIVE 🌹 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
2 1
❤ Berkenan Betul Saya Dgn Telekung Seri Balqis Ni ❤ =========================================== Cantikkan telekung ni!, Exclusive & Kemas . Material yg digunakan dari Royal Cotton Paris lembut & sejuk . Nak tau apa lg yg best dan special sgt tentang telekung seri Balqis ni. Wajib baca sampai habis. Ingat baca sampai habis jgn baca headline aje 😃. : Apa yg best sangat Seri Balqis ni? =========================== 🎀Material yg digunakan dari material royal cotton paris. Kain yg ringan, lembut dan kain yg sejuk serta TIDAK jarang 🎀Double lining hingga paras atas siku 🎀Sulam renda yg exclusive setebal 5'-7' yg kemas dan cantik. 🎀Bahagian muka yg terletak mengikut bentuk muka sesiapa shj yg memakainya. Tak kira besar atau pn muka kecil. Sebab kemasan di dahi menggunakan getah yg lembut dan di bwh dagu menggunakan material Tshirt cotton yg beri impak keselesaan tahap maxsimum. 🎀Ada sulam lagi kat atas kepala. Hujung tali pun ada sulam. Cantik tau 🎀Jahitan sgt kemas. Kalau ada defect atau tak puas hati boleh return balik kami akan alter. Kedai online lain mana boleh kan 😊 🎀Kakak2 yg comel2 tu selalu risau part kain. Lepas ni jgn risau HMe buat version kain besar 30' ukuran 56' 🎀Labuh telekung dari aras kepala 53' 🎀Sesuai sgt utk buat hantaran, buat hadiah utk mak atau org2 yg kita sayang. Percayalah setiap org yg terima hadiah seri Balqis ni akan syg dan hargai pemberian ini kerana Seri Balqis sgt2 istimewa. 🎀Seri Balqis ada 2 warna Hitam dan Putih. Hehehee....bila dah beli hitam pasti nak beli yg putih sbb betul2 best pakai Seri Balqis ni. "Tak Kenal Maka Tak Cinta. Dah Kenal Wah Jatuh Cinta Berkali2. Begitu hebatnya Penangan Seri Balqis" Harga ASAL RM230 Harga Promosi RM190sm/RM200ss TERMASUK POSTAGE 💕💕 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
3 0
Telekung paling latest,paling selesa,tak rimas untuk yang berbadan kecil dgn sifat muslimah sejati untk beriktikaf di atas sejadah lebih lama ✔Material berkualiti Tinggi dr VIETNAM ✔Ada lace di kepala ✔Pinggang bergetah dan bertali ✔Muka bergetah dan stechable di dagu Sepasang RM80sm include postage/Rm90ss include postage Screenshoot & whatsapp ke 0179703977/0139892371. #telekungmurah #telekungvietnam #telekunghaji #telekungsejuk #telekungwarna #telekungcantik #telekunglawa #telekunglabuh #telekungselesa #telekungcomel #telekunghan
7 0
❤ Berkenan Betul Saya Dgn Telekung Seri Balqis Ni ❤ =========================================== Cantikkan telekung ni!, Exclusive & Kemas . Material yg digunakan dari Royal Cotton Paris lembut & sejuk . Nak tau apa lg yg best dan special sgt tentang telekung seri Balqis ni. Wajib baca sampai habis. Ingat baca sampai habis jgn baca headline aje 😃. : Apa yg best sangat Seri Balqis ni? =========================== 🎀Material yg digunakan dari material royal cotton paris. Kain yg ringan, lembut dan kain yg sejuk serta TIDAK jarang 🎀Double lining hingga paras atas siku 🎀Sulam renda yg exclusive setebal 5'-7' yg kemas dan cantik. 🎀Bahagian muka yg terletak mengikut bentuk muka sesiapa shj yg memakainya. Tak kira besar atau pn muka kecil. Sebab kemasan di dahi menggunakan getah yg lembut dan di bwh dagu menggunakan material Tshirt cotton yg beri impak keselesaan tahap maxsimum. 🎀Ada sulam lagi kat atas kepala. Hujung tali pun ada sulam. Cantik tau 🎀Jahitan sgt kemas. Kalau ada defect atau tak puas hati boleh return balik kami akan alter. Kedai online lain mana boleh kan 😊 🎀Kakak2 yg comel2 tu selalu risau part kain. Lepas ni jgn risau HMe buat version kain besar 30' ukuran 56' 🎀Labuh telekung dari aras kepala 53' 🎀Sesuai sgt utk buat hantaran, buat hadiah utk mak atau org2 yg kita sayang. Percayalah setiap org yg terima hadiah seri Balqis ni akan syg dan hargai pemberian ini kerana Seri Balqis sgt2 istimewa. 🎀Seri Balqis ada 2 warna Hitam dan Putih. Hehehee....bila dah beli hitam pasti nak beli yg putih sbb betul2 best pakai Seri Balqis ni. "Tak Kenal Maka Tak Cinta. Dah Kenal Wah Jatuh Cinta Berkali2. Begitu hebatnya Penangan Seri Balqis" Harga ASAL RM230 Harga Promosi RM190sm/RM200ss TERMASUK POSTAGE 💕💕 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
6 3
TELEKUNG DENIM NI SEJUK MCM ADA EKON Telekung Seri Aisyah Denim Lace dr Koleksi Brand Hanna Mirae ni Serious cantik, sejuk, lembut. Material yg digunakan dr 1st Grade Cotton Denim. Sekali dah guna mmg telekung lain bakal dilupakan. Memang Best Uoll, material dia sumpah sejuk!! mcm ada ekon gitew : Nak mengadap Allah pun kena cantik2 lawa2 tau, tu sebab HM keluarkan telekung yg lawa ni. Ada 10 warna jom layan Mengapa perlu beli Seri Aisyah Denim Lace by HM? 🎈Fabrik Cotton Denim di datangkan dengan kaler2 yg menarik. 🎈1 set dengan kain 🎈Fabric yang tidak melekap, tidak jarang, selesa dipakai, kain sejuk nyaman jer rasa. Ringan serta lembut digunakan sepanjang solat (mengikut piawaian Syariah) 🎈Labuh kain 49", lebar kain 30" dan tebal getah pinggang 1". So tak de masalah kat kekakak yg comel2 tu, sbb material ni strechable mmg selesa sgt 🎈Labuh telekung dari bawah dagu 34" 🎈Ukuran muka free saiz dari saiz s sampai plus saiz semua blh pakai. Kemasan jahitan dikepala dgn getah yg berkualiti tinggi, sgt lembut mmg tak tinggal kesan birat langsung 🎈Bahagian kepala dikemaskan dgn renda prada yg sgt exclusive, tebal dan tidak mudah koyak. Disekeliling telekung dijahit dgn lace setebal hampir 2 inchi yg sgt cantik dan elegant 🎈Lebih praktikal,lebih selesa, senang dipakai tidak perlu memakai anak tudung kerana reka bentuknya telah diinovasikan untuk melekap di muka sekaligus memberi keselesaan kepada sesiapa sahaja yang memakainya 🎈Sangat sesuai digunakan untuk menunaikan Haji dan Umrah 🎈Dan Sgt sesuai dijadikan hantaran dan hadiah utk org tersayang 🛍Money back guaranteed jika kualitinya tidak seperti yg disebutkan. Anda pasti berpuas hati dgn rekaan telekung exclusive by HM. Kain Denim yg kami gunakan sgt2 bermutu tinggi ======================== Harga Asal RM200 Harga PROMOSI 💃🏻 RM160sm/RM170ss #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
3 0
TELEKUNG DENIM NI SEJUK MCM ADA EKON Telekung Seri Aisyah Denim Lace dr Koleksi Brand Hanna Mirae ni Serious cantik, sejuk, lembut. Material yg digunakan dr 1st Grade Cotton Denim. Sekali dah guna mmg telekung lain bakal dilupakan. Memang Best Uoll, material dia sumpah sejuk!! mcm ada ekon gitew : Nak mengadap Allah pun kena cantik2 lawa2 tau, tu sebab HM keluarkan telekung yg lawa ni. Ada 10 warna jom layan Mengapa perlu beli Seri Aisyah Denim Lace by HM? 🎈Fabrik Cotton Denim di datangkan dengan kaler2 yg menarik. 🎈1 set dengan kain 🎈Fabric yang tidak melekap, tidak jarang, selesa dipakai, kain sejuk nyaman jer rasa. Ringan serta lembut digunakan sepanjang solat (mengikut piawaian Syariah) 🎈Labuh kain 49", lebar kain 30" dan tebal getah pinggang 1". So tak de masalah kat kekakak yg comel2 tu, sbb material ni strechable mmg selesa sgt 🎈Labuh telekung dari bawah dagu 34" 🎈Ukuran muka free saiz dari saiz s sampai plus saiz semua blh pakai. Kemasan jahitan dikepala dgn getah yg berkualiti tinggi, sgt lembut mmg tak tinggal kesan birat langsung 🎈Bahagian kepala dikemaskan dgn renda prada yg sgt exclusive, tebal dan tidak mudah koyak. Disekeliling telekung dijahit dgn lace setebal hampir 2 inchi yg sgt cantik dan elegant 🎈Lebih praktikal,lebih selesa, senang dipakai tidak perlu memakai anak tudung kerana reka bentuknya telah diinovasikan untuk melekap di muka sekaligus memberi keselesaan kepada sesiapa sahaja yang memakainya 🎈Sangat sesuai digunakan untuk menunaikan Haji dan Umrah 🎈Dan Sgt sesuai dijadikan hantaran dan hadiah utk org tersayang 🛍Money back guaranteed jika kualitinya tidak seperti yg disebutkan. Anda pasti berpuas hati dgn rekaan telekung exclusive by HM. Kain Denim yg kami gunakan sgt2 bermutu tinggi ======================== Harga Asal RM200 Harga PROMOSI 💃🏻 RM160sm/RM170ss #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
2 0
TELEKUNG DENIM NI SEJUK MCM ADA EKON Telekung Seri Aisyah Denim Lace dr Koleksi Brand Hanna Mirae ni Serious cantik, sejuk, lembut. Material yg digunakan dr 1st Grade Cotton Denim. Sekali dah guna mmg telekung lain bakal dilupakan. Memang Best Uoll, material dia sumpah sejuk!! mcm ada ekon gitew : Nak mengadap Allah pun kena cantik2 lawa2 tau, tu sebab HM keluarkan telekung yg lawa ni. Ada 10 warna jom layan Mengapa perlu beli Seri Aisyah Denim Lace by HM? 🎈Fabrik Cotton Denim di datangkan dengan kaler2 yg menarik. 🎈1 set dengan kain 🎈Fabric yang tidak melekap, tidak jarang, selesa dipakai, kain sejuk nyaman jer rasa. Ringan serta lembut digunakan sepanjang solat (mengikut piawaian Syariah) 🎈Labuh kain 49", lebar kain 30" dan tebal getah pinggang 1". So tak de masalah kat kekakak yg comel2 tu, sbb material ni strechable mmg selesa sgt 🎈Labuh telekung dari bawah dagu 34" 🎈Ukuran muka free saiz dari saiz s sampai plus saiz semua blh pakai. Kemasan jahitan dikepala dgn getah yg berkualiti tinggi, sgt lembut mmg tak tinggal kesan birat langsung 🎈Bahagian kepala dikemaskan dgn renda prada yg sgt exclusive, tebal dan tidak mudah koyak. Disekeliling telekung dijahit dgn lace setebal hampir 2 inchi yg sgt cantik dan elegant 🎈Lebih praktikal,lebih selesa, senang dipakai tidak perlu memakai anak tudung kerana reka bentuknya telah diinovasikan untuk melekap di muka sekaligus memberi keselesaan kepada sesiapa sahaja yang memakainya 🎈Sangat sesuai digunakan untuk menunaikan Haji dan Umrah 🎈Dan Sgt sesuai dijadikan hantaran dan hadiah utk org tersayang 🛍Money back guaranteed jika kualitinya tidak seperti yg disebutkan. Anda pasti berpuas hati dgn rekaan telekung exclusive by HM. Kain Denim yg kami gunakan sgt2 bermutu tinggi ======================== Harga Asal RM200 Harga PROMOSI 💃🏻 RM160sm/RM170ss #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral #telekungviral #telekunglabuh
3 0
TELEKUNG DENIM NI SEJUK MCM ADA EKON Telekung Seri Aisyah Denim Lace dr Koleksi Brand Hanna Mirae ni Serious cantik, sejuk, lembut. Material yg digunakan dr 1st Grade Cotton Denim. Sekali dah guna mmg telekung lain bakal dilupakan. Memang Best Uoll, material dia sumpah sejuk!! mcm ada ekon gitew : Nak mengadap Allah pun kena cantik2 lawa2 tau, tu sebab HM keluarkan telekung yg lawa ni. Ada 10 warna jom layan Mengapa perlu beli Seri Aisyah Denim Lace by HM? 🎈Fabrik Cotton Denim di datangkan dengan kaler2 yg menarik. 🎈1 set dengan kain 🎈Fabric yang tidak melekap, tidak jarang, selesa dipakai, kain sejuk nyaman jer rasa. Ringan serta lembut digunakan sepanjang solat (mengikut piawaian Syariah) 🎈Labuh kain 49", lebar kain 30" dan tebal getah pinggang 1". So tak de masalah kat kekakak yg comel2 tu, sbb material ni strechable mmg selesa sgt 🎈Labuh telekung dari bawah dagu 34" 🎈Ukuran muka free saiz dari saiz s sampai plus saiz semua blh pakai. Kemasan jahitan dikepala dgn getah yg berkualiti tinggi, sgt lembut mmg tak tinggal kesan birat langsung 🎈Bahagian kepala dikemaskan dgn renda prada yg sgt exclusive, tebal dan tidak mudah koyak. Disekeliling telekung dijahit dgn lace setebal hampir 2 inchi yg sgt cantik dan elegant 🎈Lebih praktikal,lebih selesa, senang dipakai tidak perlu memakai anak tudung kerana reka bentuknya telah diinovasikan untuk melekap di muka sekaligus memberi keselesaan kepada sesiapa sahaja yang memakainya 🎈Sangat sesuai digunakan untuk menunaikan Haji dan Umrah 🎈Dan Sgt sesuai dijadikan hantaran dan hadiah utk org tersayang 🛍Money back guaranteed jika kualitinya tidak seperti yg disebutkan. Anda pasti berpuas hati dgn rekaan telekung exclusive by HM. Kain Denim yg kami gunakan sgt2 bermutu tinggi ======================== Harga Asal RM200 Harga PROMOSI 💃🏻 RM160sm/RM170ss #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
3 0
TELEKUNG DENIM NI SEJUK MCM ADA EKON Telekung Seri Aisyah Denim Lace dr Koleksi Brand Hanna Mirae ni Serious cantik, sejuk, lembut. Material yg digunakan dr 1st Grade Cotton Denim. Sekali dah guna mmg telekung lain bakal dilupakan. Memang Best Uoll, material dia sumpah sejuk!! mcm ada ekon gitew : Nak mengadap Allah pun kena cantik2 lawa2 tau, tu sebab HM keluarkan telekung yg lawa ni. Ada 10 warna jom layan Mengapa perlu beli Seri Aisyah Denim Lace by HM? 🎈Fabrik Cotton Denim di datangkan dengan kaler2 yg menarik. 🎈1 set dengan kain 🎈Fabric yang tidak melekap, tidak jarang, selesa dipakai, kain sejuk nyaman jer rasa. Ringan serta lembut digunakan sepanjang solat (mengikut piawaian Syariah) 🎈Labuh kain 49", lebar kain 30" dan tebal getah pinggang 1". So tak de masalah kat kekakak yg comel2 tu, sbb material ni strechable mmg selesa sgt 🎈Labuh telekung dari bawah dagu 34" 🎈Ukuran muka free saiz dari saiz s sampai plus saiz semua blh pakai. Kemasan jahitan dikepala dgn getah yg berkualiti tinggi, sgt lembut mmg tak tinggal kesan birat langsung 🎈Bahagian kepala dikemaskan dgn renda prada yg sgt exclusive, tebal dan tidak mudah koyak. Disekeliling telekung dijahit dgn lace setebal hampir 2 inchi yg sgt cantik dan elegant 🎈Lebih praktikal,lebih selesa, senang dipakai tidak perlu memakai anak tudung kerana reka bentuknya telah diinovasikan untuk melekap di muka sekaligus memberi keselesaan kepada sesiapa sahaja yang memakainya 🎈Sangat sesuai digunakan untuk menunaikan Haji dan Umrah 🎈Dan Sgt sesuai dijadikan hantaran dan hadiah utk org tersayang 🛍Money back guaranteed jika kualitinya tidak seperti yg disebutkan. Anda pasti berpuas hati dgn rekaan telekung exclusive by HM. Kain Denim yg kami gunakan sgt2 bermutu tinggi ======================== Harga Asal RM200 Harga PROMOSI 💃🏻 RM160sm/RM170ss #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
2 0
TELEKUNG DENIM NI SEJUK MCM ADA EKON Telekung Seri Aisyah Denim Lace dr Koleksi Brand Hanna Mirae ni Serious cantik, sejuk, lembut. Material yg digunakan dr 1st Grade Cotton Denim. Sekali dah guna mmg telekung lain bakal dilupakan. Memang Best Uoll, material dia sumpah sejuk!! mcm ada ekon gitew : Nak mengadap Allah pun kena cantik2 lawa2 tau, tu sebab HM keluarkan telekung yg lawa ni. Ada 10 warna jom layan Mengapa perlu beli Seri Aisyah Denim Lace by HM? 🎈Fabrik Cotton Denim di datangkan dengan kaler2 yg menarik. 🎈1 set dengan kain 🎈Fabric yang tidak melekap, tidak jarang, selesa dipakai, kain sejuk nyaman jer rasa. Ringan serta lembut digunakan sepanjang solat (mengikut piawaian Syariah) 🎈Labuh kain 49", lebar kain 30" dan tebal getah pinggang 1". So tak de masalah kat kekakak yg comel2 tu, sbb material ni strechable mmg selesa sgt 🎈Labuh telekung dari bawah dagu 34" 🎈Ukuran muka free saiz dari saiz s sampai plus saiz semua blh pakai. Kemasan jahitan dikepala dgn getah yg berkualiti tinggi, sgt lembut mmg tak tinggal kesan birat langsung 🎈Bahagian kepala dikemaskan dgn renda prada yg sgt exclusive, tebal dan tidak mudah koyak. Disekeliling telekung dijahit dgn lace setebal hampir 2 inchi yg sgt cantik dan elegant 🎈Lebih praktikal,lebih selesa, senang dipakai tidak perlu memakai anak tudung kerana reka bentuknya telah diinovasikan untuk melekap di muka sekaligus memberi keselesaan kepada sesiapa sahaja yang memakainya 🎈Sangat sesuai digunakan untuk menunaikan Haji dan Umrah 🎈Dan Sgt sesuai dijadikan hantaran dan hadiah utk org tersayang 🛍Money back guaranteed jika kualitinya tidak seperti yg disebutkan. Anda pasti berpuas hati dgn rekaan telekung exclusive by HM. Kain Denim yg kami gunakan sgt2 bermutu tinggi ======================== Harga Asal RM200 Harga PROMOSI 💃🏻 RM160sm/RM170ss #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
4 0
TELEKUNG DENIM NI SEJUK MCM ADA EKON Telekung Seri Aisyah Denim Lace dr Koleksi Brand Hanna Mirae ni Serious cantik, sejuk, lembut. Material yg digunakan dr 1st Grade Cotton Denim. Sekali dah guna mmg telekung lain bakal dilupakan. Memang Best Uoll, material dia sumpah sejuk!! mcm ada ekon gitew : Nak mengadap Allah pun kena cantik2 lawa2 tau, tu sebab HM keluarkan telekung yg lawa ni. Ada 10 warna jom layan Mengapa perlu beli Seri Aisyah Denim Lace by HM? 🎈Fabrik Cotton Denim di datangkan dengan kaler2 yg menarik. 🎈1 set dengan kain 🎈Fabric yang tidak melekap, tidak jarang, selesa dipakai, kain sejuk nyaman jer rasa. Ringan serta lembut digunakan sepanjang solat (mengikut piawaian Syariah) 🎈Labuh kain 49", lebar kain 30" dan tebal getah pinggang 1". So tak de masalah kat kekakak yg comel2 tu, sbb material ni strechable mmg selesa sgt 🎈Labuh telekung dari bawah dagu 34" 🎈Ukuran muka free saiz dari saiz s sampai plus saiz semua blh pakai. Kemasan jahitan dikepala dgn getah yg berkualiti tinggi, sgt lembut mmg tak tinggal kesan birat langsung 🎈Bahagian kepala dikemaskan dgn renda prada yg sgt exclusive, tebal dan tidak mudah koyak. Disekeliling telekung dijahit dgn lace setebal hampir 2 inchi yg sgt cantik dan elegant 🎈Lebih praktikal,lebih selesa, senang dipakai tidak perlu memakai anak tudung kerana reka bentuknya telah diinovasikan untuk melekap di muka sekaligus memberi keselesaan kepada sesiapa sahaja yang memakainya 🎈Sangat sesuai digunakan untuk menunaikan Haji dan Umrah 🎈Dan Sgt sesuai dijadikan hantaran dan hadiah utk org tersayang 🛍Money back guaranteed jika kualitinya tidak seperti yg disebutkan. Anda pasti berpuas hati dgn rekaan telekung exclusive by HM. Kain Denim yg kami gunakan sgt2 bermutu tinggi ======================== Harga Asal RM200 Harga PROMOSI 💃🏻 RM160sm/RM170ss #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
3 0
TELEKUNG DENIM NI SEJUK MCM ADA EKON Telekung Seri Aisyah Denim Lace dr Koleksi Brand Hanna Mirae ni Serious cantik, sejuk, lembut. Material yg digunakan dr 1st Grade Cotton Denim. Sekali dah guna mmg telekung lain bakal dilupakan. Memang Best Uoll, material dia sumpah sejuk!! mcm ada ekon gitew : Nak mengadap Allah pun kena cantik2 lawa2 tau, tu sebab HM keluarkan telekung yg lawa ni. Ada 10 warna jom layan Mengapa perlu beli Seri Aisyah Denim Lace by HM? 🎈Fabrik Cotton Denim di datangkan dengan kaler2 yg menarik. 🎈1 set dengan kain 🎈Fabric yang tidak melekap, tidak jarang, selesa dipakai, kain sejuk nyaman jer rasa. Ringan serta lembut digunakan sepanjang solat (mengikut piawaian Syariah) 🎈Labuh kain 49", lebar kain 30" dan tebal getah pinggang 1". So tak de masalah kat kekakak yg comel2 tu, sbb material ni strechable mmg selesa sgt 🎈Labuh telekung dari bawah dagu 34" 🎈Ukuran muka free saiz dari saiz s sampai plus saiz semua blh pakai. Kemasan jahitan dikepala dgn getah yg berkualiti tinggi, sgt lembut mmg tak tinggal kesan birat langsung 🎈Bahagian kepala dikemaskan dgn renda prada yg sgt exclusive, tebal dan tidak mudah koyak. Disekeliling telekung dijahit dgn lace setebal hampir 2 inchi yg sgt cantik dan elegant 🎈Lebih praktikal,lebih selesa, senang dipakai tidak perlu memakai anak tudung kerana reka bentuknya telah diinovasikan untuk melekap di muka sekaligus memberi keselesaan kepada sesiapa sahaja yang memakainya 🎈Sangat sesuai digunakan untuk menunaikan Haji dan Umrah 🎈Dan Sgt sesuai dijadikan hantaran dan hadiah utk org tersayang 🛍Money back guaranteed jika kualitinya tidak seperti yg disebutkan. Anda pasti berpuas hati dgn rekaan telekung exclusive by HM. Kain Denim yg kami gunakan sgt2 bermutu tinggi ======================== Harga Asal RM200 Harga PROMOSI 💃🏻 RM160sm/RM170ss #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
2 0
TELEKUNG DENIM NI SEJUK MCM ADA EKON Telekung Seri Aisyah Denim Lace dr Koleksi Brand Hanna Mirae ni Serious cantik, sejuk, lembut. Material yg digunakan dr 1st Grade Cotton Denim. Sekali dah guna mmg telekung lain bakal dilupakan. Memang Best Uoll, material dia sumpah sejuk!! mcm ada ekon gitew : Nak mengadap Allah pun kena cantik2 lawa2 tau, tu sebab HM keluarkan telekung yg lawa ni. Ada 10 warna jom layan Mengapa perlu beli Seri Aisyah Denim Lace by HM? 🎈Fabrik Cotton Denim di datangkan dengan kaler2 yg menarik. 🎈1 set dengan kain 🎈Fabric yang tidak melekap, tidak jarang, selesa dipakai, kain sejuk nyaman jer rasa. Ringan serta lembut digunakan sepanjang solat (mengikut piawaian Syariah) 🎈Labuh kain 49", lebar kain 30" dan tebal getah pinggang 1". So tak de masalah kat kekakak yg comel2 tu, sbb material ni strechable mmg selesa sgt 🎈Labuh telekung dari bawah dagu 34" 🎈Ukuran muka free saiz dari saiz s sampai plus saiz semua blh pakai. Kemasan jahitan dikepala dgn getah yg berkualiti tinggi, sgt lembut mmg tak tinggal kesan birat langsung 🎈Bahagian kepala dikemaskan dgn renda prada yg sgt exclusive, tebal dan tidak mudah koyak. Disekeliling telekung dijahit dgn lace setebal hampir 2 inchi yg sgt cantik dan elegant 🎈Lebih praktikal,lebih selesa, senang dipakai tidak perlu memakai anak tudung kerana reka bentuknya telah diinovasikan untuk melekap di muka sekaligus memberi keselesaan kepada sesiapa sahaja yang memakainya 🎈Sangat sesuai digunakan untuk menunaikan Haji dan Umrah 🎈Dan Sgt sesuai dijadikan hantaran dan hadiah utk org tersayang 🛍Money back guaranteed jika kualitinya tidak seperti yg disebutkan. Anda pasti berpuas hati dgn rekaan telekung exclusive by HM. Kain Denim yg kami gunakan sgt2 bermutu tinggi ======================== Harga Asal RM200 Harga PROMOSI 💃🏻 RM160sm/RM170ss #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
4 0
TELEKUNG DENIM NI SEJUK MCM ADA EKON Telekung Seri Aisyah Denim Lace dr Koleksi Brand Hanna Mirae ni Serious cantik, sejuk, lembut. Material yg digunakan dr 1st Grade Cotton Denim. Sekali dah guna mmg telekung lain bakal dilupakan. Memang Best Uoll, material dia sumpah sejuk!! mcm ada ekon gitew : Nak mengadap Allah pun kena cantik2 lawa2 tau, tu sebab HM keluarkan telekung yg lawa ni. Ada 10 warna jom layan Mengapa perlu beli Seri Aisyah Denim Lace by HM? 🎈Fabrik Cotton Denim di datangkan dengan kaler2 yg menarik. 🎈1 set dengan kain 🎈Fabric yang tidak melekap, tidak jarang, selesa dipakai, kain sejuk nyaman jer rasa. Ringan serta lembut digunakan sepanjang solat (mengikut piawaian Syariah) 🎈Labuh kain 49", lebar kain 30" dan tebal getah pinggang 1". So tak de masalah kat kekakak yg comel2 tu, sbb material ni strechable mmg selesa sgt 🎈Labuh telekung dari bawah dagu 34" 🎈Ukuran muka free saiz dari saiz s sampai plus saiz semua blh pakai. Kemasan jahitan dikepala dgn getah yg berkualiti tinggi, sgt lembut mmg tak tinggal kesan birat langsung 🎈Bahagian kepala dikemaskan dgn renda prada yg sgt exclusive, tebal dan tidak mudah koyak. Disekeliling telekung dijahit dgn lace setebal hampir 2 inchi yg sgt cantik dan elegant 🎈Lebih praktikal,lebih selesa, senang dipakai tidak perlu memakai anak tudung kerana reka bentuknya telah diinovasikan untuk melekap di muka sekaligus memberi keselesaan kepada sesiapa sahaja yang memakainya 🎈Sangat sesuai digunakan untuk menunaikan Haji dan Umrah 🎈Dan Sgt sesuai dijadikan hantaran dan hadiah utk org tersayang 🛍Money back guaranteed jika kualitinya tidak seperti yg disebutkan. Anda pasti berpuas hati dgn rekaan telekung exclusive by HM. Kain Denim yg kami gunakan sgt2 bermutu tinggi ======================== Harga Asal RM200 Harga PROMOSI 💃🏻 RM160sm/RM170ss #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
4 0
.❤️Apa yg Best tentang Seri Zahra? ======================= ● Material yg digunakan dari material silky cotton. ● Teksturnya lembut, licin dan sejuk ● Warnanya putih nila ● Materialnya tidak berkedut ● Tidak berbulu walau dibasuh berkali2 ● 100tidak nampak bayang kulit tetapi tak tebal tau. Kita kan duk umah pakai baju lengan pendek so telekung ni mmg sesuai sgt 😊 ● Double lining hingga paras bwh dada. ● Sulam yg exclusive selebar 5'- 7' ● Ada sulam lagi kat atas kepala. Hujung tali pun ada sulam. Cantik tau ● Bahagian muka yg terletak mengikut bentuk muka sesiapa shj yg memakainya. Tak kira besar atau pn muka kecil. Sebab kemasan di dahi menggunakan getah yg lembut dan di bwh dagu menggunakan material Tshirt cotton yg beri impak keselesaan tahap maxsimum. ● Penyelesaian utk kakak2 yg tinggi. Kain mmg labuh 57' lebar kain 32'. So kekakak yg tinggi ala2 model boleh beribadah dgn confident ● Ukuran telekung → labuh telekung dari aras kepala 50' termasuk sulam. Ukuran dari bawah dagu 37' termasuk sulam. ● Sesuai utk ketinggian 152cm dan ke atas. ● Terdapat pilihan renda yg cantik2 putih, pink, biru, purple, light brown, green, turqoise, black,taupe grey ● Sesuai sgt utk buat hantaran, buat hadiah utk mak atau org2 yg kita sayang. ======================= Harga Asal RM190 tapi skrg ada promosi RM160 sahaja 💃🏻 Sabah / Sarawak add rm10 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
2 0
.❤️Apa yg Best tentang Seri Zahra? ======================= ● Material yg digunakan dari material silky cotton. ● Teksturnya lembut, licin dan sejuk ● Warnanya putih nila ● Materialnya tidak berkedut ● Tidak berbulu walau dibasuh berkali2 ● 100tidak nampak bayang kulit tetapi tak tebal tau. Kita kan duk umah pakai baju lengan pendek so telekung ni mmg sesuai sgt 😊 ● Double lining hingga paras bwh dada. ● Sulam yg exclusive selebar 5'- 7' ● Ada sulam lagi kat atas kepala. Hujung tali pun ada sulam. Cantik tau ● Bahagian muka yg terletak mengikut bentuk muka sesiapa shj yg memakainya. Tak kira besar atau pn muka kecil. Sebab kemasan di dahi menggunakan getah yg lembut dan di bwh dagu menggunakan material Tshirt cotton yg beri impak keselesaan tahap maxsimum. ● Penyelesaian utk kakak2 yg tinggi. Kain mmg labuh 57' lebar kain 32'. So kekakak yg tinggi ala2 model boleh beribadah dgn confident ● Ukuran telekung → labuh telekung dari aras kepala 50' termasuk sulam. Ukuran dari bawah dagu 37' termasuk sulam. ● Sesuai utk ketinggian 152cm dan ke atas. ● Terdapat pilihan renda yg cantik2 putih, pink, biru, purple, light brown, green, turqoise, black,taupe grey ● Sesuai sgt utk buat hantaran, buat hadiah utk mak atau org2 yg kita sayang. ======================= Harga Asal RM190 tapi skrg ada promosi RM160 sahaja 💃🏻 Sabah / Sarawak add rm10 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
3 0
.❤️Apa yg Best tentang Seri Zahra? ======================= ● Material yg digunakan dari material silky cotton. ● Teksturnya lembut, licin dan sejuk ● Warnanya putih nila ● Materialnya tidak berkedut ● Tidak berbulu walau dibasuh berkali2 ● 100tidak nampak bayang kulit tetapi tak tebal tau. Kita kan duk umah pakai baju lengan pendek so telekung ni mmg sesuai sgt 😊 ● Double lining hingga paras bwh dada. ● Sulam yg exclusive selebar 5'- 7' ● Ada sulam lagi kat atas kepala. Hujung tali pun ada sulam. Cantik tau ● Bahagian muka yg terletak mengikut bentuk muka sesiapa shj yg memakainya. Tak kira besar atau pn muka kecil. Sebab kemasan di dahi menggunakan getah yg lembut dan di bwh dagu menggunakan material Tshirt cotton yg beri impak keselesaan tahap maxsimum. ● Penyelesaian utk kakak2 yg tinggi. Kain mmg labuh 57' lebar kain 32'. So kekakak yg tinggi ala2 model boleh beribadah dgn confident ● Ukuran telekung → labuh telekung dari aras kepala 50' termasuk sulam. Ukuran dari bawah dagu 37' termasuk sulam. ● Sesuai utk ketinggian 152cm dan ke atas. ● Terdapat pilihan renda yg cantik2 putih, pink, biru, purple, light brown, green, turqoise, black,taupe grey ● Sesuai sgt utk buat hantaran, buat hadiah utk mak atau org2 yg kita sayang. ======================= Harga Asal RM190 tapi skrg ada promosi RM160 sahaja 💃🏻 Sabah / Sarawak add rm10 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
3 0
.❤️Apa yg Best tentang Seri Zahra? ======================= ● Material yg digunakan dari material silky cotton. ● Teksturnya lembut, licin dan sejuk ● Warnanya putih nila ● Materialnya tidak berkedut ● Tidak berbulu walau dibasuh berkali2 ● 100tidak nampak bayang kulit tetapi tak tebal tau. Kita kan duk umah pakai baju lengan pendek so telekung ni mmg sesuai sgt 😊 ● Double lining hingga paras bwh dada. ● Sulam yg exclusive selebar 5'- 7' ● Ada sulam lagi kat atas kepala. Hujung tali pun ada sulam. Cantik tau ● Bahagian muka yg terletak mengikut bentuk muka sesiapa shj yg memakainya. Tak kira besar atau pn muka kecil. Sebab kemasan di dahi menggunakan getah yg lembut dan di bwh dagu menggunakan material Tshirt cotton yg beri impak keselesaan tahap maxsimum. ● Penyelesaian utk kakak2 yg tinggi. Kain mmg labuh 57' lebar kain 32'. So kekakak yg tinggi ala2 model boleh beribadah dgn confident ● Ukuran telekung → labuh telekung dari aras kepala 50' termasuk sulam. Ukuran dari bawah dagu 37' termasuk sulam. ● Sesuai utk ketinggian 152cm dan ke atas. ● Terdapat pilihan renda yg cantik2 putih, pink, biru, purple, light brown, green, turqoise, black,taupe grey ● Sesuai sgt utk buat hantaran, buat hadiah utk mak atau org2 yg kita sayang. ======================= Harga Asal RM190 tapi skrg ada promosi RM160 sahaja 💃🏻 Sabah / Sarawak add rm10 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
3 0
.❤️Apa yg Best tentang Seri Zahra? ======================= ● Material yg digunakan dari material silky cotton. ● Teksturnya lembut, licin dan sejuk ● Warnanya putih nila ● Materialnya tidak berkedut ● Tidak berbulu walau dibasuh berkali2 ● 100tidak nampak bayang kulit tetapi tak tebal tau. Kita kan duk umah pakai baju lengan pendek so telekung ni mmg sesuai sgt 😊 ● Double lining hingga paras bwh dada. ● Sulam yg exclusive selebar 5'- 7' ● Ada sulam lagi kat atas kepala. Hujung tali pun ada sulam. Cantik tau ● Bahagian muka yg terletak mengikut bentuk muka sesiapa shj yg memakainya. Tak kira besar atau pn muka kecil. Sebab kemasan di dahi menggunakan getah yg lembut dan di bwh dagu menggunakan material Tshirt cotton yg beri impak keselesaan tahap maxsimum. ● Penyelesaian utk kakak2 yg tinggi. Kain mmg labuh 57' lebar kain 32'. So kekakak yg tinggi ala2 model boleh beribadah dgn confident ● Ukuran telekung → labuh telekung dari aras kepala 50' termasuk sulam. Ukuran dari bawah dagu 37' termasuk sulam. ● Sesuai utk ketinggian 152cm dan ke atas. ● Terdapat pilihan renda yg cantik2 putih, pink, biru, purple, light brown, green, turqoise, black,taupe grey ● Sesuai sgt utk buat hantaran, buat hadiah utk mak atau org2 yg kita sayang. ======================= Harga Asal RM190 tapi skrg ada promosi RM160 sahaja 💃🏻 Sabah / Sarawak add rm10 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
3 1
.❤️Apa yg Best tentang Seri Zahra? ======================= ● Material yg digunakan dari material silky cotton. ● Teksturnya lembut, licin dan sejuk ● Warnanya putih nila ● Materialnya tidak berkedut ● Tidak berbulu walau dibasuh berkali2 ● 100tidak nampak bayang kulit tetapi tak tebal tau. Kita kan duk umah pakai baju lengan pendek so telekung ni mmg sesuai sgt 😊 ● Double lining hingga paras bwh dada. ● Sulam yg exclusive selebar 5'- 7' ● Ada sulam lagi kat atas kepala. Hujung tali pun ada sulam. Cantik tau ● Bahagian muka yg terletak mengikut bentuk muka sesiapa shj yg memakainya. Tak kira besar atau pn muka kecil. Sebab kemasan di dahi menggunakan getah yg lembut dan di bwh dagu menggunakan material Tshirt cotton yg beri impak keselesaan tahap maxsimum. ● Penyelesaian utk kakak2 yg tinggi. Kain mmg labuh 57' lebar kain 32'. So kekakak yg tinggi ala2 model boleh beribadah dgn confident ● Ukuran telekung → labuh telekung dari aras kepala 50' termasuk sulam. Ukuran dari bawah dagu 37' termasuk sulam. ● Sesuai utk ketinggian 152cm dan ke atas. ● Terdapat pilihan renda yg cantik2 putih, pink, biru, purple, light brown, green, turqoise, black,taupe grey ● Sesuai sgt utk buat hantaran, buat hadiah utk mak atau org2 yg kita sayang. ======================= Harga Asal RM190 tapi skrg ada promosi RM160 sahaja 💃🏻 Sabah / Sarawak add rm10 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
3 0
.❤️Apa yg Best tentang Seri Zahra? ======================= ● Material yg digunakan dari material silky cotton. ● Teksturnya lembut, licin dan sejuk ● Warnanya putih nila ● Materialnya tidak berkedut ● Tidak berbulu walau dibasuh berkali2 ● 100tidak nampak bayang kulit tetapi tak tebal tau. Kita kan duk umah pakai baju lengan pendek so telekung ni mmg sesuai sgt 😊 ● Double lining hingga paras bwh dada. ● Sulam yg exclusive selebar 5'- 7' ● Ada sulam lagi kat atas kepala. Hujung tali pun ada sulam. Cantik tau ● Bahagian muka yg terletak mengikut bentuk muka sesiapa shj yg memakainya. Tak kira besar atau pn muka kecil. Sebab kemasan di dahi menggunakan getah yg lembut dan di bwh dagu menggunakan material Tshirt cotton yg beri impak keselesaan tahap maxsimum. ● Penyelesaian utk kakak2 yg tinggi. Kain mmg labuh 57' lebar kain 32'. So kekakak yg tinggi ala2 model boleh beribadah dgn confident ● Ukuran telekung → labuh telekung dari aras kepala 50' termasuk sulam. Ukuran dari bawah dagu 37' termasuk sulam. ● Sesuai utk ketinggian 152cm dan ke atas. ● Terdapat pilihan renda yg cantik2 putih, pink, biru, purple, light brown, green, turqoise, black,taupe grey ● Sesuai sgt utk buat hantaran, buat hadiah utk mak atau org2 yg kita sayang. ======================= Harga Asal RM190 tapi skrg ada promosi RM160 sahaja 💃🏻 Sabah / Sarawak add rm10 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
2 0
.❤️Apa yg Best tentang Seri Zahra? ======================= ● Material yg digunakan dari material silky cotton. ● Teksturnya lembut, licin dan sejuk ● Warnanya putih nila ● Materialnya tidak berkedut ● Tidak berbulu walau dibasuh berkali2 ● 100tidak nampak bayang kulit tetapi tak tebal tau. Kita kan duk umah pakai baju lengan pendek so telekung ni mmg sesuai sgt 😊 ● Double lining hingga paras bwh dada. ● Sulam yg exclusive selebar 5'- 7' ● Ada sulam lagi kat atas kepala. Hujung tali pun ada sulam. Cantik tau ● Bahagian muka yg terletak mengikut bentuk muka sesiapa shj yg memakainya. Tak kira besar atau pn muka kecil. Sebab kemasan di dahi menggunakan getah yg lembut dan di bwh dagu menggunakan material Tshirt cotton yg beri impak keselesaan tahap maxsimum. ● Penyelesaian utk kakak2 yg tinggi. Kain mmg labuh 57' lebar kain 32'. So kekakak yg tinggi ala2 model boleh beribadah dgn confident ● Ukuran telekung → labuh telekung dari aras kepala 50' termasuk sulam. Ukuran dari bawah dagu 37' termasuk sulam. ● Sesuai utk ketinggian 152cm dan ke atas. ● Terdapat pilihan renda yg cantik2 putih, pink, biru, purple, light brown, green, turqoise, black,taupe grey ● Sesuai sgt utk buat hantaran, buat hadiah utk mak atau org2 yg kita sayang. ======================= Harga Asal RM190 tapi skrg ada promosi RM160 sahaja 💃🏻 Sabah / Sarawak add rm10 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
4 0
.❤️Apa yg Best tentang Seri Zahra? ======================= ● Material yg digunakan dari material silky cotton. ● Teksturnya lembut, licin dan sejuk ● Warnanya putih nila ● Materialnya tidak berkedut ● Tidak berbulu walau dibasuh berkali2 ● 100tidak nampak bayang kulit tetapi tak tebal tau. Kita kan duk umah pakai baju lengan pendek so telekung ni mmg sesuai sgt 😊 ● Double lining hingga paras bwh dada. ● Sulam yg exclusive selebar 5'- 7' ● Ada sulam lagi kat atas kepala. Hujung tali pun ada sulam. Cantik tau ● Bahagian muka yg terletak mengikut bentuk muka sesiapa shj yg memakainya. Tak kira besar atau pn muka kecil. Sebab kemasan di dahi menggunakan getah yg lembut dan di bwh dagu menggunakan material Tshirt cotton yg beri impak keselesaan tahap maxsimum. ● Penyelesaian utk kakak2 yg tinggi. Kain mmg labuh 57' lebar kain 32'. So kekakak yg tinggi ala2 model boleh beribadah dgn confident ● Ukuran telekung → labuh telekung dari aras kepala 50' termasuk sulam. Ukuran dari bawah dagu 37' termasuk sulam. ● Sesuai utk ketinggian 152cm dan ke atas. ● Terdapat pilihan renda yg cantik2 putih, pink, biru, purple, light brown, green, turqoise, black,taupe grey ● Sesuai sgt utk buat hantaran, buat hadiah utk mak atau org2 yg kita sayang. ======================= Harga Asal RM190 tapi skrg ada promosi RM160 sahaja 💃🏻 Sabah / Sarawak add rm10 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
3 0
.❤️Apa yg Best tentang Seri Zahra? ======================= ● Material yg digunakan dari material silky cotton. ● Teksturnya lembut, licin dan sejuk ● Warnanya putih nila ● Materialnya tidak berkedut ● Tidak berbulu walau dibasuh berkali2 ● 100tidak nampak bayang kulit tetapi tak tebal tau. Kita kan duk umah pakai baju lengan pendek so telekung ni mmg sesuai sgt 😊 ● Double lining hingga paras bwh dada. ● Sulam yg exclusive selebar 5'- 7' ● Ada sulam lagi kat atas kepala. Hujung tali pun ada sulam. Cantik tau ● Bahagian muka yg terletak mengikut bentuk muka sesiapa shj yg memakainya. Tak kira besar atau pn muka kecil. Sebab kemasan di dahi menggunakan getah yg lembut dan di bwh dagu menggunakan material Tshirt cotton yg beri impak keselesaan tahap maxsimum. ● Penyelesaian utk kakak2 yg tinggi. Kain mmg labuh 57' lebar kain 32'. So kekakak yg tinggi ala2 model boleh beribadah dgn confident ● Ukuran telekung → labuh telekung dari aras kepala 50' termasuk sulam. Ukuran dari bawah dagu 37' termasuk sulam. ● Sesuai utk ketinggian 152cm dan ke atas. ● Terdapat pilihan renda yg cantik2 putih, pink, biru, purple, light brown, green, turqoise, black,taupe grey ● Sesuai sgt utk buat hantaran, buat hadiah utk mak atau org2 yg kita sayang. ======================= Harga Asal RM190 tapi skrg ada promosi RM160 sahaja 💃🏻 Sabah / Sarawak add rm10 #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
2 1
Testimoni TVT . "HAPPY DAPAT TELEKUNG TVT HADIAH HANTARAN"😍 . Nak gembirakan hati pasangan anda...??? TVT boleh buat sampai keluar air mata...😭 . . Klik link on bio ya 😘
9 2
. 🎉Yessss!!!!🎉 . Telekung Pun Ade Tau. Memang Puas Hati Membeli👍. Yang Dewasa Fit Sampai Saiz XXL. 💖. . Haaa... Jom Pilih Memilih. Design Semua Boleh Pilih Dalam Corner Ni. Memang Sejibik Macam Model Pakai. Boleh Rujuk Gambar Untuk Design, Harga, Material & Saiz. Untuk Warna, Boleh Whatapp Nurul Terus K😉 . Nak Order Whatapp Nurul Terus Ye. Just Perlu Screenshort Gambar Tudung Yang Awak Nak. Nanti Nurul Checkkn Stok😉 . Save Siap-Siap No Nurul Di Bawah👇👇. ATAU Tekan Je Link Di Bio Atas☝☝ . ============================= . NURUL 📲 +6011 2808 1003 📲 +6011 2808 1003 📲 +6011 2808 1003 . =============================
13 2
. 🎉Yessss!!!!🎉 . Telekung Pun Ade Tau. Memang Puas Hati Membeli👍. Yang Dewasa Fit Sampai Saiz XXL. 💖. . Haaa... Jom Pilih Memilih. Design Semua Boleh Pilih Dalam Corner Ni. Memang Sejibik Macam Model Pakai. Boleh Rujuk Gambar Untuk Design, Harga, Material & Saiz. Untuk Warna, Boleh Whatapp Nurul Terus K😉 . Nak Order Whatapp Nurul Terus Ye. Just Perlu Screenshort Gambar Tudung Yang Awak Nak. Nanti Nurul Checkkn Stok😉 . Save Siap-Siap No Nurul Di Bawah👇👇. ATAU Tekan Je Link Di Bio Atas☝☝ . ============================= . NURUL 📲 +6011 2808 1003 📲 +6011 2808 1003 📲 +6011 2808 1003 . =============================
12 2
. 🎉Yessss!!!!🎉 . Telekung Pun Ade Tau. Memang Puas Hati Membeli👍. Yang Dewasa Fit Sampai Saiz XXL. 💖. . Haaa... Jom Pilih Memilih. Design Semua Boleh Pilih Dalam Corner Ni. Memang Sejibik Macam Model Pakai. Boleh Rujuk Gambar Untuk Design, Harga, Material & Saiz. Untuk Warna, Boleh Whatapp Nurul Terus K😉 . Nak Order Whatapp Nurul Terus Ye. Just Perlu Screenshort Gambar Tudung Yang Awak Nak. Nanti Nurul Checkkn Stok😉 . Save Siap-Siap No Nurul Di Bawah👇👇. ATAU Tekan Je Link Di Bio Atas☝☝ . ============================= . NURUL 📲 +6011 2808 1003 📲 +6011 2808 1003 📲 +6011 2808 1003 . =============================
11 3
Hari ni kita tengok apa kata pembeli Telekung Travel TVT kami. Insha allah..kalau ada sis-sis yg teragak2 nk beli tu blh baca testimoni ni. Selesa dan tak mahal pun sis💕 . Nak order? ✅Klik link di BIO atau whatsapp 019-3306876 . THE VINTAGE TELEKUNG TRAVEL 🌸Material Cotton Viscose 🌸Renda Pleated Ruffle 🌸Kemasan kepala Jahitan Smocking 🌸Didatangkan dengn bag 🌸Free size Price RM130 freepos,freegift,freebox . #telekung #telekungsolat #telekunglace #telekungcotton #telekungputih #telekungplain #telekunglawa #telekungmurah #telekungtravel #telekungsulam #telekungraya the#telekunghadiah #telekunghantaran #telekungborong #telekungdewasa #telekungmalaysia #telekungpastel #telekungselesa #telekunghaji #telekungumrah #thevintagetelekung #sayajualtelekung #telekungnisamaira #nisamairacloset
4 0
Testimoni TVT👍 . "Servis terBaik" "ibu saudara happy sampai keluar air mata" . . Berminat...??? Klik link on bio 😘
4 1
. 🎉Yessss!!!!🎉 . Telekung Pun Ade Tau. Memang Puas Hati Membeli👍. Yang Dewasa Fit Sampai Saiz XXL. 💖. . Haaa... Jom Pilih Memilih. Design Semua Boleh Pilih Dalam Corner Ni. Memang Sejibik Macam Model Pakai. Boleh Rujuk Gambar Untuk Design, Harga, Material & Saiz. Untuk Warna, Boleh Whatapp Nurul Terus K😉 . Nak Order Whatapp Nurul Terus Ye. Just Perlu Screenshort Gambar Tudung Yang Awak Nak. Nanti Nurul Checkkn Stok😉 . Save Siap-Siap No Nurul Di Bawah👇👇. ATAU Tekan Je Link Di Bio Atas☝☝ . ============================= . NURUL 📲 +6011 2808 1003 📲 +6011 2808 1003 📲 +6011 2808 1003 . =============================
7 1
. 🎉Yessss!!!!🎉 . Telekung Pun Ade Tau. Memang Puas Hati Membeli👍. Yang Dewasa Fit Sampai Saiz XXL. 💖. . Haaa... Jom Pilih Memilih. Design Semua Boleh Pilih Dalam Corner Ni. Memang Sejibik Macam Model Pakai. Boleh Rujuk Gambar Untuk Design, Harga, Material & Saiz. Untuk Warna, Boleh Whatapp Nurul Terus K😉 . Nak Order Whatapp Nurul Terus Ye. Just Perlu Screenshort Gambar Tudung Yang Awak Nak. Nanti Nurul Checkkn Stok😉 . Save Siap-Siap No Nurul Di Bawah👇👇. ATAU Tekan Je Link Di Bio Atas☝☝ . ============================= . NURUL 📲 +6011 2808 1003 📲 +6011 2808 1003 📲 +6011 2808 1003 . =============================
8 1
. 🎉Yessss!!!!🎉 . Telekung Pun Ade Tau. Memang Puas Hati Membeli👍. Yang Dewasa Fit Sampai Saiz XXL. 💖. . Haaa... Jom Pilih Memilih. Design Semua Boleh Pilih Dalam Corner Ni. Memang Sejibik Macam Model Pakai. Boleh Rujuk Gambar Untuk Design, Harga, Material & Saiz. Untuk Warna, Boleh Whatapp Nurul Terus K😉 . Nak Order Whatapp Nurul Terus Ye. Just Perlu Screenshort Gambar Tudung Yang Awak Nak. Nanti Nurul Checkkn Stok😉 . Save Siap-Siap No Nurul Di Bawah👇👇. ATAU Tekan Je Link Di Bio Atas☝☝ . ============================= . NURUL 📲 +6011 2808 1003 📲 +6011 2808 1003 📲 +6011 2808 1003 . =============================
10 2
TVT Signature antara 'hot🔥 selling' item kami. Material cotton original yg sejuk dan selesa. Headband yg kemas dan selesa sesuai utk semua saiz muka. Lining hingga paras bawah siku dan yg penting mampu milik💕 . Macamana nak order? Klik✅link di BIO atau whatsapp 📱019-3306876 . #telekung #telekungsolat #telekunglace #telekungcotton #telekungputih #telekungplain #telekunglawa #telekungmurah #telekungtravel #telekungsulam #telekungraya the#telekunghadiah #telekunghantaran #telekungborong #telekungdewasa #telekungmalaysia #telekungpastel #telekungselesa #telekunghaji #telekungumrah #thevintagetelekung #sayajualtelekung #telekungnisamaira #nisamairacloset
10 0
. 🎉Yessss!!!!🎉 . Telekung Pun Ade Tau. Memang Puas Hati Membeli👍. Yang Dewasa Fit Sampai Saiz XXL. 💖. . Haaa... Jom Pilih Memilih. Design Semua Boleh Pilih Dalam Corner Ni. Memang Sejibik Macam Model Pakai. Boleh Rujuk Gambar Untuk Design, Harga, Material & Saiz. Untuk Warna, Boleh Whatapp Nurul Terus K😉 . Nak Order Whatapp Nurul Terus Ye. Just Perlu Screenshort Gambar Tudung Yang Awak Nak. Nanti Nurul Checkkn Stok😉 . Save Siap-Siap No Nurul Di Bawah👇👇. ATAU Tekan Je Link Di Bio Atas☝☝ . ============================= . NURUL 📲 +6011 2808 1003 📲 +6011 2808 1003 📲 +6011 2808 1003 . =============================
6 1
. 🎉Yessss!!!!🎉 . Telekung Pun Ade Tau. Memang Puas Hati Membeli👍. Yang Dewasa Fit Sampai Saiz XXL. 💖. . Haaa... Jom Pilih Memilih. Design Semua Boleh Pilih Dalam Corner Ni. Memang Sejibik Macam Model Pakai. Boleh Rujuk Gambar Untuk Design, Harga, Material & Saiz. Untuk Warna, Boleh Whatapp Nurul Terus K😉 . Nak Order Whatapp Nurul Terus Ye. Just Perlu Screenshort Gambar Tudung Yang Awak Nak. Nanti Nurul Checkkn Stok😉 . Save Siap-Siap No Nurul Di Bawah👇👇. ATAU Tekan Je Link Di Bio Atas☝☝ . ============================= . NURUL 📲 +6011 2808 1003 📲 +6011 2808 1003 📲 +6011 2808 1003 . =============================
10 1
. 🎉Yessss!!!!🎉 . Telekung Pun Ade Tau. Memang Puas Hati Membeli👍. Yang Dewasa Fit Sampai Saiz XXL. 💖. . Haaa... Jom Pilih Memilih. Design Semua Boleh Pilih Dalam Corner Ni. Memang Sejibik Macam Model Pakai. Boleh Rujuk Gambar Untuk Design, Harga, Material & Saiz. Untuk Warna, Boleh Whatapp Nurul Terus K😉 . Nak Order Whatapp Nurul Terus Ye. Just Perlu Screenshort Gambar Tudung Yang Awak Nak. Nanti Nurul Checkkn Stok😉 . Save Siap-Siap No Nurul Di Bawah👇👇. ATAU Tekan Je Link Di Bio Atas☝☝ . ============================= . NURUL 📲 +6011 2808 1003 📲 +6011 2808 1003 📲 +6011 2808 1003 . =============================
13 1
RAMAI YANG TERTANYA-TANYA APA KANDUNGAN SLIMMEWHITE NI KAN SAMPAI JADI FAST EFFECT SANGAT. LOST BERKILO-KILO, PUTIH MELEPAK-LEPAK. NI SIS NAK KONGSI: 10 Bahan Utama Dalam SLIMMEWHITE™? 1) Garcinia Cambogia- Herba terbaik menghalang lemak 2) Gymnema Sylvestre- Menahan rasa lapar dengan konsisten. 3) Flaxseed- Pembakar lemak & Menyihatkan kulit dan rambut 4) White Kidney Bean- Kaya dengan fiber dan memberi tenaga 5) Stevia- Kawal diabetes dan pemanis semulajadi yang tidak mengandungi kalori 6) Green Tea- Meningkatkan proses pembakaran lemak. 7) Guarana- Membantu mengurangkan berat badan 8) Aloe Vera- Mencerah dan merawat masalah kulit 9) Gingko Biloba- Bertindak sebagai antioksidan. 10) Glutathione- Agen pemutih kulit PASTINYA SLIMMEWHITE DIRUMUS KHAS DARI BAHAN BERKUALITI, DAN MENGIKUT SPEK GMP PENGILANGAN YANG TERBAIK!! ANDA TAK PERLU RISAU DAN KHUATIR DAPATKAN SLIMMEWHITE SEGERA :) whtsp "SW" ke 017-3655767 #tel#telekungarafah #telekungarafahexclusive #telekungmurah #tel#telekunghantaran #telekungselesa #telekungmuslimahmurah #telekungcotton #telekunglycra #telekungcantik #telekunglawa #telekungmekah #telekunghaji #telekung #sayajual #telekungsolat #telekungbudak #telekungsulam #telekungtravel #telekunglace #telekungmalaysia #telekunghantaran #telekungarafahdewasa #telekungumrah #telekungmewah #telekungputih #telekungcomel #telekungraya #telekungkids #telekungwarna #telekungsatin #telekungborong
2 0
GUNALAH SLIMMEWHITE UNTUK MENGEMBALIKAN KEYAKINAN YANG HILANG ORANG KATA KITA MAKIN BERISI BADAN DAH X CANTIK MACAM MASA MUDA-MUDA DULU TAPI DENGAN JUS SLIMMEWHITE DAPAT BANTU KITA JAGA PEMAKANAN KITA, DIET KITA, MUKA MAKIN CERAH, MUKA MAKIN LICIN,GEBU, HALUS JOM GEMBIRAKAN HATI SUAMI X?? * ABANG-ABANG JANGAN KEDEKUT NAK BELANJA ISTERI JUS SLIMMEWHITE EE.. DULU ORANG KATA BADAN SAYA MACAM TONG AIR.. TAPI LEPAS CONSUME JUS SLIMMEWHITE NI.. ALHAMDULILLAH ...TONG AIR YANG DULU DIORANG KATA.. SEKARANG NI MACAM PINGGANG KERENGGA.. MEMANG PUAS HATI SANGAT2 LEPAS CONSUME JUS KURUS -SLIMMEWHITE NI.. GUNALAH JUS KURUS SLIMMEWHITE NI.. MONEYBACK GURRENTEE JIKA X MEMBERI KESAN APA-APA.. SELAMAT MENCUBA.. Whtsapp sy "SW" ke 017-3655767 #tel#telekungarafah #telekungarafahexclusive #telekungmurah #tel#telekunghantaran #telekungselesa #telekungmuslimahmurah #telekungcotton #telekunglycra #telekungcantik #telekunglawa #telekungmekah #telekunghaji #telekung #sayajual #telekungsolat #telekungbudak #telekungsulam #telekungtravel #telekunglace #telekungmalaysia #telekunghantaran #telekungarafahdewasa #telekungumrah #telekungmewah #telekungputih #telekungcomel #telekungraya #telekungkids #telekungwarna #telekungsatin #telekungborong
5 3
😱😱 TAK PERCAYA LAGI😱😱 ✔NAK KURUS? ✔NAK CANTIK.? ✔NAK SIHAT? ✔NAK PUTIH? Guna lah Slimme White... Sgt berkesan.. Jom try dulu .. PASTI ANDA NAK LAGI😊😍 Baru Taw berkesan ATAU tak Berkesan 😆😆 TERBAIKK👍👍👍 🔉Whatsapp cepat.Saya menanti anda😊..017-3655767 #tel#telekungarafah #telekungarafahexclusive #telekungmurah #tel#telekunghantaran #telekungselesa #telekungmuslimahmurah #telekungcotton #telekunglycra #telekungcantik #telekunglawa #telekungmekah #telekunghaji #telekung #sayajual #telekungsolat #telekungbudak #telekungsulam #telekungtravel #telekunglace #telekungmalaysia #telekunghantaran #telekungarafahdewasa #telekungumrah #telekungmewah #telekungputih #telekungcomel #telekungraya #telekungkids #telekungwarna #telekungsatin #telekungborong
1 0
JANGAN TERKEJUT YA... DENGAN HABIS SATU BOTOL SAHAJA Berat ANDA TURUN ⬇ Kulit ANDA PUTIH BERSERI😄 Badan ANDA KURUS 😱 JANGAN RISAU KAMI AKAN GUIDE ANDA SEHINGGA ANDA BERPUAS HATI DENGAN PRODUK KAMI 😊 PERCAYA LAH🌸👍 🌿 SLIMMEWHITE™ "Advance slimming & whitening formula juice with extract Garcinia Cambogia & Glutathion 1st in Asia !!!" 🌿 SLIMMEWHITE™ adalah formula terbaik dari gabungan (Garcinia Cambogia) & 8 jenis herba yg berkesan untuk menurunkan BERAT dan MEMUTIHKAN seluruh badan dimana kesan seawal 3 hari. . . . . . . . . . . . . Produk yg selamat di gunakan & standard penyulingan yang di luluskan oleh KKM. SW LULUS KKM NO.RUJ KKM : 210915/08/304 🔈🔉🔉APA LAGI WHATSAPP SEKARANG 017-3655767 ⬇ ATAUPUN 🔉🔉🔉 KOMEN "PM" SAYA AKAN DIRECT MSG ANDA. 🌸 TGH PROMOSI COMBO KAW2 PUNYE.. MURAH & JIMAT😱😱😱😱 #tel#telekungarafah #telekungarafahexclusive #telekungmurah #tel#telekunghantaran #telekungselesa #telekungmuslimahmurah #telekungcotton #telekunglycra #telekungcantik #telekunglawa #telekungmekah #telekunghaji #telekung #sayajual #telekungsolat #telekungbudak #telekungsulam #telekungtravel #telekunglace #telekungmalaysia #telekunghantaran #telekungarafahdewasa #telekungumrah #telekungmewah #telekungputih #telekungcomel #telekungraya #telekungkids #telekungwarna #telekungsatin #telekungborong
2 1
GOOD MORNING 😉 SMILE AND POSITIVE 🌷
2 2
Ramai berpuashati dengan Telekung solat TVT kami. Tiada masalah bagi yang bermuka "chubby" kerana kain lycra yang digunakan pada bahagian dagu boleh memeri(expand) mengikut saiz muka kita. Cuba satu telekung cotton, selesa dan mampu milik kami. Insha allah anda semua pasti berpuashati💕 . Nak Order? ✅Klik link di Bio atau whatsapp 019-3306876 . #telekung #telekungsolat #telekunglace #telekungcotton #telekungputih #telekungplain #telekunglawa #telekungmurah #telekungtravel #telekungsulam #telekungraya the#telekunghadiah #telekunghantaran #telekungborong #telekungdewasa #telekungmalaysia #telekungpastel #telekungselesa #telekunghaji #telekungumrah #thevintagetelekung #sayajualtelekung #telekungnisamaira #nisamairacloset
8 1
Testimoni TVT 😃👍 KENAPA KENA BELI TVT BERBANDING TELEKUNG LAIN? . - Berdagu lycra . - Kemasan di kepala yg kemas dan cantik . - Material cotton lembut yg sangat sejuk dan selesa . - Sulam yg tebal dan cantik . - Kain extra panjang . - Free postage untuk semenanjung . - Ada freegift special setiap pembelian . - Beserta kotak setiap pembelian . BERMINAT...? Klik link on bio 😘
3 2
TELEKUNG PRADA🧕🏻 DIJAMIN SELESA DAN DAPAT MENUNAIKAN IBADAT DENGAN KHUSYUK Cantik kan color ni? 😍 Banyak lagi aneka warna untuk dipilih Bagitahu sahaja kami 👌🏻 . HARGA HANYA RM65 TERMASUK POS!! MURAH KANN!!😋 jom whatsapp 0129506377 Malas nak save number??? TERUS TEKAN JE LINK DI BIO KAMI ☺️ . #telekung #telekungcantik #telekungviscose #telekungjersey #telekungsitikhadijah #telekungmurah #telekungbaru #sayajualtelekung #telekungarafah #telekungmawaddah #telekungprada #telekungsolat #telekungraya #telekunghantaran #telekunghadiah #telekungumrah #telekunghaji #telekungtravel #telekungmewah #telekungmalaysia #telekungsk #telekungvietnam #telekunglycra#telekungselesa#telekungborong#terapiinstagram#telekungcantik#telekungviscose#telekunglawa#telekungpastel#telekunghaji#telekungkahwin#telekunglawa
16 0
Kepada peminat telekung berwarna hitam, boleh cuba Telekung Vintage Hitam kami dari cotton silk yg lembut, ringan, selesa dan yg pasti mampu milik💕 . Sesuai utk bakal-bakal tetamu Allah yg berhasrat ke Tanah Suci musim sekolah nanti atau pun sebagai persediaan Ramadhan yg bakal tiba. Moga kita berkesempatan bertemu Ramadan tahun ini💕 . Klik ✅link di Bio utk order atau sebarang petanyaaan atau boleh whatsapp di 📱019-3306876 . #telekung #telekungsolat #telekunglace #telekungcotton #telekungputih #telekungplain #telekunglawa #telekungmurah #telekungtravel #telekungsulam #telekungraya the#telekunghadiah #telekunghantaran #telekungborong #telekungdewasa #telekungmalaysia #telekungpastel #telekungselesa #telekunghaji #telekungumrah #thevintagetelekung #sayajualtelekung #telekungnisamaira #nisamairacloset
7 0