Current update: Stok Belgium Chocolate Chip Cookies tinggal 12 pack je tinggal!😱 . Siapa lambat, nanti kempunan😋Ni crunchy cookies tau. Serious sedap tak tipu✋🏻 . Harga: RM10/100g✨ . 🚘COD AREA: Kempas, Dato Onn, Setia Tropika, BBU, Tampoi dan kawasan sekitarnya. . Whatsapp +6013-7803776📱📱📱untuk order ataaau click je link whatsapp kat bio, senang😉 . 💵Payment method by bank in ya. Sebab kita nak secure booking and order. Harap memahami😊 . #BelgiumCookies #CookiesJB #coo#cookiesysia #cookies #cho#cho#chocolatechipsies #chocolatechips #BellyTreatsJB #food #foodlover #jb #joho #johorbahru #jdt #johorean #johobahru #kempas #setiatropika #datoonn #tampoi #bbu #bandarbaruuda #tamandaya #chocolate #codjb #fooddeliveryjb #fooddeliverymalaysia #foodhunter #foodhunterjb #makanjb
23 1
Benda yang wajib ada setiap hari! Royale Cheesy Chocolate😍😋 . Satu box ni boleh share 2 orang tau! Rasa dia serious sedap sangaaat!🤤 . Harga: RM21✨ . 🚘COD AREA: Kempas, Dato Onn, Setia Tropika, BBU, Tampoi dan kawasan sekitarnya😉 . Whatsapp +6013-7803776📱📱📱atau click je link whatsapp kat bio😉 . 💵Payment by bank in ya sebab kita nak secure booking and order. Harap memahami😊 . #RoyaleCheesyChocolate #BellyTreatsJB #food #foodlover #jb #joho #johorbahru #jdt #johorean #johobahru #kempas #setiatropika #datoonn #tampoi #bbu #bandarbaruuda #tamandaya #chocolate #codjb #fooddeliveryjb #fooddeliverymalaysia #foodhunter #foodhunterjb #makanjb
15 3
. Lcd iphone 6 siap ditukar. saya dah . anda bila lagi? hahaha . Thank You sis sebab menggunakan service kami di Xpert. Kepada anda semua sekiranya mempunyai masalah yang sama. Boleh segera datang kedai untuk kita check kan ya ☺️☺️☺️ . LOCATION XPERT KULAI Kindly contact us at Call | 📲 013-2223455 W.A | ☎ 07-6655655 Xpert Kulai 271, JALAN KENANGA 29/8 INDAHPURA, 81100 KULAI JOHOR Email : kulai@xpert.my . LANDMARK : Belakang Aeon Kulai Sebaris #KWSP Berhampiran Klinik Kulai Best price come with best service #skudai #utm #xpertkulai #iphone #iphone7 #trustedseller #idevice #bangsajohor #jdt #kotatinggi #tampoi #kluang #pasirgudang #kulai . . #customerxpertjb #xpertjb #xpertjohor #abamrepair #iphoneuser #iphonemalaysia #iphonejohor #iphonerepairjohor .
15 0
Rasmi sudah pembukaan GIVI Point Johor Bahru di Jalan Tampoi, JB. Bagi pengguna motorsikal dan penggemar GIVI, boleh la singgah di sini untuk keperluan aksesori motorsikal kesayangan anda. Kami sedia membantu😄 #1motor1givi #givimalaysia #johor #tampoi #peminatduaroda
71 2
Pandan Gula Melaka Cake (8 inch) with Star Wars theme for her husband✨😍 . Ada event? Nak celebrate birthday orang tersayang? Kita pun ada service customized cake tau!😊 . Untuk customized cake, awak boleh request nak cake macam mana, screenshot dan whatsapp📱 . Dalam 24 jam kita akan send quotation😊Yang penting order at least 3 hari sebelum tau with FULL PAYMENT ye☝🏻 . Boleh whatsapp +6013-7803776📱📱📱atau click je link whatsapp kat bio okay?😊 . . ✅✅✅COD AVAILABLE; Seluruh kempas, Bandar Dato Onn, Setia Tropika, Tampoi, BBU dan kawasan sekitarnya. . #birthdaycake #birthdaykek #birthdaycakejb #event #eventcake #eventcakejb #BellyTreatsJB #food #foodlover #jb #joho #johorbahru #jdt #johorean #johobahru #kempas #setiatropika #datoonn #tampoi #bbu #bandarbaruuda #tamandaya #chocolate #codjb #fooddeliveryjb #fooddeliverymalaysia #foodhunter #foodhunterjb #makanjb
9 0
MAHU MINUM VITC DGN CARA MUDAH?? . Jom sayang2 semua cda belanja video cara minum #vitc #allurebeauty semudah 1,2,3 Hehe KOYAK, BANCUH & MINUM!! . kulit yang cantik.. Badan pun sihat Senang je nak amalkan #vit#vitaminc ni Untuk pertanyaan / order boleh whatsapp cda 0199405752😘😘 . #allurebeautystar #sayajualproduk #vitclovers #vitaminc #vitamincallurebeauty #perfectskin #periodtakteratur #jerawatnasi #jerawatpasir #jerawatnanah #kulitkusam #kuliteczema #jeragat #skudai #tamanuniversiti #tampoi #utmskudai #utmlife #utmstudent #utmbazaar #pulaispring #pulaiindah #pulaijaya #pulaiutama #pulaiperdana #sripulai
2 1
#KEMAS #RUMAH Hubungi secara WHATSAPP SAHAJA 0197733210 Like & Share & Follow kami di 👇 : INSTAGRAM - #khidmat_kemasjdt & FACEBOOK PAGE - #Tree A KhidmatKemas Bagi dapatkan #informasi terkini berkaitan #pakej dan jenis #perkhidmatan yang menarik untuk anda.. #joh#johoru #johor #johordarultakzim #global #marketing #marketingdigital #digital #wanita #kerjaya #pejabat #kulai #senai #pasirgudang #plentong #bandarserialam #tampoi
16 1
selamat hari jumaat semua 😍️😍️. . hari ni kita buka seperti biasa ye semua 😝️😝️. . jemput datang . . LOCATION XPERT KULAI Kindly contact us at Call | 📲 013-2223455 W.A | ☎ 07-6655655 Xpert Kulai 271, JALAN KENANGA 29/8 INDAHPURA, 81100 KULAI JOHOR Email : kulai@xpert.my . LANDMARK : Belakang Aeon Kulai Sebaris #KWSP Berhampiran Klinik Kulai Best price come with best service #skudai #utm #xpertkulai #iphone #iphone7 #trustedseller #idevice #bangsajohor #jdt #kotatinggi #tampoi #kluang #pasirgudang #kulai . . #customerxpertjb #xpertjb #xpertjohor #abamrepair #iphoneuser #iphonemalaysia #iphonejohor #iphonerepairjohor .
12 0
📢 SELAMAT PAGI BANGSA JOHOR 📢 . ‼️We are open now‼️ . So kalau ada masalah iDevice. Jangan malu jangan segan nak singgah Xpert Danga Bay . location📍 Xpert Danga Bay B6-G10, Danga Bay, Johor Bahru. . LANDMARK 📍BERDEKATAN TUNE HOTEL DANGA BAY. 📍SEBARIS MAXIS & UMOBILE DANGA BAY. 📍BERSEBELAHAN CHAMEK KOPITIAM . ⏰WAKTU OPERASI ⏰ 10:00AM - 10:00PM Jumaat 02:30PM - 10:00PM . ‼️BUKA SETIAP HARI‼️ . #skudai #kulai #larkin #utm #iphone #trustedseller #idevice #bangsajohor #jdt #kotatinggi #tampoi #kluang #pasirgudang #to #iphonerepairjb #iphonerepairjohorbahru #iphonerepairface2face #customerxpertdangabay #xpertjb #xpertdangabay #xpertkulai
7 0
Assalamualaikum.. Hai coklat lovers 👋 . Promosi tinggal harini & esok je tau.. Rugi klu x grab promosi ni... Promosi x tau bila lagi... . Promosi! Promosi! Beli 1 jar RM16 Beli 2 jar RM30 ️Beli 3 jar RM44 Beli 4 jar RM59 Beli 5 jar RM74 . . Topping available 👇 🍫Kinder Bueno 🍫KitKat 🍫Mars 🍫M&M 🍪Cookies 🍪Cornflakes . Nak tak? Nak tak? Kalau nak,meh cepat bagitau.. In Shaa Allah saya hantar coklat jar awak yg sedap tu pada awak..😋 Whatsapp 019-3340407 sekarang #scviral #sweetchocoricejar #coklatsedap #coklatmurah #rasasekalipastinaklagi #promosi #johorbahru #bbu #tampoi #majidee #tebrau #larkin #johorjaya #tamandaya #austin
13 0
7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera 1) Berat 100g(banyak) 2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi) 3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan 4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan 5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis 6) Lulus KKM 7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti . . Nucifera ini bukan sekadar memutihkan gigi tetapi ianya juga memastikan gigi anda putih, bersih dan sihat.Selain itu Nucifera juga . ❤️ Meneutralkan PH dalam mulut . ❤️ Membunuh bakteria . ❤️ Berkesan dalam mencegah dalam kerosakan gigi . ❤️ Menyerap kotoran pada gigi seperti kesan kopi, teh, rokok dan lain-lain. . . . 🚗 Cod Area #jb #utm #tampoi #bbu #gelangpatah #pontian #kempas #tebrau . 📭 Postage Setiap Hari 😉 . #nuc#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #age#agentnucifera #pemutihgigi #pemutihgigimurah #pemutihgigicepat #pemutihgigimalaysia #pemutihgigino1 #gigicantik #gigiputih #nuciferajb #nucifera_jb #agentnuciferAJB #agentnucifera #agentjohor #nuciferajohor #nuciferapontian
15 0
JANGAN TAKUT UTK CANTIK, TAPI TAKUT KALAU SUAMI TERPANDANG YG LEBIH CANTIK . . Satu2 Minyak Argan Emas yg dipercayai yg telah mengumpulkan #iflawlesstestimoni lebih dari 23,599 pelanggan yg sangat berpuas hati dengan keberkesanannya 💋💋💋 . . TAK PERLU MENYESAL SEUMUR HIDUP JIKA SUAMI MULA TAK ROMANTIK SEPERTI DULU, MINYAK ARGAN EMAS PENYELESAIAN TERBAIK UTK YOU OLLS TAMBAT HATI & KEKAL CANTIK DI MATA SUAMI! . . Kenape mesti IFLAWLESS you olls? . . ✅Minyak Argan Premium yg diformulakan khas utk wajah & bibir sahaja. Yang pertama di Malaysia di import dari Negara Morocco. Sebab tu Minyak Argan Emas ni cepat meresap! Pastu muke tak berminyak & jerawat cepat kecut . ✅Emas 24K ORIGINAL ye. Emas 24k yg original adalah rahsia org2 kaya kekal awet muda & sentiasa cantik. R&D Minyak Argan Emas iFlawless membuat penyelidikan dan menghasilkan kombinasi campuran yg terbaik! . ✅Rahsia aroma terapi yg menjadi salah satu punca utama Minyak Argan Emas kini menjadi pilihan. Bukan sekadar pilihan, malah pengguna rata2 menjadi craving fan (pelanggan tetap)..ade diantara mereka dah nak masuk setahun ok. Aroma terapi ni buat si pemakai rase tenang & gembira! . . Jum wassap or dm . . #ifl#iflawlessjohoru #iflawlessjb #iflawlessskudai #iflawlessjohor #iflawlesstampoi #iflawlessjohorbharu #iflawlessminyakarganemas #minyakargan #minyakarganemas #skudai #tampoi #senai #kulai #mutiararini #muajb #muaskudai #muatampoi #muajohorbharu #gelangpatah #bukitindah #bandarbaruuda #utmjb #utmskudai #utmawesome #adunimakeupstore
5 0
iFLAWLESS Minyak Argan Emas . . Diformulasikan khas utk wajah..mengandungi Minyak Argan premium + Emas 24K + Essential oil (aroma terapi) utk aura bahagia . Gunakan sebagai SERUM + PELEMBAP + PRIMER . Kesan selepas penggunaan iFLAWLESS ✔menghilangkan jerawat ✔menghilangkan parut jerawat ✔melembapkan kulit wajah tanpa berminyak ✔mengawal penghasilan minyak di muka, so kalau kulit mmg jenis berminyak, jgn risau sbb I FLAWLESS mengimbangi penghasilan minyak di muka ✔anti aging super power ✔meningkatkan aura bahagia ✔primer makeup utk kelihatan lebih glowing & flawless, senang nak blend dgn foundation, makeup tahan lebih lama, moist dan tiada crack! . 100% organik tanpa bahan terlarang dan tiada kesan sampingan. . Jum dm or wassap me +6017222784 . #iflawless #min#minyakargan #iflawlessminyakarganemas #iflawlessjb #age#ageniflawlessa> #ageniflawless #iflawlessskudai #minyakargan #iflawlessjohorbahru #iflawlesstampoi #tampoi #skudai #kulai #senai #bandarbaruuda #gelangpatah #johorbahru #bukitindah #pontian #pekannenas
4 0
Kami akan start beroperasi pada pukul 2.30ptg ye . Bagi laluan untuk solat jumaat dlu ye 😊😊😊 Jemput datang ke kedai sekiranya ada masalah dengan smartphone anda yaaa ☺️☺️☺️ . LOCATION XPERT JOHOR BAHRU kindly contact us at Call | +607 571 4545 W.A | +6019 916 9160 Careline | +6013 345 2344 Xpert Johor Bahru No 10 , Jalan Pendidikan 8/1 Taman Universiti, 81300, Skudai, Johor. LANDMARK HADAPAN AL-IKHSAN SEBARIS RESTORAN AL FATAH BAHAGIAN BAWAH BERSEBELAHAN BARBER WAKTU OPERASI ‼️10:00AM to 10:00PM‼️ Friday 2.30pm OPEN EVERYDAY https://goo.gl/maps/5H3qCHeghwS2 Best price come with best service. . #Skudai #kulai #larkin #utm #iphone #trustedseller #idevice #bangsajohor #jdt #kotatinggi #tampoi #kluang #pasirgudang #johorbahru #iphonerepairjb #iphonerepairjohorbahru #iphonerepairface2face #customerxpertjb #xpertjb #xpertgadget #xpertjohorbahru #repairface2face #iphoneuser #iphonemalaysia #iphonejb
11 2
Tak dapat jeruk pak ali kat penang, dapat kat jb pon okey apa 💁 Jeruk yang sama jugak kan, dari kilang dan pembuatan yang sama jugak kan. Its okey 😋 Nak kita delivery dan poskan pon boleh, tak da masalah 👌 CALL ☎ 07-2444442 WHATSAPP 📱 017-7358424 #jer#jerukjb #jeruksedap #jerukmadupakali #kuahrojakmakbee #ang#angsana #jdt #pen#penang #utaraselatan #bandarbaruuda #angsana #jerukpakalijohor #jeruk #pasirgudang #tampoi #kempas #jbcc #jbcckomtar #penang #baverage #foodhunter #jomheboh #fama #iada #perda
17 2
Betoi kata bro nih, Tak payah susah susah turun penang semata mata nak beli jeruk, Kat Jb pon dah ada okeh, 3 pek RM 10.60 saja 💁 Tapi, kalau p penang nak ke bukit bendera boleh la. Sebab kami tak mampu nak angkut bukit bendera mai sini 😆 So, boleh la walk in ke kedai kami ya.. JERUK MADU PAK ALI NO 5, JALAN PADI EMAS 1/5, BANDAR BARU UDA, 81200 JOHOR BAHRU. 10am - 8.45pm CALL ☎ 07-2444442 WHATSAPP 📱 017-7358424 #jer#jerukjb #jeruksedap #kuahrojakmakbee #ang#angsana #jdt #pen#penang #utaraselatan #bandarbaruuda #angsana #jerukpakalijohor #jeruk #pasirgudang #tampoi #kempas #jbcc #jbcckomtar #penang #baverage #foodhunter #jomheboh #fama #iada #perda
14 1
Cara mudah hilangkan jerawat dn jeragat. . Paling penting jangan malas pakai je. Keep consistent guna even sebelum nk makeup pun wajib guna. . Tak kan harmkan kulit kita. Sesuai untuk semua jenis kulit yang berjerawat.. Jeragat. Boleh dijadikan losyen harian juga. . #centellajohorbahru #centellajb #nafurajb #nafurajohorbharu #honeybeejb #honeybeevenomjb #honeybeeskudai #sku#skudai #honeybeebandarbaruuda #bandarbaruuda #skudai #tampoi #mutiararini #kulai #senai
4 0
Kalau dengan Centella ni tak xde lah k problem bila pakai produk jadi naik jerawat ke apa. Sebab memang sesuai untuk kulit kering.. Ke berminyak ke.. Yang SENSITIF lagi bagus guna Centella ni. . Thats why kena pilih elok2 moisturizer kita 🌺🌺 . 1. Dari bahan natural 2. Ekstrak pegaga 70% 3. Tak mengandungi steroid . RM99 . #centellajohorbahru #centellajb #nafurajb #nafurajohorbharu #honeybeejb #honeybeevenomjb #honeybeeskudai #sku#skudai #honeybeebandarbaruuda #bandarbaruuda #skudai #tampoi #mutiararini #kulai #senai
10 0
Siapa nak? Ada yang nak coklat jar yang super duper yummeeehh ni? Anda dh try #scv#scviral #swe#sweetchocorice ni? . RASA SEKALI PASTI NAK LAGI! . Meh cepaf grab... Promosi SAIZ XL masih berjalan... Cepat rebut peluang promosi ni.. . Whatsapp 019-3340407 (order anda) #scviral #sweetchocorice #chocoricejar #coklatmurah #coklatsedap #bandarjb #tampoi #bbu #larkin #majidee #tebrau #tmndaya #johorjaya
4 0
Mulakan hari anda dengan skincare yang terbaik Centella soothing cream. . Kenapa centella? . Tak melekit.. Tak berminyak.. . . . Sangat sesuai untuk jenis kulit berjerawat.. jenis kering yang menyebabkan muka menggelupas dan sensitif. . . Sangat sesuai untuk SENSITIF SKIN ok. Dan yang banyak jerawat dan jeragat. Sebab ia jenis terus meresap ke dalam kulit. Tak kan ada effect bersinar . . Krim ni sangat bagus untuk jaga kelembapan kulit dan pelembap terbaik utk kulit berminyak . . Juga berbau herbs yang wangi 😘😘😘 . RM99 Centella cream . . #centellajohorbahru #centellajb #nafurajb #nafurajohorbharu #honeybeejb #honeybeevenomjb #honeybeeskudai #sku#skudai #honeybeebandarbaruuda #bandarbaruuda #skudai #tampoi #mutiararini #kulai #senai
6 1
selamat pagi semua . . haa korang tahu apa bende ni ? pitam pitam abang man nk baca sampai minta kawan cina tolong translate kan tau hahaha nasib baik oke hp ni kalau tk kena format hp ni 😢️. . tapi Alhamdulillah semua nya dah settle vivo y22 siap penukaran lcd nya 😘️😘️. . korang yang tak tahu alamat xpert kulai ni abang man payung untuk korang . . LOCATION XPERT KULAI Kindly contact us at Call | 📲 013-2223455 W.A | ☎ 07-6655655 Xpert Kulai 271, JALAN KENANGA 29/8 INDAHPURA, 81100 KULAI JOHOR Email : kulai@xpert.my . LANDMARK : Belakang Aeon Kulai Sebaris #KWSP Berhampiran Klinik Kulai Best price come with best service #skudai #utm #xpertkulai #iphone #iphone7 #trustedseller #idevice #bangsajohor #jdt #kotatinggi #tampoi #kluang #pasirgudang #kulai . . #customerxpertjb #xpertjb #xpertjohor #abamrepair #iphoneuser #iphonemalaysia #iphonejohor #iphonerepairjohor .
19 2
Alamak, stock tinggal 2pcs je ? OMG 😫😫😫😫 . . memasing dah book dengan deposit sebelum dikebas orang sementara nak tunggu gaji next week 😄 . . alhamdulillah makin ramai yang dah mula yakin maskara norafurla ni best gila 😍 . . pada yg nak order blh wasap ke no : 0177472977 / click link di bio . #mvmnorafurla #mvmnorafurlajb #calitlentiksampailangit #teampowernorafurla #codskudai #codjb #Johorbahru #joho #johor #kulai #kempas #TAMPOI #PASIRGUDANG #pagoh #kilangbateri #kluang #simpangrengam #setiatropika
19 0
📢 SELAMAT PAGI BANGSA JOHOR 📢 . ‼️We are open now‼️ . So kalau ada masalah iDevice. Jangan malu jangan segan nak singgah Xpert Danga Bay . location📍 Xpert Danga Bay B6-G10, Danga Bay, Johor Bahru. . LANDMARK 📍BERDEKATAN TUNE HOTEL DANGA BAY. 📍SEBARIS MAXIS & UMOBILE DANGA BAY. 📍BERSEBELAHAN CHAMEK KOPITIAM . ⏰WAKTU OPERASI ⏰ 10:00AM - 10:00PM Jumaat 02:30PM - 10:00PM . ‼️BUKA SETIAP HARI‼️ . #skudai #kulai #larkin #utm #iphone #trustedseller #idevice #bangsajohor #jdt #kotatinggi #tampoi #kluang #pasirgudang #to #iphonerepairjb #iphonerepairjohorbahru #iphonerepairface2face #customerxpertdangabay #xpertjb #xpertdangabay #xpertkulai
13 0
Morning.. Item wajib apply lepas mandi dan sebelum tido.. Serum by honeybee . Kenapa serum? 🌹Sebab dia lagi cepat menyerap berbanding moisturizer 🌹 Melembutkan kulit 🌹Kulit makin sihat dan glowing 🌹 Memudarkan parut jerawat . Hanya rm99 utk 40ml tau. Murah sangat sebab botol dia besar tak macam serum biasa . #honeybeescrub #honeybeevenomscrub #honeybeeserum #honeybeevenomserum #honeybeevenomjb #honeybeevenomskudai #honeybeevenomtampoi #agenhoneybeejohorbahru #agenhoneybeejb #agenhoneybeevenomjb #skudai #tampoi #gelangpatah #mutiararini #bandardatoonn #bandarbaruuda
4 0
Setiap hari @bellytreatsjb mesti restock Royale Cheesy Chocolate ni banyak. Sebab ramai sangaat suka Royale Cheesy Chocolate ni😍 . Siapa nak order before delivery harini sempat lagi tau. Place order and payment, untuk booking😊 . Harga Royale Cheesy Chocolate; RM21 tapi sangat puas makan👍🏻 . Boleh whatsapp +6013-7803776📱📱📱atau click link whatsapp kat bio eh? . . 🚘COD AREA: Kempas, Dato Onn, Setia Tropika, BBU, Tampoi dan kawasan sekitarnya . Booking kita memang kene melalui bank in sebab nak secure order dan booking. Sebab pernah ada customer tiba tiba cancel order last minute, so kita nak elakkan benda tu jadi. Harap memahami🙏🏻 . . #RoyaleCheesyChocolate #BellyTreatsJB #food #foodlover #jb #joho #johorbahru #jdt #johorean #johobahru #kempas #setiatropika #datoonn #tampoi #bbu #bandarbaruuda #tamandaya #chocolate #codjb #fooddeliveryjb #fooddeliverymalaysia #foodhunter #foodhunterjb #makanjb
20 1
Pentingnya sokongan padu Dalam membantu mereka yang Mengalami masalah Kulit. Sentiasa memberi kata semangat Dan Gembira Kan mereka.Setiap manusia diberi ujian berbeza. In shaa Allah selagi Ada kudrat Nini membantu memampu yang boleh agar Pelanggan Terus gembira. Tahniah Kepada yang sabar Dan mempercayai Perkhidmatan Nini Sehingga kini. Salam istirehat 😊 #appointmentonly #ninirudy #10yearscelebrating #profesional #beautytherapist #beautytouch #pcpbeauty #dermalogica #roberttisserand #roberttisserandessentialoilsafety #expert #powerofhealing #powerofrelaxation #love #beautiful #life #lifequotes #women #happythanks #thanyou #peace @pcpmobileservices #johorbahru #tampoi
3 0
hai selamat malam semua ‼️‼️. . haa ni laa sebalik tabir tech dengan peminat hari tu hahaha . mana satu jadi pilihan hati awok awok sekalian ? ®╋╋ム ╋╋ム ╋╋ム.. . abang man teruja bila dieorng ajak selfie sebab rasa macam dihargai pulak 😌️. . jum datanv xpert kulai korang nanti kita boleh bergambar sama sama 😘️😘️. . kalau korang tak tahu alamat ni abang an payung aikit alamat kedai kita . . LOCATION XPERT KULAI Kindly contact us at Call | 📲 013-2223455 W.A | ☎ 07-6655655 Xpert Kulai 271, JALAN KENANGA 29/8 INDAHPURA, 81100 KULAI JOHOR Email : kulai@xpert.my . LANDMARK : Belakang Aeon Kulai Sebaris #KWSP Berhampiran Klinik Kulai Best price come with best service #skudai #utm #xpertkulai #iphone #iphone7 #trustedseller #idevice #bangsajohor #jdt #kotatinggi #tampoi #kluang #pasirgudang #kulai . . #customerxpertjb #xpertjb #xpertjohor #abamrepair #iphoneuser #iphonemalaysia #iphonejohor #iphonerepairjohor .
32 3
Cheesy Chips and Salted Egg Yolk Chips pun available untuk order!✨ . Cheesy Chip sangat sedap and pedas tapi tak muak. Makan macam snack je. Siapa yang suka cheese dan pedas, wajib cuba cheesy chips ni. Tak rugi!😋 . Salted Egg Yolk Chips, rasa masin masin, tapi sangaaat sedap! Buat snack dalam office, kat rumah pun sesuai sangat. Siapa yanh suka mengunyah pun wajib try. Sekali kunyah tak berhenti😋 . 🚘COD AREA: Kempas, Dato Onn, Setia Tropika, BBU, Tampoi dan kawasan sekitarnya. . 📱whatsapp +6013-7803776 atau click je link whatsapp kat bio untuk order😉 . 💵Payment by bank in ya sebab kita nak secure order dan booking👌🏻 . . #Sal#SaltedEggss #Che#CheesyChips #Cheesy #SaltedEggs #chips #snack #keropokjb #BellyTreatsJB #food #foodlover #jb #joho #johorbahru #jdt #johorean #johobahru #kempas #setiatropika #datoonn #tampoi #bbu #bandarbaruuda #tamandaya #chocolate #codjb #fooddeliveryjb #fooddeliverymalaysia #foodhunter #foodhunterjb #makanjb
16 0
Tak terliur ke tu tengok Royale Cheesy Chocolate😋🤤 . Donut dah FULLY BOOK, siapa yang terlepas nak booking untuk esok sorry sangat. Lajuuu sangat orang order😅 . Untuk Royale Cheesy Chocolate ni takkan nak terlepas order lagi? Better whatsapp cepat cepat and book✅ . Harga; RM21✨ . 🚘COD AREA: Kempas, Dato Onn, Setia Tropika, BBU, Tampoi✅ . Whatsapp +6013-7803776📱📱📱atau click link whatsapp kat bio untuk order okay?😉 . . . #RoyaleCheesyChocolate #BellyTreatsJB #food #foodlover #jb #joho #johorbahru #jdt #johorean #johobahru #kempas #setiatropika #datoonn #tampoi #bbu #bandarbaruuda #tamandaya #chocolate #codjb #fooddeliveryjb #fooddeliverymalaysia #foodhunter #foodhunterjb #makanjb
11 0
Hamadachip 2017 -> 2018 Fresh ♡ cookies ♡ bakery HAMADACHIP!! Anda pasti sukakannya 💘 https://www.facebook.com/acamakenon www.wasap.my/60197485962/HAMADACHIP #chocolatechipcookies #johorbahru #tampoi #doorgift #bouquet #hantaran #murahmurah #syjualcookies #cookieslover
4 0
Glacier Water Aqua Skincare.... Anti Wrinkle and Whitening (Suitable for SENSITIVE and Oily Skin) . Alaska moisturizer only RM99 . Jom wassap or dm sis +60172422784 . #alaskaoriginal #naf#nafuraka #alaskaglacierwater #honeybeevenom #honeybeejb #hon#honeybeejohoru #honeybeejohor #honeybeevenomjb #honeybeevenomjohorbharu #nafura #nafurajb #nafurajohorbharu #adunimakeupstore #skudai #utmjb #utmskudai #mutiararini #tampoi #johorbahru #johorbharu
11 0